سایت ساز وبزیخرید بک لینک

کمککک میگه کلمه عبور اشتباه است

شروع موضوع توسط OverGod ‏22 ژانویه 2007 در انجمن PHP

  1. OverGod

    OverGod Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام این یک سیستم لینکدونی که نصب کردم تو فایل ادمین $password="p30pars"; این مگه پسوردش نیست ولی تو login هرچی میزنم میگه اشتباه است فایل login و admin رو هم upload کردم که بیبینید:( کمککککک مرسی
     

    فایل های ضمیمه:

    • link.zip
      اندازه فایل:
      2.4 KB
      نمایش ها:
      9
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. OverGod

    OverGod Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
  4. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    من یه نگاه سریع کردم بنظرم این مشکلش هست:

    توی فایل admin متغییر pass بصورت گلوبال استفاده شده وقتی از طریق فورم لوگین که در فایل Login.php هست بصورت Post ارسال می کنید چون روی سرور شما 90% رجیستر گلوبال خاموش هست باید در فایل admin به جای $pass از $_POST[pass] استفاده کنید .

    ولی چون روی هر action پارامتر pass بصورت Get ارسال میشه پس بعد از لوگین کردن بازم نمی توانید از این لینکدونی استفاده کنید .

    پس باید این کارو بکنید: $pass را به $_GET[pass] تغییر بدهید و داخل فورم login.php هم method را به get تغییر بدهید .

    بقیه متغییر های هم که بصورت گلوبال استفاده شدن مثل action هم باید به $_GET[action] تغییر پیدا کنند تا درست کار کنه !
     
  5. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    راه حل سریع راه انداختنش :

    PHP:

    extract
    ($_POST);
    extract($_GET);

    ولی امنیتش صفر میشه !! یعنی من به همین راحتی می توانم پسوردش را دور بزنم با زدن مثلا این آدرس:
    admin.php?pass=1&password=1

    پس کدهای بالا رو قبل از $password بزار تا موقتی کارت راه بیوفته و پسوردش دور زده نشه :)
     
  6. OverGod

    OverGod Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    PHP:
    مرسی که جواب دادین :0 ولی بازم نفهمیدم دو تاشو میزارم اینجا خودتون بگید
    این [COLOR="Red"]admin.php[/COLOR] 

    <html>
    <head>
    <title>www.P30pars.Com</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <style type="text/css" media="screen">@import url(styles.css );</style>
    <SCRIPT language=javascript src="farsi.js" type=text/javascript></SCRIPT>
    <body>
    <?php
    $mailfrom
    ="[email protected]";
    $password="p30pars";

    if (
    $pass==$password){
    echo (
    "<table align=center  border='1' cellspacing='1' cellpadding=1 bordercolor=000000>
    <tr><td align='center' width='100%' height=40'>
    <table border=0 width=100% cellpadding=0 cellspacing=0>
    <tr>
    <td align=left width=33%>&nbsp;<a href='admin.php?pass=
    $password' onclick='window.close();'><font face='tahoma' style='font-size:9pt;' color='880000'>خروج از بخش مدیریت ؟ </font></a></td>
    <td align=center width=33%><font face='tahoma' style='font-size:9pt;'>***   !شما به بخش مدیریت وارد شده اید   ***</font></td>
    <td align=right width=33%><a href='?action=addlink&pass=
    $password'><font face='tahoma' style='font-size:9pt;' color='#008000'>اضافه کردن لینک برای خودتان ؟</font></a>&nbsp;</td>
    </tr>
    </table>
    <tr><td align='center' width='100%' height='40'>"
    );
    include (
    "config.php");

    $vk mysql_query("select count(*) from links");
    $pocet mysql_fetch_row($vk);
    $pocet=$pocet[0];
    if (!
    $pocet){
    echo (
    "<p align='center'><font face='tahoma' style='font-size:9pt;' color='red'>***   !شما لینک جدیدی ندارید   ***</font></p>");
    }else{
    echo (
    "<p align='center' dir='rtl'><font face='tahoma' style='font-size:9pt;'>*** <font face='tahoma' color='ff0000' style='font-size:8pt;'>$pocet</font> لینک برای شما ارسال شده است  ***</font></p></td></tr>");
    }

    echo (
    "<tr><td align='center' width='100%' valign='top'>");

    switch (
    $action) {
    case 
    "del":
    include (
    "admin/del.php");
    break;
    case 
    "add":
    include (
    "admin/add.php");
    break;
    case 
    "addlink":
    include (
    "admin/addlink.php");
    break;
    case 
    "edit":
    include (
    "admin/edit.php");
    break;
    case 
    "edit_link":
    include (
    "admin/edit.php");
    break;
    }

    echo (
    "</td></tr>
    <tr><td align='center' width='100%'>"
    );
    echo(
    "<table align=center  border='0' cellspacing='1' cellpadding='0' bordercolor=000000>
    <tr bgcolor=C6E2FF>
    <td width='80' align='center' height='20'><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>اضافه</font></td>
    <td width='80' align='center' ><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>حذف</font></td>
    <td width='80' align='center' ><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>ویرایش</font></td>
    <td width='80' align='center' ><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>لینک</font></td>
    <td width='400' align='center'><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>مشخصات</font></td>
    <td width='25' align='center' ><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>شماره</font></td>
     </tr>"
    );

    $query="SELECT * FROM `links` ";
    $results mysql_query($query);
    $num_resultsmysql_num_rows($results);
    for (
    $i=0$i <$num_results$i++){
    if (
    $i == 0)
    $class "highlight2";
    else 
    $class "plain2";
    $row mysql_fetch_array($results);
    echo (
    "
     <tr id='
    $class'>
    <td width='80' align='center'><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'><a href='?action=add&id=
    $row[id]&pass=$password'> اضافه </a></font></td>
    <td width='80' align='center'><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'><a href='?action=del&id=
    $row[id]&pass=$password'>حذف </a></font></td>
    <td width='80' align='center'><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'><a href='?action=edit&id=
    $row[id]&pass=$password'>ویرایش </a></font></td>
    <td width='80' align='center'><a href='
    $row[link]' target='new_window' title='$row[tooltip]' ><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>دیدن لینک </font></a></td>
    <td width='400' align='right' dir='rtl'><br>
    &nbsp;<font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>توضیح :</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input type='text' value='
    $row[description]' style='FONT-SIZE: 11px;COLOR: #000000;FONT-FAMILY: Tahoma;BACKGROUND-COLOR: #FFFFFF;' size='60' dir='rtl'><br>
    &nbsp;<font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>آدرس :</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input type='text' value='
    $row[link]' style='FONT-SIZE: 11px;COLOR: #000000;FONT-FAMILY: Tahoma;BACKGROUND-COLOR: #FFFFFF;' size='60' dir='ltr'><br>
    &nbsp;<font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>نام سایت:</font>&nbsp;<input type='text' value='
    $row[tooltip]' style='FONT-SIZE: 11px;COLOR: #000000;FONT-FAMILY: Tahoma;BACKGROUND-COLOR: #FFFFFF;' size='60' dir='ltr'><br>
    &nbsp;<font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>ایمیل :</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input type='text' value='
    $row[mail]' style='FONT-SIZE: 11px;COLOR: #000000;FONT-FAMILY: Tahoma;BACKGROUND-COLOR: #FFFFFF;' size='60' dir='ltr'><br>
    &nbsp;<font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>تاریخ :</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input type='text' value='
    $row[date]' style='FONT-SIZE: 11px;COLOR: #000000;FONT-FAMILY: Tahoma;BACKGROUND-COLOR: #FFFFFF;' size='60'><br><br>
    </td>
    <td width='25' align='center'><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>
    $i</font></td>
     </tr>
    "
    );


    echo (
    "</table>
    </td></tr>
    <tr bgcolor='C6E2FF' ><td width='100%' height='20'><marquee direction='left' width='100%' height='18' scrolldelay='20' scrollamount='1' align='center' onmouseover='stop();' onmouseout='start();'><a href='http://www.p30pars.com' target='p30pars.com'><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>Powered by p30pars.Com </font></a>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; <a href='mailto:[email protected]?subject=support'><font face='tahoma' style='font-size:8pt;'>Support : [email][email protected][/email]</a></font></a></marquee></td></tr>
    "
    );

    }else {
    echo 
    "<br><p align='center'><font face='tahoma' style='FONT-SIZE: 9pt;' color='red'>کلمه عبور اشتباه است </font></p>";
    }

    if (
    $x=='delete'){
    include (
    "config.php");
    if (
    mysql_query("Drop Database $database")){
    echo (
    "<p align='center'><font face='tahoma' style='font-size:9pt;'>دیتابیس مورد نظرحذف شد </font></p>");
    }else{
    echo (
    "<p align='center'><font face='tahoma' style='font-size:9pt;' color='red'>این دیتابیس حذف شده است یا اینکه اصلا وجود ندارد</font></p>");
    }
    }

    ?>


    و این [COLOR="Red"]login.php[/COLOR]

    <html>
    <head>
    <title>www.p30pars.Com</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <style type="text/css" media="screen">@import url(styles.css );</style>
    </head>
    <body><br>
    <p align="center">
    <font face="tahoma" style="FONT-SIZE: 9pt;" >*** لطفا کلمه رمز را برای ورود به کنترل پنل وارد کنید *** </font>
    <form method="post" action="admin.php">
    <font face="tahoma" style="FONT-SIZE: 9pt;" >Password:</font><input type="password" name="pass">
    <input type="submit" value="ورود" class="button">
    </form>
    </p>

    </body>
    </html>
                            
    خوب حالا چی کار کنم :)
     
  7. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
  8. OverGod

    OverGod Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    ای وللل درست شد مرسی آقا علی خیلی هال دادی:happy:
     
  9. OverGod

    OverGod Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا یک سوال دیگه این رجیستر گلوبال چیه یعنی باید چجوری روشنش کرد؟
     
  10. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    این رو باید توی فایل php.ini روی سرور تغییر بدید.
     
  11. OverGod

    OverGod Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    میشه بگین دقیقا باید چی کار کنم تا روشن شه یا باید از طرف خود sever روشن شه
     
  12. OverGod

    OverGod Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا بازم من :d درست شد تو admin میرم ولی سیستم یکم قاتیه یعنی بعضی چیزاش کار نمیکنه قاطیه ممکن از همون "رجیستر گلوبال " باشه و اگه از او هست باید چجوری روشنش کرد تروخدا کمک کارم خیلی گیره مرسییییییی
     
  13. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    اون دستورا تقریبا کارت رو باید راه مینداختن ولی مشکل اصلیش همون رجیستر گلوبال هستش و اگه میخوای مثل روز اولش درست کار کنه باید رجیستر گلوبال رو روشن کنی :

    راه اولش اینه : فایل php.ini را باز کنید و دنبال register global بگردی و مقدار رو بزاری On
    راه دومش اگر به فایل php.ini دسترسی نداری :
    1- با ساپورت سرورت تماس بگیر و بگو نیاز به رجیستر گلوبال روشن داری (ممکنه به احتمال خیلی کم برات روشن کنه)

    2- بعضی از سرور ها با .htaccess اجازه روشن کردن رجیستر گلوبال رو میدن بازم ساپورت سرور توی این مورد میتونه کمکت کنه

    3- سرورهایی هستند که رجیستر گلوبالشون روشن هستش هاستت رو به اون سرور ها تغییر بده !

    4- اسکریپت رو بده یکنفر برات دیباگ کنه و با همون دستورایی که گفتم راهش بندازه یا متغییر ها رو درست کنه !

    5- کلا خودت رو خلاص کن و بده اسکریپت رو درست و با رعایت حداقل همین نکات ابتدایی بنویسن !!
     
  14. OverGod

    OverGod Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    مرسی که جواب دادی :happy: راستی اگه on شه مشکل امنیت پیدا نمیکنه سایت؟
     
  15. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
  16. OverGod

    OverGod Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    542
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    یک message گزاشتم برات برو ببین :cool:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی