• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

okh

Registered User
لایک‌ها
39
بایذ به دامپزشک مراجعه کنید از اون ناحیه نمونه بردای کنه . سخته رو هوا چیزی گفت

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام.سنجاب من نژاد کانادایی هست.تقریبا نزدیک6 ماهش هست.رو سرش بالای دماغش یکذره موهاش ریخته.چند هفته ای میشه.مشکلی نداره؟

Sent from my HTC One using Tapatalk
با ماده شیمیایی خاصی تماس نداشته؟

بعضی حیوانات به مواد شیمیایی مثل مایع ظرفشویی و سایر دترجنت ها و ... حساسیت دارن!

valaminimsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.
شما خریدار سگ هستین ؟

okh

Registered User
لایک‌ها
39
دو تا امکان بیشتر نیست
1- دچار افسردگی شده
2- یه عامل اینویسیو مثل بیماری قارچی
البته امکان سومی هم هست که ضعیف تره اونم کمبود مواد معدنی مثل مس و منیزیوم و...

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان خوکچه دارم بعضی وقتا صدای نوتچی میاد از دهنش . مثل که چیزی تو گلوش گیر کرده باشه میخواد بیارش بیرون شبیه اوق زدن هستش
الان یه هفته میشه دیگه این کارو نمیکنه فکر میکنم زمانی که داشت یونجشو میخورد اینجور شد و دیشب یه کوچولو صدای امد باز .نمیدونم هیچ مشکلی ظاهری باطنی هم نداره اذیتش کنی انگشتاتو از جا میکنه
:general509::D

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
دوستان متاسفانه یک آدم ناآگاه و بی رحم دم یه سگ 2-3 ماهه رو زده اونم با چاقوی میوه خوری تقریبا!
خلاصه اینکه الان یه سگ هست که دمش اینجوری قطع شده و همش لیس میزنه اون قسمت رو، اون قدر زجر کشید سر قطع شدن دمش که دل هر انسانی رو به درد میاره، خونی که ازش رفت و لرزشی که میکرد و... :(
حیوان زبان بسته برای من نیست و در واقع همینجوری توی طبیعت میشه گفت هست و وحشیه، بهم گفتن که همچین اتفاقی افتاده و منم میخوام تا جایی که میشه کمک کنم
میخوام کمکش کنم که زودتر خوب بشه
برای جلوگیری از عفونت و بهبودی زخمش و کاهش دردش چه کارهایی میتونم براش انجام بدم؟
امکان بردنش پیش دامپزشکم نیست چون دوره از شهر...

باور کنید اینقدر از این موضوع ناراحت شدم که اگه چاره داشتم میاوردمش توی خونه خودمون نگهش میداشتم

ممنون میشم کمک کنید

isf

Registered User
لایک‌ها
70
فكر كنم اگه اهلي نباشه نشه براش كاري كني

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
آنتی بیوتیکی، اسپری ای ، قرصی چیزی نیست که حداقل مشکلاتش رو کمتر کنه؟
گناه داره بیچاره، زبون بسته کلی زجر کشیده
بلدم نبودن فک کنم دمش رو زیادی از بالا زدن

• Like
Reactions: isf

isf

Registered User
لایک‌ها
70
من تو اين فكرم كه چطوري با چاقوي ميوه خوري امكان داره دم سگو بريد
معمولن كسايي كه سگ شكاري دارند گوش يا دم سگشونو ميبرن كه توي حمله به جونوراي ديگه سگشون كمتر آسيب ببينه
جديدن هم كه دامپزشكيا جراحي ميكنن و ميبرن
در هر صورت بايد اولن سعي كنيد بيخيال بشيد چون ممكنه بهتون آسيب بزنه
اگرم ديديد كه رامه بايد اسپري اكسي تتراسيكلين بگيريد و بزنيد روش كه هم خارشش كم بشه و هم نزاره حشرات تخم ريزي كنند روي زخمش و ضد عفوني كننده هم هست
آنتي بيوتيكم قطعا نياز داره كه اونو بايد مقدار و نوعشو دامپزشك بهت بگه

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
این سگ وحشی نیستا، این بیچاره اومده بوده پیش اینا، یعنی یه جورایی اهلی شده
کلا از این نظر که بخواد حمله کنه مشکلی نیست، خیلی هم خوشحال میشه کسی کمکش کنه

در مورد چاقوی میوه خوری راستش منم نمیدونم، گفتن که خوب تیز کردن چاقو رو، حالا شاید دقیقا کارد میوه خوری نبوده باشه ولی خب قطعا یک چاقوی درست و حسابی هم نبود!
میگم خیلی سر این قضیه باید زجر کشیده باشه و من که شنیدم مغزم سوت کشید که چقدر طرف باید نفهم بوده باشه همچین کاری کرده باشه

بهتادین نمی تونه کمکش کنه؟ چون شاید تا بخوام این اسپری و آنتی بیوتیک رو واسش ببرم 2 روز طول بکشه چون خودم وسیله ندارم تا اونجا برم
دمش رو فکر کنم 2 روز پیش بریدن یا شایدم 3 روز پیش، متاسفانه خیلی دیر باخبر شدم اونم بصورت اتفاقی

بازم ممنون که راهنمایی کردین

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
چرا میشه
به دامپزشک مراجعه کنید براحتی تشخیص و معالجه می کنند

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

okh

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
دوستان متاسفانه یک آدم ناآگاه و بی رحم دم یه سگ 2-3 ماهه رو زده اونم با چاقوی میوه خوری تقریبا!
خلاصه اینکه الان یه سگ هست که دمش اینجوری قطع شده و همش لیس میزنه اون قسمت رو، اون قدر زجر کشید سر قطع شدن دمش که دل هر انسانی رو به درد میاره، خونی که ازش رفت و لرزشی که میکرد و... :(
حیوان زبان بسته برای من نیست و در واقع همینجوری توی طبیعت میشه گفت هست و وحشیه، بهم گفتن که همچین اتفاقی افتاده و منم میخوام تا جایی که میشه کمک کنم
میخوام کمکش کنم که زودتر خوب بشه
برای جلوگیری از عفونت و بهبودی زخمش و کاهش دردش چه کارهایی میتونم براش انجام بدم؟
امکان بردنش پیش دامپزشکم نیست چون دوره از شهر...

باور کنید اینقدر از این موضوع ناراحت شدم که اگه چاره داشتم میاوردمش توی خونه خودمون نگهش میداشتم

ممنون میشم کمک کنید
اولا بریدن دم سگ به این راحتی ها هم که فکر می کنید نیست(البته اصولی)توصیه می کنم حداقل یه کتاب جراحی دام کوچک مطالعه بفرمایید تا حساب کار دستتون بیاد تنها راهنمایی که بهتون می تونم بکنم اینه که یه آرامبخش بهش تزریق کنید بعد هر چه سریعتر این زبون بسترو به یه دامپزشک نشونش بدید حتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
اولا بریدن دم سگ به این راحتی ها هم که فکر می کنید نیست(البته اصولی)توصیه می کنم حداقل یه کتاب جراحی دام کوچک مطالعه بفرمایید تا حساب کار دستتون بیاد تنها راهنمایی که بهتون می تونم بکنم اینه که یه آرامبخش بهش تزریق کنید بعد هر چه سریعتر این زبون بسترو به یه دامپزشک نشونش بدید حتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
والا منم اصلا خبر ندارم چه اتفاقی افتاده، به صورت اتفاقی و از طریق یه نفر شنیدم که یه آدم نادان این کار رو کرده
حالا باز دقیق نمیدونم چیکار کرده وبا چه ابزاری... ولی گفتن با چاقوی معمولی یا میوه خوری احتمالا

راستش من اصلا سگ ندارم و نداشتم، یعنی موقعیتش رو نداشتم، فقط به حیوانات علاقه زیادی دارم...واسه همین هم اطلاعاتی ندارم
اما اون فردی که دم رو قطع کرده به خیال این که سگ گیراتر میشه و با دیدن غریبه ها بیشتر پارس می کنه این بلا رو سر این بیچاره آورده ظاهرا!

دامپزشک هم گفتم که متاسفانه اصلا امکانش نیست چون خیلی خارج از شهر هستش و منم وسیله ای ندارم بخوام بیارمش پیش دامپزشک
از طرفی سگ چندان تمیزی هم نیست و شاید دامپزشک اصلا بهش بر بخوره اینو آوردم پیشش!

الانم 2-3 روز حداقل گذشته از وقتی که دمش رو قطع کردن، نمیدونم چی کشیده توی این مدت، اما خب بنظرتون الان واسه آرامبخش زدن دیر نیست؟

ممنون

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
دامپزشک به محل نگهداری سگ مراجعه خواهد کرد
اگه میتونید دامپزشک رو بیارید یا آدرس بدید بیاد

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
دامپزشک به محل نگهداری سگ مراجعه خواهد کرد
اگه میتونید دامپزشک رو بیارید یا آدرس بدید بیاد

فکر کنم این راه هم شدنی باشه یعنی امیدوارم قبول کنن
آدم وقتی از یه موضوعی بی خبر باشه نگرانی نداره اما همینکه میفهمه چنین اتفاقی افتاده خیلی سخته هیچ کاری نکنه
من اصلا نمیدونستم چنین سگی وجود داره، اما وقتی اتفاقی شنیدم خیلی ناراحت شدم که چقدر نمک نشناس بود کسی که این کار رو انجام داد
بازم ممنونم

• Like
Reactions: okh

okh

Registered User
لایک‌ها
39
اون گوش كه مي برن كه حيوان الرت تر شه دم و مي برن برا اينكه تو جنگ سگها مشكل ساز نشه ولي به هر حال حيوان الان داره درد مي كشه تنها راهش رسوندنش به يه كلينيك دامپزشكيه ،

ShagelLG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام. من دیروز یه بچه گربه جلوی خونمون پیدا کردم که تمامه فک و دهنش خونی بود چشماشم باز نمی کرد خیلی هم به سختی نفس می کشید . بردیمش دام پزشکی با هزار زور و زحمت ازش عکس رادیولوژی گرفتیم آخه دهنشو نمی تونست ببنده. بعد از اینکه معاینش کردن گفتن آسیب داخلی نداره ولی یک قسمت از فک پایینش از استخوان جدا شده بقیه ی چیزام فعلا مشخص نیست ولی حتما نیاز به جراحی داره الانم توی همون دامپزشکی بستریه . چون نمی تونه غذا بخوره بهش سرم می زنن ولی مردنی نیست یعنی اگه اینجوری رها بشه یا از گرسنگی یا از عفونت میمیره. میخواستم بپرسم دکتری هست که با هزینه ی نسبتا پایین عمل بکنه؟ تا الان هزینه ی داروهاش و عکساشو بستری کردن برای یک شبش شده 200 تومان اگه کسی هست که کمک کنه یا دکتری هست که با هزینه ی پایین تر از 400 تومان عملش کنه لطفا به من خبر بدید چون هرچی زودتر کارش را بیوفته کمتر عذاب میکشه. ممنون

OWL1

Registered User
لایک‌ها
70
سلام ، همین پست رو در انجمن ealc.ir بزنید ، امیدوارم به نتیجه برسید.
سلام. من دیروز یه بچه گربه جلوی خونمون پیدا کردم که تمامه فک و دهنش خونی بود چشماشم باز نمی کرد خیلی هم به سختی نفس می کشید . بردیمش دام پزشکی با هزار زور و زحمت ازش عکس رادیولوژی گرفتیم آخه دهنشو نمی تونست ببنده. بعد از اینکه معاینش کردن گفتن آسیب داخلی نداره ولی یک قسمت از فک پایینش از استخوان جدا شده بقیه ی چیزام فعلا مشخص نیست ولی حتما نیاز به جراحی داره الانم توی همون دامپزشکی بستریه . چون نمی تونه غذا بخوره بهش سرم می زنن ولی مردنی نیست یعنی اگه اینجوری رها بشه یا از گرسنگی یا از عفونت میمیره. میخواستم بپرسم دکتری هست که با هزینه ی نسبتا پایین عمل بکنه؟ تا الان هزینه ی داروهاش و عکساشو بستری کردن برای یک شبش شده 200 تومان اگه کسی هست که کمک کنه یا دکتری هست که با هزینه ی پایین تر از 400 تومان عملش کنه لطفا به من خبر بدید چون هرچی زودتر کارش را بیوفته کمتر عذاب میکشه. ممنون

بالا