• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمککک. از جا کنده شدن ورودی usb هارد اکسترنال

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با دروددد

کمکککککککککککککککککک

دوستان از اونجایی که ورودی usb هارد اکسترنال WD من قطعی داشت. من هاردو باز کردم و اون مبدل (بورد تبدیل ساتا به usb) رو از روش برداشتم و الان با کابل ساتا و برق مادربرد به رایانه وصلش کردم. ولی هارد و درایو 1 ترابایتی به صورت unallocated در اومده و داده های درون هارد رو نمی تونم بخونم

8ea5f53c1b1e.jpg

(یک سری از دوستان گفتن ریکلاوری کن که این جواب نمی دهههههه)

یکی از دوستان راهنمایی کرد که:

عزیز مگه شما هارد رو پاک کردی که دنبال ریکاوری می گرید آخه؟
ببین اون سخت افزار یک کلید هم هست که اطلاعات رو کدگذاری شده روی هارد نوشته و نتیجتا چون سیستم نمی تونه Table ها رو تشخیص بده شما نمی تونی اطلاعاتت رو برگردونی بدون اون سخت افزار!
در این عکس می بینید که ورودی یو اس بی از روی بورد کنده شده:

b66e8931c93d.jpg

من چکار باید بکنم؟؟؟؟؟ اگر بخوام لحیم کنم که نمی شه اینها خیلی به هم نزدیک هستند. باید چکاتر کنممممممممممممم

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
این هم یک عکس از هارد و بورد که من بورد رو جدا کردم و کابل ساتا و برق رو از مادربرد گرفتم و زدم بهش:

2005ea31710d.jpg

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
شما از همون اول باید هارد رو به یک تعمیرکار میداد براتون یک ربع هم نمیشد پایه های جدا شده رو به راحتی لحیم میداد
هرچند اگه آشنایی با هویه و این مسائل دارید خودتون هم میتونید انجام بدید وگرنه به همون دلیل نزدیکی مدارها خودتون انجام ندید
ولی بازم پیشنهاد میشه به یک تعمیرکار سخت افزار یا حتی الامکان لوازم برقی ببرید که اونها هم میتونن کار شما رو راه بندازن

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
شما از همون اول باید هارد رو به یک تعمیرکار میداد براتون یک ربع هم نمیشد پایه های جدا شده رو به راحتی لحیم میداد
هرچند اگه آشنایی با هویه و این مسائل دارید خودتون هم میتونید انجام بدید وگرنه به همون دلیل نزدیکی مدارها خودتون انجام ندید
ولی بازم پیشنهاد میشه به یک تعمیرکار سخت افزار یا حتی الامکان لوازم برقی ببرید که اونها هم میتونن کار شما رو راه بندازن

راستشو بخواید از یه چیزی می ترسم. زمانی که داشتم دست کاری می کردم پایه ها رو کمت ار یک ثانیه یهو یه دود از بورد بلند شد. می ترسم سوخته باشه. البته من این کارو می کنم و می برم و می دم تعمیرکارها درستش کنند و پایه رو بچسبونن ولی اگر بورد درست نشد چی؟

آخه یکی از دوستان تاکید داره که هارد اکسترنالش رو به گونه های مختلف یعنی با بورد و یا بدون بورد و کابل ساتا استفاده می کنه بدون هیچ مشکلی!

اگر این بورد سوخته باشه چی؟ چنین بوردی پیدا می شه که بخرم یا اینکه با نرم افزارهای ریکاوری می شه داده ها رو برگردوند؟ اگر نشه داده ها رو برگردوند آیا با فرمت کردن هارد می شه ازش استفاده کرد؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
شما در وهله ی اول اقدام برای تعمیر قسمت جدا شده ی USB کنید که ان شااله مشکل حل بشه و نیازی به مورد دیگه ای نباشه!
و معمولا باید از قسمت ساتا هم بتونید همچون usb اطلاعات رو ترانسفر کنید ولی خوب برای شما مسائلی همچون دستکاری کردن برد و نوع ویندوز و فرمت سایر پارتیشن های شما هم میتونه دخیل و مانع باشه.
به نظرم اگه شما کل پارتیشن های سیستم رو وقتی که هاردتون رو با کابل ساتا وصل کردید یکبار یکدست از طریق راهی که براتون آسون هست فرمت بندی کنید هم مشکل حل بشه مثلا همین نصب ابندایی ویندوز xp در قسمت قبل کپی شدن اطلاعات فایل های سیستمی ویندوز اون جایی که فرمت بندی اطلاعات رو از شما میپرسه در صورن شناسایی شدن هاردتون همه پارتیشن های موجود رو یکبار از اونجا ntfs کنید.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
شما در وهله ی اول اقدام برای تعمیر قسمت جدا شده ی USB کنید که ان شااله مشکل حل بشه و نیازی به مورد دیگه ای نباشه!

دوست گرامی امروز هاردو بردم و قسمت جدا شده رو دادم و متصل کردند ولی کار نکرد بدبختانه. قرار شد فردا یک قطعه ی نو هم بندازن شاید از قطعه باشه ولی من امیدی ندارم و به نظرم اون بورد سوخته باشه. من کوشش می کنم همون بورد رو پیدا کتنم ولی بدبختانه در بازار گویا قبلا بوده و هم اکنون نیست!

و معمولا باید از قسمت ساتا هم بتونید همچون usb اطلاعات رو ترانسفر کنید ولی خوب برای شما مسائلی همچون دستکاری کردن برد و نوع ویندوز و فرمت سایر پارتیشن های شما هم میتونه دخیل و مانع باشه.

دقیقا سخن من هم همینه. یعنی گویا هارد های 1 ترابایت معمولا با ساتا هم داده ها رو می فرستن ولی شانس من انگار اینه که نمی خونه داده ها رو. همون گونه که در عکس می بینید هارد 1 ترابایتی رو وقتی با ساتا وصل می کنم "داینامیک" شناخته. وقتی روش کلیک می کنم یه گزینه دارم به نام "کانورت تو بیسیک دیسک" این گزینه چیه؟ اگر این کارو بکنم درست نمی شه؟

به نظرم اگه شما کل پارتیشن های سیستم رو وقتی که هاردتون رو با کابل ساتا وصل کردید یکبار یکدست از طریق راهی که براتون آسون هست فرمت بندی کنید هم مشکل حل بشه مثلا همین نصب ابندایی ویندوز xp در قسمت قبل کپی شدن اطلاعات فایل های سیستمی ویندوز اون جایی که فرمت بندی اطلاعات رو از شما میپرسه در صورن شناسایی شدن هاردتون همه پارتیشن های موجود رو یکبار از اونجا ntfs کنید.

ببخشید ولی این بخش رو درست متوجه نشدم.

با سپاس

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
مشکل شما همین تبدیل به بیسیک هست که اگه تو ویندوز بخواهید این کارو کنید اول قاعدتا باید کلا delete شده باشن و بعدش تبدیل به پارتیشن پایه بشه
شما این برنامه رو بگیرید و یکبار هم اینو امتحان کنید و احتمالا مستقیم بتونید تبدیل و درست کنید
Acronis Disk Director

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
مشکل شما همین تبدیل به بیسیک هست که اگه تو ویندوز بخواهید این کارو کنید اول قاعدتا باید کلا delete شده باشن و بعدش تبدیل به پارتیشن پایه بشه
شما این برنامه رو بگیرید و یکبار هم اینو امتحان کنید و احتمالا مستقیم بتونید تبدیل و درست کنید
Acronis Disk Director

با سپاس

من نرم افزارو دریافت کردم و این صفحه ی نخست نرم افزار هست و این هم درایو یک ترابایتی من هست. الان باید چکار کنم؟

84401ad27c4c.jpg

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با سپاس

من نرم افزارو دریافت کردم و این صفحه ی نخست نرم افزار هست و این هم درایو یک ترابایتی من هست. الان باید چکار کنم؟

84401ad27c4c.jpg

ای دادددددد

گمون کنم یه کار اشتباه کردم. توی این عمس که می بینید من زدم create vulom رو زدم و یک نام به درایوم دادم و سریع یه نام داد. الان درایو امد جزو هاردم. یعنی توی my com درایم رو می بینم با همون اندازه ی 1 ترابایت ولی از داده ها خبرییییی نیستتتتتتت

چکار باید بکنممممممم؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
خوب پس حالا که شما بهش قضا تخصیص دادید الان از طریق چند تا برنامه ریکاوری چک کنید ببینید چقدر از اطلاعات شما برمگیرده

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
خوب پس حالا که شما بهش قضا تخصیص دادید الان از طریق چند تا برنامه ریکاوری چک کنید ببینید چقدر از اطلاعات شما برمگیرده

راستی دوست گرامی

من الان توی همون نرم افزاری که گفتید و توصیه کردید یک گزینه دیگه دارم که می تونم هارد رو از داینامیک تبدیل به بیسیک کنم. این کارو بکنم درست می شه؟

(این کارو که انجام دادم یعنی create vulom کردم که زیان ویژه ای به داده ها نمی زنه درسته؟)

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
راستی دوست گرامی

من الان توی همون نرم افزاری که گفتید و توصیه کردید یک گزینه دیگه دارم که می تونم هارد رو از داینامیک تبدیل به بیسیک کنم. این کارو بکنم درست می شه؟

(این کارو که انجام دادم یعنی create vulom کردم که زیان ویژه ای به داده ها نمی زنه درسته؟)
یکی از ویژگی همین برنامه همین تبدیلی هست که گفتی و اونم بدون از دست رفتن اطلاعات !
ولی فعلا شما که پارتیشن یک ترا ساختید بهتر با چند برنامه ریکاوری چک کنید ببینید اطلاعات قابل بازیافت هست یا خیر

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
یکی از ویژگی همین برنامه همین تبدیلی هست که گفتی و اونم بدون از دست رفتن اطلاعات !
ولی فعلا شما که پارتیشن یک ترا ساختید بهتر با چند برنامه ریکاوری چک کنید ببینید اطلاعات قابل بازیافت هست یا خیر

دوست گرامی من با چندین نرم افزار پُرآوازه بازیابی هارد 1 ترابایتی که نزدیک به 700 گیگ داده درونش بود رو بازیابی کردم. تنها نرم افزاری که یک حجمی نزدیک همون اندازه به من می ده این نرم افزار هست که نزدیک به 450 گیگ رو بازیابی می کنه. ولی ببنید فایل هایی که تحویلم می ده اینها هست. با این فایل ها که تحویل گرفتم باید چکار کنم؟
1f2585b0ebcf.jpg

با سپاس

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوست گرامی من از این نرم افزار (GetDataBack for NTFS) هم بهره برده بردم. مراحل رو اینجوری می گذرونم:

1-

eaa260fddcc1.jpg

2-

b36ea1c9b7a1.jpg

3-

9ba3f0df1447.jpg

4-

face8385abbf.jpg

این چیزهایی هست که برای من میاره!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
وقتي usb كنده بشه قابل تعمير هست ولي به سختي . شركت سازگار اين تبديل ها رو داره قيمتش هم حدود 30 و usb 3 هستند

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
شما رو همون فایل ها راست کلیک کنید ی گزینه میبینید که نوشته save همون رو بزنید و ذخیره کنید
البته تو برنامه ها مختلف فرق میکنن ولی خوب سازوکار اکثرشون تو ذخیره فایل ها به یک نحو است

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
شما رو همون فایل ها راست کلیک کنید ی گزینه میبینید که نوشته save همون رو بزنید و ذخیره کنید
البته تو برنامه ها مختلف فرق میکنن ولی خوب سازوکار اکثرشون تو ذخیره فایل ها به یک نحو است

درود

آخه این فایل هایی که پیدا کرده رو بازیابی می کنم اصلا چیز خاصی نیستن و حجم ویژه ای ندارن.

دوست گرامی این نرم افزار GetDataBack for NTFS چیزی رو نتونست برای من پیدا کنه.

1- قرار شده یک بورد درست مانند برد هارد اکسترنال برام پیدا کنند و بندازم روی هارد. آیا اگر برد مبدل ساتا به usb هارد WD my book رو پیدا کنم و بندازم روش می تونم داده ها رو بهتر بازیابی کنم؟

با توجه به این موضوع که من با این نرم افزار چون هاردم در my com نشون داده نمی شد گزینه ی create volum رو زدم و الان دیگه هارد یک ترابایتی درون my com نشون داده می شه ولی خالی.

84401ad27c4c.jpg

آیا اگر اون برد رو پیدا کنم داده ها رو به خوبی می تونم بازیابی کنم؟

2- دارم با نرم افزار EASEUS Data Recovery Wizard Professional داده ها رو که 450 گیگ هستن بازیابی می کنم ولی همون طور که در عکس می بینید فایل ها نه نام دارن و نه پوشه ها نام دارن و یک سری فایل ها رو که به صورت عدد شماره گذایر شدند و پسوند های عجیب تر دارن (RWF و SWF) برای من بازیابی می کنه. این داده ها و فایل هایی که با پسوند RAW و SWF ذخیره می شن و بالاترین حجم ها رو هم دارن با چی می شه اجراشون کرد؟ یا بازیابیشون کرد و ..

1f2585b0ebcf.jpg

فایل های ضمیمه

• 1f2585b0ebcf.jpg
    1f2585b0ebcf.jpg
    67.9 KB · نمایش ها: 25

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
حالا که به صورت درایو مجزا شناخته شده چند تا برنامه ریکاوری دیگه هم تست کنید ! به یک برنامه بسنده نکنید شده همه رو نصب کنید و تست کنید
.
اینکه فایل ها رو به صورت ناشناخته یا ناکامل میشناسه یا مشکل از ضعف برنامه هست یا واقعا دیتای فایل های هارد توانایی ریکاوری شدن رو دیگه ندارن
.
به نظرم اگه برد رابط رو هم عوض کنید فرقی براتون نداره چون رابط کاری هر دو قاعدتا باید به یک نحو کار کنه ولی بازم اگه هزینه آنچنانی نداره میتونید انجام بدید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بايد شخصي وارد اين كار رو انجام بده من شخصي رو ميشناسم كارش حرف نداره . قصدم تبليغ نيست ميخوام كار ايشون راه بيوفته مهندس معماريان .88929960

westmedia

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. دوست عزیز.
من نظر خودم را میگویم. معولا هاردهای اکسترنال با نرم افزار شرکت سازنده می آیند که گاهی بر روی آن قفل میگذارد یا password.که زمانی که شما هارد را خارج میکنید و اینترنال می شود قابلیت خواندن اطلاعات را ندارید و بهترین کار به نظر من این است که یک caseexternal بخرید و هارد خود را درون آن بگذارید وسپس با نرم افزار data doctor recovery removeable media i آن را چک کنید شاید احیا شود البته اگر زیاد تغیرات نداده باشید. امید که بازیابی شود. اگر همان اول 500 تومان یک عدد پورت usb نو روی آن گذاشته بودید به درد سر نمی افتادید.
پیروز باشید.

بالا