• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

;کمک بد بخت شدم

poorya007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک لپ تاپ اچ پی مینی 3110-110 از ترکیه گرفتم و به علت ترکی بودن زبان ویندوز و بلد نبودن ریکاوری دادم بیرون ویندوز رو عوض کرد و پارتیشن بندی کرد و ریکاوری رو هم از بین برد
آیا راهی هست که به اولش برگردونمش ویندوزشم اون موقع 7 نسخه استارتر بود و هیچ سی دی هم توی کارتونش نبود؟؟؟
اگه راهی نیست بگید چه طوری درایور هاشو گیر بیارم چون بعد از تعویض ویندوز سه تا از درایوراشو نمیشناسه و یکی از اون ها هم درایور ادرنتش هست یعنی رسما بد بخت شدم تازه وبکم و خیلی چیزا دیگشم از کار افتاده

bachup اولی یا همون بک اپی که روی لپ تاپ بو از همون اول و حالا نیست رو میشه از سایت اچ پی دانلود کرد اگه میشه لطفا لینکشو بدید از نمایندگیش چطور میشه از نمایندگیش گرفت همون بک اپ اولی رو که رو لپ تاپ بود
لطفا راهنمایی کنید
راسما بد بخت شدم

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
موقع بالا آمدن alt+ctrl+del+f10 احتمالابرگرده به قبل نشد یه باردیگه بدون delامتحان کن

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام
من یک لپ تاپ اچ پی مینی 3110-110 از ترکیه گرفتم و به علت ترکی بودن زبان ویندوز و بلد نبودن ریکاوری دادم بیرون ویندوز رو عوض کرد و پارتیشن بندی کرد و ریکاوری رو هم از بین برد
آیا راهی هست که به اولش برگردونمش ویندوزشم اون موقع 7 نسخه استارتر بود و هیچ سی دی هم توی کارتونش نبود؟؟؟
اگه راهی نیست بگید چه طوری درایور هاشو گیر بیارم چون بعد از تعویض ویندوز سه تا از درایوراشو نمیشناسه و یکی از اون ها هم درایور ادرنتش هست یعنی رسما بد بخت شدم تازه وبکم و خیلی چیزا دیگشم از کار افتاده

bachup اولی یا همون بک اپی که روی لپ تاپ بو از همون اول و حالا نیست رو میشه از سایت اچ پی دانلود کرد اگه میشه لطفا لینکشو بدید از نمایندگیش چطور میشه از نمایندگیش گرفت همون بک اپ اولی رو که رو لپ تاپ بود
لطفا راهنمایی کنید
راسما بد بخت شدم
درایوراش پیدا میشن. بگرد توی نت. 100 درصد پیدا میکنی.
نکته ی دوم، پاک شد ک پاک شد. زبانش انگلیسی ک نبود!
نکته ی سوم، برای 200 یا 300 یا 900 تومن بدبخت شدی؟ بندازش دور بابا. مهم اینه ک سلامتی. پول و لپتاپ میان و میرن.

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
هیچ مشکلی نیست راحت میتونی همه درایوراش رو از سایت HP دانلود کنی من نمیدونم شما چرا زبانش رو تغییر ندادی ترکی هست که هست میکردیش انگلیسی دیگه چرا این کارا رو کردی : دی

poorya007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا ممنون از پاسخ هاتون ولی بحث من اینه که :
این لپ تاپ ویندوز سون نسخه استاتر 32 بیت می خواد از کجا این ویندوز رو گیر بیارم
این لپ تاپ رو وقتی گرفتم کلی برنامه انتی ویروس . بلوتوث . وایرلس . وبکم و کلی برنامه کاربردی دیگه بود که الان هیچ کدومشون رو ندارم این برنامه هارو از کجا میتونم گیر بیارم
ایا از کجا میتونم بهفمم اون اول که لپ تاپ رو خریدم چه برنامه هایی توش نصب بود که بگیرم و روش نصب کنم

poorya007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نسخش مهم نیست و از تمام ویندوز 7 ها میتونی استفاده کنی ولی Ultimate بهترینشون هست
از اینجا مدل دقیقش را انتخاب کن و درایورهاش را دانلود کن
http://h20000.www2.hp.com/bizsuppor...sId=-1&prodTypeId=321957&prodSeriesId=4247541

سلام خیلی ممنون این لیکی رو که دادید خیلی کمکم کرد و 50 درصد کارمو راه انداخت
ولی چند تا سوال برام پیش اومد اگه باید همشون رو دانلود کنم و یا همشون به کارم میاد لطفا ادرسی رو تو تهران بگید که همش رو در یک دی وی دی داشته باشه و من از اونجا تهیه کنم
1- باید همه اونها رو دانلود کنم تا مثل اولش بشه
2- سه تا از درایور هامو نشناخته 1- Ethernet controller . PCI device . video controller برای اینکه این درایور ها رو بهش بشناسونم باید کدوم هارو دانلود کنم
3- الان بعضی قسمت های نت بوک کار نمیکنه مثل fn ها . بلوتوث . وبکم و ... که البته برنامه ای ندارم که باهاشون کار کنم این برنامه ها رو از کدوم بخشش باید دانلود کنم چون هرچی گشتم پیدا نکردم

Last edited:

sasaniehsan

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من همه درایورها رو + win 7 starter نصب می کنم
که هزینه آن میشه 50 تومان که با یک dvd ریکاوری بهت تحویل میدم
مرکز کامپیوتر امیر 09193154155

h.sadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.اصلا نگران نباشين چون مشكل،مشكل معموليه و راه حل داره.ويندوزي كه رو سيستمتون بوده نسخه ي استارترش بوده و خيلي ارزشمند نيست و قابليت انچناني هم نداره و امكاناتشم محدوده.دستگاه هاي جديد همراهشون ديسك ريكاوري ندارن و موقع خريد بايد براش ديسك ريكاوري بسازيد.اگر اين كار را انجام نداده ايد،حالا ميشه نسخه ي جديد ويندوز را رو سيستمتون نصب كرد و همه ي درايوراشو از سايت hp ميتونيد دانلود كنيد.در ضمن شما ميتونيد به سايت www.supportnotebook.com مراجعه كنيد و در سايت به صورت انلاين مشكلتون رو در ميان بگذاريد تا اعلام هزينه بشه.براي حل اين مشكل هم ميتونيم از همه ي درايورهاي موجود يك پشتيبان در اختيارتون قرار دهيم تا ديگه به همچين مشكلي بر نخوريد.ادرس تعميرگاه هم در سايت قيد شده...

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سلام خیلی ممنون این لیکی رو که دادید خیلی کمکم کرد و 50 درصد کارمو راه انداخت
ولی چند تا سوال برام پیش اومد اگه باید همشون رو دانلود کنم و یا همشون به کارم میاد لطفا ادرسی رو تو تهران بگید که همش رو در یک دی وی دی داشته باشه و من از اونجا تهیه کنم
1- باید همه اونها رو دانلود کنم تا مثل اولش بشه
2- سه تا از درایور هامو نشناخته 1- Ethernet controller . PCI device . video controller برای اینکه این درایور ها رو بهش بشناسونم باید کدوم هارو دانلود کنم
3- الان بعضی قسمت های نت بوک کار نمیکنه مثل fn ها . بلوتوث . وبکم و ... که البته برنامه ای ندارم که باهاشون کار کنم این برنامه ها رو از کدوم بخشش باید دانلود کنم چون هرچی گشتم پیدا نکردم

یخورده البته دیر شده ولی...
1.همشو دانلود کنید و یکی یکی تست کنید ببینید کدوم نصب میشه چون اچ پی تیراژش یخورده بالاست برای همین از چندین نوع چیپست استفاده میکنه
2. و 3 هم من نمیدونم دقیقا مدل شما کدوم هست ولی مال کارت گرافیک و کارتهای جانبی هست FN ها هم درایور مخصوص به خود داره که تو همون لیست ببینید و پیداش کنید و بنصبید

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
HP Mini 110-3110sq PC - HP Customer Care (United States - English)
اینم لینکش
اصلا همه نسخه ی استارتر سون رو پاک می کنند و ultimate نصب می کنند شما میگی بدبخت شدی؟ پس حتما لپ تاپت خوب بشه هم خوشبخت میشی خوب کم توقعی !!!
برو تو لینک یک ویندوز انتخاب کن
Software & Driver Downloads HP Mini 110-3110sq PC - HP Customer Care (United States - English)
هم لینک درایوراش
اصلا درایور سون ها که یکیه چه استارتر باشه چه یولتیمیت تو لینک بالایی همش هست همش یکیه. نصب کن نترس خودشونند.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
يك توصيه به تمام دوستانم . اگر البته با ويندوز ارجينال ميگيريد . حتيما DVD پشتيبان يا همون ريكاوري بگيريد . جون واقعا حيفه ويندوز ازجينال از بين بره .
يك پك هم شركت خوب سافت گذر ارائه داده اينو بگيري مشكلت حله
توضیحات نرم افزار Sony VAIO i3-i5-i7 Series Recovery Discs
دانلود دیسک های بازیابی ویندوز 7 برای لپ تاپهای سونی وایو دارای CPU های سری i3 و i5‌ و i7

در ادامه معرفی ویندوزهای اورجینال لپ تاپها که چند سالی است فقط به صورت Recovery Disk موجود هستند ویندوزی را به شما معرفی می کنیم که در واقع دیسک های ریکاوری مدل VPCEC1M1E از لپ تاپ های Vaio محصول شرکت Sony می باشد ولی بر روی کلیه سریهایی که از CPU‌های i3/i5/i7 بهره می برند قابل استفاده است.

این ویندوز در واقع نسخه Home Premium است. احتمالا 64 بیتی است ولی ظاهرا 32 بیتی هم هست. (اطلاعاتمان در مورد آن کامل نیست و امکان تست هم نداشته ایم)

این ویندوز در 4 عدد DVD با حجم تقریبی 14 گیگ ارائه شده است و نرم افزار VAIO Quick Web Access و فایلهای inf آن نیز به صورت جداگانه برای استفاده از ویرایش های دیگر ویندوز 7 مانند Ultimate قرار داده شده است.

وقتی شما یک لپ تاپ سونی وایو می خرید روی آن ویندوز 7 اورجینالی نصب است که پر از برنامه های اضافی است. پس نیاز به نصب ویندوز دیگری پیدا می کنید. هیچ درایوری همراه لپ تاپ سونی به شما داده نمی شود. پس بعد از نصب ویندوز جدید Device Manager شما پر از سخت افزارهای نصب نشده در ویندوز می شود. مگر اینکه درایورهای جدید را از سایت سونی بگیرید و نصب کنید که باز هم بخشهایی مانند UMBus Enumerator و VAIO Quick Web Access قابل دسترس نیستند.

ما این دیسکها را ارائه کرده ایم تا هم کسانی که می خواهند از نسخه اورجینال استفاده کنند بتوانند و هم آنهایی که می خواهند ویندوز دیگری نصب کنند بتوانند از فایلهای inf برای نصب وسایلی که حتی با درایورهای سایت سونی قابل نصب نیستند استفاده کنند.

لیست نرم افزارهای همراه ویندوز این دیسکها:

Genuine Windows® 7 Home Premium (32 and 64-bit)

VAIO Gate (coolest dock ever, runs also on non-VAIO systems)

MusicStation

PMB VAIO Edition (VAIO Creation features)

Media Gallery

VAIO Media Plus

VAIO Care

VAIO Transfer Support

VAIO Update

VAIO Smart network

Google Chrome Browser

Internet Explorer 8

Windows Live Essentials Suite

Adobe® Reader® 9

Microsoft® Office Home&Student (60 days Try & Buy)

McAfee® (60 days free virus update)

Norton Online BackUp Trial

ArcSoft Magic-i Visual Effects 2

ArcSoft WebCam Companion 3

Intel® Control Center

Intel® Management Engine Components

Intel® Rapid Storage Technology

Intel® Turbo Boost Technology Driver

Roxio Easy Media Creator 10 LJ

VAIO Entertainment Platform

VAIO Marketing Tools

VAIO Original Function Settings