• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من جدا نکردم بچه ها شون رو ....یه چیزهایی شنیده بودم فقط که البته نمیتونستم عمل کنم گوشت قرمز نهایتاً دو بند انگشت رو هیچ رقمه دلم نمیومد دست بزنم...
با چه صحنه های فجیعی رو برو نشدم من!میومدم یهو میدیدم بچه همستر رو که اصلاً نمیفهمیدم کی به دنیا اومده با دو تا دست کوچولوش گرفته داره میخوره صدای جیغ جیغ (جیر جیر در واقع!)محو بچه همستر هم میاد...
هنوز یادم میفته عصبی میشم ....

اه . حالم بهم خورد .

فیلم ترسناک بود :wacko:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آقا در مورد کاسکو هم اطلاعی دارین؟ چند وقت پیش این کاسکو ما ام اس گرفت :دی یعنی درد مفصل گرفت موقع راه رفتن یک پاش لنگ میزد. بعد روی چوبش هم همیشه به جای اینکه وایسه میخوابید. نوکش رو به گوشه قفس گیر میداد میخوابید رو چوبه که رو پاش نایسته. البته الان فکر کنم خوب شده باشه تا حدودی ولی کلا خواستم ببینم از چی میتونه باشه.

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
آقا در مورد کاسکو هم اطلاعی دارین؟ چند وقت پیش این کاسکو ما ام اس گرفت :دی یعنی درد مفصل گرفت موقع راه رفتن یک پاش لنگ میزد. بعد روی چوبش هم همیشه به جای اینکه وایسه میخوابید. نوکش رو به گوشه قفس گیر میداد میخوابید رو چوبه که رو پاش نایسته. البته الان فکر کنم خوب شده باشه تا حدودی ولی کلا خواستم ببینم از چی میتونه باشه.
براش گلوکوزامین بخر برا آرتروز خوبه :eek:

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
یه سوال .:

من یه جفت همستر گرفتم بعد جفت گیری کردن و 9 تا بچه آوردن بعد همونجوری که گفته بودن نر و ماده رو از هم جدا کردم تا امنیت داشته باشن . اما بعد 1 هفته که همه چی خوب پیش میرفت اومدم ببینم چی شده که با جسد 5 تاشون برخوردم و 3 تا هم جسد نصفه و یکیشونم که نبود . همستر ماده تمام بچه هاشو کشته بودو خورده بود . من میدونستم اگه بترسه بچه هاشو می کشه اما دلیل دیگش چیه ؟؟؟

یه دلیل عمده داره کسی نمیدونه.بعد زایمان زیاد بچه هاشو دست مالی نکنید.همستر کلا بینایی ضعیفی داره و بیشتر از حس بویایی استفاده میکنه.ممکنه بچه ها بعد اینکه دستمالی شده باشن :دی بوی غذا گرفتن و خورده شدن..این مورد رو زیاد کسی جدی نمیگیره.کلا کاری نکنید که استرس بهش وارد بشه چون نتیجش میشه همین که دیدید.
در ضمن یه توصیه به همه دوستان.قید نگهداری همستر رو بزنید. اولا این موجود یه موجود آزمایشگاهیه و مورد دوم رو هم نمیتونم بگم و عمومی بشه که بعدا واسه خودم بد میشه

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
یه دلیل عمده داره کسی نمیدونه.بعد زایمان زیاد بچه هاشو دست مالی نکنید.همستر کلا بینایی ضعیفی داره و بیشتر از حس بویایی استفاده میکنه.ممکنه بچه ها بعد اینکه دستمالی شده باشن :دی بوی غذا گرفتن و خورده شدن..این مورد رو زیاد کسی جدی نمیگیره.کلا کاری نکنید که استرس بهش وارد بشه چون نتیجش میشه همین که دیدید.
در ضمن یه توصیه به همه دوستان.قید نگهداری همستر رو بزنید. اولا این موجود یه موجود آزمایشگاهیه و مورد دوم رو هم نمیتونم بگم و عمومی بشه که بعدا واسه خودم بد میشه
همستر که خوبه :eek:
من خیلی دوز دارم :eek:

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
1. خرچنگ رو میشه تو خونه نگهداری کرد؟
تو باغچه میتونه زندگی کنه یا حتما باید تو آب (Aquarium) باشه؟
تو برکه چی؟ میشه تعدادی زیادی خرچنگ رو بندازیم تو یه برکه که زندگی کنن؟ یا تلف میشن؟
غذاشون چیه؟

2. تو باغ یه اردک با سه تا سگ دارم
کلا زندگی مسالمت آمیزی داشتن تا همین چند وقت پیش
کاری به کار هم نداشتن
یه روز یکی از سگا اردکمو کشت
قشنگ کله شو کنده بود انداخته بود کنارش
بعدم نخورده بودش
اون احمق که میدونست این اردک مال خودمونه. خودمون داریم ازش نگهداری می کنیم
به نظرتون دلیل این نوع رفتارش (کشتن اردک) چی میتونه باشه؟

1 : محل زندگی خرچنگ خیلی خاصه با این شرایط زیاد دووم نمیاره.بهتره ببرید در محل زندگیش رها کنید یا اگه امکانش بود تحویل باغ وحش بدید. ولی فعلا برای غذا گوشت چرخ کرده ( خیلی ریز ) خوبه
2: حیوانات هرچقدر هم که اهلی باشن گاها رفتار عجیبی از خودشون نشون میدن که میتونه دلایل عمده ای داشته باشه.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
میتونه شک باشه.ضربه یا یه بیماری.کلا نگهداری پرندگان بخاطر انتقال خیلی از بیماری های ویروسی توصیه نمیشه دوستان.در مورد سوال هم خب باید معاینه میشد این مورد خاص بدون داشتن اطلاعات نمیتونم نظر بدم

Celine

Registered User
لایک‌ها
4

خواهش میکنم بگید یا دست کم یه اشاره ای کنید ...

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
فقط خواستم بگم تاپیک خیلی خوبیه:thumbsup:

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
حیوون دست آموز خونگی چی یپشنهاد میدین؟

بستگی به شرایط علاقه و امکانات داره.سگ و گربه رو اگه بتونید در منزل نگهداری کنید,پیشنهاد میکنم.بشرطی که یه دامپزشک داشته باشه و همه شرایطشو داشته باشید و در نگهداریش دقت کنید.
دیگه نژاد ها و ... به انتخاب خودتونه

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
انشالله که مشکل خاصی نبوده.فقط دوستان مراقب باشن که اصلا نگهداری هیچگونه پرنده ای رو من توصیه نمیکنم.امیدوارم که مراقب باشید

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
1 : محل زندگی خرچنگ خیلی خاصه با این شرایط زیاد دووم نمیاره.بهتره ببرید در محل زندگیش رها کنید یا اگه امکانش بود تحویل باغ وحش بدید. ولی فعلا برای غذا گوشت چرخ کرده ( خیلی ریز ) خوبه
2: حیوانات هرچقدر هم که اهلی باشن گاها رفتار عجیبی از خودشون نشون میدن که میتونه دلایل عمده ای داشته باشه.
Thanks

فقط دوستان مراقب باشن که اصلا نگهداری هیچگونه پرنده ای رو من توصیه نمیکنم.امیدوارم که مراقب باشید
قبل از عید چند تا جوجه از این رنگیا خریدیم. [ جزو پرنده حساب میشن دیگه ( ؟ / ! / . ) ]
هنوز دارمشون
با توجه به اینکه بعضی وقتا تو دستم میگیرمشون، ممکنه ناقل بیماری خاصی به انسان باشن؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
بله جز پرندگان به حساب میان و میتونن ناقل بیماری هم باشن

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
یاکریم ها ناقل بیماری هستند؟
چون خود سر توی حیاط گردش میکنن

بالا