• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

رفقا من نمیدونم این گیف های بالایی رو نشون میده یا نه! البته بار اول لود شدنش طول میکشه یه چند ثانیه ای / اگر درست نشده بگید که یه جای دیگه اپ کنم. البته من درستش نکردم ها :دی

tumblr_mc7gj3kNWO1r5308ho3_1280.jpgtumblr_mc7gywgTlN1qch7n3o1_1280.jpgtumblr_mc7im0USU01rtobfgo1_500.pngtumblr_mc7gglmvTr1rgakkco2_1280.jpg

برنده مسابقه هم با افتخار : پوگبا و کاسرس و البته با قدر دانی از بروبچ تاپیک یووه و مهندس پیرلو و سایر هم تیمی هاش که ما رو در این امر خطیر یاری کردند. :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
رفقا من نمیدونم این گیف های بالایی رو نشون میده یا نه! البته بار اول لود شدنش طول میکشه یه چند ثانیه ای / اگر درست نشده بگید که یه جای دیگه اپ کنم. البته من درستش نکردم ها :دی

خیلی کارت درسته داش جواد همشون سالم هستند :D

واقعا این پوگبا عالی هستش توی همون بازی اولی که ازش دیدم ( فکر کنم یووه با جوانانش بود توی ویلای آنیلی ) ازش خوشم اومد و همونجا به آیندش امیدوار شدم :happy:
کاسرس هم که واقعا بازیکن دوست داشتنی هستش و همیشه در بازی هایی که کارمون گره خورده گل های حساسی برامون زده :cool:

راستی دیشب مارکیزیو هم عالی بود چند جا دریبل هایی زد که من که می شناسمش انگشت به دهان موندم و به نظرم عالی بود , و صد البته دیشب جای میرکو واقعا خالی بود به نظر من الان میرکو توی همه مهاجمامون یه سرو گردن بالاتر از همه هستش و عالی برای دیگر بازیکن ها فضا سازی می کنه :happy:
بوفون هم که نبودش حس نشد استوراری توی چند صحنه واقعا عالی کار کرد مخصوصا توی صحنه دو به یکی که یاران ناپولی داشتند با خروج به موقع خودش یک گل رو خرید:happy:

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام و درود

ای جانم.....!!!!:heart::heart::heart:
عجب حال و هوایی داره این تاپیک.ایشاا.. همیشه این طوری باشه.
منم برد عالی دیشب تیممون رو به همه تبریک می گم.تا باشه از این بردها باشه...
به قول بچه ها:
اینـــــــــــم از ناپولـــــــــــــی
f%20%288%29.gif

در نبود چند تا مهره کلا برد خوبی بود.حالا دیگه کمی گوشمون آسوده شد.تا بریم برای بازی های آینده...

کاپیتان دوست داریم(کاپیتان هم برد)تبریک فراوان

13508133251.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
کونته مربی یوونتوس است
alessionew1.jpg

کمک انتونیوست، مدتی ست که در کنار کاررا و کونته برای ادامه راهی که یووه در پیش گرفته تلاش می کند و تا به این لحظه موفق نشان داده. انجلو السیو در کنفرانس خبری بعد از بازی تاکید کرد که کونته مربی تیم است و این شایعات نمی تواند اختلافی میان کادر فنی یوونتوس ایجاد کند.

از گل دوم شروع کنیم، کونته را بعد از گل در باکس نشان دادند..
مربی تیم انتونیوست، من تمرین دهنده هستم درکنار کاررا، فلیپی، برتلی که بسیار به هم نزدیک هستیم.

برای چی بلافاصله پس از گل دوم..
به این دلیل که با این گل ما به پیروزی نزدیک تر شدیم، مطمئنا که این طور بوده.

چطور یووه ای را از کنار زمین دیدی که برای کونته حکایت کنی ؟
ما هفت پیروزی داریم و بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع، این امار است که حرف می زند. ما نشان دادیم که از هماهنگی و نظم خوبی برخورداریم و حتی بدون غایبین هم بازی می کنیم ، هر کی که بازی می کند خوب ظاهر می شود.

بوفون و ووچینیچ سه شنبه حاضر خواهند بود؟
بله، امیدوارم

نمایش ناپولی و یووه در این بازی
به خوبی این تیم را انالیز کرده بودیم. انها تیم خوبی هستند اما تیم ما بسیار خوب کار کرد، به خوبی راه های نفوذ انان را بستیم و پوگبا با گلی که زد بازی را تمام کرد.

پوگبا..
او بازی خوبی انجام داد. در شرایط خوبی ست. نیاز به زمان دارد و البته به خوبی خود را هماهنگ کرده.

از شرایط و احتمال مشکلات فیزیکی برای ملی پوشان زیاد نوشته شد، اما به نظر این گروه در امادگی بودند..
ما شکی نداشتیم که این گروه اماده هستند. برای ما و برای ملی پوشان راه بسیار طولانی ای در پیش است و ما با برنامه ای که داریم پیش می رویم .

یووه برای یک فرانسوی معناهای زیادی دارد
pogbanew1.jpg

بازی در کنار گلزنی با پیراهن بیانکونری می تواند یکی از شب های به یادماندنی را برای مهره جوان و تازه وارد یوونتوسی ها ثبت کند. پائول پوگبا که همانند کاسرس به محض ورود توانست برای تیمش مفید واقع شود.

" در لحظه ای که گل زدم به چیز زیادی فکر نکردم به دنبال والدینم در جایگاه بودم. در حال حاضر نقشی که قبلا داشتم در یووه تغییر زیادی نداشته، مهم این است که بتوانم بازی کنم و در نقشی که به من داده میشود خوب باشم. "

پیامی از فرگوسن
" مطمطئن نیستم که دوست داشته باشم، در حال حاضر به یووه فکر می کنم و احساس غرور می کنم که در این تیم هستم. میلان نیز به دنبال من بود و البته یک تیم انگلیسی که من یووه را انتخاب کردم چون برای یک فرانسوی این باشگاه معنای زیادی دارد. در این تیم انری، ترزگه، پلاتینی، زیدان هم بودند. "

ما شایسته این برتری بودیم
caceresnew.jpg

زننده نخستین گل دیدار حساس یووه و ناپولی که باعث شد بیانکونری به برتری نزدیک تر شود. مارتین کاسرس یکی از تعویض های طلایی کونته در این بازی پس از اتمام بازی گفت " ما شایسته این برتری بودیم و بهتر از حریف بازی کردیم. "

" این واقعا برتری خوب و محکمی ست اما تعیین کننده نیست. خوشحالم که به بازی امدم و باعث شدم تا بازی تغییر کند. همچنین به بازیکنی مثل پوگبا نیاز داشتیم و او توانست گل بزند.

یوونتوس خوب بود و منم خوشحالم که گل زدم. من کار ویژه ای نکردم و این یوونتوس بود که شایسته پیروزی بود. واقعا از این برتری خوشحالم . "

403637_294538567321770_1946414823_n.jpg

چند عکس از بازی بازم از چهره کتاب با حجم 2 مگ
مشاهده پیوست Juve.zip

attachment-224918-image.gif

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
دزد مسلح با مشت بونوچی ناک‌اوت شد

timthumb.php

Juventusfc.iR – دزدان مسلح در دزدی از بازیکن تیم ملی فوتبال ایتالیا ناکام ماندند.

به گزارش خبرگزاری یوونتوس اف‌سی‌دات آی‌آر و به نقل از (ایسنا)، “لئوناردو بونوچی” که از سوی دزدی مسلح تهدید شده بود، با ضربه مشت وی را نقش بر زمین کرد و در ادامه باعث فرار وی و همدستش شد.

دزدان روز هجدهم ماه جاری میلادی در مقابل فروشگاهی در کمین مدافع یوونتوس و تیم ملی ایتالیا نشسته بودند و زمانی که او از فروشگاه بیرون آمد، با صورت‌های پوشیده و هفت‌تیر او را تهدید و از وی ساعتش را طلب کردند. بونوچی در

میان بهت و حیرت دزد مسلح وی را با مشت خود غافلگیرانه نقش بر زمین کرد. زندانی شدن همسر و پسر چندماهه این فوتبالیست اجازه نداد تا وی به تعقیب دزد و همدستش بپردازد.

به نوشته روزنامه ایتالیایی “گاتزتا دلا اسپورت” دزد مسلح فریاد می‌زد: “دیوانه‌ای؟ شلیک می‌کنم!” ولی بونوچی کار خودش را کرده و با مشت وی را نقش بر زمین کرد.

بونوچی از دست دزدان مسلح به پلیس شکایت کرده است.

پ.ن : در راستای همین خبر یک ویدیو دارم از بونوچی که پس از گل زنی ویدال میاد باهاش شادی کنه؛ این شادی گل خیلی جالبه و به این خبر هم میخوره :دی
یکی نیست بگه تو که به بوکس علاقه داشتی دیگه چرا فوتبالیست شدی!!

حجم 2 مگابایت (لینک مستقیم)

download-icon-Taktemp (6).gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خیلی خبر جالبی بود مرسی :دی
عجب آدمیه این دیگه! ولی حال داد

ویدیو هم خیلی میخورد بهش .

خب وقت هفت تیر کشی تو اروپا هم داره میرسه. باید این بازی رو خوب ببریم با اینکه بیرون خونه هست.
بازی بعدی تو اروپا هم باز برگشت همین بازی خواهد بود تو خونه ما.

اگر بتونیم 6 امتیاز بازی با این تیم رو بگیریم و از این دو بازی تفاضل 5 هم بدست بیاریم که دور از ذهن نمیتونه باشه اوضاع عالی میشه و بعد دو بازی خواهیم داشت که یکی تو زمین ماست باچلسی و اون یکی هم با شاختار میتونه باز برامون یه مساوی بیاره.

چیزی که خیلی مهمه اینه که هر دو بازی چلسی و شاختار با پیروزی یک تیم تموم بشه. یعنی مثلا هر دو رو چلسی ببره. تو شرایط ما خوب نیست که این دو بازی بخواهد مساوی بشه. اگر یکیشون دو بازی رو ببازه یکی از کورس حا میمونه. اگر دو تاش مساوی بشه با توجه به دو بازی سخت ما در دو روز اخر بازی ها ممکنه حتی صعود هم به خطر بیافته. پس بهتره فعلا طمع صدر نشین رفتن رو نداشته باشیم.

نورتخلند در لیگ دانمارک 13 بازی انجام داده ، 6 برد ، 4 تساوی و 3 باخت داشته و با 22 امتیاز در رده ی سوم قرار دارند و در تعقیب صدرنشین 26 امتیازی هستند. بعد از باخت 4 بر 0 مقابل چلسی در لیگ به مصاف تیم او بی رفتند و 3 هیچ بازی را به این تیم ششم جدولی واگذار کردند و در آخرین بازی در روز جمعه 3 بر 0 تیم سیلکبورگ دهم جدولی را شکست دادند.

جوشوآ جان ، مهاجم آروبا-هلندی بهترین گلزن نورتخلند به حساب می اید. در مجموع 12 بازی که این فصل برای نورتخلند انجام داده ، 9 گل زده و 3 پاس گل داده است. به صورت قرضی از توئنته هلند به این تیم منتقل شده و سابقه ی بازی برای تیم های زیر 20 سال و زیر 21 سال هلند را هم دارد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
بازگشت بوفون و ووچینیچ به فهرست بازیکنان یووه

timthumb.php

بر اساس اعلام وبسایت باشگاه فوتبال یوونتوس بوفون و ووچینیچ که در بازی با ناپولی غایب بودند، در فهرست ۲۲ نفره این تیم برای دیدار سه شنبه شب مقابل نورژلند دانمارک در لیگ قهرمانان حضور دارند.
این دروازه بان باتجربه در دیدار تیم ملی ایتالیا مقابل ارمنستان در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ دچار آسیب دیدگی شد و به این ترتیب دیدار بعدی آتزوری و همچنین دیدار شنبه شب یووه مقابل ناپولی را از دست داد. با این حال او اکنون بار دیگر از سوی کادر پزشکی باشگاه چراغ سبز لازم برای بازی کردن را پیدا کرده و احتمالا مقابل حریف دانمارکی از ابتدا به میدان خواهد رفت.
این در حالی است که کونته برای این دیدار به لختشتاینر و آساموا، دو بازیکن ثابت تیمش برای این دیدار استراحت داده و آنها در سفر به دانمارک یووه را همراهی نمی کنند. آساموا در دیدار مقابل ناپولی دچار یک ضرب دیدگی شد و کادر پزشکی ترجیح داد ریسک نکند و به وی استراحت بدهند. لختشتاینر نیز برای رسیدن به شرایط مطلوب در تورین خواهد ماند و **** ویژه ای را پشت سر خواهد گذاشت.
یوونتوس در دو دیدار ابتدایی اش مقابل چلسی و شاختار تنها دو امتیاز کسب کرده، در حالی که نورژلاند در مقابل هر دو حریف قبلی شکست خورده است.

این بازی در تاریخ سه شنبه ۲ آبان ۱۳۹۱ در ساعت ۲۳:۱۵ و در ورزشگاه کپنهاگن دانمارک برگزار خواهد شد.

لیست کامل بیست و دو بازیکن:
۱ بوفون
۲ لوسیو
۳ کیه لینی
۴ کاسرس
۶ پوگبا
۸ مارکیزیو
۹ ووچینیچ
۱۱ دچلیه
۱۲ جیووینکو
۱۵ بارتزالی
۱۷ بنتنر
۱۹ بونوچی
۲۰ پادوین
۲۱ پیرلو
۲۳ ویدال
۲۴ جاکرینی
۲۷ کوآلیارلا
۳۰ استوراری
۳۲ ماتری
۳۳ ایسلا
۳۴ روبینهو
۳۹ مارونه

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
نقل و انتقالات هفته :

timthumb.php

احتمال معاوضه قرضی یا دائم مارونه با اینسینه
باشگاه یوونتوس و ناپولی آماده معاوضه قرضی یا دائم لوکا مارونه با لورنزو اینسینه مهاجم ۲۰ ساله در فصل نقل و انتقالات ژانویه هستند. آنتونیو کنته در نظر دارد برای تقویت خط حمله از بازیکنان جوان استفاده کند. البته این خبر در حد شایعه به نظر می رسد. ناگفته نماند که اینسینه پیش تر علاقه خود به پیوستن به یوونتوس را آشکار کرده بود و در مصاحبه ای به skysport گفته بود که الکس دلپیرو اسطوره و الگوی او است، از طرفی با وجود هافبک قدرتمند یوونتوس در این فصل بازی های کمتری به مارونه خواهد رسید و به نظر می رسد برای آماده نگه داشتن بدن خود در فرم مطلوب باید یوونتوس را ترک کند.

باز هم ستاره لهستانی دورتموند
پپ ماروتا، فابیو پارتیچی و آنتونیو کنته در میز گردی پیرامون پیوستن لواندوفسکی به یووه با هم به بحث و تبادل نظر پرداختند و موانع حضور این ستاره لهستانی را بررسی کردند. در بازی انگلستان و لهستان، پارتیچی در استادیوم حضور داشت و بازی این بازیکن را زیر نظر گرفت. ناگفته نماند که سر الکس فرگوسن نیز به شدت به دنبال اوست اما یواخیم واتسکه مدیر اجرایی دورتموند پیوستن لواندوفسکی به منچستر یونایتد را بنا به دلایلی غیر ممکن دانست.

دروگبا چراغ سبز را به یووه نشان داد
به گزارش Talksport دروگبا بازیکن فعلی شانگهای شنهوا چین حاضر به پیوستن به یوونتوس است در صورتی که سالیانه مبلغ ۱۰ میلیون یورو به حساب او واریز شد. ۱۰ میلیون یورو همان مبلغی است که او از تیم چینی دریافت می کند.

بازیکن آینده دار هلند در رادار یووه
ماروتا در نظر دارد با خرید بازیکنان جوان آینده تیم را تامین کند و در همین راستا خوردی کلاسیه بازیکن ۲۱ ساله فاینورد را تحت نظر دارد. مدیر برنامه های این بازیکن نیز صراحتا اعلام کرد فاینورد به پیشنهاد های زیر ۱۰ میلیون یورو توجهی نخواهد کرد.

باز هم ویا
داوید ویا ملی پوش اسپانیایی بارسلونا در فکر خروج از بارسلونا است و در صورت پیوستن نیمار در ژانویه به بارسلونا به احتمال زیاد از این تیم جدا خواهد شد. یوونتوس نیز منتظر علنی کردن خواسته ویا است تا به او پیشنهاد دهد. تابستان گذشته یوونتوس پیشنهاداتی به این بازیکن داده بود که ایجنت او نپذیرفته بود.

صحبت از نانی وجود دارد
الکس فرگوسن در نظر دارد نانی، هافبک ناراضی این روزهای شیاطین را به فروش برساند تا با پول حاصل از فروش نانی لواندوفسکی را به خط حمله پر ترافیک خود اضافه کند. از جمله مشتریان این بازیکن یوونتوس و میلان هستند و هر د در تلاش هستند تا با قیمتی معقولانه این بازیکن را به خدمت بگیرند.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
jvd.jpg

دوستان این کل عکسهای بازی یووه و ناپل/ با تشکر از جواد داداش گرام
Juventus vs Napoli.rar

//

بازی با تیم دانمارکی هنوز تو لیست شبکه فری ها نیست. البته ایدمن رو زده ولی بعید میدونم درست باشه چون ایدمن رو برای همه بازی ها زده. ایتالیا1 هم بازی 4 شنبه شب میلان رو انتخاب کرده که نشون بده و خلاصه فعلا هیچ جایی نیست که بشه دید و احتمالا باید دست به دامن لینک بشیم.!! :(

در مورد نقل و انتقالات با تشکر از بهنام عزیز باید بگم این لواندوفسکی به شدت گزینه خوبی هست . خیلی بازیش رو دیدم و پسندیده نیز میشود :دی

//
برای فرداشب کاش لختشتاینر و آساموا رو هم بازی میگرفتند. ریسک خوبی نیست تو این شرایط. اصلا نباید بازی رو دست کم گرفت مخصوصا که الان یه تلنگر میتونه ما رو بدجور بیچاره کنه. حالا به فرض هم که ببریم با تفاضل ببریم بهتره. بازی بعدی لیگ هم با کاتانیا بود. بهرحال اینطوری به نظر میاد که شل بگیریم سفت بخوریم!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

دانلود آهنگ زیبای یوونتوس

ترجمه متن به فارسی:

یا یوونتوس ، بیا
این بانوی زیبا و سفید و سیاه و سفید
یوونتوس به جلو ، به جلو یوونتوس
فقط یوونتوس بزرگ است ، به جلو یوونتوس

تو تیم مورد علاقه منی

همیشه 11 قهرمانان در زمینه
شما برنده غیر ممکن است غالب شدن بر یوونتوس

و ما پشت سر شما هستیم

یک ستاره دیگر بر روی سینه ام گذاشته ام

هزاران دست برای تو به آسمان بلند می شود... با هم
موجی از زمان سحر و جادو شروع خواهد شد

شبهای بردن جام قهرمانی
شب های بی پایان
هنگامی که شما پیروزی به ارمغان می آورید احساس بزرگی در ما ایجاد می شود
بیایید همه به ورزشگاه

انتظار برای فریاد زدن برای رسیدن به هدف... با هم
موجی از زمان سحر و جادو شروع خواهد شد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

رفقا چه خبرا؟ یه ربع دیگه بازیه. استرس گرفتم راستش :دی

جواد بیا ترکیب بریز ببینیم چی به چیه؟ این تیم رو باید بزنیم شاخ نشه. / تو سایت یوفا همه طرفدارای یووه نتیجه با اختلاف زده بودند. من زدم سه هیچ بهم گفت 36 درصد یوونتوسی ها زدن 3-0

پیرلو و شازده کوچولو گل بزنن خیلی خوب میشه. دوست دارم جوینکو هم خیلی مثبت باشه. گل هم نخوریم. کلا اگه بتونیم شخم بزنیم خیلی خوبه.

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
بدشانسی هیچ شبکه ای چه داخلی چه خارجی این بازی رو پخش نمیکنه.امیدم امشب به مورچه اتمی و پوگباست.به امید پیروزی تیم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بوفونم برگشته:)
لوسیو رو هم تو ترکیب گذاشته!!!
بدشانسی هیچ شبکه ای چه داخلی چه خارجی این بازی رو پخش نمیکنه.امیدم امشب به مورچه اتمی و پوگباست.به امید پیروزی تیم
مورچه هست ولی پوگبا رو نیمکته

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ایدمن آذربایجان نشون میده.
البته میخواد همه بازیها رو پوشش بده. بهتره همین کانال رو دنبال کنید که گلهای همه بازیها رو ببینید. // ادیت : نه بابا مخم درد گرفت:دی یه دقیقه هم نشون نمیده عوض میکنه.

از اینترنت ببینید. http://www.frombar.tv/v-4/6/68/v-466810.html

شاختار اونطرف یکی زده

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
ایدمن آذربایجان نشون میده.
البته میخواد همه بازیها رو پوشش بده. بهتره همین کانال رو دنبال کنید که گلهای همه بازیها رو ببینید. // ادیت : نه بابا مخم درد گرفت:دی یه دقیقه هم نشون نمیده عوض میکنه.

از اینترنت ببینید. Watch Live FC Nordsjaelland vs. Juventus Online Video The UEFA Champions League - Football

شاختار اونطرف یکی زده

داداش ایول.عالیه

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
oh shit!
یه گل خوردیم.امشب چه خبره؟! چلسی هم دو تا خورده.امیدوارم نتیجه رو برگردونیم وگرنه کارمون به شدت سخت میشه در لیگ قهرمانان.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
oh shit!
یه گل خوردیم.امشب چه خبره؟! چلسی هم دو تا خورده.امیدوارم نتیجه رو برگردونیم وگرنه کارمون به شدت سخت میشه در لیگ قهرمانان.

فکر کنم تو اروپا طلسم شدیم:(

بالا