یه سر به پرنده فروشی بزن.از لحاظ نگهداری فرق چندانی ندارن بیشتر بسنگی به خودتون داره
:blink:باید بیام معاینه کنم.آدرس رو پخ کنبنامی به نظر دلیل جیغ زدن یه بچه تمساح چیه ؟ یه بچه تمساح گرفتم هی جیغ میزنه ... شاید میگه مامانمو میخوام نمیدونم حرفشو درست نمیفهمم
برای نگهداری پرندگان شکاری باید وقت و حوصله ی زیادی داشته باشی ، همینطور پول زیاد . چون این نوع پرنده ها باید هر روز گوشت با کیفیت مصرف کنن .یه سوال داشتم.توی پرندگان شکاری کدوم نوع بهتره؟ از نظر نگهداری و تربیت و ...
اگرم کسی قصد فروش داره پ.خ بده.ممنون
ممنون بابت راهنمایی. بابت نگهداری فکر نکنم مشکلی داشته باشم چون مناطق غرب کوهستانیه و چند روز یکبار میتونم ببرمش توی محیط آزاد. فقط مشکلم اینه که فروش پرنده های شکاری ممنوعه و کسی رو سراغ ندارم که داشته باشه تا بتونم ازش بخرم. شما خودت از پرنده فروشی ها خریدی؟برای نگهداری پرندگان شکاری باید وقت و حوصله ی زیادی داشته باشی ، همینطور پول زیاد . چون این نوع پرنده ها باید هر روز گوشت با کیفیت مصرف کنن .
بعد نگهداریشون هم به این سادگی نیست و نمیشه مثلا همیشه توی خونه باشن و یا مثل طوطی باهاشون رفتار کرد . باید حداقل هفته ای دوبار پرنده رو به دشت و صحرا ببرید تا شکار کنه و این خصیصه ش رو فراموش نکنه تا دچار مرگ زودرس نشه .
و مسائل بیشمار دیگه .
من خودم با باز شروع کردم و بعد شاهین . نمیشه گفت کدوم بهتره . تموم پرندگان شکاری عالی هستند و باز تاکید می کنم که نگهداریشون پر دردسر .
ممنون بابت راهنمایی. بابت نگهداری فکر نکنم مشکلی داشته باشم چون مناطق غرب کوهستانیه و چند روز یکبار میتونم ببرمش توی محیط آزاد. فقط مشکلم اینه که فروش پرنده های شکاری ممنوعه و کسی رو سراغ ندارم که داشته باشه تا بتونم ازش بخرم. شما خودت از پرنده فروشی ها خریدی؟
من یه مرغ مینا دارم
موقع نشستن یه پاشو تو سینش جمع میکنه و رو یه پاش میشینه
پاشم نگاه کردم هیچ زخم یا مشکلی نداره
این کارش طبیعیه یا مشکلی داره؟