• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
درگيري مسئولان پرسپوليس در تمرين
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران در انتهاي تمرين امروز با يكي از مسئولان جوان باشگاه به درگيري لفظي پرداخت.
به گزارش خبرگزاري فارس، در انتهاي تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس يكي از اعضاي باشگاه اقدام به پخش فرم هاي ارزشيابي بين بازيكنان تيم كرد.
اقدام اين فرد كه در بخش پايگاه خبري باشگاه فعاليت دارد، با اعتراض احمدي سرپرست تيم فوتبال مواجه شد و كار به درگيري لفظي بين دو طرف كشيد.
احمدي معتقد بود كه اقدام اين فرد بدون هماهنگي صورت گرفته است.
اين درگيري در نهايت با وساطت تني چند از بازيكنان تيم خاتمه يافت.
چندي پيش نيز تمرين در پي درگيري لفظي شيث رضايي با فراز فاطمي به حالت تعطيل درآمد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ششصدمین دیدار تیم فوتبال استقلال تهران در لیگ فوتبال ایران روز جمعه در برابر صنعت نفت آبادان برگزار می شود.

سلام به همه دوستان اس اسي
به عنوان يك طرفدار قديمي پرسپوليس ششصدمين بازي استقلال رو تبريگ ميگم خدمت استقلالي هاي عزيز . انشاءا... در هزارمين بازي هم در كنار هم باشيم و كل بندازيم;)

Amir71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشم میاد پاس همدان که اولین ساله که تو لیگ برتره از بعضی تیما که قدمت پنجاه ساله; دارن (استقلال) خیلی بهتر کار کرده;)

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
خوشم میاد پاس همدان که اولین ساله که تو لیگ برتره از بعضی تیما که قدمت پنجاه ساله; دارن (استقلال) خیلی بهتر کار کرده;)

blink.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا اس اس بازم باخت
تو آزادی در مقابل نفت 3 2 بازنده شد........

عجب بازی ای بود و به قول عادل چه می کنه این لئوناردو پیمنتا

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا تیمتون بدون مربی باشه به نفعشه ها! :دی

بدبخت کریمی تا آخر فصل زنده بمونه خیلیه! با این حرص و جوشی که تو این بازی خورد!

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پایان کابوس نیم فصل استقلال:f34r:

نیم فصل دوم نیم فصل قهرمانی استقلال:happy:

آق فیروز دوست داریم:wub:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
آقا حیف شد من بازی رو از دست دادم .............

ولی خدایش تیم تون بدون مربی خیلی بهتر نتیجه می گیره ....

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پایان کابوس نیم فصل استقلال:f34r:

نیم فصل دوم نیم فصل قهرمانی استقلال:happy:

آق فیروز دوست داریم:wub:

با این بازیکنا که بعید می دونم قهرمان بشیم
به نظر من همش تقصیر حجازیه
باز خوبه شما کم نمیاری هنوز به قهرمانی امید داری:(

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اين طرفداراي استقلال خيلي بامزه هستن
اولش كلي فرياد زدن
استقلال زلزله همينه همينه
بعدش داد و فرياد راه انداختن
بازيكن بي غيرت نمي خوايم نمي خوايم
بعدش كه گل دوم رو زدن شعار دادن
حمله حمله بي غيرتا ما گل مي خوايم اي قهرمان :happy: اينجا خودشون هم گيج شده بودن
آخر بازي هم احتمالا بخاطر نتايج توپي كه بدست اوردند از فيروز تشكر كردن
فيروز كريمي دوستت داريم ما

پ.ن : كادر فني الان نمي دونه بخنده ؟ گريه كنه ؟ الان ما بي غيرتيم ؟ الان ما نتيجه مون خوب بود ؟ الان ما قهرمان شديم ؟ اينا چي مي گن ؟ اينجا كجاس و الي آخر :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این روحیه شما فوق العادست

اما به نظر من استقلال با این دفاع و بازی جزو 3 تیم اول هم نیست.

مگه اینکه شیو بازیش رو تغییر بده

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آقا تیمتون بدون مربی باشه به نفعشه ها! :دی

بدبخت کریمی تا آخر فصل زنده بمونه خیلیه! با این حرص و جوشی که تو این بازی خورد!

اما از این کار کریمی که آخر بازی بازیکنان تیمش رو جریمه و به قول آقای حاج رضایی تحقیر کرد هیچ خوشم نیومد، این کار جلوی چشم تماشاچی ها اصلا صورت خوشی نداشت. امیدوارم چنین حرکت های باب نشه.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اما از این کار کریمی که آخر بازی بازیکنان تیمش رو جریمه و به قول آقای حاج رضایی تحقیر کرد هیچ خوشم نیومد، این کار جلوی چشم تماشاچی ها اصلا صورت خوشی نداشت. امیدوارم چنین حرکت های باب نشه.

آقا من آخر بازی رو یعنی بعد بازی رو ندیدم کریمی چیکار کرده؟! :blink:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستمون موری راس میگه

بدجوری تحقیرشون کرد. مگه شکست فقط تقصیر اون 3 تا بود که این کار رو باهاشون کرد.

کار جالبی نبود و امیدوارم که از این کارها نبینیم.

حتی کریمی در اون مصاحبه آخر بازی با مربیان حاضر نشد و با این کارش عملا نذاشت صدا و سیما مصاحبه با تقوی مربی صنعت نفت رو نشون بده.

کاملا معلوم بود که همه چی برا مصاحبه آمادست. حتی یه لحظه هم دوربین عادل و تقوی رو نشون داد. اما فکر کنم به خاطر حرکت نادرست فیروز کریمی و به خاطر حفظ آبروی اون بازیکن ها مصاحبه رو نشون ندادند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

سلام به همه دوستان
واقعا من هاج و واج مونده بودم جلوي تلويزيون . كار بسيار عجيب و به نظر من نامنصفانه اي كرد . واقعا اين حركت جاي سوال داره .
محض اطلاع دوستان عرض كنم كه در فوتبال جهان خصوصا آلمان مربياني بودن كه از اين تيپ كارها ميكردند ولي نه در پايان مسابقه بلكه در اولين تمرين پس از شكست . يادمه يك زماني كتاب خاطرات هارولد شوماخر گلر قديمي تيم ملي آلمان و كلن رو ميخوندم . در اون كتاب اشاره كرده بود به مربيشون توي كلن كه بعد از هر شكست از روي محوطه گلگاري شده زمين تمرين سنگريزه هاي تزييني رو بر ميداشته و به تعداد اون سنگها براي تنبيه بازيكنا اونها رو دور زمين مي دوونده .
ولي آقاي كريمي فقط بازيكنهاي جوونش رو تحقير كرد و اين عاقبت خوبي نخواهد داشت . :f34r:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آقا من آخر بازی رو یعنی بعد بازی رو ندیدم کریمی چیکار کرده؟! :blink:

ايشون محبت كردند سه بازيكن ذخيره اي رو كه به بازي اومده بودن (پولادي - روانخواه و منيعي) رو جلوي تماشاگران اس اس مجبور به دويدن طول زمين كردن (چند بار) راستي شبكه جام جم هم اضافه شدن دو بازيكن ديگه به اين جمع رو نشون داد . يوسفي كه اخراج شده بود با شفيعي فوروارد تيم كه اونها هم با اون سه نفر از طرف فيروز كريمي به طرز عجيبي تنبيه شدن :f34r:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ياد روزي ميفتم كه پرسپوليس 4 تا به استقلال اهواز زده بود و بعد از خوردن گل چهارم كريمي جلوي دوربين 2دستي ميزد تو سرش و سرشو تكون ميداد!! حساب كنيد اگر استقلال تهران جلوي يه حريفي اينطوري نتيجه بگيره و كريمي بخواد همچين واكنشي نشون بده آيا طرفداراي استقلال ساكت ميشينن؟!
این پستم دقیقا برای روزیه که تازه خبر جدا شدن کریمی از استقلال اهواز شایعه شده بود و اون جنجالها بر پا شده بود.

و امروز دقیقا دوباره همون صحنه رو دیدم که کریمی با 2 تا دست توی سر خودش میزد و بالا و پایین میپرید!

برادر لين حو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز
اگر پست قبلي و قبلتر من رو با دقت بيشتري ميخونديد حتما متوجه مخالفت من با طرز تفكر خريد و فروش تيمهاي با ريشه و با تاريخ ميشديد.

سلام

فكر نميكردم با اونهمه توضيح بازم موضوعي باقي مونده باشه

حالا هي من بگم تيم با ريشه و اصالت نداريم و شما بگيد داريم!:lol:

اگه منظورتون تاج و پرسپوليسه كه دوست عزيز وقتي انقلاب هويت **** رو تغيير مي ده, بنابراين هويت تيمها هم از بين ميرند و ديگه استمرار هويتي وجود نداره كه استمرار ريشه وجود داشته باشه و مثلا" ديگه شاهي نيست كه براي خودش تيم داشته باشه و مجله جنوبي نيست كه براي مقابله با شاه تيم داشته باشه!! ولي قبلا"هم اشاره كرده ام اگه توانايي مالي آنچناني داشته باشي كه يك تيم را براي هميشه براي خودت حفظ كني و در مسابقات ليگ برتر مستقلا" براي خودت هدايتش كني اين مي شه يك تيم كاملا" خصوصي!, كه كسي هم جلوي كسي رو نگرفته كه چنين تيمي نداشته باشه!!فقط توانايي مالي ميلياردي مي خواد و هر كي مي تونه داشته باشه بسم الله!...

بقيه تيمها هم كه مثلا" يا مال فولاده و يا مثلا" گاوداري پگاه!! حالا من نمي دونم چه تيم ارزشي و با اصالت باقي مونده كه شما مي گوييد ارزشي و با اصالت!

بحث ما بحث خصوصي سازي و نحوه اون بود نه شيوه بازي تيمهاي جهان

دوست خوبم اصلا صحبتهاي من درباره نحوه بازي تيمها نيست . نميدانم كدام كلمه در جملات قبلي باعث شد ذهن شما به بازي خلاقانه و هنرمندانه برود.

خوب من با توجه به همين واقعيتهاي فوتبال ايران كه در اينجا هم دوباره گفتم و مثال همان كامپيوتري كه گفتم اشاره كردم كه واقعيت فوتبال فعلا" حتي در جهان هم همينه و نه ارزشي و اصالتي, كه شما مي گوييد و نه ارزشي هنري كه بيشتر مد نظر من است! در ايران فوتبال ماشيني دولتي است و در اروپا ماشيني پولسازي و براي همين اشاره كردم كه حتي مالكان اروپايي هم با فوتبال مثل كامپيوتر برخورد مي كنند ولي به اميد روزي كه فوتبال با يك نگاه درست از اين هر دو روش غلط خلاصي پيدا كنه و علاوه بر برخورداري از ساختار كاملا" خصوصي , از بعد ارزشي و هنري هم برخوردار باشه!:)

بنابراين اين بود كه ذهن من متوجه فوتبال خلاقانه و هنرمندانه آزاد هم شد و بدنبال راه حل هم شد تا اينكه فقط بدنبال اظهار نارضايتي از وضعيت موجود و يا خصوصي سازي باشد كه همه هم مي بينند و شايد بقول شما درست پستها رو نمي خونم و اصلا" چه ربطي بما دارد كه فوتبال چه شود و فقط كافي است كه خصوصي سازي شود تا يك عده فكر كنند كه كار ديگر درست شد!!:lol:;);)

يك مشكل ديگرم هم اينست كه چرا بايد تنها راه حل ،فروش تيمها به هر كسي يا هر سازماني باشه
.

خوب پس به كي فروخته بشن ؟ ببينيد زياد به اين تيمها هويت ندهيد كه چرا به هركي فروخته مي شن؟ اين تيمها هويت ندارن كه! مگر شما با تيمهاي ارزشي طرف هستين؟!!تيمهايي كه مال كارخانه ها باشن مگر اصلا" داراي هويت ارزشي هستند كه براي شما اينقدر حساسيت ايجاد كرده؟!! اين تيمها بعد از فروخته شدن و شخصي شدن داراي هويت خواهند شد! مسئله از اينجا ناشي مي شه كه عرض كرده ام, **** اقتصادي ما بعد از انقلاب تقريبا" دولتي بود و بنابراين هر تيم بزرگي تقريبا" وابسته به يك بخش اقتصادي و يا كارخانه اي از دولت بود و حالا كه خصوصي سازي شروع شده اين تيمها به هركسي كه خواسته باشن فروخته مي شن! و اگه كسي هم بقول شما بخواد تيم ارزشي داشته باشه بايد خودش بخره و يا خودش ايجاد كنه و ديگه هم نفروشه تا براش براي هميشه بمونه و تاريخي و ارزشي بشه.

من درباره خصوصي سازي اعتقاد به اين مساله دارم كه باشگاهها بايد تبديل به بنگاه اقتصادي بشوند (راسا نه با آويزان شدن به سرمايه كارخانجات يا دولت) .

خوب بينيد باشگاهها اول بايد به بخش خصوصي فروخته بشن و اونوقت بخش خصوصي خودش تصميم مي گيره كه تيم چيكار بايد بكنه! مثل بنگاه فرهنگي ورزشي باقي بمونه و يا با يك كارخونه فعاليت بكنه! اين ديگه به خريدارش مربوطه و نه به دولت! فعلا" چيزي كه هست اينه كه اين انتقال بايد صورت بگيره از دست دولت به بخش خصوصي! با فروش! و بعدش ديگه عرض كردم چگونگي اداره اون تيم با خريدار و يا خريداران اون تيمه!

اينگونه كه با برنامه هاي كلان و با وامهاي بانكهاي دولتي يا خصوصي با بهره پايين شروع به تبديل شدن به باشگاه با چارت عملياتي - اجرايي ، آموزشي و فني حرفه اي شوند ، ضمن اينكه تيمها بايد امكانات لازمه يك باشگاه را براي خود فراهم كنند. ورود و خروج نقدينگي بايد مشخص باشد . اسپانسرها بايد معلوم شوند . امتياز حق پخش تلويزيوني بايد تعيين شود . بازيكنان و مربيان حرفه اي به تدريج به فوتبال تزريق شوند و از همه مهمتر مديراني كه با علم سرمايه گذاري و درآمد زايي در گرايش ورزش آشنا باشند در ابتدا حتي از كشورهاي ديگر وارد شوند و سپس براي كشور تربيت شوند.(تا بحال كه خود در ايران چنين مديري را زيارت نكرده ام) البته اين قضيه زمان گير است و براي همين در دو پست قبلتر اشاره اي به يكي دو دهه كار داشتم .
نهايتا دوست خوبم فكر مي كنم تفكرات من و شما در زمينه خصوصي سازي و حرفه اي شدن در فوتبال تفاوتهاي عمده دارد كه شايد طبيعي هم باشد . خوشحال شدم از هم صحبتي با شما . شاد و پيروز باشي.

بهرحال منهم خوشحال شدم و در نهايت اگر چه راههاي خصوصي سازي فرق كنه ولي بالاخره اين خصوصي سازي بايد انجام بگيره و بعد از اون سياست و ارزش هر تيم مربوط به سياست و اهداف صاحبان اون تيم مي شه و هم از نظر فكري و هم از نظر اقتصادي يك رقابت سالمتر و جذابتري از اين مي تونه صورت بگيره ..

بهرحال از نظر من به پايان آمد اين دفتر

و نباشد از سپاهان در ايران تيمي بهتر
:D

شاد باشي

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
=برادر لين حو;1572264
و نباشد از سپاهان در ايران تيمي بهتر

این رو از اول بگو داداش جون! دیگه اینهمه آسمون ریسمون بافتن لازم نبود!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا