• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
افشین جان عدنان هم یجورایی اعتماد به نفسش خیلی رفته بالا و کاذب شده تا حدی. بازی قبل که ضعیفترین بازیکنمون بود البته بر اساس نمره های داده شده به بازیکنها میگم و امروز هم بنظرم معمولی رو به بالا داره بازی میکنه. توی دفاع و پرسینگ هم خیلی کم شرکت میکنه. این اعتماد به نفس کاذبش رو باید بذاره کنار و واقع بین باشه که هنوز راه درازی تا ستاره شدن داره.
معین خان گل

به نظرم عدنان بهترین بازیسازمون تا الان بوده. بازی قبل افتضاح بود قبول دارم ولی امروز نه!

بلیند و عدنان بهترینای نیمه اول بودن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
زر زر های این مزدک رو کجای دلمون بزاریم؟

این چلسی رو راحت میشه برد،اگه دفاع مثل نیمه اول سوتی نده و دی ماریا و رابین یه مقدار بیشتر همت به خرج بدن
آخه چرا باید یک لیورپولی بازی منچستر رو گزارش کنه و مدام حین گزارشش عقده گشایی کنه. وسط بازی آمار رو گذاشته که 5 تا موقعیت یونایتد و 3 تا چلسی و تنها یونایتد یک موقعیت در چارچوب داشته اونوقت این بعد از نشون دادن آمار باز میگه یونایتد هیچ موقعیتی نداشته و بازی دست چلسیه!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
کل مجموعه صدا و سیما ضد یونایتدی هستن معین جان!اینو به کرات ثابت کردن،همین که مزدوک رو میزارن برای گزارشگری بازی های منچستر دال بر همین موضوعه :D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
معین خان گل

به نظرم عدنان بهترین بازیسازمون تا الان بوده. بازی قبل افتضاح بود قبول دارم ولی امروز نه!

بلیند و عدنان بهترینای نیمه اول بودن
افشین جان عزیز دل، با اجازت من میگم چون دی ماریا تو این بازی خوب نیست و ماتا هم معمولیه، عدنان به چشم اومده وگرنه عالی نبوده البته از ماتا و دی ماریا بهتر بوده تا اینجای بازی. از طرفی من بنظرم فلاینی تا الان بهتر بلیند کار کرده البته بلیند هم خوب بوده. توی دفاع هم شاو و اسمال خوب بودن. رابین هم تا اینجا ضعیف بوده و حیف که فالکائو نیست :(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چلسی نیمه ی اول هیچی از خودش نشون نداد! اصلا در حد صدر نشین و اختلاف 10 امتیاز با ما نبودن می تونیم این بازی رو ببریم
در حقیقت تیم ما خیلی بهتر بود و چلسی رو فلج کرده بودن...
نیمه اول رو با بدشانسی از دقیقه 20 به بعد دیدم و خیلی از بازی تیم راضی هستم...
عدنان خوب بازی کرد ولی تو کار دفاعی کمتر پیداش میشد...
دیماریا خودش نبود، موندم که تیم ما غیر از دیماریا کاشته زدن دیگه ای نداره؟؟؟؟
ماتا هم که فقط توپ رو میگرفت و دور خودش میچرخید، چلسی کناره ها رو بسته بود و نمیزاشت از کنار تیم حرکت کنه...
ولی باز هم عدنان با فلینی تونست چند حرکت انجام بده...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخه چرا باید یک لیورپولی بازی منچستر رو گزارش کنه و مدام حین گزارشش عقده گشایی کنه. وسط بازی آمار رو گذاشته که 5 تا موقعیت یونایتد و 3 تا چلسی و تنها یونایتد یک موقعیت در چارچوب داشته اونوقت این بعد از نشون دادن آمار باز میگه یونایتد هیچ موقعیتی نداشته و بازی دست چلسیه!
دقیقا!!!!!!!!!!!
عقده ای شدن دیگه اینا، چه میشه کرد...
سایت 90 رو باز میکنی یه آماری داره در مورد اینکه طرفدار چه تیم اروپایی هستید:
Capture.JPG
شما به من بگید این نمودار چه مشکلی داره...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دقیقا!!!!!!!!!!!
عقده ای شدن دیگه اینا، چه میشه کرد...
سایت 90 رو باز میکنی یه آماری داره در مورد اینکه طرفدار چه تیم اروپایی هستید:
مشاهده پیوست 693831
شما به من بگید این نمودار چه مشکلی داره...
لیورپول با اینکه 2% طرفدار داره، اندازه ستون نشون دهنده نمودارش با یونایتد که 9% تقریبا مساویه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دخه آ زور خودشو زد اما خب دفاع ضعیف باشه همینه دیگه. اون تک به تک عالی رو گرفت و بعدش روی کرنر دروگبا بالاسر رافائل و بعدش هم اشتباه فان پرسی گل خوردیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببخشید یه سوال خارج از موضوع . این نوتیفیکیشن ها که پایین سمت راست صفحه میان و رژه میرن رو چطور میشه خاموشش کرد ؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یه عده گوسفندو بذارن چرا کنن بهتر دفاع میکنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا نبود رونی محسوس هست. اصلا حرکات خلاقانه دیده نمیشه. رابین هم خیلی کند بازی میکنه. 2 3 تا موقعیت خوب داشت که از دست داد و روی گل هم بی تقصیر نبود.

بالا