• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
یه سر به پرنده فروشی بزن.از لحاظ نگهداری فرق چندانی ندارن بیشتر بسنگی به خودتون داره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یه سر به پرنده فروشی بزن.از لحاظ نگهداری فرق چندانی ندارن بیشتر بسنگی به خودتون داره

من تجربه ای ندارم خواستم از تجربه دوستان استفاده کنم
پرنده فروشی ها می خوان جنس خودشون رو بفروشن

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان من دیروز یه جفت مرغ عشق و یه جفت هم فنچ خریدم !
نگهداری اینا چطوریاس ؟ چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟ من تا حالا فقط پرنده شکاری داشتم !

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان من دیروز یه جفت مرغ عشق و یه جفت هم فنچ خریدم !
نگهداری اینا چطوریاس ؟ چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟ من تا حالا فقط پرنده شکاری داشتم !

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
یه سوال داشتم.توی پرندگان شکاری کدوم نوع بهتره؟ از نظر نگهداری و تربیت و ...

اگرم کسی قصد فروش داره پ.خ بده.ممنون

shahab12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
agha behnam gorbeye dare miad nezhade persiane
3ta ta alan zaeide ama 2taye aval hich aksol amali neshin nemidan va engar ke mordan.
omidvaram namorde bashand.
chetori mitonam az modanesh motmaen besham??
mamnon misham sari pasokh bedid. mamnon az lotfeton

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
خب امکانش نیست که بتونی لمسشون کنی؟گربه بدنیا میاد مادرشون سریع بهشون شیر میده.واکنش گربه مادر چیه؟عکس داری؟

shahab12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
khob dge zayeman tamom shod 3ta az bache ha zendan 2tasho ke aval be donya omadan mordan motasefane.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
خب بعضی وقتها اینجوری میشه و زیاد غیر طبیعی نیست.عوامل مهمی میتونه داشته باشه که عموما سخت زایی ناشی از چاقی و یا بیماری و استرس میتونه دلیل این اتفاف باشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بنامی به نظر دلیل جیغ زدن یه بچه تمساح چیه ؟ یه بچه تمساح گرفتم هی جیغ میزنه ... شاید میگه مامانمو میخوام نمیدونم حرفشو درست نمیفهمم

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
بنامی به نظر دلیل جیغ زدن یه بچه تمساح چیه ؟ یه بچه تمساح گرفتم هی جیغ میزنه ... شاید میگه مامانمو میخوام نمیدونم حرفشو درست نمیفهمم
:blink:باید بیام معاینه کنم.آدرس رو پخ کن

shahab12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش بهنام این گربه ی ما که 3تا بچه هاش زنده موندند. یکی از بچه ها رو بر میداره و میره زیر تخت میشینه بعضی وقت ها. این دلیلش چیه؟

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
یه سوال داشتم.توی پرندگان شکاری کدوم نوع بهتره؟ از نظر نگهداری و تربیت و ...

اگرم کسی قصد فروش داره پ.خ بده.ممنون
برای نگهداری پرندگان شکاری باید وقت و حوصله ی زیادی داشته باشی ، همینطور پول زیاد . چون این نوع پرنده ها باید هر روز گوشت با کیفیت مصرف کنن .
بعد نگهداریشون هم به این سادگی نیست و نمیشه مثلا همیشه توی خونه باشن و یا مثل طوطی باهاشون رفتار کرد . باید حداقل هفته ای دوبار پرنده رو به دشت و صحرا ببرید تا شکار کنه و این خصیصه ش رو فراموش نکنه تا دچار مرگ زودرس نشه .
و مسائل بیشمار دیگه .
من خودم با باز شروع کردم و بعد شاهین . نمیشه گفت کدوم بهتره . تموم پرندگان شکاری عالی هستند و باز تاکید می کنم که نگهداریشون پر دردسر .

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
برای نگهداری پرندگان شکاری باید وقت و حوصله ی زیادی داشته باشی ، همینطور پول زیاد . چون این نوع پرنده ها باید هر روز گوشت با کیفیت مصرف کنن .
بعد نگهداریشون هم به این سادگی نیست و نمیشه مثلا همیشه توی خونه باشن و یا مثل طوطی باهاشون رفتار کرد . باید حداقل هفته ای دوبار پرنده رو به دشت و صحرا ببرید تا شکار کنه و این خصیصه ش رو فراموش نکنه تا دچار مرگ زودرس نشه .
و مسائل بیشمار دیگه .
من خودم با باز شروع کردم و بعد شاهین . نمیشه گفت کدوم بهتره . تموم پرندگان شکاری عالی هستند و باز تاکید می کنم که نگهداریشون پر دردسر .
ممنون بابت راهنمایی. بابت نگهداری فکر نکنم مشکلی داشته باشم چون مناطق غرب کوهستانیه و چند روز یکبار میتونم ببرمش توی محیط آزاد. فقط مشکلم اینه که فروش پرنده های شکاری ممنوعه و کسی رو سراغ ندارم که داشته باشه تا بتونم ازش بخرم. شما خودت از پرنده فروشی ها خریدی؟

Dante May Cry M

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان یک سوال در مورد کاسکو چشم دودی داشتم.می خواستم مطمئن بشم که مشکلی نیست.
یکی از پاهای کاسکو مون سر هر 4 انگشتش به رنگ سیاه در اومده ولی معمولا از همون پا برای برداشتن غذاها استفاده می کنه. می خواستم ببینم سیاهی پا نشونه بیماری اینا نیست؟ ولی همونطور که گفتم از همون پاش دائم استفاده می کنه و مشکلی نداره.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
ممنون بابت راهنمایی. بابت نگهداری فکر نکنم مشکلی داشته باشم چون مناطق غرب کوهستانیه و چند روز یکبار میتونم ببرمش توی محیط آزاد. فقط مشکلم اینه که فروش پرنده های شکاری ممنوعه و کسی رو سراغ ندارم که داشته باشه تا بتونم ازش بخرم. شما خودت از پرنده فروشی ها خریدی؟

پرنده فروشی اگه آشنا باشه و واقعا بشناسه آدم رو میشه روش حساب کرد . در غیر اینصورت یه پرنده ضعیف مردنی ترسو رو به مشتری میندازن . من خودم بارها در یک پرنده فروشی شاهد این مساله بودم .
بنده اولین بار پرنده ام رو پیدا کردم . مریض بود . دفعات بعد از 2 3 نفر قابل اعتماد خریداری می کردم . غرب کشوری ؟ اونطرفا که پرنده شکاری به وفور یافت میشه . یکم پرسوجو کن احتمال زیاد می تونی کسی رو پیدا کنی که واست پرنده جور کنه . من آشنا دارم ، اما فاصلمون به احتمال قوی زیاده و نمیشه پرنده رو ارسال کرد . چون اگه وسط راه مامورای راهنمایی رانندگی متوجه بشن ...هیچی دیگه .

Ero-Hamid

Registered User
لایک‌ها
0
من یه مرغ مینا دارم
موقع نشستن یه پاشو تو سینش جمع میکنه و رو یه پاش میشینه
پاشم نگاه کردم هیچ زخم یا مشکلی نداره
این کارش طبیعیه یا مشکلی داره؟

makhooo

Registered User
لایک‌ها
27
من یه مرغ مینا دارم
موقع نشستن یه پاشو تو سینش جمع میکنه و رو یه پاش میشینه
پاشم نگاه کردم هیچ زخم یا مشکلی نداره
این کارش طبیعیه یا مشکلی داره؟

اکثر پرنده ها موقع استراحت یه پاشونو جمع میکنن طبیعیه

مگر اینگه چوب نشیمن گاهش مناسب نباشه با عث آزار پرنده شده باشه

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
بهنام جون ببعی هات دستم به دامنت :دی ، ماهیم :(

قبلا دمش سفید بود الان انگار خون توی دمش و باله هاش دویده . چیکار کنم خوب شه ؟

این عکس قبلناشه .

salem.jpg

اینم الانشه . یه جا واینمیسه . نمیتونم عکس واضح بگیرم :(

mariz1.jpg

ماهیم :(

Last edited:

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
وضعیتش چه جوریه؟فعاله؟جنب و جوش داره؟چی بهش میدی؟ویتامین؟جیره غذاییش چیه؟

بالا