اولين شكست ذوبآهن رقم خورد
تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان مقابل الوحده امارات با يک گل شکست خورد.
ديدار تيمهاي الوحده امارات و ذوبآهن اصفهان از ساعت 20:05 در ورزشگاه آل نهيان ابوظبي امارات برگزار شد.
تلاش 2 تيم در پايان نيمه اول با تساوي بدون گل خاتمه يافت تا توپي از خط دروازهها عبور نکند.
در آغاز نيمه دوم، تيم الوحده تا حدودي بر بازي مسلط شد و در دقيقه 65 توسط امين عبدالله به تيرک دروازه ذوب آهن برخورد کرد.
در ادامه فشار الوحده بر روي دروازه ذوب آهن افزايش يافت تا اين تيم در دقيقه 71 توسط امين عبدالله دروازه عباس قاسمي را باز کرد.
الوحده در ادامه نيز يک بار ديگر توسط جمعه مبارک در دقيقه 85، توپ را به تيرک دروازه ذوبآهن زد.
تلاش ذوبآهن در ادامه براي بازکردن دروازه الوحده ثمري نداشت تا اين تيم اولين شکست خود را در ليگ قهرمانان آسيا تجربه کند و با همان 10 امتياز همچنان در صدر اين گروه قرار داشته باشد.
الوحده امارات با کسب اين پيروزي، با 3 امتياز همچنان در قعر جدول ردهبندي گروه دوم مسابقات قرار گرفت.
ديگر ديدار اين گروه ميان تيمهاي الاتحاد عربستان و بنيادکار ازبکستان در ورزشگاه پرنس عبدالله شهر جده برگزار خواهد شد.
الاتحاد با 7 امتياز در مکان دوم و بنيادکار با 6 امتياز در جايگاه سوم گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا قرار دارند.
ولی من نمیتونم قبول کنم تیم دوم لیگ ما بیاد به یه تیم اماراتی ببازه
خدا کنه هم ذوب اهن با قدرت بازی کنه و بتونه ببره هم بنیادکار تا این عربها کمتر بشن مرحله بعد
واقعا خسته شدم از بس توی لیگ آسیا جلو عربا کم اوردیم
ولی امسال خیلی خوشبینم