• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نمیدونم این کیسه کشا چرا اینطورین؟!

تا تیمشون گند میزنه و بقیه تیما نتیجه میگیرن میرن تو سوراخاشون و پیداشونم نیست.

تا یه تیمی میبازه و میبینن یه جایی واسه ابراز وجود دارن سر و کلشون پیدا میشه.

اگر واقعا مَردید روزی که تیمتون گند میزنه و پشت هم گل میخوره بیاین و این چیز شعرا رو تلاوت کنید!!

خدا رو شکر میکنم که اونقدر هم خودم هم بقیه پرسپولیسیا جنبه فوتبال رو داریم که وقتی تیممون 3 تا 4 تا گل میزنه و میبره اینجا هستیم و وقتی هم تیممون 3 تا گل میخوره و حذف میشه میایم میگیم تیممون گند زده!

نه مثل بعضیا که برن تو سوراخشون یا بعضیا که بیان زمین و زمون و داور و تماشاچی و توپ جمع کن و ... رو به هم ببافن که باهاشون لج شدن و نمیذارن ببرن!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

اگر واقعا مَردید روزی که تیمتون گند میزنه و پشت هم گل میخوره بیاین و این چیز شعرا رو تلاوت کنید!!

خدا رو شکر میکنم که اونقدر هم خودم هم بقیه پرسپولیسیا جنبه فوتبال رو داریم که وقتی تیممون 3 تا 4 تا گل میزنه و میبره اینجا هستیم و وقتی هم تیممون 3 تا گل میخوره و حذف میشه میایم میگیم تیممون گند زده!

نه مثل بعضیا که برن تو سوراخشون یا بعضیا که بیان زمین و زمون و داور و تماشاچی و توپ جمع کن و ... رو به هم ببافن که باهاشون لج شدن و نمیذارن ببرن!!

البته رضا جون همه كيسه كشها :happy:اينطوري نيستن . بعضياشون اين مدلي هستن كه خب اونها هم كه شناخته شده هستن .، خودتو ناراحت نكن ;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:hmm::hmm:

دوستان عزیز ؟؟
فکر می کنم از ادبیات قشنگتری هم برای نامیدن رقبا بشه استفاده کرد :hmm:
حتی تو تاپیک کل کل :hmm:
احترام رقیب رو باید حفظ کرد حالا چه برنده چه بازنده
ارزش استقلال و پرسپولیس از القابی که نام میگذارید خیلی بالاتره عزیزان
حداقل از دوستان خودم انتظار دارم اشتباه یک عزیز رو با اشتباه دیگه جبران ؟!؟! نکنن و بجای تلافی بهش تذکر بدن
کاش تو این تاپیک نمیومدم و این پستها رو نمی خوندم //:hmm:
........................................................................:hmm:
امیدوارم پوزش منو بخاطر این دخالت بپذیرید
یا حق ..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

دوستان عزیز ؟؟
حداقل از دوستان خودم انتظار دارم اشتباه یک عزیز رو با اشتباه دیگه جبران ؟!؟! نکنن و بجای تلافی بهش تذکر بدن
یا حق ..

سلام داش فرزاد
مخلصيم . خداييش اصلا قصد بي احترامي به هواداران فهيم استقلال رو نداشتم و ميدونم رضا هم مثل من هست و چنين اخلاقي نداره . منتها نه اينكه تاپيك كل كل هست گفتيم يه كم سر به سر اين رفيقمون بزاريم . ;)
به هر حال به روي چشمم از اين به بعد حتي اگر يك دوست استقلالي به من به عنوان يك پرسپوليسي توهين هم كرد به احترام شما و ساير دوستان فهيم اس اسي پاسخي نخواهم داد . باز هم اگه ناراحت شدي از شما معذرت ميخوام . :)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3

اگه دقت کرده باشی کلا کمتر توی پی تی پست میدم.
:lol:اون جمله ی اولت هم که bold کردم کاملا از آمار اخراج توی اولین باختتون مشخص بود:happy:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

دوستان عزیز ؟؟
یا حق ..

فرزاد جان اگر به شما و امثال شما توهینی شد من عذر میخوام.
اصلا منظور به شما نبود.
ولی یه واقعیته!
شما خودت یه آمار بگیر. بچه های پرسپولیسی اکثر اوقات هستن و پست میدن.
بجز شما و یکی دو نفر دیگه خیلی از بچه ها فقط زمانی که پرسپولیس نتیجه نمیگیره میان و
شروع میکنن به توهین کردن و تحقیر تیم!!
در صورتیکه من خودم به شخصه زمانی که استقلال میباخت میومدم و درباره تیم استقلال بحث میکردیم
و زمانی هم که میبرد به طرفدارا تبریک میگفتم.
در هر صورت اگر توهینی به شما و امثال شما شد همینجا عذر میخوام.

اگه دقت کرده باشی کلا کمتر توی پی تی پست میدم.
:lol:اون جمله ی اولت هم که bold کردم کاملا از آمار اخراج توی اولین باختتون مشخص بود:happy:

سینا جان من طرفدارا رو گفتم! :happy:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
قهرمانی پرسپولیس تو نیم فصل اول رو به همه ی هواداران دوآتیشه پرسپولیس شادباش میگم ! :D

اینم نیم فصل ، حالا کل کل کنین تا پایان فصل که دوباره قهرمانی پرسپولیس رو بهتون تبریک بگم
:p

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام داش فرزاد
مخلصيم . خداييش اصلا قصد بي احترامي به هواداران فهيم استقلال رو نداشتم و ميدونم رضا هم مثل من هست و چنين اخلاقي نداره . منتها نه اينكه تاپيك كل كل هست گفتيم يه كم سر به سر اين رفيقمون بزاريم . ;)
به هر حال به روي چشمم از اين به بعد حتي اگر يك دوست استقلالي به من به عنوان يك پرسپوليسي توهين هم كرد به احترام شما و ساير دوستان فهيم اس اسي پاسخي نخواهم داد . باز هم اگه ناراحت شدي از شما معذرت ميخوام . :)

سالاری ساسان جان

فرزاد جان اگر به شما و امثال شما توهینی شد من عذر میخوام.
اصلا منظور به شما نبود.
ولی یه واقعیته!
شما خودت یه آمار بگیر. بچه های پرسپولیسی اکثر اوقات هستن و پست میدن.
بجز شما و یکی دو نفر دیگه خیلی از بچه ها فقط زمانی که پرسپولیس نتیجه نمیگیره میان و
شروع میکنن به توهین کردن و تحقیر تیم!!
در صورتیکه من خودم به شخصه زمانی که استقلال میباخت میومدم و درباره تیم استقلال بحث میکردیم
و زمانی هم که میبرد به طرفدارا تبریک میگفتم.
در هر صورت اگر توهینی به شما و امثال شما شد همینجا عذر میخوام.

:happy:

شما هم نور چشمی رضا جون
تمام فرمایشاتتون متینه و من دربست قبول دارم طرفدار واقعی یه تیم تو شکست هاس که معلوم میشه چون تو برد ها معمولا همه هستن :)
و شدیدا با این صحبت موافقم و اصلا حرف منم همین بود که :
" توهین و تحقیر با شوخی و کل کل فرق داره "
بخدا راضی نبودم انقدر شرمندم کنید دوستا ن
ایشالا تداوم بردهای اس اس و قهرمانی نیم فصل پرسپولیس بر کام همه هوادارانشون شیرین باشه
یا حق

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
طرفدار واقعی یه تیم تو شکست هاس که معلوم میشه چون تو برد ها معمولا همه هستن :)
و شدیدا با این صحبت موافقم و اصلا حرف منم همین بود که :
" توهین و تحقیر با شوخی و کل کل فرق داره "

ایشالا تداوم بردهای اس اس و قهرمانی نیم فصل پرسپولیس بر کام همه هوادارانشون شیرین باشه

صد در صد متين مي فرماييد . كاملا درسته . اگه اينجا كسي با كسي كل كل مي كنه يا شوخي مي كنيم نبايد به حساب دشمني و كينه گذاشت بلكه مي خوايم لحظاتي كوتاه رو به خنده و شادي بگذرونيم و اصلا درست نيست كاري كنيم كه خداي نكرده كسي تصور كنه با شخصيتش بازي شده يا بهش توهين بشه .

اصولا ورزش و مرام ورزشي يعني رفاقت در عين رقابت .

چيزي كه متاسفانه نه تنها تو ورزش بلكه تو هيچ جاي ديگر اين مملكت رعايت نميشه . اميدوارم ما دوستاي آنلاين بتونيم حداقل تو اينترنت اين رو تجربه كنيم . چه آبي ، چه قرمز و چه هر رنگ ديگري فرقي نداره .

فرزاد جون منهم آرزو مي كنم پرسپوليس و استقلال بتونن با بازيهاي درخشان و فوق العاده دل هواداران خوب چندين ميليونيشون ( از جمله ما ) رو شاد كنند .

پي ام : در ضمن فرزاد جون من يكي خيلي با شخصيت و مرامت حال مي كنم . عين آواتارت با شخصيتي . بووووس:blush:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
صد در صد متين مي فرماييد . كاملا درسته . اگه اينجا كسي با كسي كل كل مي كنه يا شوخي مي كنيم نبايد به حساب دشمني و كينه گذاشت بلكه مي خوايم لحظاتي كوتاه رو به خنده و شادي بگذرونيم و اصلا درست نيست كاري كنيم كه خداي نكرده كسي تصور كنه با شخصيتش بازي شده يا بهش توهين بشه .

اصولا ورزش و مرام ورزشي يعني رفاقت در عين رقابت .

چيزي كه متاسفانه نه تنها تو ورزش بلكه تو هيچ جاي ديگر اين مملكت رعايت نميشه . اميدوارم ما دوستاي آنلاين بتونيم حداقل تو اينترنت اين رو تجربه كنيم . چه آبي ، چه قرمز و چه هر رنگ ديگري فرقي نداره .

فرزاد جون منهم آرزو مي كنم پرسپوليس و استقلال بتونن با بازيهاي درخشان و فوق العاده دل هواداران خوب چندين ميليونيشون ( از جمله ما ) رو شاد كنند .
blush:

انشاالله

پي ام : در ضمن فرزاد جون من يكي خيلي با شخصيت و مرامت حال مي كنم . عين آواتارت با شخصيتي . بووووس:blush:[/QUOTE]

دربست مخلص شما م و هرچی رفیق گل فرومی یه

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سپاهانیا بیان یکم کل کل کنیم...
24.gif
24.gif
24.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید قبول کرد با این بازیهایی که پرسپولیس انجام میده من طرفدار نباید توقع برد داشته باشم....

ناهماهنگی ، ضعف تاکتیکی و بخصوص تکنیکی بعضی از بازیکن ها و شاید لجبازی کادر فنی نتیجش میشه همین......

حتما باید در نیم فصل یه اقداماتی انجام بشه که این مشکلات پروندشون بسته بشه.............. وگر نه قهرمانی بی قهرمانی................

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
قطبی گفته بود که در لیست تیم ملی باید آقایی و آشوبی هم می بودند
بنظر من باید بهادر، کاپیتان مامانی و تمام بروبچ پیروزی به تیم ملی دعوت بشن با این بازی ای که میکنن

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام
قطبی گفته بود که در لیست تیم ملی باید آقایی و آشوبی هم می بودند
بنظر من باید بهادر، کاپیتان مامانی و تمام بروبچ پیروزی به تیم ملی دعوت بشن با این بازی ای که میکنن

نه عزیز نصرتی و رودباریان هستند همین 2 تا مثل شیر نمی زاردند هیچ تیمی دسته خالی بره بقیه بازیکنان تیم ملی مهم نیستند

دیگه هر توپ بیاد بره تو گل :D:lol::D ..... مهاجم و هافبک چیکار کنه :lol:

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قهرمانی پرسپولیس رو در نیم فصل اول به همه پرسپولیسیها تبریک میگم

دومین شکست پیاپی رو نیز تسلیت میگم:thumbsup:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
قهرمانی پرسپولیس رو در نیم فصل اول به همه پرسپولیسیها تبریک میگم

دومین شکست پیاپی رو نیز تسلیت میگم:thumbsup:

شما کجای جدول هستید ...؟ :blink::lol::lol:
نصرتی رو قالب می کنیم بهتون سقوط میکنید به لیگ محلات .....:lol::lol:

یه جمله معروف هم هستش که میگه : سرتو بالا کن جدول نگاه کن

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
نه عزیز نصرتی و رودباریان هستند همین 2 تا مثل شیر نمی زاردند هیچ تیمی دسته خالی بره بقیه بازیکنان تیم ملی مهم نیستند

دیگه هر توپ بیاد بره تو گل :D:lol::D ..... مهاجم و هافبک چیکار کنه :lol:

:D:D:D

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
شما کجای جدول هستید ...؟ :blink::lol::lol:
نصرتی رو قالب می کنیم بهتون سقوط میکنید به لیگ محلات .....:lol::lol:

یه جمله معروف هم هستش که میگه : سرتو بالا کن جدول نگاه کن

:D:D:D:D

باور كن اين موجود ( نصرتي ) براي دسته يكي كردن هر تيمي كافيه . حالا هم كه با حيدري و نوري و دروازبانامون تو دفاع هماهنگ هم كار مي كنند . :p

اميدوارم بتونيم با برگشت چند بازيكن اصلي ، تو نيم فصل روحيه تيمي مون برگرده . اوضاع خيلي افتضاح بود ... تيممون عين سه خطش مشكل داشت . اون از دفاع ، اون بازي سازي هافبك ها ، اونم از تمام كنندگي و از خودگذشتگي فرواردهامون . كلي حرس خوردم :hmm:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا