• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپImate Ultimate 6150 & 8150٠

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان،در مورد باتری فکر کنم برای صفحه VGA زیاد غیر طبیعی نیست،فقط میشه مدت مکالمه،تعداد sms،و مدت سایر کارها رو بگی؟
در مورد اون باگ هم،امتحان کن ببین اگه قبل از خاموش شدن اسکرین چند بار رو صفحه تپ کنی بازم این اتفاق میفته؟

سلام حامد جان بزرگمردی از گیلان:cool:
وضعیت باتری در هنگام مکالمه بد نیست. یعنی کلا در هنگام خاموش بودن اسکرین مصرف میاد پایین. از این نظر قابل اطمینانه. در مورد اس ام اس. منظورت رو متوجه نمیشم. یعنی بشینم هی پیامک بفرستم ببینم کی باتری تموم میشه!:p اما کلا باتریش به صورت خطی کم نمیشه(یعنی منحنی داره) . 40 درصد اول رو خیلی سریع از دست میده و 40 درصد بعدی رو خیلی دیرتر. یعنی این که وقتی گوشی کامل شارز میشه بعد از 15 دقیقه اگر هیچ کاری نکنی هم چند درصد کم از دست میده. البته در رام جدید گویا این مشکل مرتفع شده که من تست نکردم ( آن آفیشیال)
در خصوص مطلب دوم اگر تب کنم مشکلی پیش نمیاد و راحت بالا میاد. اگر پلاگین ها زیاد نباشن مثلا تاریخ و فون منیجر و پاکت پلاس فقط باشه باز بدون مشکل بالا میاد و فقط وقتی زیاد باشن مشکل پیش میاد خصوصا وقتی آیمیت مدیا پلیر در پلاگین ها باشه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
Not too shy to talk
Group:
Registered Users
Level : 4; EXP : 40
HP : 17 / 85
MP : 10 / 17

:-D Very cool :-D

I've just purchased a mini-A USB to mini-B USB cable (https://www.lindy.com.au) for AUD 6.50.

First things I tried to connect was my Garmin GPSMap 76CS and it almost worked! the 8150 asked for the USB driver names - d'oh.

Came home and connected my cheap AUD 19.95 - Office Essentials 22 in 1 card reader/writer purchased at the local Woolworths.

The 8150 powered it OK, was not prompted for drivers (phew!). Then I plugged in a CF 256 Mb card - it worked! a new folder appeared "Hard Disk" and I could access it OK. I then plugged in at the same time a Sony DUO memory stick (4GB) it worked! a new folder appeared called "Hard Disk2".

I then took a deep breath, plugged in my 8GB microSDHC via a SD adapter and NOTHING! doesn't work.

Pretty cool anyway... we have a card reader for the 8150!

I have a 3.5 external hard drive but the 8150 does not have enough juice to power it up.. next purchase is an external power adapeter for it.

Stay tuned...

گویا در رام فعلی این موضمع فعال نیست. پارسا جان در خصوص رام ها و لینک ها اگر اطلاعاتی داری لطفا مطرح کن.

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وضعیت باتری در هنگام مکالمه بد نیست. یعنی کلا در هنگام خاموش بودن اسکرین مصرف میاد پایین. از این نظر قابل اطمینانه. در مورد اس ام اس. منظورت رو متوجه نمیشم. یعنی بشینم هی پیامک بفرستم ببینم کی باتری تموم میشه!:p اما کلا باتریش به صورت خطی کم نمیشه(یعنی منحنی داره) . 40 درصد اول رو خیلی سریع از دست میده و 40 درصد بعدی رو خیلی دیرتر. یعنی این که وقتی گوشی کامل شارز میشه بعد از 15 دقیقه اگر هیچ کاری نکنی هم چند درصد کم از دست میده. البته در رام جدید گویا این مشکل مرتفع شده که من تست نکردم ( آن آفیشیال)
در خصوص مطلب دوم اگر تب کنم مشکلی پیش نمیاد و راحت بالا میاد. اگر پلاگین ها زیاد نباشن مثلا تاریخ و فون منیجر و پاکت پلاس فقط باشه باز بدون مشکل بالا میاد و فقط وقتی زیاد باشن مشکل پیش میاد خصوصا وقتی آیمیت مدیا پلیر در پلاگین ها باشه.

سیاوش جان شارژ گوشی من با روزی 30 دقیقه مکالمه و 10 تا اس ام اس و کمی کار با پاکت پی سی بین 2 تا 3 روز می مونه و از کایزر بهتره و من از باطریش کاملا راضیم حالا نمی دونم از اون 0.2 اینچ اختلاف صفحه نمایش هست؟؟؟؟؟؟
ضمنا شما برای کم شدن مصرف باطری می تونی این روش را امتحان کنی امیدوارم که مشکل حل بشه
phone>menu>option>setting
بعد RAT setting زا از auto روی GSM بزار

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان شارژ گوشی من با روزی 30 دقیقه مکالمه و 10 تا اس ام اس و کمی کار با پاکت پی سی بین 2 تا 3 روز می مونه و از کایزر بهتره و من از باطریش کاملا راضیم حالا نمی دونم از اون 0.2 اینچ اختلاف صفحه نمایش هست؟؟؟؟؟؟
ضمنا شما برای کم شدن مصرف باطری می تونی این روش را امتحان کنی امیدوارم که مشکل حل بشه
phone>menu>option>setting
بعد RAT setting زا از auto روی GSM بزار

کاوه جان این کارو قبلا کرده بودم ولی باز هم ممنون. راستش با مکالمه و از این قبیل مشکلی نداره ولی هر کاری که باعث روشن موندن اسکرین باشه وحشتناک مصرف میکنه. راستی اگه میشه ورزن رام گوشیتون رو بگین.
مرسی

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب دوستان دو تا لینک رام میگذارم. ضمنا نصب این رام ها کمی دنگ و فنگ داره. یعنی باید یک فایل با استفاده از رام لاک کد و imei بسازید و ....
پس کسی نصب نکنه تا بعدا توضیح بدم.
لینک واسه 6150 : http://rapidshare.com/files/97900855/imate_Ultimate_6150_English_PhaseII.rar.html

لینک واسه 8150 : http://rapidshare.com/files/99081039/imate_Ultimate_8150_English_PhaseII.rar.html

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رام گوشی من ARA_RC080850 هست

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
Not too shy to talk

گویا در رام فعلی این موضمع فعال نیست. پارسا جان در خصوص رام ها و لینک ها اگر اطلاعاتی داری لطفا مطرح کن.

فقط در رام سری اول آلتیمیت ها این قضیه هست ، و در فرومش هم اون رام اول فعلا" واسه 8150 آپ شده ...
حالا نمی دونم از اون 0.2 اینچ اختلاف صفحه نمایش هست؟؟؟؟؟؟

فراموش نکن که شما بک لایت ِ 21 کلید ِ روی دستگاه رو هم داری که مصرفشو از پیکسل بیشتر میکنه پس باید مصرف کلیت بیشتر باشه !!!

خب دوستان دو تا لینک رام میگذارم. ضمنا نصب این رام ها کمی دنگ و فنگ داره. یعنی باید یک فایل با استفاده از رام لاک کد و imei بسازید و ....
پس کسی نصب نکنه تا بعدا توضیح بدم.
لینک واسه 6150 : http://rapidshare.com/files/97900855/imate_Ultimate_6150_English_PhaseII.rar.html

لینک واسه 8150 : http://rapidshare.com/files/99081039/imate_Ultimate_8150_English_PhaseII.rar.html

اینا رام های Phase II هستند که آن آفیشیالند و اگه نصبشون کنید پشیمون میشید !!!

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ارادتمندیم سیاوش جان:cool:
فکر کنم منظورم بد گفتم.منظورم این بود که از زمان شارژ کامل تا خالی شدنش چه مدت مکالمه،sms و.. داری؟
در مورد اون قضیه،با توجه به اینکه گفتی تپ کنی مشکلی پیش نمیاد،احتمالاٌ باگ نیست.شما زمان turn off گوشیت احتمالاٌ کم گذاشتی،و موقعی که پلاگین ها زیادن چون زمان بیشتری طول میکشه میره تو خواب:happy:
یه امتحان کن زمان turn off device if not used for رو ببر بالا،ببین چی میشه؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ارادتمندیم سیاوش جان:cool:
فکر کنم منظورم بد گفتم.منظورم این بود که از زمان شارژ کامل تا خالی شدنش چه مدت مکالمه،sms و.. داری؟
در مورد اون قضیه،با توجه به اینکه گفتی تپ کنی مشکلی پیش نمیاد،احتمالاٌ باگ نیست.شما زمان turn off گوشیت احتمالاٌ کم گذاشتی،و موقعی که پلاگین ها زیادن چون زمان بیشتری طول میکشه میره تو خواب:happy:
یه امتحان کن زمان turn off device if not used for رو ببر بالا،ببین چی میشه؟

خیلی مخلصیم حامد جان...
با 40 دقیقه مکالمه و 30 عدد پیامک و چند تا سافت ریسیت! و تعویض تم! (کار مورد علاقه ام) و کمی استفاده از دیکشنری و نیم ساعت موزیک گوش کردن باتری به 25 درصد میرسه. مکالمه اصلا شارز نمی خوره و موزیک هم یک باگ داره و اون اینکه ویندوز مدیا پلیر که ران بشه اسکرین خاموش نمیشه و اگر هم خاموش کنی پخش موزیک قطع میشه:(
در نتیجه مصرف باتری بالا میره. هنوز هم پلیر های مختلف رو نصب نکردم ببینم اونا وضعیتشون چطوره از این نظر( باور می کنی واقعا وقت نداشتم:( ) این موارد با کمی ور رفتن درست میشن البته. بیشترین مصرف باتری با ور رفتن به منو ها بوجود میاد و در خصوص مکالمه هیچ مشکلی نیست...
در خصوص مورد دومی که گفتی قبلا روی 5 دقیقه گذاشته بودم! ولی نتیجه نداد اصلا فرقی نمی کنه:blink:
اما با کم کردن تودی پلاگین ها فعلا موردی نیست.
بدبختی اینه که من مثل رفقای مایه دار فوروم متاسفانه مدتیه به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم که برم گیر بدم به رام نصب کردن(البته فعلا گویا یک رام هم بیشتر واسه امتحان کردن من .وجود نداره) کلی هم عکس و فیلم گرفتم با گوشی که به همین دلیل موندم چطوری آپ کنم؟ خلاصه مشکل که یکی دو تا نیست. ولی در کل با وجود مشکلاتی که تا حالا البته هیچکدام جدی نیستن وقتی یه نگاه به اسکرین وی جی ای میندازم کل خستگیم در میره! (البته به پای اسکرین واید وی جی ای سامورایی که نمی رسه) رم بالا و نداشتن کیبرد! هم که کلی داره بهم حال میده!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سیاوش جان،در مورد باتری فکر کنم برای صفحه VGA زیاد غیر طبیعی نیست،فقط میشه مدت مکالمه،تعداد sms،و مدت سایر کارها رو بگی؟
در مورد اون باگ هم،امتحان کن ببین اگه قبل از خاموش شدن اسکرین چند بار رو صفحه تپ کنی بازم این اتفاق میفته؟

قربان اجازه بدهید یک پز اساسی با ایکس 800 ام بدهم که رکورد دار کم مصرفی در باطری هست ، ایتن هزار گندزده ولی در مصرف باطری واقعا عالی ست ، من که تا حالا باطری ام تمام نشده و در مسافرت های اخیرم ، اغلب با متوسط 6 ساعت استفاده ، 2روز تمام دوام اورد

:blush:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
رام گوشی من ARA_RC080850 هست

خب. فکر می کنم مهمترین مشکل باتری من مساله رام هست. ورزن رام من WWE_RC073410 با ساپورت کامل عربی هست. بریم به سمت رام جدید.

پ ن : دکتر جان واقعا خوش به حالت این مساله باتری کم چیزی نیست. البته باز هم تاکید می کنم هنگام مکالمه مصرف باتری بسیار پایین است.

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیاوش جان شما رام جدید را از سایت ایمیت بگیر صد در صد مشکلت حل می شه....نیازی به نصب رام phase 2 نیست

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان شما رام جدید را از سایت ایمیت بگیر صد در صد مشکلت حل می شه....نیازی به نصب رام phase 2 نیست

کاوه جان مشکل اینه که این آیمیت لعنتی فعلا با اون ساپورت جادوییش! واسه رجستر کردن بازی در میاره. من (و فرشید! ) در سایت عضو شدم ولی واسه رجستر کردن دستگاه باید از طریق divice customize واقع در پروگرام لیست گوشی و وارد کردن کد کاربری و پسوردی که آیمیت داده عمل کنم که ناگفته پیداست امکان پذیر نیست! الان در مرحله ای که به فعال کردن رجستر از طریق گوشی نیازه گیر کردم. شما هم همین طور عضویتت رو فعال کردی؟؟؟
اگه راه میانبری هست دست ما رو هم بگیر داداش. :( خلاصه هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:cool:

ادیت : به هر مکافاتی بود از طریق گوشی رجستر رو در سایت فعال کردم. این کار آیمیت ایمنی رو خیلی بالا میبره ولی واقعا در ایران این کارها زجر آوره.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تو فروم imate یکی اینا رو نوشته بود:
I have an ultimate 6150 and i am trying to connect it to external usb devices with no success.
i am using this http://www.amazon.com/USB-Type-Female-Coupler-Adaptor/dp/B000I97N0S to connect two usbA to usbminiA cables. i tryed a cardreader, usbflash drive , usb hub with own power supply, an external usb harddrive, my pentax cammera but had no success.
What could be the issue here and is the 6150 has limited usb host functionallity than the 8150?​

همه رو تست کرده ولی جواب نداده!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تو فروم imate یکی اینا رو نوشته بود:
I have an ultimate 6150 and i am trying to connect it to external usb devices with no success.
i am using this http://www.amazon.com/USB-Type-Female-Coupler-Adaptor/dp/B000I97N0S to connect two usbA to usbminiA cables. i tryed a cardreader, usbflash drive , usb hub with own power supply, an external usb harddrive, my pentax cammera but had no success.
What could be the issue here and is the 6150 has limited usb host functionallity than the 8150?​

همه رو تست کرده ولی جواب نداده!

فرشید جان این که عجیب نیست! از منم میپرسیدی همین کاررا رو کرده بودم و جواب نداده بود! :blush:
تازه کلی کابل و هاب و ... هم مونده رو دستم :(
علتش هم اینه که هاست فعال نیست و فقط گویا در رام اولیه 8150 فعال بوده. اما الان روی هر دو غیر فعاله.

پ ن: فرشید جان امروز خیلی زحمتت دادم. دستت درد نکنه.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جناب ultimate که در واقع مدیر فروم هم هست در مورد 6150ش اینو نوشته بود :

Imate said that the Ultimates will have USB OTG. And they do.

I bought a mini A - mini B USB cable that matches perfectly my Ricoh GX 100 digicam.

As soon as you plug the devices the Ricoh wakes up and the Imate will display a new disk -> "Hard Disk".

The beauty of this is that every device uses it's own power and it's a light and simple cable.

-------------------------------------------------

بعدم اینو :

i can confirm that any device that has power on its own can be used as an external HDD

مثل دوربین ها و هارد های اکسترنال و تعداد کمی از فلش دیسک ها

-----------------------------------------------------

یکیم اینو نوشته :

review for toshiba g900 on gsm arena , i learned that it too has usb on the go ! It can power any usb devices that has a power cosnumption of 100 mili ampers or less ! That is bad, becuase the O2 XDA Flamehas a limit of 500 mili ampers !

یعنی فلیم و جی900 هم همینطورین تقریبا"

----------------------------------------------------------

اینم تجربه ای که از رام های بعدی و نه رام ِ اول بدست اومد :

i suggest not flashing te new rom it is not so well made as i use it for sometime it has issues when in 3g mode i miss some calles cause it fails to start, somethimes the screen stops responding and don\t want to lite up. the speed is not so noticable and it does not support external usb devices

خب ! یکی دستگاه هاش خوب نیست ساپورت خوب داره !
این یکی هم دستگاهش خوبه و ساپورت بد داره !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خب ، سایت آیمیت رام آفیشیال WWE هم گذاشت ...
این لینک واسه 6150 هست

اما مسئله اینه که ورژنش عین Phase II هست ، ولی بالاخره امتحانش ضرر نداره

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
این اون کابلیه که شما واسه استفاده از یو اس بی هاست احتیاج دارید ...

لینک

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
پارسا جوابی که بهت در تاپیک usb host دادن دیدی؟ طرف میگه روی 8150 اش رام آفیشیال 80850 نصبه و یو اس بی هاست هم ردیفه! (این همون رامیه که فرشید زحمتش رو کشیده و واسه من دانلود کرده)
مساله ای که نمی دونم چیه این فاز 2 هستش. این فاز 2 کدوم از خدا بی خبریه که الان آیمیت اومده رامش رو به عنوان آفیشیال ریلیز کرده؟؟؟ و این که ممکنه باگ های الان برطرف شده باشه یا فکر می کنید بدتر شده؟؟؟؟ به هر حال که بحث رو م کنی هم شده اگه رادیویی دستگاه از کار بیفته من آپگرید میکنم و یه هارد اکسترنال میخرم میبرم اینور اونور به گوشیم وصل می کنم و پز میدم!
از شوخی گذشته کاوه عزیز هم فکر کنم همین ورزن رو استفاده می کنه و مشکل باتری نداره. ببینیم چه میشه.:cool:

بالا