کمکم کنید ، در رابطه با پیکربندی : ای دی اس ال

شروع موضوع توسط Nemomovies ‏17 فوریه 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. Nemomovies

    Nemomovies Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    تهران
    سلام دوستان و یاران گرامی.

    میشه لطفا منو راهنمائی کنید که چطور میتونم ADSL را خودم راه اندازی کنم ؟

    چون هر شرکت خدمات دهنده میگه : اگه بخوای ما برات ADSL را تو منزلت راه اندازی کنیم ، باید 10000 تومان بدی!!

    خیلی خدماتشون توپه ، قیمت ها هم که سر به فلکه ، تازه این پولهای یا مفت هم میخواند :( :(

    در ضمن سوال دوم اینکه : بهترین مودم ADSL را چی پیشنهاد میکنید؟

    ممنون از همه شما
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Devilish Song

    Devilish Song Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    49
    براي مودم پيشنهاد من به شما Siemens يا Planet است .
    البته بايد بگويم كه درست است كه اين دو برند براي مودم ADSL خوب هستند ولي بايد توجه داشته باشيد كه سازگاري تجهيزاتي PAP اي كه ISP مورد نظر شما از آن ساپورت مي شود و در MDF مركز مخابراتي شما نصب شده
    به خصوص DSLAM با مودم مهم است.(البته عدم توجه به اين موضوع لزوما شما به مشكل نخواهد انداخت)
    ممكن است افرادي باشد كه اين صحبت را قبول نداشته باشند ولي من اين موضوع را بارها تجربه كرده ام و عينا ديده ام.
    پس شما اول مودم را تهيه كنيد(ترجيحا USB نباشد) بعد از آن براي نصب با هم صحبت مي كنيم.
     
  4. Nemomovies

    Nemomovies Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    654
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    تهران
    ok
    ممنون از شما
     
  5. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    برای نصب مودم اول باید خط ورودی تلفنی که روش سرویس ADSL فعال شده رو به ورودی مودم بدی و بعد

    خروجیشو باید وصل کنی به سیم کشی داخلی ساختمان. یعنی در واقع مودم باید با سیم کشی تلفن سری

    بشه.اصل کار سخت افزاری که انجام میشه همینه:lol: بقیه کارا هم که نصب درایور مودم روی سیستم و

    پیکر بندی شبکه هست. که خیلی ساده هست.

    در ضمن پارس انلاین یه مودم به نام Symphony می ده که خوبه و مشکلی نداره.
     
  6. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    البته من وارد نيستم ولي احتمالا" منظور شما از اون چيزي كه سر راه ورودي تلفن قرار ميگيره اسپليتر نبوده؟
    كه 2 تا خروجي داره يكي براي مودم و ديگري تلفن.
     
  7. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1

    سلام

    والا من چون خودم چند جا مودم های سیمفونی (پارس آنلاین ) نصب کردم، می دونم که اینا چیز اضافه ای ندارن.

    کل پکیج شامل فیلتر و دیمدولاتور و مودم هست.

    و اسپیلیتر هم دقیقا نمیدونم منظورتون چیه ؟( یه کم در موردش توضیح بدین) شاید منظورتون همون دیمدولاتور داخلی دستگاه باشه[​IMG]
     
  8. mogahi

    mogahi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2007
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    بله درسته بعضی از مودم ها مثل commtrend , Dlink , asus و مودم های دیگر اسپیلتر دارند که از یک طرف خط ورودی یا همان line را دارند و از سمت دیگر 2 خروجی که یکی به موم وصل میشود و دیگری به تلفن .
    اما شرکت پارس آنلاین که از مودمی به اسم Symphony استفاده می کند نیازی به اسپیلتر ندارد چون در مودم نصب است و روی مودم 2 سوکت تلفن است ورودی و خروجی
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی