hosseinsees
Registered User
- نوشتهها
- 2,496
- لایکها
- 798
سلام
فقط به عنوان راهنمایی
اول از همه اگه می تونی هزینه کنی سایت دانلود راه اندازی کن در غیراینصورت نتیحه ==> ضرر 100% (برای شروع تقریبا ماهانه 200 تومن)
دوم اینکه پیشنهاد می شه تک نفری یا همون انفرادی این کار رو انجام ندی، یک گروه کوچیک دو سه نفره تشکیل بده به عنوان شراکت با هم همکاری کنید
سوم اینکه هیچ کدوم از سیستم مدیریت محتوای های رایگان پیشنهاد نمی شه (نه وردپرس، نه جوملا و غیره)
اگه می تونی و از نظر مالی در توانت هست به یک گروه یا شرکت مطمئن بده یک اسکریپت اختصاصی با امکانات موردنیازت برات بنویسن که خیلی از سیستم های رایگان بهتره
اگه هم نمی خوایی از اسکریپت اختصاصی استفاده کنی وردپرس پیشنهاد می شه
چهارم اینکه اگه صبرت کم هست یا حال و حوصله نداری پیشنهاد می کنم اصلا وبمستر نشی، سایت دانلودسنتر فارسی زیاد هست (تا دلت بخواد)
سایت دانلود راه اندازی کردی باید صبرت زیاد باشه ممکنه یکی دو سال طول بکشه تا به درآمدزایی که مدنظرت هست برسه
پنجم در سایت دانلود سنتر اسم دامین نقش خیلی مهمی رو ایفا می کنه، چون تعداد سایت ها در این زمینه زیاد هست پس هرچی دامینتون بهتر و تو ذهن بروتر باشه به نفعتون هست
پ.ن: شاید از خودتون سوال کنید که چرا ما برای سایتمون از سیستم وردپرس استفاده می کنیم، در جواب باید بگم که ما اطلاعاتمون زمان راه اندازی سایت کامل نبود که به مرور زمان متوجه این موارد شدیم که الان هم عوض کردن سیستم سایت یک ریسک بزرگ هست که به صرفه نیست برامون، ولی مطمئنا اگه با تجربه فعلی بودم اول اینکه سایت دانلود راه اندازی نمی کردم، دوم اینکه اگه راه اندازی می کردم با یک سیستم اختصاصی سایت رو راه می نداختم
پ.ن 2: هدفم نا امید کردن شما نبود فقط مواردی که به نظرم لازم بود خدمتتون بگم رو یاد اوری کردم
امیدوارم موفق باشید
تجربه سایت دانلود نداشتم ولی با دو مورد که تو این پست فرمودین مخالفم
به نظر من با وجود سیستمی مثل وردپرس نیازی به اسکریپت اختصاصی برای سایت دانلود نیست .
چون اسکریپت اختصاص قطعا پلاگین نخواهد داشت و طراحی قالب و خیلی موارد دیگه اش بیشتر تو انحصار اون شرکت طراح خواهد بود .
پس هر تغییری بخواد تو سایت اعمال بکنه حتما باید بره سراغ طراح و با اون صحبت کنه و مسلما یه هزینه ای هم باید پرداخت بکنه .
در مورد اینکه میگید برای شروع ماهانه 200 هزار تومان سرمایه نیازه هم مخالفم .
با اینکه تجربه ای تو سایت دانلود نداشتم اما فکر نمیکنم واقعا انقدر خرج داشته باشه .
اما با موارد زیر موافقم:
برای راه اندازی هر سایتی نیاز به صبر هست و پیشنهاد میشه کار گروهی شروع بشه و اسم دامین هم خیلی میتونه تو پیشرفت دخیل باشه .