mahdi000000
Registered User
- نوشتهها
- 1,066
- لایکها
- 435
برا من صباویژن از همه کمتر میشمارهاگه بازدید بالا باشه صباویژن خوبه
تبریک میگمشبکه زنبور رو من تست کردم . میون این شبکه کارشون بهتره و پرداختشون به موقع هستش . اگه کلیک واقعی داشته باشی و ctr نرمال ، شمارش دقیقی داره .
این رو هم بگم که کلیک هایی که خود وب مستر رو تبلیغات میکنه رو نمیشموره چون به نوعی تقلب محسوب میشه و وضعیت تبلیغ دهنده براش مهمه که کلیک های غیر واقعی شمارش نشه . بیشتر شبکه ها ، کلیک های غیر واقعی رو میشمرن و بعدا کم میکنن از حساب که به نوعی امید الکی میده به وب مستر ها که کسب در آمد کردن و بعدا ازشون کسر میکنه که باعث ناراحتی وب مستر ها میشه .
سایتشون خوبه من باهاشون کار کردم .
پرداختشون به موقع هستش . روزای دوشنبه هر هفته واریز میکنن . مثل بقیه سایت ها که دیر پرداخت میکنن نیستن اصلا
سلام . من پیشنهاد میکنم که با شبکه زنبور کار کنی . تنوع بنریشون خوبه . پرداختشون هم به موقع هستش
شبکه زنبور رو من تست کردم . میون این شبکه کارشون بهتره و پرداختشون به موقع هستش . اگه کلیک واقعی داشته باشی و ctr نرمال ، شمارش دقیقی داره .
این رو هم بگم که کلیک هایی که خود وب مستر رو تبلیغات میکنه رو نمیشموره چون به نوعی تقلب محسوب میشه و وضعیت تبلیغ دهنده براش مهمه که کلیک های غیر واقعی شمارش نشه . بیشتر شبکه ها ، کلیک های غیر واقعی رو میشمرن و بعدا کم میکنن از حساب که به نوعی امید الکی میده به وب مستر ها که کسب در آمد کردن و بعدا ازشون کسر میکنه که باعث ناراحتی وب مستر ها میشه .