• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جناب لين حو
من كلا يه كمي رك هستم . شما به عبارات ديگران ميگوييد لفاظي ولي در جواب 11-12 خط نوشته شده بنده در پست قبليم نزديك به دو - سه برابر پاسخ داديد . نميدونم چرا شما نوشته هاي خود را پاسخهايي واقعگرايانه ميدانيد و نوشته هاي ديگران را لفاظي . بهتر است كمي از وقت گرانبهايتان را صرف مطالعه معاني بكنيد ;)
اما شخصا درباره خصوصي سازي باشگاهها كاملا موافقم . اما اين چه نوع خصوصي سازي است كه براي تيمهاي مختلف گلچين شده است؟ چرا سپاهان بايد به ظاهر ( در جملات آخر ميگويم چرا به ظاهر)حامي به آن قدرت مانند فولاد مباركه داشته باشد و امثال پرسپوليس به قول شما آويزان دولت و ملت ( وبه زعم شما مكيدن خون جامعه) باشند؟
نه عزيز من اين اسمش خصوصي سازي نيست ، خصوصي سازي باشگاهها بايد بر اساس نظم و برنامه صورت گيرد مانند آنچه كه در كشور همسايه ما تركيه رخ داد و نتايجش راهم پس از چندين سال از شروع كار شاهد هستيم .
در تركيه از طرف دولت به تيمها جهت ساخت استاديوم وام داده شد ، جهت آوردن مربيان درجه اول يا دوم دنيا وام داده شد تا با درآمد زايي هاي آينده و به وجود آوردن زير ساختهاي حرفه اي وامهاي گرفته شده پس داده شود . در ضمن حق پخش تلويزيوني دست باشگاهها هست . قراردادهاي بيلبوردها دست باشگاهها هست ،خب خصوصي سازي يعني اين . فوتبال ما در كدام مرحله قرار دارد؟
حالا شما از سپاهان خصوصي دم ميزني -- من با همان دلايل باشگاههاي تركيه ثابت ميكنم سپاهان يك تيم با شاخصه هاي خصوصي نيست . همانطور كه ميداني اين تيم بازيهايش را چند صباحي است كه در استاديوم نقش جهان برگزار نميكند و بازيهايش به فولادشهر انتقال داده شده كه خود بازيكنان سپاهان هم از اين اوضاع دل خوشي ندارند و در مصاحبه هايشان هم مكرر اين قضيه را گفته اند . سوال اينست كه اين تيم چه ساختار خصوصي دارد كه هنوز زمين متناسب ندارد و منتظر است تا سازمان تربيت بدني(يك نهاد دولتي) زمين نقش جهان را تجهيز كند و به اتمام برساند تا بتواند از تيمهاي ميهمان پذيرايي كند؟ همين تيم سپاهان و همين ذوب آهن و ساير تيمهاي صنعتي حاضر در ليگ مديرانشان ( مديران ورزشي) توسط مديران ارشد كارخانه ها تعيين ميشوند و كافيست يكي از مديران ارشد علاقمندي به ورزش نداشته باشند آنوقت است كه تيم حرفه اي مورد نظر بايد دنبال يك شركت جديد و مدير عامل ورزش دوست بگردد تا دوباره در فوتبال و ساير رشته هاي ورزشي بتواند عرض اندام كند. به همين دلايل است كه ميگويم نه سپاهان نه هيچ تيم ديگري در ورزش كشور خصوصي و حرفه اي نيست .
الان ظاهرا تيمهاي هم رده تيمهاي صنعتي تنها با خرج كردن از كيسه كارخانجات پشتيبان تنها به بالا بردن قيمت بازيكنان مشغولند كه اين نيز اداي حرفه اي شدن است .
قصدم با شما دوست عزيز واقعا كل كل نيست ، دنبال اين هستم كه بتوانيم با هم واقعيات را پيدا كنيم و نهايتا حداقل خودمان از دستيابي به حقيقت خوشحال باشيم هرچند كه دستمان به جايي بند نيست و ظاهرا كاري از دست امثال ما بر نمي آيد.
در آخر نظر شخصي من اينست كه فوتبال مملكت ما با به ظاهر حرفه اي شدن تيمهاي صنعتي آن هم با اين روش و تشكيلات به جايي نخواهد رسيد و بايد با حساب و كتاب تر به اين مقوله نگاه داشت :happy:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
قابل توجه كساني كه دارن هي غر مي زنند كه پرسپوليس و استقلال از جيب دولت و ( بيت المال ! ) اداره ميشن و بنابراين دارن خون اين ملتو ميمكن ! :
عرض شود :

1 - بده يك مقداري از سرمايه دولتي بجاي چاپيده شدن و بالا كشيده شدن خرج ورزش اين مملكت ميشه كه خودش يه سرمايه گزاري بزرگ فرهنگيه ؟ پرسپوليس و استقلال هركدوم 25 تا سي ميليون نفر هوادار دارن . ميشه 50 تا 60 ميليون نفر .... به نظر متفكرانه ي شما سرمايه گزاري ورزشي واسه اين همه آدم چقدر ميرزه ؟ اونم با مملكت پر درآمدي مثل ما ؟ خداييش نفري هزار تومن هم حساب كني بايد سالي 60 ميليارد به اين تيم ها كمك مالي بشه .
فكر نكن رقم بالاييه . بودجه باشگاه هايي مثل صبا و سپاهان همچين كمتر هم نيست . تازه اين ميشه فقط و فقط 60 ميليون دلار كه در برابر درآمد ما و ارزش اين سرمايه گزاري هيچه .
فكر مي كني الان نهايتا چقدر بودجه به اين دو تيم مظلوم ميدن ؟

مگه تيمهاي ديگه چند نفر هوادار دارن ؟ مي خواي همين چندرغازم به پرسپوليس و استقلال ندن و بريزن تو حلقوم امثال ساكت ؟ با چند هزار نفر هوادارشون ؟

2- فكر مي كني تيمهاي صنعتي امثال سپاهان و سايپا و مس و ... ميرن بيل ميزن بودجه ي باشگاهشون رو تامين مي كنن ؟ يا كار حرفه اي و درآمدزايي حرفه اي از فوتبال دارن ؟ ( مثل بارسا يا مادريد ؟ ) نه عزيزم . اينا بودجه دارن . مي فهمي بودجه . اونم از جيب بخشهاي ثروتمند صنعتي دولتي .... نه از جيب تربيت بدني كه هشتش هميشه ي خدا گروي نهشه .

3 - فكر مي كني بخشهاي صنعتي مثل فولاد سپاهان يا سايپا يا ايران خودرو ( پيكان ) بخاطر فرهنگ سازي و رضاي خدا از بخش ورزشي شون حمايت مي كنن ؟
نه عزيزان دل . برطبق قانون مالياتي كشور : بخشهاي صنعتي از يك درصد از درآمد خالصشون رو براي تيمهاي ورزشي سرمايه گزاري مي كنن از تخفيفهاي وحشتناك مالياتي برخوردار ميشن كه رقمش چندين برابر هزينه شون توي باشگاهي مثل سپاهانه ...

و به اين ترتيب جيب گشاد خيلي ها پر ميشه . كه تا حالا نمي دونن فوتبال با دست بازي ميشه يا پا .

فكر مي كنين ندادن ماليات و فرار كردن از هزينه فرهنگ سازي و استفاده از رانت هاي وحشتناك دولتي و بودجه ها و وامهاي عظيم حكومتي اسمش چيه ؟

به اين ميگن مكيدن خون مردم بدبخت عزيزم نه دوزار ده شاهي بودجه ي يك باشگاه فوتبال با هواداران چند ده ميليوني

من آنچه شرط بلاغ است با تو گفتم
تو خواه پند گير خواه ملال

ديگر هم بهتره به اين بحث صدمن يه غاز و مزخرف ادامه ندين .
از پرسپوليسي هاي گرامي هم تقاضا مي كنم ديگه پاسخي به اين محملات ندن .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب تیم های که اینقدر در ایران طرفدار دارند و دولتی هستند دولت باید به آن کمک کنه چون وظیفه دولت است حالا به بقیه به اندازه استقلال پرسپولیس کمک نکرده بخاطر این بوده که تا قبل از این 6و7 سال این دو تیم قهرمان میشدند و در آسیا بازی می کردند و اینکه این دو تیم در تمام ایران طرفدار دارند وتیم های مثل سپاهان ملوان یا ابومسلم فقط در شهر خودشون طرفدار دارند در ضمن تیم های دیگر تا حالا ثباتی برای قهرمانی نداشتند مثلا فولاد یا سپاهان یک سال خوب بودند وسال دیگه تو کورس قهرمانی نبودند
و اینکه در یک کشور بیشتر دوست دارند در یک تیم محبوب بازی کنند ربطی به شایسته سالاری نداره مثلا در آلمان همه آرزو دارند در بایرن بازی کنند و در خیلی از کشور های دیگه هم همینطوره خوب در ایران هم بیشتر می خواند در ااستقلال وپیروزی بازی کنند
و اینکه این دو تیم خون جامعه را می مکند درست نیست چون این دو تیم اگر پول از دولت می گیرند بخاطر همین جامعه است که در ایران طرفداران زیادی دارند

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
از وقتی فحش دادن رو تو ورزشگاهها ممنونع کردند به نظر من داوری افت کرده
نتیجه داوری ترسو همین میشه

یک نفر رو اخراج میکنه تلافیش پنالتی میگیره

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب پرسپولیسیهای عزیز
میبینم که امروز شانس باهاتون یار نبود.واسه همین در عرض چند دقیقه بازی رو وا دادین:p
البته زیاد ناراحت نشین.این تازه اولشه:D

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب پرسپولیسیهای عزیز
میبینم که امروز شانس باهاتون یار نبود.واسه همین در عرض چند دقیقه بازی رو وا دادین:p
البته زیاد ناراحت نشین.این تازه اولشه:D

شما هم زیاد مغرور نشو!
شما هم تازه اولشه که از در و دیوار شانس بیارید و مدافع حریف واستون گل بزنه.
همیشه مدافعا هم به همین خنگی نیستن.
نترس روزای خوشی شما هم با حاجی فیروز بزودی فرا خواهد رسید!!!

در هر صورت با اینکه همه دیدن امروز چجوری داور حق پرسپولیس رو عین آب خوردن خورد
و حتی فردوسی پور از تعجب داشت شاخ درمیاورد که چرا داور بجای گرفتن خطای مهاجم پنالتی گرفت!
ولی در هر صورت ما مثل بعضیا نیستیم که جنبه ی یه نتیجه از دست دادن رو نداشته باشیم و زمین و زمان رو
بهم بدوزیم و به بقیه ی تیما تهمت بزنیم که بخوایم ضعف تیم خودمون رو بپوشونیم.

بنظر من هوای امروز آزادی تو فوتبال ایران واقعا بی سابقه بود و تو فوتبال ایتالیا بیشتر این مه رو میشد دید
و باید قبول کرد که بازی سخت بود تو اون زمین. داوری هم که اون وضع رو داشت و البته خلیلی هم یه تک به تک رو نزد.

بهر حال فوتباله و این اتفاقات پیش میاد ولی اون چیزی که ما هنوز بهش اعتقاد داریم اینه که پرسپولیس امسال قهرمانه.
چه زمانی که تیمای جلوش سالم بازی کنن مثل مقاومت سپاسی و باهاش مساوی کنن چه زمانی که تیما مثل صبا باطری یه فوتبال کثیف رو بازی کنن و مساوی بگیرن بازم پرسپولیس قهرمانه.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
درود بر داوران شجاع و با اخلاق ايراني . از چهار تا جيغ ضيايي خودشون رو خراب مي كنن و به هر ننگي تن ميدن .

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا همه کاسه کوزه ها سر داور بیچاره شکست.:(
وقتی تیم شما قادر نیست مقابل تیم 10 نفره حفظ نتیجه کنه چرا به داوری که لیگ گذشته بهترین داور ایران شد تهمت میزنید.:blink:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا همه کاسه کوزه ها سر داور بیچاره شکست.:(
وقتی تیم شما قادر نیست مقابل تیم 10 نفره حفظ نتیجه کنه چرا به داوری که لیگ گذشته بهترین داور ایران شد تهمت میزنید.:blink:

هیجان جان میشه این بحث مسخرت رو تا روز دوشنبه تموم کنی؟!

به اندازه ی کافی اعصاب همه پرسپولیسیا از دست داور خورد هست.

دلیل اینی هم که بعد از بازی اینجا کمتر پست زدن همینه.

اصلا شما بازی رو دیدی؟! چون اگه دیده بودی از این داور لااقل تا روز دوشنبه و برنامه ی 90 فعلا دفاع نمیکردی.

برادر لين حو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه كساني كه دارن هي غر مي زنند كه پرسپوليس و استقلال از جيب دولت و ( بيت المال ! ) اداره ميشن و بنابراين دارن خون اين ملتو ميمكن ! :
عرض شود :

1 - بده يك مقداري از سرمايه دولتي بجاي چاپيده شدن و بالا كشيده شدن خرج ورزش اين مملكت ميشه كه خودش يه سرمايه گزاري بزرگ فرهنگيه ؟ پرسپوليس و استقلال هركدوم 25 تا سي ميليون نفر هوادار دارن . ميشه 50 تا 60 ميليون نفر .... به نظر متفكرانه ي شما سرمايه گزاري ورزشي واسه اين همه آدم چقدر ميرزه ؟ اونم با مملكت پر درآمدي مثل ما ؟ خداييش نفري هزار تومن هم حساب كني بايد سالي 60 ميليارد به اين تيم ها كمك مالي بشه .
فكر نكن رقم بالاييه . بودجه باشگاه هايي مثل صبا و سپاهان همچين كمتر هم نيست . تازه اين ميشه فقط و فقط 60 ميليون دلار كه در برابر درآمد ما و ارزش اين سرمايه گزاري هيچه .
فكر مي كني الان نهايتا چقدر بودجه به اين دو تيم مظلوم ميدن ؟

مگه تيمهاي ديگه چند نفر هوادار دارن ؟ مي خواي همين چندرغازم به پرسپوليس و استقلال ندن و بريزن تو حلقوم امثال ساكت ؟ با چند هزار نفر هوادارشون ؟

2- فكر مي كني تيمهاي صنعتي امثال سپاهان و سايپا و مس و ... ميرن بيل ميزن بودجه ي باشگاهشون رو تامين مي كنن ؟ يا كار حرفه اي و درآمدزايي حرفه اي از فوتبال دارن ؟ ( مثل بارسا يا مادريد ؟ ) نه عزيزم . اينا بودجه دارن . مي فهمي بودجه . اونم از جيب بخشهاي ثروتمند صنعتي دولتي .... نه از جيب تربيت بدني كه هشتش هميشه ي خدا گروي نهشه .

3 - فكر مي كني بخشهاي صنعتي مثل فولاد سپاهان يا سايپا يا ايران خودرو ( پيكان ) بخاطر فرهنگ سازي و رضاي خدا از بخش ورزشي شون حمايت مي كنن ؟
نه عزيزان دل . برطبق قانون مالياتي كشور : بخشهاي صنعتي از يك درصد از درآمد خالصشون رو براي تيمهاي ورزشي سرمايه گزاري مي كنن از تخفيفهاي وحشتناك مالياتي برخوردار ميشن كه رقمش چندين برابر هزينه شون توي باشگاهي مثل سپاهانه ...

و به اين ترتيب جيب گشاد خيلي ها پر ميشه . كه تا حالا نمي دونن فوتبال با دست بازي ميشه يا پا .

فكر مي كنين ندادن ماليات و فرار كردن از هزينه فرهنگ سازي و استفاده از رانت هاي وحشتناك دولتي و بودجه ها و وامهاي عظيم حكومتي اسمش چيه ؟

به اين ميگن مكيدن خون مردم بدبخت عزيزم نه دوزار ده شاهي بودجه ي يك باشگاه فوتبال با هواداران چند ده ميليوني

من آنچه شرط بلاغ است با تو گفتم
تو خواه پند گير خواه ملال

ديگر هم بهتره به اين بحث صدمن يه غاز و مزخرف ادامه ندين .
از پرسپوليسي هاي گرامي هم تقاضا مي كنم ديگه پاسخي به اين محملات ندن .

پسر خوب بهتره بفهمي كه اينجا استاديوم و يا سر كوچه نيست! اول برو ادبيات و نوع سخن گفتنت رو اصلاح كن بعد بيا در اين محيط حرف بزن!!

بالاخره خارج از نوع شروع كردنت,حرف اصليت اينه كه" بده كه چند صد ميليون بودجه مملكت براي فوتبال كه در جاهاي ديگه هم ريخت و پاش مي شه صرف بشه" ؟!!

با دليل مي گويم بله بده!!اگه اقلا" در نظر بگيريم كه چون در جاهاي ديگه حيف و ميل مي شه اينجا هم حيف و ميل بشه ايرادي نداره, من هم حرفي ندارم ولي دقت كن كه ما داريم از ساختار درست فوتبال حرف مي زنيم يعني به اين حيف و ميل از نظر مالي هم كاري نداشته باشيم از اين نظر كه هيچ پاسخگويي فني آنچنان كه در باشگاههاي خصوصي صورت ميگيرد, در اين وضعيت در تيمهاي دولتي صورت نمي گيرد, موجب ضعف و پسرفت فوتبال ما مي شود و بده!!يعني در تيمهاي كاملا" دولتي مثل استقلال و پرسپوليس مدير عامل خود باشگاه كه منصوب دولت هست بدون پاسخگويي جدي و منطقي به كسي, مشغول حيف و ميل و يا وقت گذراني مي شوند و به ترتيب سرمربي منصوب او و بازيكنان هم مشغول حيف و ميل و مسائل حاشيه اي فوتبال مي شوند!!.. بدون اينكه به كسي پاسخگو باشند!!چون باشگاه صاحب خصوصي ندارد كه در صورت باخت چه از نظر تاكتيكي و چه از نظر مالي به رئيس باشگاه پاسخگو باشند!!

پس امكانات مالي كه بازيكنان و يا كادر مربيان در تيمهاي دولتي مي خورند زهر مارشان و يا بقول شما نوش جانشان باشد ولي درد اينست كه فوتبال مملكت به هرز ميرود
و چون ايندو باشگاه خصوصي نيستند تا به رئيس باشگاه جوابگو باشند و در نتيجه روز بروز فوتبال بهتر و زيباتري را بازي كنند, بنابراين بازيهاي بي كيفيت تر و غير فني تري را به نمايش مي گذارند و از آنجا كه متاسفانه بيشتر بازيكنان تيم ملي تا همين اواخر هم از ايندو تيم انتخاب مي شدند بنابراين ناچار همان بازيكنان موجود انتخاب مي شدند!! و بنابراين نتيجه آن مي شود كه مي بينيد يعني ايراني كه در سي سال قبل شايد در رده 10 تيم برتر دنيا بود الان ميرود به رده سي ام!!! و تيمي كه در دهه قبل 4-2 كره را ميبرد الان بايد مرتبا" به كره ببازد!!

بنابراين با تمام اين اوصاف حرف من اينه: فوتبال باشگاههاي خصوصي بخاطر پاسخگو بودن بهتر جواب مي دهد!!! هرچند درست است دولت به همه باشگاهها كمك مي كند و بايد هم بكند و اين وظيفه همه دولتهاست ولي اين كمك در حالت خصوصي بودن باشگاهها و پاسخگو بودن مديران فني و بودجه اي تيم , با راندمان بالا جواب مي دهد!همچنانكه مي بينيم خصوصي سازي باشگاهها در چند سال گذشته اثرات خود را در فوتبال كشور نشان داده است و يكيش براحتي به فينال آسيا ميرود و يكيش به قهرماني ليگ ميرسد و مي بينيم كه بيشترين بازيكنان مطرح هم در ايندو تيم بوده اند كه ميتوانند در تيم ملي براحتي نقش آفريني موثري را بكنند!!! بنابراين تنها راه پيشرفت فوتبال ما هم همان اصل خصوصي سازي وشتاب بخشي به روند سالم رقابت فني فوتبالي هست تا ما هم مثل كشورهاي اروپايي فوتبال خصوصي و رقابتي و روبه پيشرفتي را داشته باشيم!

حالا شمايي كه نظرات ما را مهملات مي خوانيد, به نظر شما مجاب كردن باشگاه به روند رو به رشد پاسخگويي و فوتبال بهتر آيا مهملات است ؟؟و فقط رفتن به ورزشگاه براي فحاشي و سپري كردن وقت خود بدون توجه به آينده و سرنوشت فوتبالي كشور مهملات نيست؟!! حالا شير فهم شد درد ما چيه؟! درد ما اصلاح فوتبال مملكته!! اصلاح ليگ فوتباله!! نه اينكه بودجه اي به ورزش داده نشود!!

بودجه بايد به ورزش داده شود مثلا" جوايز ارزنده به گلزنان با بيش از سه گل در هر هفته و به قهرمان ليگ برتر و همچنين وام به باشگاههاي خصوصي براي زدن استاديومهاي تازه و فني!نه اينكه بيشتر بودجه كشور بصورت حمايت از دو تيم دولتي صرف شود!!و آنها هم در صورت باخت به مدير عاملي پاسخگو نباشند چون مدير عامل هم كه مالك نيست تا پاسخي بخواهد و يا به پاسخهاي داده شده رسيدگي كند!!!

اين است درد فوتبال عزيز ونه اينكه چون 10 ميليون و يا بيست ميليون هم(كه من بعيد ميدانم به دو ميليون برسد!) از دو تيم استقلال و پرسپوليس حمايت مي كنند پس بايد از اين تيمها حمايت شود تا به سر فوتبال مملكت هم هر چه ميايد بيايد!! اين احمقانه ترين حالت است..آيا زماني كه فوتبال شما در برابر تيمهايي مثل كره و ژاپن مي بازد حس حس بيهودگي به شما دست نمي دهد؟؟؟ و يا وقتي كه تيم ما در جام جهاني با انهمه افتضاحات نتيجه مي گيرد آيا به غرور و شخصيت شما بر نمي خورد؟!! يعني بعد از 10 سال برنامه هاي آمادگي و تبليغات و اميدواريها به مردم,بايد با ان نتايج برگردد؟؟! اگر اين شكستهاي جهاني تيم ملي براي شما مطرح نيست بدان كه براي شخصيت اكثريت مردم مطرح است چنانكه بعد از شكست هاي تيم ملي آثار آنرا در مردم مي بينيم!!!بنابراين در نظر داشته باش كه فوتبال به معني تخمه شكستن و هياهو در ورزشگاه براي سپري كردن بيكاري نيست!! و با اينكارها نه فوتبال مملكت پيشرفت مي كند و نه از شكستها و شرمساريهاي بعدي تيم ملي گرفته مي شود!!

همان جمله اي كه مي گويد"اگر 50 ميليون نفر هم يك چيز احمق را تكرار كنند باز همان چيز احمقانه است"

حالا حرف فني منطقي در اين محيط مجازي علمي داري بيا بزن!!!

برادر لين حو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.

جناب لين حو
من كلا يه كمي رك هستم .

رك بودن اگه همراه با رعايت اصول گفتگو باشه خوبه و هميشه در رسيدن به جواب سريع كمك مي كند :happy::)

شما به عبارات ديگران ميگوييد لفاظي ولي در جواب 11-12 خط نوشته شده بنده در پست قبليم نزديك به دو - سه برابر پاسخ داديد .

نميدونم چرا شما نوشته هاي خود را پاسخهايي واقعگرايانه ميدانيد و نوشته هاي ديگران را لفاظي .

دوست عزيز چون گفتيد رك بودن خوبه:happy: بنابراين رك بهتون بگم كه از اصل گفتگو منحرف شديد!!و در حاليكه بحث اصلي اينبود كه سپاهان مثل مثلا" پرسپوليس يك تيم كاملا" دولتي نيست و دولتي بودن تيمها ضربه اي به فوتبال كشور است, شما رفتيد سراغ اينكه باشگاه سپاهان از كدام تيم خريداري شد و چه شد! و من مجبور شدم توضيح بيشتري بدم كه ما كاري نداريم كه سپاهان از كجا امد و چه شد!بلكه به اين كار داريم كه ايندو تيم كه تا حالا شالوده اصلي تيم ملي را تشكيل مي دادند كاملا" دولتي بودند كه به سبب غير پاسخگو بودننشان به فوتبال خودشان و كشور ضرر زده اند و در مقابل تيمهاي غير دولتي بتازگي با حمايت روند خصوصي سازي آمده اند و بهتر و تكنيكي تر ازآنها بازي مي كنند و به قهرماني ميرسند و به ليگ آسيا ميروند و بهترين بازيكنان را هم تحويل مي دهند و حالا مهم نيست كه سپاهان به كجا تعلق داشت!همانطور كه مي بينيم در اروپا هم تيمها فروخته مي شوند!مثلا" چلسي فروخته مي شود و يا تينهاي ديگر به شركتهاي ديگر فروخته مي شوند ولي مهم اينست كه فوتبال خصوصي باشد تا رقابت سالم و روشن و پر جنب و جوشي صورت گيرد تا هم بازيكن خوب به مزايا و حق شايسته خود برسد و هم بازيكن خوب و با تكنيك شناخته شود و در خدمت تيم ملي قرار بگيرد! كه بالاخره در نوشته هاي بعدي شما و دوست عزيز Reza ديدم كه شما هم با روند خصوصي سازي تيمها موافقت كرده ايد ولي نميدانم چرا شما در پاسخ به من اشاره نكرده بوديد كه من مستقيما" پاسخ شما را ببينم!...

بهرحال اگر شما هم با روند خصوصي سازي باشگاهها موافق باشيد ديگر عرضي نيست و همانطور كه گفته ام راه علاج فوتبال كشور ما همين است و هر چند به كندي, ولي اينكار بايد صورت بگيرد چون در هيچ جاي دنيا يا فوتبال دولتي نيست و يا اگر در يكي دو مورد هم هست مثل اينجا اصلا" جوابگو نيست!...

بهتر است كمي از وقت گرانبهايتان را صرف مطالعه معاني بكنيد ;)

ديديد كه كردم ولي شما هم اگر از اصل بحث منحرف نمي شديد من هم مجبور به توضيح بيشتر و يا لفاظي خواندن نمي شدم :lol: ;)

اما شخصا درباره خصوصي سازي باشگاهها كاملا موافقم . اما اين چه نوع خصوصي سازي است كه براي تيمهاي مختلف گلچين شده است؟
چرا سپاهان بايد به ظاهر ( در جملات آخر ميگويم چرا به ظاهر)حامي به آن قدرت مانند فولاد مباركه داشته باشد و امثال پرسپوليس به قول شما آويزان دولت و ملت ( وبه زعم شما مكيدن خون جامعه) باشند؟

خوب اگر با اصل خصوصي سازي موافق باشيد حالا ديگر بحث اينكه چرا فولاد حامي سپاهان است يك بحث ديگريست. بهرحال فولاد مي خواهد براي تبليغ خودش يك تيمي داشته باشد كه موجب تبليغات بيشتر اين شركت در سطح داخلي و يا بين المللي شود و هم در صورت بين المللي بودن بازيكنان اين تيم باشگاه مي تواند بازيكنان بين المللي آنرا بفروشد و سود زيادي را نصيب شركت كند همچنانكه تيمهايي مثل رئال و منچستر انجام مي دهند و اينكه چرا دولت دو باشگاه استقلال و پرسپوليس را خصوصي سازي نكرده است و ايندو تيم وابسته به سازمان تربيت بدني هستند؟, خوب ما هم مي گوييم كه اين سياست اشتباه است و دولت بايد ايندو تيم را به كارخانه هاي خصوصي واگذار كند تا معلوم شود كه ايندو تيم براي كجا بازي مي كنند و بالاخره اين خصوصي سازي هم براي خود تيمها و هم خود مملكت مفيد است.

نه عزيز من اين اسمش خصوصي سازي نيست ، خصوصي سازي باشگاهها بايد بر اساس نظم و برنامه صورت گيرد مانند آنچه كه در كشور همسايه ما تركيه رخ داد و نتايجش راهم پس از چندين سال از شروع كار شاهد هستيم .
در تركيه از طرف دولت به تيمها جهت ساخت استاديوم وام داده شد ، جهت آوردن مربيان درجه اول يا دوم دنيا وام داده شد تا با درآمد زايي هاي آينده و به وجود آوردن زير ساختهاي حرفه اي وامهاي گرفته شده پس داده شود . در ضمن حق پخش تلويزيوني دست باشگاهها هست . قراردادهاي بيلبوردها دست باشگاهها هست ،خب خصوصي سازي يعني اين . فوتبال ما در كدام مرحله قرار دارد؟
حالا شما از سپاهان خصوصي دم ميزني -- من با همان دلايل باشگاههاي تركيه ثابت ميكنم سپاهان يك تيم با شاخصه هاي خصوصي نيست . همانطور كه ميداني اين تيم بازيهايش را چند صباحي است كه در استاديوم نقش جهان برگزار نميكند و بازيهايش به فولادشهر انتقال داده شده كه خود بازيكنان سپاهان هم از اين اوضاع دل خوشي ندارند و در مصاحبه هايشان هم مكرر اين قضيه را گفته اند . سوال اينست كه اين تيم چه ساختار خصوصي دارد كه هنوز زمين متناسب ندارد و منتظر است تا سازمان تربيت بدني(يك نهاد دولتي) زمين نقش جهان را تجهيز كند و به اتمام برساند تا بتواند از تيمهاي ميهمان پذيرايي كند؟ همين تيم سپاهان و همين ذوب آهن و ساير تيمهاي صنعتي حاضر در ليگ مديرانشان ( مديران ورزشي) توسط مديران ارشد كارخانه ها تعيين ميشوند و كافيست يكي از مديران ارشد علاقمندي به ورزش نداشته باشند آنوقت است كه تيم حرفه اي مورد نظر بايد دنبال يك شركت جديد و مدير عامل ورزش دوست بگردد تا دوباره در فوتبال و ساير رشته هاي ورزشي بتواند عرض اندام كند. به همين دلايل است كه ميگويم نه سپاهان نه هيچ تيم ديگري در ورزش كشور خصوصي و حرفه اي نيست .
الان ظاهرا تيمهاي هم رده تيمهاي صنعتي تنها با خرج كردن از كيسه كارخانجات پشتيبان تنها به بالا بردن قيمت بازيكنان مشغولند كه اين نيز اداي حرفه اي شدن است . قصدم با شما دوست عزيز واقعا كل كل نيست ، دنبال اين هستم كه بتوانيم با هم واقعيات را پيدا كنيم و نهايتا حداقل خودمان از دستيابي به حقيقت خوشحال باشيم هرچند كه دستمان به جايي بند نيست و ظاهرا كاري از دست امثال ما بر نمي آيد. در آخر نظر شخصي من اينست كه فوتبال مملكت ما با به ظاهر حرفه اي شدن تيمهاي صنعتي آن هم با اين روش و تشكيلات به جايي نخواهد رسيد و بايد با حساب و كتاب تر به اين مقوله نگاه داشت :happy:

ولي بالاخره با روندي كه در اين چند سال اخير براي خصوصي سازي باشگاهها شروع شده بالاخره همه باشگاهها خصوصي خواهند شد ولي ممكن است چند سال بطول بكشد ولي اينطور نيست كه اگر مدير عامل يك شركت خصوصي غير ورزشي باشد آن تيم افت كند.در واقع آن تيم همانطور كه گفتم يك ابزار تبليغاتي بين المللي براي آن شركت است كه مي بينيم در دنياي فعلي تبليغات چه ابزار قدرتمندي محسوب مي شود و نيز هيئت مديره هم بخاطر سود و تبليغات بيشتر شركت تيم فوتبال شركت را زير نظر دارند و در صورت بي توجهي كامل مدير عامل تذكرات لازم را به او مي دهند و بالاخره در شركتهاي خصوصي هيئت مديره اين اختيار را دارند كه در صورت بي توجهي مدير عامل به نظرات هيئت مديره حتي او را بركنار كنند و مدير عامل ديگري جايگزين كنند.ولي در حالت كلي خود خصوصي سازي معمولا" كمي زمان بر است و اين رويكرد در همه كشورها هم به همين گونه بوده است مثلا" شما در نظر بگيريد كه خصوصي سازي باشگاهها در تركيه هم نزديك به يك دهه بطول كشيد و بعد از اينمدت بالاخره فوتبالش آن چيزي شد كه مي بينيم! باشگاههايش گاها" باشگاههاي رده 1 جهان را مي برند و فوتبالش در جام جهاني كره رده سوم شد! و اين روند در اينجا هم هرچه با سرعت بيشتري انجام يابد رشد فوتبال ما هم به آنچه كه شايسته اش هست خواهد رسيد.

در هر حال خوشحال شدم كه در پايان در مورد خصوصي سازي فوتبال كشور كه تنها راه چاره آن است هم نظر شديم
:happy:

و من هم بيشتر از اين ادامه نمي دهم تا بقول شما زياد طولاني نشود ولي اگر راجع به توان مالي تيمهاي خصوصي و نقش تبليغاتي و اجتماعي فوتبال مايل بوديد به بحث بپردازيم, در خدمتم!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
لعنت به داور و اونایی که به قیمت بز این داور رو خریده بودند

سناریو از دقیقه 1 شروع شد و اوج بازیگری داور هم اخراج بازیکن صبا بود بود البته داشت بازیکن دیگه صبا (فرزانه ) رو هم اخراج میکرد ولی یادش اومد که پول گرفته و حساب داره با اینا پشیمون شد و مدیر عامل وسط زمین داره اعتراض میکنه ....سرپرست داور چهارم رو گرفته ........ ولی داور کاری نداره باهاشون چون پول دادن ....

لعنت به مافیای فوتبال ایران که بوسیله تیم های صنعتی پول دار امثال ...... درست شده
پنالتی دقیقه 119 جام حذفی ......... پارسال قهرمانی جام حذفی رو تقدیم سپاهان کردند و الان هم ............

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
و من هم بيشتر از اين ادامه نمي دهم تا بقول شما زياد طولاني نشود ولي اگر راجع به توان مالي تيمهاي خصوصي و نقش تبليغاتي و اجتماعي فوتبال مايل بوديد به بحث بپردازيم, در خدمتم!

جناب لين حو
با اجازه تون دوست دارم درباره خصوصي سازي تيمها صحبت كنم. من كلا با اين نوع خصوصي سازي در فوتبال كشور مخالفم . در پست قبلي هم گفتم خصوصي سازي بايد با برنامه ريزي باشه.

ما سالها پيش تيمهايي داشتيم با اسامي مختلف مثل بهمن ، پورا و.... اينها مثلا كاملا خصوصي بودن توي مايه هاي اس اس اهواز فعلي ولي پس از فروكش كردن عطش صاحبان اين تيمها كه اكثرا شخصي بودند اين تيمها از جغرافياي فوتبال ايران محو شدند.

نوع ديگر تيمها تيمهايي مانند كشاورز بودند كه شايد اولين پولهاي گنده رو توي فوتبال ما باب كرد و سپس از صحنه فوتبال ما محو شد . اين تيم توي مايه هاي پيكان و سايپا ي فعلي بود . بدون تماشاگر و با پشتوانه مالي زياد .اينها هيچكدام خصوصي نيستند چون از شركتهاي دولتي به نوع غير مستقيم تغذيه مي شوند .

سومين نوع تيمهاي به اصطلاح خصوصي تيمهايي شبيه به ابومسلم و سپاهان هست كه از نوع تيمهاي دوم (مانند سايپا ) هستند ولي شاخصه اي كه آنها را از تيمهاي فوق متمايز مي كند داشتن تماشاگران به نسبه زياد در استان متبوعشان مي باشند.

حالا صحبتم درباره تيمهاي نوع سوم هست . تيمي مانند پگاه هم از اين نوع تيمها است . متعلق به يك استان فوتبال خيز و با تماشاگران زياد . چيزي كه در پست قبليم درباره سپاهان و تغيير مديريت ارشد زدم دقيقا درباره اين تيم صدق مي كند .
حالا داستان پگاه : اين تيم در زمان مديرعامل قبلي شركت به علت علاقه شخص ايشان از استقلال رشت خريداري شد و به نام پگاه در مسابقات شركت كرد . پارسال با تغييراتي كه در مديريت ارشد اين شركت اتفاق افتاد قرار بر فروش تيم شد و قرار شد هر شخصي مبلغ مورد نظر را بدهد تيم به آن شخص منتقل شود . دليل اصلي هم مشكلاتي بود كه براي مجموعه پگاه از لحاظ مالي اتفاق افتاد كه با مخالفت مسوولين شهر رشت (مسوولين دولتي) اين نقل و انتقال صورت نگرفت . اما دود اين فعل و انفعالات به چشم تيم پگاه رفت .
حالا سوال من اينست كه چه كسي تضمين ميدهد چنين اتفاقي در سپاهان يا هر تيم اينگونه ديگري نيفتد ؟؟

به همين دليل باشگاههاي ما بايد از زير يوغ چنين شركتهايي در آيند و مديران ارشد اين مجموعه ها نتوانند به طور مستقيم يا غير مستقيم درباره سرنوشت اين تيمها اظهار نظر كنند .

اما وظايف باشگاهها چيست ؟ جناب لين حو شما تا به حال تيمي به نام FC OPEL در فوتبال اروپا ديده ايد ؟ جواب شما خير است ولي همين كمپاني زماني هم اسپانسر بايرن مونيخ بود هم ميلان . هيچوقت در فوتبال اروپا تيمي به عنوان يك مجموعه صنعتي نمي بينيد ولي در ايران اينگونه است .
بايد اين رويه عوض شود . همانند كشور انگلستان هر باشگاه بايد تبديل به يك كمپاني پولساز شود تا امثال فولاد مباركه ، پگاه يا هر صنعت عظيم ديگري راغب به سرمايه گذاري فقط به عنوان اسپانسر شود .
بسيار منطقي است وقتي شركت پگاه يا فولاد مباركه با بودجه كارخانجات خود باعث اوج گيري چنين تيمهايي ميشوند وقتي در مقطعي سرمايه گذاري خود را بي برگشت ميبينند در كليه برنامه باشگاهها دخالت كنند.
بايد اين رويه عوض شود تا تيمها خود به سوددهي مالي برسند و صنعت كشور از تزريق بودجه به اينگونه تيمها و دولت از تزريق بودجه به تيمهايي همانند پرسپوليس و استقلال راحت شوند.

سخن آخر اينكه با يك برنامه ريزي مدون شايد پس از يك يا دو دهه بتوانيم به جايگاه فعلي ژاپني ها يا تركها در فوتبال برسيم.

bigstar

Registered User
لایک‌ها
0
چه ارزوهایی

وقتی ما تو مملکتمون یه شبکه خصوصی نداریم ....

اگه پول به این دو تا باشگاه دادن هدر دادن پوله پس چرا کلا نمی فروشنش به یک بخش خصوصی؟؟

اینها بورس رو نمیدن دست مردم چه برسه به این دو تا تیم با این همه هوادار

به قول مایلی کهن بحث فوتبال جدای بحث غیر و سیمان و نفت ...... نیست!!

اما وظايف باشگاهها چيست ؟ جناب لين حو شما تا به حال تيمي به نام FC OPEL در فوتبال اروپا ديده ايد ؟ جواب شما خير است ولي همين كمپاني زماني هم اسپانسر بايرن مونيخ بود هم ميلان . هيچوقت در فوتبال اروپا تيمي به عنوان يك مجموعه صنعتي نمي بينيد ولي در ايران اينگونه است .

تایید میشه

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیجان جان میشه این بحث مسخرت رو تا روز دوشنبه تموم کنی؟!

به اندازه ی کافی اعصاب همه پرسپولیسیا از دست داور خورد هست.

دلیل اینی هم که بعد از بازی اینجا کمتر پست زدن همینه.

اصلا شما بازی رو دیدی؟! چون اگه دیده بودی از این داور لااقل تا روز دوشنبه و برنامه ی 90 فعلا دفاع نمیکردی.

اوه اوه !!!!!!!!!!!!
مثل اینکه اوضاع خرابه!!!!!!
چشم.معذرت میخوام.صبر میکنیم
ولی اینم یادتون باشه که اینجا تاپیک کل کل هست.
و من هم خواستم کل کل کنم.تاپیک بحث و گفتگو یه جای دیگه هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه وجدانا شما بگو اون پنالتی ، پنالتی بود......

بابا ما هم قبول داریم داوری به ضرر اس اس بوده. مثل گلی که به پگاه زدند....

اما این یکی دیگه واقعا آخر مسخره بازی بود..... مهاجم تو هوا دستشو انداخته دور گردن مدافع داره میندازتش زمین....

مدافع بی تعادل بعد داور پنالتی میگیره........... عجیبه به خدا

این مظفری رو باید محرومش کنند. مثل افشاریان (یادتونه یه بار تو بازی اس اس گند زد به بازی )

باید این عنایت بیاد عذرخواهی کنه... .مثل قیاسی
هر چند که این کارها فایده ای نداره و بازی برده رو الکی الکی مساوی کردیم...

اون ضیائی و مرادی هم جدا خیلی پر رو هستند.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بايد اين رويه عوض شود . همانند كشور انگلستان هر باشگاه بايد تبديل به يك كمپاني پولساز شود تا امثال فولاد مباركه ، پگاه يا هر صنعت عظيم ديگري راغب به سرمايه گذاري فقط به عنوان اسپانسر شود .
ما هم خودمون رو کشتیم به این برادر عزیز بقبولونیم که اسپانسر شدن با مالکیت یه باشگاه فرقش از زمین تا زیرزمینه!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
درست که اون پنالتی نبود و داور اشتباه کرد اما به نظر من تقصیر خود پرسپولیس بود
در داوری همیشه اشتباه هست مثلا در بازی های استقلال 2و3 تا پنالتی به نفع استقلال نگرفتن یا در یک بازی که باید یه بازیکن از دقیقه 20 اخراج میشد نشد وبرای همه تیمها هست برای یه تیم بیشتر بوده برای یه تیم کمتر
نباید گفت چون داور پنالتی نگرفته اونو خریدن همون گل اول پرسپولیس میگن شیث خطا کرده بود خوب اینجا به نفع پرسپولیس
نمیشه گفت که داوری به نفع تیمی هست مثلا 4 سال پیش قلعه نویی می گفت دست های پشت پرده هست که نمی خواد استقلال قهرمان بشه یا همین دایی هم سال قبل می گفت این درست نیست چون هر تیم با تلاش خودش می تون قهرمان بشه اگه بازیهاشو ببره دیگه لازم نیست که بگن مثلا ساکت پول داره و داور می خره

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صباباطری 10 نفره دو گل زد و سه گل نزد

باز هم افشین لوک خوش شانس، شانس اورد

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم بازیکنان لنگ چرا اینقدر علاقه دارن توپ رو با دست بزنن مثلا همین نیکی که فکر کرده مارادوناست

بابا بسه دیگه تو محوطه جریمه هم دست بر نمیدارین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا