• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نیمه اول واقعاً بد بازی کردیم،
تیم بی برنامه بود، بازیکنا به نظرم بی خیال میومدن، هیچ کی دنبال توپ نمیدوید.
از همه مهمتر بی نعایت کند بازی میکردیم، اصلاً خبری از اون پاسکاری های سریع که دفاع رو به هم میریزه نیود، بیش از حد توپ رو نگه میداشتن بازیکنا،
این مشکل تو عدنان بیشتر از همه به چشم میخورد، خیلی کند بازی میکرد.
شاو هم به نظر من بدترین بازیکنممون بود تو این نیمه، خیلی توپ خراب کرد، اصلاً هم نمی دوید و نه تو حمله خوب بود نه تو دفاع.
ون پرسی بد نبود، هر چند که دو تا موقعیت داشت که اگه تو اوجش بود راحت گلشون میکرد، کما اینکه مهاجم های تراز اول مثل سوارز و آگوئرو محاله از دست بدن این موقعیت ها رو به این راحتی.
تمیدوارم نیمه دوم وضعیتمون بهتر شه و یه کم شبیه تیم قبل تعطیلات بازی کنیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
روخو هم تا حدی مقصر بود می تونست پوشش بده
بازی با اورتون هم شلوارمونو کشیدن پایین تا تونستیم ببریم اصلان جون!
نه آقا! از اول ببین وقتی هایلایتش اومد متوجه میشی که حق با من است :D
گل رو به نظرم روی اشتباه شاو خوردیم،جاش خالی بود و بلیند هم هر چقدر تلاش کرد نرسید توپ رو تکل کنه

هافبکمون به خاطر بازی بد هررا ضعیف بود و به خاطر همین هم بازیسازی از وسط زمین صفر بود یه جورایی،بلیند خوب بازی میکنه،هم خوب توپا رو تخریب میکنه و هم بعضا پاس های خوبی میده،به هر حال من هم انتظار بازی ای مثل یه ستاره رو ازش ندارم! واقعا در حد خودش خوبه تو وسط زمین

احتمالا نیمه دوم ترکیب رو هجومی تر میکنه فن خال
موافقم با همه حرفات!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
انصافا بدون اغراق میگم همون توپی که گل شد 10 ثانیه قبلش گفتم این حرکت گله! اصلا نمی دونم چه حکمتی داره که تک موقعیتهای حریف بطور عجیبی میره تو دروازه مون یکی دو تا هم نیستن چندین و چند بار مقابل انواع تیمها اتفاق افتاده
مقابل سوانسی در هفته ی اول هم هر دو گل رو این مدلی خوردیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مشکل اینجاست که وقتی بازی یانوزای و خیلی های دیگه رو نگاه میکنیم، متوجه میشیم که اصلا شاداب بازی نمیکنن، شاید دلیلش اینه که هنوز نمیتونن با ایده های ونگال کنار بیان یا درست شیرفهم نشدن...
اصلا تغییر و جابجایی تو زمین وجود نداره و همه بازیکنها دقیقا یک جای زمین میتونی ببینیشون، یعنی حتی اگه بازیکن صاحب توپ رو هم نبینیم با توحه به جایی که صاحب توپ شده میشه تشخیص داد که کی هستش...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حال کنید فلاینی چه گلی زد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اصلا نیمه اول فان خال داشت باهاش صحبت میکرد که میفرستمت تو زمین . خدا شاهده دلم گواهی میداد که این گل میزنه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
من اصلا تو تاپيك بقيه تيما پست نميدم اما اين گل از فليني يه كارى كرد ك نتونستم جلو خودمو بگيرم
بعد ورودش ب زمين سبك بازي ب كل عوض شده

بالا