• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
کوسه هم خیلی موجود دوست داشتنی ایه. خیلی زیاد احساساتی و باوفا. تازه درست تربیتش کنی سفر دریایی هم می تونی باهاش بری. یه آکواریوم بگیر بنداز توش.

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
ولي هيچي اختاپوس نمي شه:D. از احساسات لبريزه با دستاش بغلت مي كنه. نازت مي كنه.... اصلا" موجود به اين با احساسي پيدا نمي كني:D 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
گرگ بخر
crazy.gif

فوق العاده حساس و پر انرژی
155fs287321.gif

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=qXo3NFqkaRM"]YouTube - ‪Husky Dog Talking - " I love you "‬‏[/nomedia]

خرچنگ هم خوبه. با اون چنگولاش صبح که میشه میاد بالا سرت ، با صدای تق تق دستاش بیدارت میکنه :happy:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
مار خیلی خوبه کم غذا و آرومه صدا هم نداره فوق العاده هم احساسیه.کروکدیل هم بزرگ کردنش ارزش مادی بالایی داره زیاد خوش چهره نیست اما مثل زیبای خفته است تو چهرش نگاه کنی عاشقش میشی

اگه كسي خواست بچه كروكوديل براي فروش موجوده ... (البته 35 روز ديگه از تخم در ميان)

پ.ن: قيمت: 450،000 تومان (بعد از 2 سال به 2.5 متر ميرسد و بالاي 2 ميليون ارزش پيدا ميكنه)

Dark Sector

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
309
بنظر من برو یه دونه Komodo Dragon بخر . میتونی با خودت بیرون هم ببریش.

gw0sq5szegfvkkt2ky.jpg

Last edited:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
1.گربه پرشین یا سیامی ، 2.طوطی خاکستری ، 3.همستر ، 4.آکواریوم گیاهی با ماهی

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
همستر خوبه
ارزون بی سروصدا. همه چی هم می خوره :lol:

این همستر منه ۱ سالی هست دارمش. فقط مشکلش اینه که باید باهاش بازی کنیم تا افسرده نشه وگرنه دردسر خاصی نداره. گاز هم نمی گیره :p

my_hamster_by_sahar85-d3ei25x.jpg

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
من خیلی لاک پشت دوس دارم..ولی میگن کثیف کاری زیاد داره و باید تو باغچه باشه و ما هم خونمون آپارتمانیه...

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوستان میخوام یه کاسکو بخرم لطفا راهنمایی کنید که چه مواردی رو باید مد نظر داشته باشم و از کجا میتونم بخرم

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
شما تا حالا طوطی داشتی؟ اگه تجربه نداشتی من خرید کاسکو رو پیشنهاد نمیکنم.چون خیلی حساسند.بهتره اگه هم قصد داری بخری سنش از 12 ماه بیشتر باشه.کاسکو در دو دسته طبقه بندی میشه. 1 : کنگو 2 : تیمنه. کنگو خوشگلتره و ظاهر بهتری داره و بیشتر همینو میخرن.یکم بزرگتره و یه دم قرمز رنگ داره ولی برعکسش تیمنه کوچکتر و دم قهوه ای داره. برای کنگو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم جوجش بیش از 400-500 تومن باشه.برای اطلاعات بیشتر میتونی یه سر به http://www.kaskoo.ir
بزنی.ولی اگه سوالی داشتی بپرس

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان در ایران گربه یا سگ هست که بالغ آن اندازه موش و همستر باشه چون میخوام نگهداریش راحت باشه (قدیما یه کارتون بود طرف یه سگ داشت قد موش بود). اگه هست نژادش چه نام دارد و قیمتش چنده؟

Devilish Song

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان در ایران گربه یا سگ هست که بالغ آن اندازه موش و همستر باشه چون میخوام نگهداریش راحت باشه (قدیما یه کارتون بود طرف یه سگ داشت قد موش بود). اگه هست نژادش چه نام دارد و قیمتش چنده؟

در ایران که هیچ ، در جای دیگری هم سگ یا گربه ای با این اندازه نخواهید یافت. کوچکترین نژاد سگ جهان Chihuahua است که از یک موش یا همستر بزرگتر است ( هم اندازه ی خوکچه شاید ) ، کوچکترین نژاد گربه هم اگر اشتباه نکنم Singapura است که آن هم باز از موش بزرگتر است.

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
این اندازه خوبه؟
cat2.jpg

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
pocket dog سرچ کنید پیدا میشه.اطلاعاتی در مورد خرید و فروشش ندارم

mmft

Registered User
لایک‌ها
58
بصورت خلاصه باید این موارد رو بررسی کنی:

1. شرایط خودت و تجربه خودت

2. میزان وقت و حوصله و تایم آزادت

3. کاسکوی دم قرمز یا شکلاتی گرفتن سلیقه ای هست. من شخصا از دم شکلاتی ها بیشتر خوشم میاد به دلایل زیر:
---- بازیگوشتر هستند و پدر سوخته تر
---- ارزونتر هستند
---- کوچیکتر هستند و من از حیوانات کوچیک بیشتر از گنده ها خوشم میاد
---- بیماری های روحی و روانی و عاطفی کمتر میگیرند
---- تاحالا مرض پرکنی توی دم شکلاتی ها ندیدم من اما بین دم قرمزها خیلی شایع هست
---- توی حرف زدن هیچ فرقی با دم قرمزها ندارند و من خودم داشتم سریع به حرف اومد و خیلی باهوشتر از بقیه کاسکوها بود و اصلا لازم نیست براش نوار بذاری یا خیلی تکرار کنی برای چیزی رو .. چند بار بگی خودش یاد میگیره چون اصولا کنجکاوتر هست
---- به نظرم باهوشتر و حواس جمعتر از دم قرمزها میان . من جفتش رو تجربه کردم ولی دم شکلاتی ها خیلی تیز هستند از قیافشون هم میریزه پدرسوختگیشون

4. از رنگ چشمش سنش رو تشخیص بده .. یا چشم خاکستری و چشم سیاه بخر که سنشون بین 6 تا 12 ماه هست و آماده تربیت هست. و یا چشم سفید سخنگو بخر ... مثلا چشم سفید غیرسخنگو اصلا نخر .. چشم زرد یا چشم کرمی هم چه سخنگو و چه غیرسخنگو هم اصلا سمتش نرو ... به نظرم چشم خاکستری و چشم سفید سخنگو بهترین حالت خرید برای یک تازه کاره ... چون ریسک نیست خریدش و کاسکو به حرف اومده و فقط باید روش کار بشه و نگران مرگ و میرش هم نیستی و دوره بحران رو پشت سر گذاشته . حدود سن کاسکوها: چشم سیاه: تا 6 ماهگی که مرگ و میرشون هم زیاده .... چشم خاکستری: حدودا تا 12 ماهگی ... چشم سفید: بین 1سال تا 3 سال ... بعد از این سن کاسکو به سمت چشم کرمی و زرد شدن چشماش میره تا اینکه 7-8 -9 سالش بشه که بالغ میشه و بحران جنسی پیدا میکنه و مکافات شروع میشه ... بعدشم یه جورایی نارنجی میزنه چشمش و .... البته کاسکوها حدود 20 الی 40 سال عمر میکنن و سن بلوغشون حدودا 8 سالگی هست

5. کاسکو خیلی پر سروصداست ... دوست داره صوت بکشه جیغ بزنه صبح تا شب فک بزنه و مخت رو با حرف زدن و سروصدا بخوره ... پس اگه توی آپارتمانی هستی که به سروصدا خیلی حساسن یا توی خونتون حساس هستند به سروصدا مخصوصا صبح ها سمت کاسکو نرو ..

6. اگه کاسکوی وحشی گرفتی حداقل شش ماه باید صبر کنی برای راه انداختنش و به حرف آوردنش .. اگه صبر نداری شش ماه تموم (180 روز حداقل) پس کاسکوی وحشی نگیر ... خیلیا وحشی میگیرن بعد یکماه خسته میشن از حرف نزدنش و میبرن بدبخت رو میفروشن ... پس اگه صبر نداری برو همون سخنگوی چشم خاکستری یا چشم سفید بگیر

بقیه مواردم سوال داشتی بپرس رام بیفته اینور جواب میدم

gorg

Registered User
لایک‌ها
37
داداش فنچ و مرغ عشق خوبه من دو روزه فنچامو تو خونه ازاد کردم تو جای قبلی جونشون در خطر بود

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
اونا رو جمع کردن بردن توی اتوبان آزادگان و یک بازار پرنده ها راه اندازی شده که من تبلیغاشو دیدم تو تلویزیون و بنظرم بد نبوده ... یک دامپزشک هم اونجا حیوانات را معاینه می کنه !

بالا