• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
فكر كنم مرغ شاخدار ها رو هم جوجه گرفتيد. يكي دو ماه كه بگذره صداشون مثل دايناسور ميشه.
4fvgdaq_th.gif

حالا اردك رو ميخواي نگير چون به گفته خودت اين يكي ممكن هست بميره ولي اگر موند و فضاش رو داشتي حتماً يه همدم از جنس اردك بگير براش.
smiley_duck.gif
نه مرغ شاخدارها بالغتد و من همیشه ساعت های 5 یا 6 صبح با وحشت از خواب بلند می شم!

N@rGeS

Registered User
لایک‌ها
6
مادوتا جوجه مرغ خریدیم بچه های خوبی هستن ولی انقدر جیغ میکشن که دیگه خواب نداریم از نه صبح شروع میکنن تا اخر شب البته اگه باهاش بازی کنی ساکت میشن ولی خوب صبح تا شب که نمیشه سرشو گرم کرد اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه کل خانواده ما بد خواب شدن:(

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
از اون حرفا بودا.خب شما جوجه میخری توقع داری ساکت و دست به سینه یه گوشه بشینه؟ :دی
موقع خرید حیوانات حتما علاقه خودتون و خصوصیات اون حیوان رو در نظر بگیرید

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
مادوتا جوجه مرغ خریدیم بچه های خوبی هستن ولی انقدر جیغ میکشن که دیگه خواب نداریم از نه صبح شروع میکنن تا اخر شب البته اگه باهاش بازی کنی ساکت میشن ولی خوب صبح تا شب که نمیشه سرشو گرم کرد اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه کل خانواده ما بد خواب شدن:(

ارزشش رو داره ! مرغ شده کیلویی 10 تومن :wacko:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سلام عمو بینام مخلصم در جریان خرگوشم که هستید

سنش 5 یا 6 ماه(دقیق نمیدونم)

عمو بهنام من هنوز نفهمیدم این دختر یا پسر یا ...:دی

ت* داره ولی از اون طرف سه تا هم پستان داره:دی بشدت هم لوسه:دی

کنار یه خرگوش نر گذاشتم نامرد به بچم شدیدا تجاوز کرد
4fvgdaq_th.gif

به نظر شوما نر هست یا ماده؟ اگر ماده هست امکان داره حامله شده باشه؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
چاکریم عمو
تعیین جنسیت در خرگوش اصولا یه مدت بعد از تولد خیلی راحته.در کل فاصله عالت تناسلی ماده تا مقعد کمتر از نر و بصورت یه شیاره.ولی این فاصله در جنس نر بیشتر و لوله ایه
بعد اینکه به سن بلوغ رسید توان بارداری هم داره.حدس میزنم ماده باشه.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
چاکریم عمو
تعیین جنسیت در خرگوش اصولا یه مدت بعد از تولد خیلی راحته.در کل فاصله عالت تناسلی ماده تا مقعد کمتر از نر و بصورت یه شیاره.ولی این فاصله در جنس نر بیشتر و لوله ایه
بعد اینکه به سن بلوغ رسید توان بارداری هم داره.حدس میزنم ماده باشه.

2lxe53l.gif

خیلی ممنون عمو بهنام

پدر سوخته خیلی شیطون شده :دی عکسشو میذارم

OneOFThem

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
دوست عزیز ما یه خروس بسیار زیبا و کوچولو داشتیم.اسم نژاد و ایناشو نمیدونم چی بود ولی کوچولو و خوشگل بود.
صحیح و سالم بود هر روز هم میخوند
یه روز ظهر رفتم براشون خوراک بزارم دیدم افتاده مرده.
توی باغچه کنار درخت خاکش کردم.
به نظرت دلیلش چی بود؟
درضمن این خروس کنار 4 تا مرغ زندگی میکرد ولی اونا هم سالم هستن و هر روز هم تخم میزارن.

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
با سلام
دوست عزیز ما یه خروس بسیار زیبا و کوچولو داشتیم.اسم نژاد و ایناشو نمیدونم چی بود ولی کوچولو و خوشگل بود.
به نظرت دلیلش چی بود؟
درضمن این خروس کنار 4 تا مرغ زندگی میکرد ولی اونا هم سالم هستن و هر روز هم تخم میزارن.
سلام
علت های مختلفی میتونه داشته باشه.
چند تایی که به ذهنم میرسه عرض میکنم:
-از قبل بیمار بوده اما بیماریش نشون نمیداده و یکدفعه بروز داده.
-ممکنه از طریق فضای محیطش بیماری گرفته باشه.
-شاید از چیزی ترسیده باشه و سنگ کوب کرده باشه.
روزهای قبل هیچ علائم خاصی نداشت؟
بعد از مرگ چطور؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
با سلام
به نظرت دلیلش چی بود؟

دوست عزیز همانطور که دوستمون اشاره کرد میتونه دلایل مختلفی داشتی باشه.حالا که مرده و احتمالا اثری هم ازش باقی نمونده ولی معمولا اگه مهم باشه کالبدشکافی میکنن :)

OneOFThem

Registered User
لایک‌ها
3
نه دوستان هیچ علائمی نداشت.نه قبل از مرگ و نه بعد از اون.ولی حس کردم بعد از مرگ خیلی کوچیکتر و لاغرتر شده بود.خیلی.
خودم احتمال میدم گزینه 3 براش اتفاق افتاده باشه.چون رو یپشت بام هستن و اونجا گربه زیاد رفت و آمد داره.ولی آخه خروس و گربه؟؟!!:eek:
اینم عکسش

mezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من یک گربه ماده دارم که بعد از به دنیا آوردن بچش و بزرگ شدن تا حدود چهار ماه شدن بچه، هیچ مشکلی باهاش نداشت و ازش به خوبی مراقبت میکرد ولی تازگیها به محض نزدیک شدن بچه بهش خشمگین میشه و با عصبانیت اونو از خودش دور میکنه. راهی وجود داره تا بین مادر و فرزند سازگاری برقرار کرد تا در یک مکان با هم زندگی کنند ؟. در ضمن فرزندش هم ماده است .!

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
سلام دوستان من یک گربه ماده دارم که بعد از به دنیا آوردن بچش و بزرگ شدن تا حدود چهار ماه شدن بچه، هیچ مشکلی باهاش نداشت و ازش به خوبی مراقبت میکرد ولی تازگیها به محض نزدیک شدن بچه بهش خشمگین میشه و با عصبانیت اونو از خودش دور میکنه. راهی وجود داره تا بین مادر و فرزند سازگاری برقرار کرد تا در یک مکان با هم زندگی کنند ؟. در ضمن فرزندش هم ماده است .!
معمولاً حیوانات تا مدتی که بچشون از پس خودش بر بیاد ازش نگهداری میکنند و از اون وقت که بگزره بچرو رها میکنن.
گربه 4ماهه هم با کمی مراقبت توسط شما نیاز دیگه ای نداره.
الآن گربه ماده شما جفت هم داره دیگه؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
نه متاسفانه
این رفتارها غیر طبیعی نیست و اون گربه باید مستقل بشه :دی

mezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
معمولاً حیوانات تا مدتی که بچشون از پس خودش بر بیاد ازش نگهداری میکنند و از اون وقت که بگزره بچرو رها میکنن. گربه 4ماهه هم با کمی مراقبت توسط شما نیاز دیگه ای نداره. الآن گربه ماده شما جفت هم داره دیگه؟
ممنون به خاطر پاسخ . گربه ماده قبل از حامله شدن بیشتر وقتش رو تو خونه و یا حیاط می گذروند و گاهی هم روی پشته بام ، یه دوری می زد و جفتش رو هم همینطوری پیدا کرد . پس از حامله شدن تا چهار ماهگی بچه تمام مدت در خانه می ماند ولی الان چند وقته که تمام مدت بر روی پشته بام می مونه و فقط برای خوردن غذا پایین می یاد و در همان مدت کم هم به محض نزدیک شدن بچه بهش سریع واکنش نشون می ده و اونو از خودش میرونه . چیزی که برام مشخصه اینه که گربه ماده از بودن بچش در خانه ناراحته . آیا راهی وجود داره تا من بتونم از هر دو گربه همزمان نگه داری کنم ؟ یا باید از یکیشون دل کند !

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
ممنون به خاطر پاسخ . گربه ماده قبل از حامله شدن بیشتر وقتش رو تو خونه و یا حیاط می گذروند و گاهی هم روی پشته بام ، یه دوری می زد و جفتش رو هم همینطوری پیدا کرد . پس از حامله شدن تا چهار ماهگی بچه تمام مدت در خانه می ماند ولی الان چند وقته که تمام مدت بر روی پشته بام می مونه و فقط برای خوردن غذا پایین می یاد و در همان مدت کم هم به محض نزدیک شدن بچه بهش سریع واکنش نشون می ده و اونو از خودش میرونه . چیزی که برام مشخصه اینه که گربه ماده از بودن بچش در خانه ناراحته . آیا راهی وجود داره تا من بتونم از هر دو گربه همزمان نگه داری کنم ؟ یا باید از یکیشون دل کند !
به نظر من اگه شما از بچه نگهداری کنید تا بچه وابستگیش به شما باشه نه مادرش مادرش میتونه حساسیت مادرشو کمتر کنه.
به هر حال مادر تا الآن از بچه نگهداری کرده و به نظرش به حدی رسیده که باید جدا بشه ازش(همونطور که در طبیعت اتفاق میفته)

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
سلام خدمت اساتید
دنبال یه حیوون خونگی هستم و زیاد شناختی ندارم
اولویت ها
۱.خونه دانشجویی هستم و فرصت‌رسیدگیم محدوده،مثلا نمیتونم آکواریوم داشته باشم
۲.غذاهاش زیاد پر خرج نباشه
۳.پرنده یا حیوون قفسی نباشه،میخوام یه‌ساعاتی‌رو باهاش بازی کنم
۴.زیاد کثیف نباشه،مثلا اردک نباشه
۵.نیاز به واکسیناسیون نداشته باشه
۶.سر وصداش کم باشه
در کل کم دردسر باشه
نظر خودم همستر،سنجاب،خار پشت خرگوش و...
ممنون میشم‌راهنمایی کنید
ببخشید بخش‌مناسبی نبود اینجا پست زدم
سپاس

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
سلام خدمت اساتید
دنبال یه حیوون خونگی هستم و زیاد شناختی ندارم
اولویت ها
۱.خونه دانشجویی هستم و فرصت‌رسیدگیم محدوده،مثلا نمیتونم آکواریوم داشته باشم
۲.غذاهاش زیاد پر خرج نباشه
۳.پرنده یا حیوون قفسی نباشه،میخوام یه‌ساعاتی‌رو باهاش بازی کنم
۴.زیاد کثیف نباشه،مثلا اردک نباشه
۵.نیاز به واکسیناسیون نداشته باشه
۶.سر وصداش کم باشه
در کل کم دردسر باشه
نظر خودم همستر،سنجاب،خار پشت خرگوش و...
ممنون میشم‌راهنمایی کنید
ببخشید بخش‌مناسبی نبود اینجا پست زدم
سپاس

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
پیشنهاد من : همستر.
قیمت خودش که ارزونه و غذاش هم میتونی با میوه , سبزیجات و... تامین کنی.
صدا نداره.
چندتا اسباب بازی بزاری واسش میتونه در روز تنها باشه!

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
پیشنهاد من : همستر.
قیمت خودش که ارزونه و غذاش هم میتونی با میوه , سبزیجات و... تامین کنی.
صدا نداره.
چندتا اسباب بازی بزاری واسش میتونه در روز تنها باشه!

ممنون از جوابت
اینترنتی بگیرم چطوره؟
موقع خرید به چیزایی دقت کنم؟
کثیف کاری نداره؟

بالا