• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمکککککککککککککککککککککک

cyber_space_lif

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا تو رو خدا یکی بگه این پیغام the phone is not alredy باید چیکار کنم ؟ الان با این وضعیت نه میتونم sms بدم نه آهنگ روی گوشیرو میتونم عوض کنم و ... من با یه سیم کارت کد 6 امتحان کردم درست بود اما با سیم خودم که کد 3 هست همون پیغامو میده اگه گوشی آماده کار کردن نیست پس چه جوری میتونم زنگ بزنم ؟ گوشی e900 هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بابا تو رو خدا یکی بگه این پیغام the phone is not alredy باید چیکار کنم ؟ الان با این وضعیت نه میتونم sms بدم نه آهنگ روی گوشیرو میتونم عوض کنم و ... من با یه سیم کارت کد 6 امتحان کردم درست بود اما با سیم خودم که کد 3 هست همون پیغامو میده اگه گوشی آماده کار کردن نیست پس چه جوری میتونم زنگ بزنم ؟ گوشی e900 هست

قربان عرض کردم یه بار ، باید بروید و بدهید مخابرات سیم کارت شما رو بسوزونه ، و یکی جدید بهتون بده

cyber_space_lif

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه چرا ؟ مشکل چی هست ؟ چرا با گوشیهای اسمارت فون مشکلی نداره سیم من؟ بعد اگه سوزوندم درست نشد چی؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آخه چرا ؟ مشکل چی هست ؟ چرا با گوشیهای اسمارت فون مشکلی نداره سیم من؟ بعد اگه سوزوندم درست نشد چی؟

والاه نظری ندارم قربان
نمی دونم چی بگم ، مطمئن نیستم 100درصد ، ولی گوشی اورکس قبلی که این طور بود با این کلک درست شد

بالا