نه دوست من چرا خطرناک باشه؟فقط همیشه مراقب بهداشتش باشید و تمیز نگهش دارید.هیچ اتفاقی نخواهد افتادیه سوال دارم ... من جدیدا یه سگ خریدم از نژاد تریر ... اینقد دوسش دارم که همش یغلش میکنم و یعضی موقها بوسش میکنم ... میخوام ببینم خطری تهدیدم میکنه یا نه ؟![]()
نه دوست من چرا خطرناک باشه؟فقط همیشه مراقب بهداشتش باشید و تمیز نگهش دارید.هیچ اتفاقی نخواهد افتاد
اسهال یا بدبو شدن فضولات نداره؟یا تغییر رنگ؟چقدر خوب که یه تاپیک به این خوبی داریم .خوشحال شدم اینجا رو دیدم.
من دو هفته پیش یه فنچ خیلی خوشگل کرم رنگ خریدم بعدا فهمیدم که انگار مریضه علائمش اینه که یکم کم تحرکه . پر ارایی می کنه ولی معمولا یه جای خاص می شینه و ورجه وورجه نمی کنه غذا هم می خوره اما فقط آب و ارزن و کمتر از بقیه می خوره . من باید چیکارش کنم مرسی
اسهال یا بدبو شدن فضولات نداره؟یا تغییر رنگ؟
سلام؛
دوستان یه مشکلی راجیه یکی از مرغ عشقام پیش اومده....راهنمایی میخوام
این زبون بسته در حال تخم گذاریه...دیروز میخوایتسم لونشو ( مثل همیشه ) تمیز کنیم ، همیشه خودش میشست رو قفس ، بعد از تمیز کردن، میرفت تو لونه.
دیروز چون خودش نرفت تو لونه اومدیم جاش کنیم که با اینکه تخم تو بدنش بود، پر زد رفت سر پرده ی اتاق نشست ولی وقتی همون مسیر رو خواست برگرده، دیگه بال نزد!....به شدّت خورد زمین.
الان از دیروز یکی از بالهاش رو آویزون نگه میداره و خیلی بیحاله....تخم هم که خارج نشده....دیگه رو تخم های قبلیش هم نرفته بخوابه
برای رفتن رو چوب ها هم نمیتونه بپره....به زور خودشو میکشونه تا برسه رو اونا
به نظرتون چش شده...امکان بهبودی هست؟
بالش رو با دست باز کردم...نه بیقراری میکنه نه صدا !
چیکار کنم؟![]()
سنش؟ولی یه نکته ای که هست.من حدس میزنم به محیط جدید عادت نکرده.سعی کنید همیشه غذا در دسترسش باشه خودش به مرور عادت میکنه.جفت هم اگه نداره واسش بگیر و تنها نباشه.نه فکر نمی کنم . اما می خوام از اول همه علائمی که دیدم رو بگم
بعد از اینکه آوردمش خونه بعد از یه مدت متوجه شدم انگار مریضه . بیشتر اوقات خوابه . فقط پا می شه خیلی کم غذا می خوره و دوباره می خوابه فقط ارزن و آب می خوره در حالیکه من تخم مرغ و کاهو و میوه و همه چی براشون می زارم .
وقتی همه فنچا میان سراغ غذاها اون تنهایی می شینه یه گوشه و نمی خوره
خیلی کم تحرکه.
چشم راستش رو اغلب اوقات می بنده نمی دونم مشگل از چشمشه که گوشه گیر هست یا افسردگی داره یا مریضه . البته ده روز اول اینطوری بود الان دیگه چشمش رو نمی بنده
سعی می کنم کله علائمش رو بگم که کمک کنه به درمان
کم تحرک هست
اغلب اوقات می خوبه
غذا کم می خوره و فقط ارزن و آب می خوره
ظاهر چشمانش ملتهب یا ترشح دار نیست اما چشم راستش رو بیشتر اوقات می بست که الان خوب شده
موقع خواب که روی میله نشسته بدنش خیلی تکون می خوره . فقط موقع خواب اینطوری تیلو تیلو می خوره
بی تفاوت هست و جست و خیر اصلا نداشت جدیدا یه تحرک کمی هم پیدا کرده
گاهی اوقاتم تنهایی می ره گوشه ترین قسمت قفس بی تحرک می شینه رو زمین
نفسش به نظرم اشکالی نداره و صدا نمی ده انگار
تحمل وزن بدنش رو داره
پر ریزی اصلا نداره
خیلی خوشگله و ظاهرش به مریض نمی خوره اما ساکته
کم صدا می کنه و خیلی ساکته اما صداش کلا با بقیه خیلی فرق داره و صداش شبیه به صدای بلبله ! واقعا من از صدای قشنگش تعجب می کنم صداش شبیه فنچ نیست یک نغمه بسیار زیبایی داره
جثه اش هم کوچیکتره
دستاش رو جدا از بدنش نمی گیره
پرهاش هم زیاد پف نکرده
پرهاشم براق و سالم و خوشگله
نکته دیگه اینکه از وقتی آوردمش تحرکش بهتر شده اما همچنان از بچه های دیگه کم تحرک تره و معمولا تنهایی گوشه میله می شینه
سوال دیگه ای بود در خدمتم
سلام؛
دوستان یه مشکلی راجیه یکی از مرغ عشقام پیش اومده....راهنمایی میخوام
این زبون بسته در حال تخم گذاریه...دیروز میخوایتسم لونشو ( مثل همیشه ) تمیز کنیم ، همیشه خودش میشست رو قفس ، بعد از تمیز کردن، میرفت تو لونه.
دیروز چون خودش نرفت تو لونه اومدیم جاش کنیم که با اینکه تخم تو بدنش بود، پر زد رفت سر پرده ی اتاق نشست ولی وقتی همون مسیر رو خواست برگرده، دیگه بال نزد!....به شدّت خورد زمین.
الان از دیروز یکی از بالهاش رو آویزون نگه میداره و خیلی بیحاله....تخم هم که خارج نشده....دیگه رو تخم های قبلیش هم نرفته بخوابه
برای رفتن رو چوب ها هم نمیتونه بپره....به زور خودشو میکشونه تا برسه رو اونا
به نظرتون چش شده...امکان بهبودی هست؟
بالش رو با دست باز کردم...نه بیقراری میکنه نه صدا !
چیکار کنم؟![]()
باید توسط یه دامپزشک معاینه بشه.این مشکل که تخم هنوز باقی مونده حتما باید درست بشه چون خطرناک میشه.اگر امکانش بود به آرامی درش بیارید.یا اگر کلینیک دامپزشکی نزدیک هست حتما ببریدش.
برای بال هم باید بررسی بشه و همینجوری نمیشه راه حلی پیشنهاد داد.
خب باید بال مورد بررسی قرار بگیره که اگه بشه کاری کرد الانه نه چند وقت دیگه.گناه دارهممنون
امروز خوشبختانه تخم کرده!
ولی بالش هنوز همونجوریه...منم متأسّفانه تو این چن روز وقت نمیکنم ببرمش دامپزشکی