• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپImate Ultimate 6150 & 8150٠

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستداران Ultimate اعم از 6150 و غير 6150 .
آقا ما بدجوري دنبال يك آنتي ويروس توپ براي پاكت پي سي مي گرديم و نمي يابيم .
چند روز پيش NOD32 رو براي PPC دانلود كردم و بدون خطا هم نصب شد اما چنان خفت ويندوز رو گرفته بود كه تقريبا شبيه دستگاه هاي هنگ شده رفتار مي كرد و به صورتي شد كه ديگه ويندوز حتي جونش رو نداشت كه Uninstallرو انجام بده خلاصه با هر بدبختي بود از شرش راحت شديم .

مي خواستم ببينم آنتي ويروس تاييد شده توسط دوستان حرفه اي چي هست و از كجا مي شه گيرش آورد ؟
ممنون .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام به همه دوستداران Ultimate اعم از 6150 و غير 6150 .
آقا ما بدجوري دنبال يك آنتي ويروس توپ براي پاكت پي سي مي گرديم و نمي يابيم .
چند روز پيش NOD32 رو براي PPC دانلود كردم و بدون خطا هم نصب شد اما چنان خفت ويندوز رو گرفته بود كه تقريبا شبيه دستگاه هاي هنگ شده رفتار مي كرد و به صورتي شد كه ديگه ويندوز حتي جونش رو نداشت كه Uninstallرو انجام بده خلاصه با هر بدبختي بود از شرش راحت شديم .

مي خواستم ببينم آنتي ويروس تاييد شده توسط دوستان حرفه اي چي هست و از كجا مي شه گيرش آورد ؟
ممنون .
قربان تقریبا" میشه گفت ویندوز موبایل ویروس نداره ، واسه همینم آنتی ویروس رو بیخیال شید

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان تقریبا" میشه گفت ویندوز موبایل ویروس نداره ، واسه همینم آنتی ویروس رو بیخیال شید

چه جالب , بابا عجب ويندوزيه اين ويندوز موبايل , چون مشخصه اصلي همه ويندوزها ويروسي شدن اونهاست , پسر شايد اصلا اين كه ما ها استفاده مي كنيم ويندوز نباشه !
آقا ببخشيد وسط بحث جدي شوخي كردم , يك لحظه جو گير شدم !
اما واقعا دليلش چيه كه ويندوز موبايل ويروسي نمي شه ؟
آيا دليلش اين نيست كه چون روي ROM نصب مي شه و ROM توسط نرم افزارهاي ديگه قابل دسترسي و تغيير نيست ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چه جالب , بابا عجب ويندوزيه اين ويندوز موبايل , چون مشخصه اصلي همه ويندوزها ويروسي شدن اونهاست , پسر شايد اصلا اين كه ما ها استفاده مي كنيم ويندوز نباشه !
آيا دليلش اين نيست كه چون روي ROM نصب مي شه و ROM توسط نرم افزارهاي ديگه قابل دسترسي و تغيير نيست ؟
ربطی نداره ، چون ممکنه روی استوریج نصب بشه ...

مسئله اینه که ویروس نوشتن واسه ویندوز موبایل سودی نداشته ، چون 3 حرکت با برنامه هایی مثل SPB Backup میشه درستش کرد

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ربطی نداره ، چون ممکنه روی استوریج نصب بشه ...

مسئله اینه که ویروس نوشتن واسه ویندوز موبایل سودی نداشته ، چون 3 حرکت با برنامه هایی مثل SPB Backup میشه درستش کرد

کاملا تایید میشه. ولی به هر حال در ترد نرم افزار بگردی کاسپرسکای رو پیدا می کنی. به قول دکتر شاید یه روزی یه خلی اومد یهویروس فرستاد و ما هم بکاپ به روز نداشتیم! (اون خل رو خودم اضافه کردم به فرمایش دکتر)

اون ویروس یاب هم که نصب کردی واقعا مزخرفه.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

یه نکته بسیار ریز رو لازم دونستم بگم.
امکان تغییر رام بوسیله نرم افزار وجود داره ! ویروس هم برای پی پی سی موجوده . ویروس های بدی هم موجوده . اما خوشبختانه به دلیل عدم پیوستگی شبکه پی پی سی ها و کم کاری ویروس نویس ها و عدم نوشتن ویروسی که از کامپیوتر به پی پی سی منتقل بشه فعلا راحتیم:D اما اگر بنویسن کلی خرج دستمون میوفته:D

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه نکته بسیار ریز رو لازم دونستم بگم.
امکان تغییر رام بوسیله نرم افزار وجود داره ! ویروس هم برای پی پی سی موجوده . ویروس های بدی هم موجوده . اما خوشبختانه به دلیل عدم پیوستگی شبکه پی پی سی ها و کم کاری ویروس نویس ها و عدم نوشتن ویروسی که از کامپیوتر به پی پی سی منتقل بشه فعلا راحتیم:D اما اگر بنویسن کلی خرج دستمون میوفته:D

خوب خدا رو شكر , ما كه تا حالا از همه دنيا در همه چيز عقب بوديم , خدا كنه كه در دريافت و كسب فيض از اين ويروس ها هم از تمام دنيا به سياق گذشته عقب باشيم .

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوباره به همه PPC بازان و Ultimate دوستان
2روز پیش رفتم 6150 رو خریدم 640 تومن با گارانتی تحلیل گر
یکسری معایب و مزایایی داره که لازم دونستم بگم
کلا خیلی دستگاه سریعی نیست نسبت به اینکه الان خالیه
هندزفریش فوق العاده ضایعس اگه برای آهنگ گوش دادن میخواید یه 30 تومنی پول واسه اینکار کنار بذارید
عمر باتری خیلی زیاد نیست نسبت به اینکه باترش خیلی بزرگه و آمپر بالایی داره
دوربینش تو نور مصنوعی عملا بی استفاده هست فقط نور آفتاب
کیفیت ساخت بدنه و قطعات بسیار بالاس حتی یک قسمتهاییش فلزیه به نظر میاد حالا حالاها بدنش سالم بمونه
آنتن دهیش چندان جالب نیست
رزولوشن و رنگ خروجی مونیتورش فوق العاده هست(به درد کسایی که میخوان تو کنفرانسی با Power Point کار کنن خیلی میخوره)
LCD!!!!یه چی میگم یه چی میشنوین پیکسلاش انقدر ریزه با چشم مسلح هم نمیشه پیکسلاشو دید و تفکیک رنگ بسیار بسیار بالایی داره تا نبینین باورتون نمیشه
کیفیت صدای اسپیکرش قابل قبوله ولی صداش کمه تو کیفش باشه صدای زنگشو نمیشنوین
حالا باز چیزی یادم اومد میگم
فقط 2 مورد
وقتی از TV/VGA Out استفاده میکنم بعد از اینکه کابلشو در میارم که بره رو LCD خودش تصویر نمیاد و یک سری خطوط درهم بر هم تو تصویر میاد که حتی با Soft Reset هم درست نمیشه فقط باید باتریشو در بیارم کسی این مشکلو داره راه حلش چیه؟(رامش هم همین آخرین رامیه که خود سایت Imate گذاشته)
دیروز هم پچ ساپرت Micro sdhc 4 6 8 GB رو گرفتم اگه کسی میخواد بگه لینک بدم بهشن
کلام آخر اینکه فوق العاده خوش استیله و اگه نخریدش نصف عمرتون بر فناس(اگه GPS داشت رو دستش نبود)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوباره به همه PPC بازان و Ultimate دوستان
2روز پیش رفتم 6150 رو خریدم 640 تومن با گارانتی تحلیل گر
یکسری معایب و مزایایی داره که لازم دونستم بگم
کلا خیلی دستگاه سریعی نیست نسبت به اینکه الان خالیه
هندزفریش فوق العاده ضایعس اگه برای آهنگ گوش دادن میخواید یه 30 تومنی پول واسه اینکار کنار بذارید
عمر باتری خیلی زیاد نیست نسبت به اینکه باترش خیلی بزرگه و آمپر بالایی داره
دوربینش تو نور مصنوعی عملا بی استفاده هست فقط نور آفتاب
کیفیت ساخت بدنه و قطعات بسیار بالاس حتی یک قسمتهاییش فلزیه به نظر میاد حالا حالاها بدنش سالم بمونه
آنتن دهیش چندان جالب نیست
رزولوشن و رنگ خروجی مونیتورش فوق العاده هست(به درد کسایی که میخوان تو کنفرانسی با Power Point کار کنن خیلی میخوره)
LCD!!!!یه چی میگم یه چی میشنوین پیکسلاش انقدر ریزه با چشم مسلح هم نمیشه پیکسلاشو دید و تفکیک رنگ بسیار بسیار بالایی داره تا نبینین باورتون نمیشه
کیفیت صدای اسپیکرش قابل قبوله ولی صداش کمه تو کیفش باشه صدای زنگشو نمیشنوین
حالا باز چیزی یادم اومد میگم
فقط 2 مورد
وقتی از TV/VGA Out استفاده میکنم بعد از اینکه کابلشو در میارم که بره رو LCD خودش تصویر نمیاد و یک سری خطوط درهم بر هم تو تصویر میاد که حتی با Soft Reset هم درست نمیشه فقط باید باتریشو در بیارم کسی این مشکلو داره راه حلش چیه؟(رامش هم همین آخرین رامیه که خود سایت Imate گذاشته)
دیروز هم پچ ساپرت Micro sdhc 4 6 8 GB رو گرفتم اگه کسی میخواد بگه لینک بدم بهشن
کلام آخر اینکه فوق العاده خوش استیله و اگه نخریدش نصف عمرتون بر فناس(اگه GPS داشت رو دستش نبود)

مبارک باشه.

ورزن رامت 80850 هست؟؟؟ واسه من این مشکل تصویر به وجود نمیاد. احتمالا یکم ور بری حلش می کنی.
دیدی گفتم 6150 بگیر از 8150 بهتره؟!
در مورد هندزفری... به جز یکی دو مورد این وضعیت همه پاکت پی سی هاست.
یه کیف دیگه بگیر... جنس کیف خودش آشغاله.
پچ رو با 8 گیگ تست کردی؟ جواب داد؟ اگه داد لینک رو بده.

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا ممنون
قابل نداره راستش قضیه این 6150 8150 این بود که تا اخرین لحظه نظرم رو 8150 بود ولی وقتی هر دو رو تو دست گرفتم دیدم هم از طول هم از عرض به طور محسوسی 6150 LCD برزگتری داره
آره رامش همونی که گفتی80850شمارش یادم نیومد که بگم چی بود
در مورد هندزفری: از قسمتی که میکروفون هندزفری هست سیم Earphone رو بازش کردم (لحیم بود) حالا میخوام یک دست Earphone کریتیو روش بندازم ولی اینم بگم که کلا خروجی صدای با کیفیت و پر باسی داره هرچند هندزفری خودش آشغاله(با Earphone ام پی تری پلیر تست کردم Sony عالی بود)
کیفش که خوشگله چرا میگی ضایعس؟؟؟به نظرم که خوب بود
من هنوز انتخاب رشته دانشگاهو روش تصمیم نگرفتم یکم درگیره اونم ولی به محضه اینکه تموم شد 8گیگ میندازم ببینم چی میشه
تا بعد...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا ممنون
قابل نداره راستش قضیه این 6150 8150 این بود که تا اخرین لحظه نظرم رو 8150 بود ولی وقتی هر دو رو تو دست گرفتم دیدم هم از طول هم از عرض به طور محسوسی 6150 LCD برزگتری داره
آره رامش همونی که گفتی80850شمارش یادم نیومد که بگم چی بود
در مورد هندزفری: از قسمتی که میکروفون هندزفری هست سیم Earphone رو بازش کردم (لحیم بود) حالا میخوام یک دست Earphone کریتیو روش بندازم ولی اینم بگم که کلا خروجی صدای با کیفیت و پر باسی داره هرچند هندزفری خودش آشغاله(با Earphone ام پی تری پلیر تست کردم Sony عالی بود)
کیفش که خوشگله چرا میگی ضایعس؟؟؟به نظرم که خوب بود
من هنوز انتخاب رشته دانشگاهو روش تصمیم نگرفتم یکم درگیره اونم ولی به محضه اینکه تموم شد 8گیگ میندازم ببینم چی میشه
تا بعد...

در مورد اندازه اسکرین... همون طور که عرض کردم و خودتون ملاحظه فرمودید اگر 8150 می خریدید با توجه به اینکه سلیقه تون مثل خودمه! از فرداش میخورد تو ذوقتون و هیچ وقت هم خودتون رو بابت اندازه اسکرین نمیی بخشیدین!!!

در مورد هدست... من یک هدست بلوتوث استریو ds 980 گرفتم و خیلی راضیم (البته واسه پخش موسیقی و نه مکالمه) شما هم اگر از نظر مالی راه داره به نظرم این کارو بکنید. هم زیباست و هم استهلاکی واسه گوشی نداره و خطر! استفاده رو هم کم می کنه چون اتصالی به گوشی نداره...

در خصوص کیف. میشه گفت بد نیست ولی وقتی با کیف 6 پاکت پی سی دیگه ای که داشتم مقایسه می کنم! میبینم که خیلی افتضاحه. همین الان من از کیف تایتن یک (هرمس) واسش استفاده می کنم. ضمنا کیفش یکم خشن هم هست.
در خصوص پچ... تا جایی که یادمه 8 گیگ باهاش مشکل داشت واسه همین خواهش کردم اگه تست کردید نتیجه رو اعلام کنید.

باز هم مبارک باشه واستون و به خوشی استفاده کنید. توصیه می کنم همین تاپیک رو هم یه نگاهی از اول بندازید و در ضمینه نصب نرم افزار ها این نکته رو به یاد داشته باشید که همه ورزن ها به خوبی روی دستگاه کار نمی کنن و باید از هر نرم افزار یک نسخه خاص رو استفاده کنید.

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی ممنون از راهنماییتون
در مورد هندزفری باس و کیفیتی که رو Earphone کریتیو دیدم هیچ جا ندیدم راستش یکم کانکت کردنه یه هندزفری بلوتوث واسم سخته مخصوصا اینکه باید خود هندزفری هم شارژ کنی که دیگه هیچی !!
ضمنا میخوام این ضعف 6150 رو جبران کنم و برنامه دارم یه GPS بلوتوث بخرم به همین خاطر میخوام بلوتوثم واسه اینکار خالی بمونه
راستی شما از USB Host استفاده کردین؟؟
امروز اومدم خودم یک کابل هاست واسش ردیف کنم به یک نکته جالب رسیدم :
این پرت USB دستگاه 10 پین هست جای 5 پین یعنی اگه دقت کنین دو طرفس(خودتون ببینین میفهمین چی میگم)به همین خاطر نتونستم
در کل دستگاه راضی کننده ای هست

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی یه چیزی
این هندزفری چطوره؟؟
میشه باهاش ترک عوض کرد یا صدا رو کمو زیاد کرد؟؟؟
چند ساعت جواب میده؟
سونی اریکسونه؟
چنده؟؟
باسش چطوره خیلی واسم مهمه!!
ممنون

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه مورد دیگه که 2 3 ساعت پیش بهش رسیدم
تو کاتالوگ نوشته که برای بلوتوث و وای فای با روشن شدنشون به ترتیب LED آبی و زرد چشمک میزنه ولی هیچ خبری نیست
کسی هست این مشکلو داشته باشه؟؟ممکنه با عوض کردن رام حل بشه؟؟

ادیت:این مشکل با عوض کردن رام حل شد

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یه مورد دیگه که 2 3 ساعت پیش بهش رسیدم
تو کاتالوگ نوشته که برای بلوتوث و وای فای با روشن شدنشون به ترتیب LED آبی و زرد چشمک میزنه ولی هیچ خبری نیست
کسی هست این مشکلو داشته باشه؟؟ممکنه با عوض کردن رام حل بشه؟؟

ادیت:این مشکل با عوض کردن رام حل شد

مشکل فوق رو من با هیچکدوم از رام ها نداشتم.

تعجب!!!! شما که گفتید آخرین رام رو دارید؟ 80850 . چطور رامو عوض کردید؟؟؟؟

هندز فری بلوتوث sony ericsson ds980 با برنامه کورپلیر سلازگاری کامل داره و ترک ها رو هم عوض می کنه.

در خصوص یو اس بی هاست... من که نتونستم. اون کابلی که در فوروم آلتیمیت ها آلتیمیت دات بیز! گفته من گیر نیاوردم.
بقیه کابل ها هم تعطیلن. اگه مشکل رو حل کردی هوای مارو هم داشته باش.

Last edited:

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد رام:
موقعی که آخرین ورژنو از سایت با حجم 49.9 مگ دانلود کردم(با خطوط پر سرعت Dial up نزدیک 4 ساعت کشید) خواستم نصب کنم هیچ پیغامی مبنی بر اینکه این رام روش نصبه نداد و بدون هیچ پیغامی نصب کرد
واسم خیلی جالب بود همه چی از ویندوز PC انجام شد قبلا که ASUS داشتم موقع عوض کردن رام.روش کپی کردم هارد ریست کردم یه محیطی مثل داس اومد یه چیزایی مینوشت و....نصب شد
آقا این هندزفری عاقلانه نیست بهتره یه MP3 Player بخرم جای یه هدست تازه دردسرهای این نداره
یو اس بی هاست که فقط اگه فابریک روش باشه کار میکنه بقیه به درد نمیخورن پس الان عملا این هاست که انقدر چیزه مهمیه بی استفاده هست!
نکته جالب در مورد هاست که دیروز بهش فکر میکردم اینه که باتری دستگاه 3.7 ولته ولی یو اس بی 5 ولته!!!این تبدیل 3.7 به 5 هم جالبه برای خودش
یه مورد عجیب وقتی خریدمش اولا روش یه سری تقویم هجری روش نصب بود که با هارد ریست کردن همه پاک شد یعنی اینکه این برنامه واسه خودش نبوده دستگاه قبلا روش چیزی نصب شده دوم اینکه روی LCD از این نایلونا که روش میکشن نداشت ولی روی دوربین پشتش داشت اینا اگه دستگاهی رو تعویض میکنن دور که نمیندازن دوباره جمع و جورش میکنن میندازن به یکی(اینجا طویله ای به اسم ایرانه فقط بلدن مردمو کشور خودشونو سرکیسه کننو تو پاچشون بکنم نفهمن از کجا رفت)

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما با دانلود كردن ROM و Patch ها از سايت Imate مشكل داريم . خودش كه مي گه اول در سايت ثبت نام كنيد و بعد Username و Password خودتون رو با برنامه Device Customaization براي ما بفرستيد والا ما هم كرديم اما اسم گوشيم در ليست Device ها وارد نمي شه . براي شما كار مي كنه ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا ما با دانلود كردن ROM و Patch ها از سايت Imate مشكل داريم . خودش كه مي گه اول در سايت ثبت نام كنيد و بعد Username و Password خودتون رو با برنامه Device Customaization براي ما بفرستيد والا ما هم كرديم اما اسم گوشيم در ليست Device ها وارد نمي شه . براي شما كار مي كنه ؟

خریدی؟! مبارکه!

بعد از ثبت نام گوشیت رو با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کن و پس از سینک شدن از کامپیوتر به نت متصل شو و سپس از دیوایس کاستوم رجستر کن دستگاهو. راحته....

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
در مورد رام:
موقعی که آخرین ورژنو از سایت با حجم 49.9 مگ دانلود کردم(با خطوط پر سرعت Dial up نزدیک 4 ساعت کشید) خواستم نصب کنم هیچ پیغامی مبنی بر اینکه این رام روش نصبه نداد و بدون هیچ پیغامی نصب کرد
واسم خیلی جالب بود همه چی از ویندوز PC انجام شد قبلا که ASUS داشتم موقع عوض کردن رام.روش کپی کردم هارد ریست کردم یه محیطی مثل داس اومد یه چیزایی مینوشت و....نصب شد
آقا این هندزفری عاقلانه نیست بهتره یه MP3 Player بخرم جای یه هدست تازه دردسرهای این نداره
یو اس بی هاست که فقط اگه فابریک روش باشه کار میکنه بقیه به درد نمیخورن پس الان عملا این هاست که انقدر چیزه مهمیه بی استفاده هست!
نکته جالب در مورد هاست که دیروز بهش فکر میکردم اینه که باتری دستگاه 3.7 ولته ولی یو اس بی 5 ولته!!!این تبدیل 3.7 به 5 هم جالبه برای خودش
یه مورد عجیب وقتی خریدمش اولا روش یه سری تقویم هجری روش نصب بود که با هارد ریست کردن همه پاک شد یعنی اینکه این برنامه واسه خودش نبوده دستگاه قبلا روش چیزی نصب شده دوم اینکه روی LCD از این نایلونا که روش میکشن نداشت ولی روی دوربین پشتش داشت اینا اگه دستگاهی رو تعویض میکنن دور که نمیندازن دوباره جمع و جورش میکنن میندازن به یکی(اینجا طویله ای به اسم ایرانه فقط بلدن مردمو کشور خودشونو سرکیسه کننو تو پاچشون بکنم نفهمن از کجا رفت)

رامی که اول داشتی 80850 نسخه عربی بوده که حجمش 56 مگ هست. رامی که نصب کردی 80850 نسخه انگلیش هست که حجمش 49 مگ هستش...

اون تقویم و ... مخصوص رام عربیه... اگه نسخه کامل عربایزر 2 رو نصب کنی همه اون اضافات بر می گردن.

در مورد یو اس بی هاست در همین ترد قبلا بحث زیاد شده.
در مورد گارانتی همین طوره ولی چه میشه کرد؟

راستی... یه نکته. شما همین رام رو هم میتونید 20 بار رو گوشیتون نصب کنید و رام اینستالر کاری به نصب بودن یا نبودن همین ورزن نداره!

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خریدی؟! مبارکه!

بعد از ثبت نام گوشیت رو با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کن و پس از سینک شدن از کامپیوتر به نت متصل شو و سپس از دیوایس کاستوم رجستر کن دستگاهو. راحته....

آره خريدم اما وقتي كه دیوایس کاستوم رو اجرا مي كنم پيغام مي ده كه :
realed task is currently in progress . do you want to cancel to ....
من هم Yes رو مي زنم اما مي ره كه اجرا كنه و گاهي اوقات بالاخره بعد از 15-10 دقيقه اجراش مي كنه و گاهي هم اصلا نمي كنه .
ضمنا اونوقت هايي هم كه بالاخره بعد از كلي سلام و صلوات اجرا مي شه و اون صفحه كه Username و Password ساخته شده در imate.com رو مي خواد بهش مي دم از كانكشن ايترنتي PC ( كه دستگاه رو با كابل به PC وصل كردم ) استفاده نمي كنه و مي ره تا از كانكشن هاي درست شده روي خودش (چون من با توجه به كارم سرويس ديتا رو فعال كردم و گهگاهي از دستگاهم با ديال آپ به نت وصل مي شم ) استفاده كنه . چه خوش اشتها ...

بالا