سلام دوستان
هنوز گویا عکس های بازی رو نگذاشتند
هنوز گویا عکس های بازی رو نگذاشتند
رفقا من نمیدونم این گیف های بالایی رو نشون میده یا نه! البته بار اول لود شدنش طول میکشه یه چند ثانیه ای / اگر درست نشده بگید که یه جای دیگه اپ کنم. البته من درستش نکردم ها :دی
نورتخلند در لیگ دانمارک 13 بازی انجام داده ، 6 برد ، 4 تساوی و 3 باخت داشته و با 22 امتیاز در رده ی سوم قرار دارند و در تعقیب صدرنشین 26 امتیازی هستند. بعد از باخت 4 بر 0 مقابل چلسی در لیگ به مصاف تیم او بی رفتند و 3 هیچ بازی را به این تیم ششم جدولی واگذار کردند و در آخرین بازی در روز جمعه 3 بر 0 تیم سیلکبورگ دهم جدولی را شکست دادند.
جوشوآ جان ، مهاجم آروبا-هلندی بهترین گلزن نورتخلند به حساب می اید. در مجموع 12 بازی که این فصل برای نورتخلند انجام داده ، 9 گل زده و 3 پاس گل داده است. به صورت قرضی از توئنته هلند به این تیم منتقل شده و سابقه ی بازی برای تیم های زیر 20 سال و زیر 21 سال هلند را هم دارد.
مورچه هست ولی پوگبا رو نیمکتهبدشانسی هیچ شبکه ای چه داخلی چه خارجی این بازی رو پخش نمیکنه.امیدم امشب به مورچه اتمی و پوگباست.به امید پیروزی تیم
ایدمن آذربایجان نشون میده.
البته میخواد همه بازیها رو پوشش بده. بهتره همین کانال رو دنبال کنید که گلهای همه بازیها رو ببینید. // ادیت : نه بابا مخم درد گرفت:دی یه دقیقه هم نشون نمیده عوض میکنه.
از اینترنت ببینید. Watch Live FC Nordsjaelland vs. Juventus Online Video The UEFA Champions League - Football
شاختار اونطرف یکی زده
oh shit!
یه گل خوردیم.امشب چه خبره؟! چلسی هم دو تا خورده.امیدوارم نتیجه رو برگردونیم وگرنه کارمون به شدت سخت میشه در لیگ قهرمانان.