• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
یک هفته میشه، دلیلیش رو نمیدونم . یک دفعه ای شد! البته من همون روز نفهمیدم بعد از دو سه روز وضعیتش خراب شد متوجه شدم
پس حتما به دامپزشک مراجعه کنید تا معاینش کنه چون در این صورت نمیشه نظری داد.

MosafereDonya

Registered User
لایک‌ها
33
درود
عروس هلندیم چند روزیه خیلی بی حال شده فقط میخوابه و کم غذا می خوره صداش ضعیف شده و نمی تونه زیاد پرواز کنه و بعد از فرود تعادل خودشو از دست میده. ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

هر احتمالی وجود داره، از گزیدگی حشرات تا خوردن غذای مسموم، تا تو لک رفتن، یا پیری، یا ...
ولی به خاطر جلوگیری از ضرر وارد شدن به طوطی، سریعتر به دامپزشک نشون بدید
گاهی پرنده در اثر کم توجهی تلف می شه

امیدوارم زودتر سر حال بشه

MosafereDonya

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

سالروز پر از شور و شادی ازدواج حضرت علی علیه السلام و بانو حضرت زهــــرا سلام الله علیها به همّـــه مبارک و شاد باد
می گم نمی شه اینترنتی شکلات بباچیم؟؟ عجب شبیه امشب!!!
امروز روز ولخرجی منه ها! هرکس و ببینم مهمونش می کنم از بس که خوشحالم امروز از خوشحالی اهل بیت (علیهم السلام)

شاد باشید

bring me

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
دوستان یه طوطی ملنگو نر 6 ساله دارم چند وقتیه هرچی میخوره دوباره بالامیاره و میخوره با لذت هرچه تمام...نشخوار میکنه...نمیدونین چشه؟

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان طوطی ملنگوی منم مثل دوستمون شده..کسی نمیدونه چشه؟

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
سلام
اساتید وقتی همستر بعضی اوقات صدای هق هق (!) میده، نمی دونم چطوری بگم، مثل این ساز کوچیک ها که تو تو قسمت زیرین بعضی این عروسک ها هست و عروسک رو که فشار میدی صدای بوق میده ( :D ). وقتی همستر از این صداها میده نشانگر چی هست؟ نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه.

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوست عزيز كلا در طوطي سانان اگر كله به صورت بالا پايين بشه بالا بياره نشونه محبت به جفت خوده كه طوطي تك صحابشو جفت خودش ميدونه ولي اگر كله در هنگام بالا اوردن چپ و راست بشه نشونه مشكل گوارشي هست كه حتما بايد به دامپزشك نشون بديد

bring me

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
سلام دوست عزيز كلا در طوطي سانان اگر كله به صورت بالا پايين بشه بالا بياره نشونه محبت به جفت خوده كه طوطي تك صحابشو جفت خودش ميدونه ولي اگر كله در هنگام بالا اوردن چپ و راست بشه نشونه مشكل گوارشي هست كه حتما بايد به دامپزشك نشون بديد
دوست عزیز یه چپ میره یه راست بعد انگار بخواد اوق بزنه از تو گلوش میاره بالا یه جا میریزه بعد با لذت تمام میخوره...همین کارو همش تکرار میکنه...الان یه ماه شده...
خونم رطوبت زیاد داره...منم خیلی وقته بیرون تو افتاب نمیزارمش.. بخاطر این نیست؟ قبلا جیغ زیاد میزد..الان از وقتی نشخوار میکنه اروم شده..سرش با این کار گرمه!

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
دیگه ملنگوی من بالا نمیاره...فقط پاهاشو با نوکش زیاد میخارونه تازگیا...یکمم پوسته پوسته میریزه...نمیدونین از چیه؟

okh

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
شما به طوطي تون مكمل و مولتي ويتامين به همراه مينرال ميدين يا نه؟

h_r_v

Registered User
لایک‌ها
5
سلام! یه گربه پرشین Flat Face ماده دارم که الان تقریبا 8 ماهشه!
چند روزه به شدت دنبال جنس مذکر میگرده! صدا میده و بعضی حرکات انجام میده!
از چند نفر پرسیدم گفتن هنوز واسه بارداری و این حرفا زوده و باید 1 سالش بشه!
حالا سوال من اینه که چی کار کنم و چی بهش بدم که این حسش بخوابه!! که اذیت نشه! چون بنده خدا در به در شده :))

equinoxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
173
سلام.ببخشید 9 ساله دوتا بلبل خرما دارم ، الآن حدود 4/5 ساله که یکیشون (نر) بین پرای بالش چندتایی پر سفید در اورده ، چند سال پیش که اینجوری شد بردمش پیش دامپزشک همه ی پرهای بالشو دونه دونه جلوی چشمام کند ! گفت جدیدا که در بیان دیگه درست میشه اما بدتر شد .. پرهای بالش خیلی نا منظم در اومد و کوتاه موندن و بلند هم نشدن ، پرهای سفید بالشم بیشتر شدن ، یا مثلا بعضی از پرای بالش یکم پیچیده بودن و رشد کرده بودن. اصلا هم پرای بالش بلند نشدن تو اینهمه سال ، فقط یه دو سه تا از پراش بلند شدن ، راستش اگه بالش بلند میشد و میتونست پرواز کنه دوست داشتم یه جای خوب آزاد کنم هر دوتاشونو ، اما نمیتونه .. اون یکی رو هم اسیر نگه داشتم که این یکی تنها نمونه..دامپزشکای دیگه هم چندین بار بردمش خود دامپزشک هم مشخص بود نمیدونه چیه ، می گفت از سنشه اما اون یکی بلبلمم سنش بالاست اما اینجوری نیست.می خواستم باغ پرندگان هم بدمشون اما ترسیدم چون نمیتونه پرواز کنه بقیه ی پرنده ها بزننش یا راحت نباشه.
کسی اگه بدونه مشکل و راه حلش چیه ممنون میشم کمک کنه.

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
سلام
شما به طوطي تون مكمل و مولتي ويتامين به همراه مينرال ميدين يا نه؟
نه متاسفانه...میشه یه راهنمایی بکنین چیکار کنم؟
یه بار چند قطره شربت مولتی ویتامین تو ابش ریختم تا شب لب به اب نمیزد...منم بیخیال شدم..

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان کسی هست از برونشیت طیور...مرغ و خروس! چیزی بدونه؟ یه داداش کوچیک دارم دو سه تا مرغ و خروس اورده واسه خودش! (عاشق مرغ و خروسه)! ولی یه ماهه اب ریزش بینی و عطسه دارن...اینم نمیدونه چیکار کنه... ممنون میشم کسی راهنمایی کنه..تنها دلخوشیش همینان..

okh

Registered User
لایک‌ها
39
سوال اولتون یه مقدار پودر محلول در اب مخصوص پرنده ها طوری تو جا ابیش بریزید که رنگ و بو اب تغییر نکه یا مثلا تو ذوق پرنده نزنه
این کارو هر روز تا یکی دو هفته انجام بدید یه مقدار پودر دی کلسیم فسفات به صورت گرانول تو دونش بریزید اگه گیر نیاوردید صدف بردارید بکوبید بعد بریزید تو دونش . نوک زدن به پر و پا می تونه یه عارضه متابولیک یا عصبی در پرنده باشه بهترین کار اضافه کردن مواد مینرال مخلوط در دان به مدت 1 هفته تو دون پرنده می باشه البته مواظب باشید زیاد نشه چون این مواد شامل نمک و اهن .... که ممکنه صدمه به پرندتون هم بزنه. برا درمان برونشیت هم استفاده از یک برونکو دیلاتور که فت و فراوون تو داروخونه های دامپزشکی پیدا می شه من به شخصه از ائروفورت استفاده می کنم .

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
خداروشکر طوطی دیگه پاهاشو همش نمیخارونه...ولی ناخوناش خیلی بلند شده..به نظرم اذیته....من فقط بهش تخمه افتاب گردون میدم....منظورتون از دون چیه؟ که تو دونش بریزم؟ یعنی پودرو گرفتم رو تخمه هاش بریزم؟ این پودر دی کلسیم فسفات رو کجاها دارن؟
امروز یه مرغو برد دامپزشکی..دکتره گفت crd!! گرفتن...منکه سرم در نمیاد..ولی میگفت مثل علائم برونشیته...میگفت برونشیت تلفات داره...خلاصه یه چیزی داد روش نوشته لینکوپک....تا سه روز باید مثل واکسن بهشون بزنیم...
ممنون از راهنمائیتون..

okh

Registered User
لایک‌ها
39
كلي باسيلوز كرونيك رسپيريتوري ديسيز يه بيماري با عامل ايكلاي اره دارو خوبي داده اين بيماري اگه درمان نشه ١٠٠٪ مرگبرنده رو باعث مي شه ، اين حيوونات در طبيعت معمولا با خوردن سنگ و بعضي از نيازا هاييدنشوت و تامين ميكردند دي كلسيم فسفات يه مكمل برا تامين كلسيم و فسفر پرنده البه سنگ هاي مينرال هم تو دامپزشكي هست اونارو بخريد بزاريد تو قفس پرندتون اون خودش مي دونه با ونا چي كاركنه ولي اين دي كلسيم چون معمولا تو بسته هاي ٢٥ كيلوييه قيمت بالايي داره و يه كيلويي نمي دن شما يه مشت صدف يريزيد تو كف قفس اون خودش ميره اونا رو مي خوره

morteza676

Registered User
لایک‌ها
338
سلام.سنجاب من نژاد کانادایی هست.تقریبا نزدیک6 ماهش هست.رو سرش بالای دماغش یکذره موهاش ریخته.چند هفته ای میشه.مشکلی نداره؟

Sent from my HTC One using Tapatalk

بالا