amirusa
Registered User
اولش یه چیزیو صادقانه بگم،تاپیک هیچ تیمی جز لیورپول و بارسا نمیرم QUOTE]
ادا منو در نيارور
ليورپول بارسلونا منچستر ،،،
ميخواى بيا تو تاپيك تيم مام ي خوش و بشى بكن ،،
اولش یه چیزیو صادقانه بگم،تاپیک هیچ تیمی جز لیورپول و بارسا نمیرم QUOTE]
ادا منو در نيارور
ليورپول بارسلونا منچستر ،،،
ميخواى بيا تو تاپيك تيم مام ي خوش و بشى بكن ،،
دوستان ما همه با هم رفيقي م ،،،،يه چيزيه به اسم تعصب كه وقتي بالا بزنه قيد پرشين رو ميزنم و بن ميشم پس تاقاطي نكردم ديگه اينجا پست نده نمك نريز من مثل اواتارم ديوونم
من پشت هیچکدوم از یونایتدی ها حرف نمیزنم اما ادنان در سطح اسم رونالدو هم نیستنبینم کسی پشت عدنان"رونالدوی اینده" بدگویی کنه
اتفاقاً دیروز داشتم به همین فکر میکردم.نبینم کسی پشت عدنان"رونالدوی اینده" بدگویی کنه
ادنان تو بازیهای تیم اکادمی فیکسه پس نباید گفت چون بازی نمیکنه ضعیفهقرار نیست یک بازیکن همیشه در اوج باشه. اینم قبول دارم عدنان دیشب در حد خودش نبود ولی اونم حساب بکنید که چندین بازیه رو نیمکته و زیاد بازی نکرده خوب هر کی باشه افت میکنه ولی اگه بهش بازی برسه پتانسیل ستاره شدنو داره
دوست عزيزاگه زحمتى نيس اپ كن حركات كريس رو يا لينك دانلودو بزاراتفاقاً دیروز داشتم به همین فکر میکردم.
صبحش فینال 2008 رو دیده بودم، واقعاً اون رونالدو با رونالدوی الان هم یه دنیا فاصله داشت! انقدر سرعت پاهاش زیاد بود که فقط تو تصویر آهسته میتونستم ببینم چجوری یار مقابلشو دریبل کرد. خیلی راحت رد میکرد بازی کن ها رو.
عدنان متأسفانه (حداقل تو بازی دیشب) خیلی کند بود و اصلاً نمیشد حتی تصور کرد که یار روبروش رو رد کنه، اون بازی رو لینک گذاشتم، ببین!
البته رونالدو اون موقع بهترین بازیکن جهان بود، قبول دارم، ولی از همون اولین بازیش هم خیلی تکنیکی تر از عدنان بود، بازی فانتزی اون اوایلش رو یادم نمیره!
عدنان شاید در آینده بازیکن خیلی خوبی هم بشه، ولی به نظرم سرعت و تکنیک لازم رو نداره واسه رونالدوی آینده شدن؛ یا حداقل خیلی زوده همچین لقبی بهش دادن، چون رونالدوی 19 ساله خیلی سرتر بود از عدنان الان.
فردا سعی میکنم کات کنم یه صحنه هاییش رو از بازی.دوست عزيزاگه زحمتى نيس اپ كن حركات كريس رو يا لينك دانلودو بزار
ممنون
دوستان داشتم آمار مهاجمهامون رو نگاه میکردم، فاجعه به نظر میرسید...
فنپرسی تو 7 بازی 2 گل زده و رونی تو 6 بازی 2 گل زده...
دیماریا تو 6 بازی 3 گل زده و فالکائو که در 5 بازی 1 گل زده...(حالا فالکائو یکمی قضیش فرق میکنه)
بعضی از دوستان میگن این تیم تازه داره تو 5-4 بازی کنار هم بازی میکنه و مچ میشه ولی آمار اصلا جالب نیست و اینکه دوستان میگن که تیم تهاجمی داریم و مشکل دفاعی داریم هم از نظر من درست نیست و ما مشکل بازی تهاجمی هم داریم...
باز نمیگم که این تیم هیچ امیدی بهش نیست، ولی باید خیلی بهتر از این باشیم اگه بخوایم حداقل جزء چهار تیم باشیم...
خوب رئیس هم مصاحبه کرده و از عملکرد مویس گله کرده بعداز این همه مدت!!!!!نظرت چیه واسه بهبود شرایط تیم مویس برگرده؟؟
کوبانی تنها نیست
خوب رئیس هم مصاحبه کرده و از عملکرد مویس گله کرده بعداز این همه مدت!!!!!
رئیس هم گفته که مویس در اندازه منچستر نبوده و از تیمی که به جا گذاشته دفاع کرده...
مویس رو ول کن، من فکر میکنم این ونگال هم نمیتونه گزینه اضطراری برای ما باشه و باید هنوز صبر کرد، اگه میخوایم موفقیت تیم رو ببینیم...
چشم اصلان جان، بنده که چیزی نگفتم!!! چرا میزنی!!!!:general505:ای بابا!
داستان نخود و کشمش و گرمی و سردی شده ها!
یه بازی خوب نبودیم همه دوباره در انتظار تعویض مربین؟!
دفاع مشکل داره درسته، ولی بدشانسی هایی که خودتون بهش اقرار داشتید رو نذارید رو حساب ضعف تیم، این هفته بد بودیم ولی تو این چند هفته اخیر خیلی خوب بودیم توی حمله.
مربی قرار نیست عوض شه، نگه باشگاه اماراتیه؟!
فن خال هنوز هم بهترین گزینست واسه نیمکت ما و من بهش اعتماد کامل دارم. یه کم دندون رو جیگر بذارید، فرار از بحران معنیش از کی این بوده که تیمی که متلاشی شد پارسال رو بیای با این همه رقیب راحت قهرمان کنی؟! از اول فصل هم میدونستیم با این همه خریدی هم که کردیم هدف واقع گرایانمون سهمیست.
@Noel Gallagher خیلی از فصل مونده واسه همچین نظراتی.
@Apple lob مورینیو به هیچ وجه قرار نیست بیاد، همینطور کلوپ یا هر کس دیگه ای، حد اقل تو این سه سالی که رئیس قرارداد داره.
@plsboy تکرار مکررات شد ولی قرار نیست فصلی یه مربی عوض کنیم
------------------------------------------------------
:|
غلط کردم محسن چاووشی رو شنیدی اصلان جانای بابا!
داستان نخود و کشمش و گرمی و سردی شده ها!
یه بازی خوب نبودیم همه دوباره در انتظار تعویض مربین؟!
دفاع مشکل داره درسته، ولی بدشانسی هایی که خودتون بهش اقرار داشتید رو نذارید رو حساب ضعف تیم، این هفته بد بودیم ولی تو این چند هفته اخیر خیلی خوب بودیم توی حمله.
مربی قرار نیست عوض شه، نگه باشگاه اماراتیه؟!
فن خال هنوز هم بهترین گزینست واسه نیمکت ما و من بهش اعتماد کامل دارم. یه کم دندون رو جیگر بذارید، فرار از بحران معنیش از کی این بوده که تیمی که متلاشی شد پارسال رو بیای با این همه رقیب راحت قهرمان کنی؟! از اول فصل هم میدونستیم با این همه خریدی هم که کردیم هدف واقع گرایانمون سهمیست.
@Noel Gallagher خیلی از فصل مونده واسه همچین نظراتی.
@Apple lob مورینیو به هیچ وجه قرار نیست بیاد، همینطور کلوپ یا هر کس دیگه ای، حد اقل تو این سه سالی که رئیس قرارداد داره.
@plsboy تکرار مکررات شد ولی قرار نیست فصلی یه مربی عوض کنیم
------------------------------------------------------
:|