• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12
اگر خرگوش میخرید بهتره جفت باشه و فضایی برای تولید مثل داشته باشه تا یک ساله چند ده تا خرگوش وارد بازار کنید :D ...
در غیر اینصورت خسته کننده میشه

gorg

Registered User
لایک‌ها
37
ده دوازده تا خرگوش داشتم (خونه حیاط دار)نامردا از زیر دیوار تونل زدن فرار کردن زیر دیوار بتن بود کندن زمین خوب بلدن

Ero-Hamid

Registered User
لایک‌ها
0
کسی جایی رو نزدیک انقلاب یا تو تهران کلا میشناسه که همستر بفروشه؟
بجز همستر ایران البته
لطفا معرفی کنید

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
پیشنهاد میکنم همستر نخرید.یا اگه قصد دارید خریداری کنید از مراکز قابل اطمینان باشه.کلا پرنده فروشی ها باید داشته باشن دیگه.
پ.ن : عامل اصلی انتقال خیلی از بیماری های ویروسی به انسان.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه سوال دارم ... من جدیدا یه سگ خریدم از نژاد تریر ... اینقد دوسش دارم که همش یغلش میکنم و یعضی موقها بوسش میکنم ... میخوام ببینم خطری تهدیدم میکنه یا نه ؟ :)

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
یه سوال دارم ... من جدیدا یه سگ خریدم از نژاد تریر ... اینقد دوسش دارم که همش یغلش میکنم و یعضی موقها بوسش میکنم ... میخوام ببینم خطری تهدیدم میکنه یا نه ؟ :)
نه دوست من چرا خطرناک باشه؟فقط همیشه مراقب بهداشتش باشید و تمیز نگهش دارید.هیچ اتفاقی نخواهد افتاد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

hoomansoft

Registered User
لایک‌ها
0
یه ماهی اسکار دارم که امروز توجه کردم یه چشماش خیلی باد کرده
به نظرتون چی کار کنم خیلی ناراحتم گناه داره معلومه مریضه همش یه جا واساده

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
چقدر خوب که یه تاپیک به این خوبی داریم .خوشحال شدم اینجا رو دیدم.
من دو هفته پیش یه فنچ خیلی خوشگل کرم رنگ خریدم بعدا فهمیدم که انگار مریضه علائمش اینه که یکم کم تحرکه . پر ارایی می کنه ولی معمولا یه جای خاص می شینه و ورجه وورجه نمی کنه غذا هم می خوره اما فقط آب و ارزن و کمتر از بقیه می خوره . من باید چیکارش کنم مرسی

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
چقدر خوب که یه تاپیک به این خوبی داریم .خوشحال شدم اینجا رو دیدم.
من دو هفته پیش یه فنچ خیلی خوشگل کرم رنگ خریدم بعدا فهمیدم که انگار مریضه علائمش اینه که یکم کم تحرکه . پر ارایی می کنه ولی معمولا یه جای خاص می شینه و ورجه وورجه نمی کنه غذا هم می خوره اما فقط آب و ارزن و کمتر از بقیه می خوره . من باید چیکارش کنم مرسی
اسهال یا بدبو شدن فضولات نداره؟یا تغییر رنگ؟

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
اسهال یا بدبو شدن فضولات نداره؟یا تغییر رنگ؟

نه فکر نمی کنم . اما می خوام از اول همه علائمی که دیدم رو بگم
بعد از اینکه آوردمش خونه بعد از یه مدت متوجه شدم انگار مریضه . بیشتر اوقات خوابه . فقط پا می شه خیلی کم غذا می خوره و دوباره می خوابه فقط ارزن و آب می خوره در حالیکه من تخم مرغ و کاهو و میوه و همه چی براشون می زارم .
وقتی همه فنچا میان سراغ غذاها اون تنهایی می شینه یه گوشه و نمی خوره
خیلی کم تحرکه.
چشم راستش رو اغلب اوقات می بنده نمی دونم مشگل از چشمشه که گوشه گیر هست یا افسردگی داره یا مریضه . البته ده روز اول اینطوری بود الان دیگه چشمش رو نمی بنده
سعی می کنم کله علائمش رو بگم که کمک کنه به درمان
کم تحرک هست
اغلب اوقات می خوبه
غذا کم می خوره و فقط ارزن و آب می خوره
ظاهر چشمانش ملتهب یا ترشح دار نیست اما چشم راستش رو بیشتر اوقات می بست که الان خوب شده
موقع خواب که روی میله نشسته بدنش خیلی تکون می خوره . فقط موقع خواب اینطوری تیلو تیلو می خوره
بی تفاوت هست و جست و خیر اصلا نداشت جدیدا یه تحرک کمی هم پیدا کرده
گاهی اوقاتم تنهایی می ره گوشه ترین قسمت قفس بی تحرک می شینه رو زمین
نفسش به نظرم اشکالی نداره و صدا نمی ده انگار
تحمل وزن بدنش رو داره
پر ریزی اصلا نداره
خیلی خوشگله و ظاهرش به مریض نمی خوره اما ساکته
کم صدا می کنه و خیلی ساکته اما صداش کلا با بقیه خیلی فرق داره و صداش شبیه به صدای بلبله ! واقعا من از صدای قشنگش تعجب می کنم صداش شبیه فنچ نیست یک نغمه بسیار زیبایی داره
جثه اش هم کوچیکتره
دستاش رو جدا از بدنش نمی گیره
پرهاش هم زیاد پف نکرده
پرهاشم براق و سالم و خوشگله
نکته دیگه اینکه از وقتی آوردمش تحرکش بهتر شده اما همچنان از بچه های دیگه کم تحرک تره و معمولا تنهایی گوشه میله می شینه
سوال دیگه ای بود در خدمتم

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
سلام؛

دوستان یه مشکلی راجیه یکی از مرغ عشقام پیش اومده....راهنمایی میخوام

این زبون بسته در حال تخم گذاریه...دیروز میخوایتسم لونشو ( مثل همیشه ) تمیز کنیم ، همیشه خودش میشست رو قفس ، بعد از تمیز کردن، میرفت تو لونه.
دیروز چون خودش نرفت تو لونه اومدیم جاش کنیم که با اینکه تخم تو بدنش بود، پر زد رفت سر پرده ی اتاق نشست ولی وقتی همون مسیر رو خواست برگرده، دیگه بال نزد!....به شدّت خورد زمین.
الان از دیروز یکی از بالهاش رو آویزون نگه میداره و خیلی بیحاله....تخم هم که خارج نشده....دیگه رو تخم های قبلیش هم نرفته بخوابه
برای رفتن رو چوب ها هم نمیتونه بپره....به زور خودشو میکشونه تا برسه رو اونا

به نظرتون چش شده...امکان بهبودی هست؟
بالش رو با دست باز کردم...نه بیقراری میکنه نه صدا !
چیکار کنم؟ :(

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
سلام؛

این زبون بسته در حال تخم گذاریه...دیروز میخوایتسم لونشو ( مثل همیشه ) تمیز کنیم ، همیشه خودش میشست رو قفس ، بعد از تمیز کردن، میرفت تو لونه.
دیروز چون خودش نرفت تو لونه اومدیم جاش کنیم که با اینکه تخم تو بدنش بود، پر زد رفت سر پرده ی اتاق نشست ولی وقتی همون مسیر رو خواست برگرده، دیگه بال نزد!....به شدّت خورد زمین.
الان از دیروز یکی از بالهاش رو آویزون نگه میداره و خیلی بیحاله....تخم هم که خارج نشده....دیگه رو تخم های قبلیش هم نرفته بخوابه

آخ بمیرم من وقتی حیوونی مریض می شه قلبم از جا می کنه الانم خیلی ناراحت شدم .
صبر کنیم اقا بهنام گل بیاد به سوالات تاپیکش جواب بده . ایشالا زودتر خوبه خوب بشه .

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
نه فکر نمی کنم . اما می خوام از اول همه علائمی که دیدم رو بگم
بعد از اینکه آوردمش خونه بعد از یه مدت متوجه شدم انگار مریضه . بیشتر اوقات خوابه . فقط پا می شه خیلی کم غذا می خوره و دوباره می خوابه فقط ارزن و آب می خوره در حالیکه من تخم مرغ و کاهو و میوه و همه چی براشون می زارم .
وقتی همه فنچا میان سراغ غذاها اون تنهایی می شینه یه گوشه و نمی خوره
خیلی کم تحرکه.
چشم راستش رو اغلب اوقات می بنده نمی دونم مشگل از چشمشه که گوشه گیر هست یا افسردگی داره یا مریضه . البته ده روز اول اینطوری بود الان دیگه چشمش رو نمی بنده
سعی می کنم کله علائمش رو بگم که کمک کنه به درمان
کم تحرک هست
اغلب اوقات می خوبه
غذا کم می خوره و فقط ارزن و آب می خوره
ظاهر چشمانش ملتهب یا ترشح دار نیست اما چشم راستش رو بیشتر اوقات می بست که الان خوب شده
موقع خواب که روی میله نشسته بدنش خیلی تکون می خوره . فقط موقع خواب اینطوری تیلو تیلو می خوره
بی تفاوت هست و جست و خیر اصلا نداشت جدیدا یه تحرک کمی هم پیدا کرده
گاهی اوقاتم تنهایی می ره گوشه ترین قسمت قفس بی تحرک می شینه رو زمین
نفسش به نظرم اشکالی نداره و صدا نمی ده انگار
تحمل وزن بدنش رو داره
پر ریزی اصلا نداره
خیلی خوشگله و ظاهرش به مریض نمی خوره اما ساکته
کم صدا می کنه و خیلی ساکته اما صداش کلا با بقیه خیلی فرق داره و صداش شبیه به صدای بلبله ! واقعا من از صدای قشنگش تعجب می کنم صداش شبیه فنچ نیست یک نغمه بسیار زیبایی داره
جثه اش هم کوچیکتره
دستاش رو جدا از بدنش نمی گیره
پرهاش هم زیاد پف نکرده
پرهاشم براق و سالم و خوشگله
نکته دیگه اینکه از وقتی آوردمش تحرکش بهتر شده اما همچنان از بچه های دیگه کم تحرک تره و معمولا تنهایی گوشه میله می شینه
سوال دیگه ای بود در خدمتم
سنش؟ولی یه نکته ای که هست.من حدس میزنم به محیط جدید عادت نکرده.سعی کنید همیشه غذا در دسترسش باشه خودش به مرور عادت میکنه.جفت هم اگه نداره واسش بگیر و تنها نباشه.
اگه ریختن پرها زیاد شد و تغییر رنگی در چشم و رنگ مدفوع دیدی حتما به دامپزشک نشون بده.اگه بهتر نشد این افسردگیش بگو
سلام؛

باید توسط یه دامپزشک معاینه بشه.این مشکل که تخم هنوز باقی مونده حتما باید درست بشه چون خطرناک میشه.اگر امکانش بود به آرامی درش بیارید.یا اگر کلینیک دامپزشکی نزدیک هست حتما ببریدش.
برای بال هم باید بررسی بشه و همینجوری نمیشه راه حلی پیشنهاد داد.

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی اقا بهنام . پس شما حدس زدید مشکلش روحیه . الان سه هفته هست که خریدمش . تو این مدت نباید به محیط عادت کرده باشه ؟
نمی دونم چند سالشه اما فکر می کنم جوونه چون فکر نکنم اون مغازه فنچ پیر بفروشه اینا جوجه رو بار میارن و تو همون جوجگی می فروشن .
یکم جثه اش از بقیه ریز تره صداشم به نحو قابل توجهی از بقیه متفاوته شاید نژادش فرق می کنه چون کرم خوشرنگه .
من الان پنج روزه دارم تو آبشون آنتی بیوتیک می ریزم . رفتم داروخونه دامپزشکی و گفتم تحرکش کمه گفت عفونته و گفت این آنتی بیوتیک خیلی قویه و هر میکروبی باشه از بین می بره و به همشون بده نه فقط فنچ مریض و ضرری نداره به همشون بدی و دوره اش هم سه تا پنج روزه .الان 5 روز کامل شد و من فرق قابل توجهی در حنا نمی بینم همون جوری یه گوشه می شینه . البته تحرک داره اما کم .
به نظرت اگه افسردگی داره باید چیکار کنم . قفسشون رو عین شهر بازی کردم پر از نردبونای رنگارنگ و تابای رنگارنگ و چرخ فلک و ...
حنا مدام توی چرخ فلک می شینه و مقر پادشاهیش اونجاست منم کاهو رو آویزون چرخ فلک می کنم مخصوص حنا . فقط ارزن می خوره و کاهو . اگه کاهو رو بغلش نزارم نمی خوره .
بازم می تونی راهنماییم کن برای افسردگیش چیکار کنم .

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
آنتی بیوتیک همینجوری نباید تجویز بشه.الان جفت داره؟
آنتی بیوتیکش چی بوده.بیشتر سعی کن تقویتش کنی چون وقتی بی حاله و اگه لاغر هست و پر ریزی داره آنتی بیوتیک بدترش میکنه.یکم جای قفسو عوض کن جایی که یکم نور داشته باشه.از داروی های تقویتی و کلسیم دار استفاده کن براش.
جوانه گندم بهش بده که خیلی میتونه کمک کنه.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
باید توسط یه دامپزشک معاینه بشه.این مشکل که تخم هنوز باقی مونده حتما باید درست بشه چون خطرناک میشه.اگر امکانش بود به آرامی درش بیارید.یا اگر کلینیک دامپزشکی نزدیک هست حتما ببریدش.
برای بال هم باید بررسی بشه و همینجوری نمیشه راه حلی پیشنهاد داد.

ممنون
امروز خوشبختانه تخم کرده!
ولی بالش هنوز همونجوریه...منم متأسّفانه تو این چن روز وقت نمیکنم ببرمش دامپزشکی

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
ممنون
امروز خوشبختانه تخم کرده!
ولی بالش هنوز همونجوریه...منم متأسّفانه تو این چن روز وقت نمیکنم ببرمش دامپزشکی
خب باید بال مورد بررسی قرار بگیره که اگه بشه کاری کرد الانه نه چند وقت دیگه.گناه داره

AssassinAlireza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من یه زمانی همستر داشتم.
اینجا دیدم گفتید ناقل بیماری هست ترس ورم داشت یهو! :دی
دوره بیماری هایی که منتقل میکنن چقدره؟
الان 2 -3 سالی میشه تماس نداشتم باهاشون! جایه نگرانی که وجود نداره؟:p

بالا