• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

EvanGeline

Registered User
لایک‌ها
1
جناب منصور این خرگوشا براتون نحسی نداشتن؟ من می ترسم خرگوش بگیرم. میگن نحسه.. ولی خیلی خرگوش دوست دارم :)

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
من یه حیوون بی دردسر و کم سر و صدا میخوام.. چی پیشنهاد می کنین؟ زیاد کثیف کاری و اینا نداشته باشه...
همستر چطوره؟
اینجا
قبلا هم گفتم این موضوع یعنی انتخاب حیوان خانگی کاملا به خود شما بستگی داره که به چه حیوانی علاقه دارید و کجا قصد دارید نگهداری کنید.همستر رو قبلا عرض کردم الانم تکرار میکنم که پیشنهاد نمیکنم
دکتر بهنام این خرگوشا چرا اینجوری ان؟ :(

خرگوش نری که ما داریم 24 ساعته روی ماهرخ در حال تلنبه زدنه. بدجوری رو اعصابه. آخه هربار میریم توی حیاط باید این صحنه رو ببینیم؟ :(

خب این خرگوشای شما خیلی hot تشریف دارن :دی. ولی چیز عجیبی نیست.در ضمن در جفت گیری خرگوش ها این خرگوش ماده هست که بیشتر میل به خرگوش نر داره :دی ممکنه خیلی رفتار عجبیی هم از خودش نشون بده که چند روز بعد دوباره به حالت اولیه برمیگرده.
در کل چیز خاصی نیست

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
جناب منصور این خرگوشا براتون نحسی نداشتن؟ من می ترسم خرگوش بگیرم. میگن نحسه.. ولی خیلی خرگوش دوست دارم :)

مثه اینکه هر قسمت از ایران یک حیوان رو نحس میدونن :D طرفای ما قرقی و جغد و این جور جونورا رو نحس میدونستن. مارو مجبور کردن بفروشیمش

ولی در کل اینا خرافات و تلقینه. اونی که به این چیزا اعتقاد داشته باشه اگر مثلا اون جونور رو بیاره خونشون و مثلا فرداش نوه عمه ی داییش تو خیابون تصادف کنه. میندازه تقصیر نحسیه این حیوونه بیچاره. در واقع اتفاقای روزمره ای که ممکنه برای هرکس در هرزمان بیفته رو میندازن گردن نحسیه اون حیوون

پس تلقین نباید کرد و به موضوع نحسی هم نباید فکر کرد

خب این خرگوشای شما خیلی hot تشریف دارن :دی. ولی چیز عجیبی نیست.در ضمن در جفت گیری خرگوش ها این خرگوش ماده هست که بیشتر میل به خرگوش نر داره :دی ممکنه خیلی رفتار عجبیی هم از خودش نشون بده که چند روز بعد دوباره به حالت اولیه برمیگرده.
در کل چیز خاصی نیست

خب خدا رو شکر :( من همش نگران بودم شاهرخ توی رابطه ای که داره همش به خودش فکر کنه و به لذت بردن ماهرخ بی توجه باشه. حالا که فهمیدم ماهرخ هم ارگاسم میشه خیالم راحت شد

EvanGeline

Registered User
لایک‌ها
1
قبلا هم گفتم این موضوع یعنی انتخاب حیوان خانگی کاملا به خود شما بستگی داره که به چه حیوانی علاقه دارید و کجا قصد دارید نگهداری کنید.همستر رو قبلا عرض کردم الانم تکرار میکنم که پیشنهاد نمیکنم

خب من کلا همه جیوونا رو دوست دارم حتی حیوونایی که اکثرا بدشون میاد.. جدی حیوونی نیست که بدم بیاد ازش.. واسه همین انتخاب سخته :دی همشونو دوس دارم! میخوام خونه نگه دارم البته اگه بشه

EvanGeline

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان همستر رو میشه تو اتاق نگه داشت؟ یعنی اتاق بو نمیگیره؟ این پوشالایی که تو قفسش میریزن و کجا میشه پیدا کرد؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
کسی سنجاب نداشته ؟

توصیه ای سفارشی در مورد سنجاب البته بچش اگه دارید بگید .

.

system5000

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.
چند وقتیه خیلی هوس کردم یدونه کاسکو بخرم.
می خواستم اگه کسی تجربه ای در مورد این پرنده داره بگه.
اینکه چه گونه ایش بهتره و تو چه سنی خریداری شه بهتره و آیا نگهداریش تو آپارتمان سخت نیستش و..... و اینکه از کجا با قیمت مناسب بخرم.
ممنون.

ali&d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش.از اونجایی که خودم پرنده باز هستم و پرنده دوست ها رو هم دوست دارم امدم کمی راهنماییت کنم.!!!!

خوب برای خرید 2 گونه بیشتر نیست:

1:تیمنه یا همون دم شرابی

2:کنگو یا همون دم قرمز

این 2 نژاد هیچ تفاوتی توی اموزش و تربیت با هم ندارن و تنها فرقشون توی رنگ پرهاشون هست و جثه کوچکتر تیمنه ها و هر دو هم از افریقا وارد میشن!!!!

من خودم کنگو دارم و وقتی غار میزد خریدمش و الان 8 ماه دارمش و از ماه 4 روم رام شدش و از ماه 6 به حرف افتاده و تا الان حودودا 20 کلمه حرف میزنه!!!!!

بهترین سن برای خرید 1/5 سالگی تا 2 سالگی هست که چشمان طوطی شما طوسی هست!!!!!منظور مردمک چشم نیست بلکه اطراف مردمک چشم هستش

نگه داریش توی اپارتمان زیاد سخت نیست ولی باید به نرمه پرهایی که ازش میریزه و تو همه جای خونه سر در میاره عادت کنید و همچنین چسبیدن پوست تخمه به کف پا و..........

کلا اگه دفعه اولته بهت پیشنهاد میکنم تیمنه بگیری چون هم ارزون تره و هم پر رو تره!!!!

در مورد خرید از چه مغازه ای هم هیچ فرقی نداره شما هر مغازه ای بری و تا مغازه دار بفهمه وارد نیستین بهتون میندازه!!!!! تا از سن کاسکو مطمعا نشدین نخرینش و مدفوعش رو ببینید ابکی نباشه و پف نکرده باشه و بی حال نباشه و چشمانی براق داشته باشه!!!!باز هم اگه سوالی بود بپرس بهت جواب میدم

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
سلام برادر

این دوستمون چنتا برا فروش داره , راهنمایی خوبی هم میتونه به شما بکنه

http://forum.persiantools.com/u157174.html

بگو ITI حمید معرفیت کرده هواتو داره , پسره خوبیه

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
منم ميخوام :D جاي مطمئني سراغ داري بريم دوتا بخريم؟

ali&d

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لازم به ذکره که قیمت ها افزایش پیدا کرده!!!!!!!!!!!

تیمنه 250 تا 300

کنگو 450 تا 500

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32

ali&d

Registered User
لایک‌ها
0
اين سايت منتسب و وابسته به فردي بنام "اميد شايگان" هست كه فروشنده خوشنامي نيست و يكي از دوستان خبره توصيه كرده كه اصلا سمتش نريد ;)

سلام داداش.این حرفو نزن.امید از دوستای ما هست و این حرف ها هم چرته!!!!!برو توی همون سایت مطالب خیلی خوبی داره وقتی اطلاعاتت کامل شد برو وبا اطلاعات خودت خرید کن!!!!!!!!!!به دیگران هم تهمت نزن

Last edited by a moderator:

ali&d

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگه خریدار واقعی جوجه کاسکو سخنگو هستن بگن 1 دونه خودم دارم!!!!!توی 1 ماه نیم 20 کلمه یاد گرفته!!!!!فیلمش هست میزارم!!!!چشم طوسی پر رنگم هست کاملا رام و دم قرمزه!!!!

قیمت پایه هم 1500 هست البته از کسی که مطمعا باشم براش جای تخفیف هستش

اینم چند تا فیلمه از حرف زدنش!!!!خودتون ببینید و قضاوت کنید راستی کیفیت فیلم هم برای حجمش کم کردم:

http://up.iranblog.com/images/d6bo4c7pfy91dldgiv.3gp

http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1303319408.3gp

http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1303383471.3gp

بالا