• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای انتخاب

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام
فقط به عنوان راهنمایی
اول از همه اگه می تونی هزینه کنی سایت دانلود راه اندازی کن در غیراینصورت نتیحه ==> ضرر 100% (برای شروع تقریبا ماهانه 200 تومن)
دوم اینکه پیشنهاد می شه تک نفری یا همون انفرادی این کار رو انجام ندی، یک گروه کوچیک دو سه نفره تشکیل بده به عنوان شراکت با هم همکاری کنید
سوم اینکه هیچ کدوم از سیستم مدیریت محتوای های رایگان پیشنهاد نمی شه (نه وردپرس، نه جوملا و غیره)
اگه می تونی و از نظر مالی در توانت هست به یک گروه یا شرکت مطمئن بده یک اسکریپت اختصاصی با امکانات موردنیازت برات بنویسن که خیلی از سیستم های رایگان بهتره
اگه هم نمی خوایی از اسکریپت اختصاصی استفاده کنی وردپرس پیشنهاد می شه
چهارم اینکه اگه صبرت کم هست یا حال و حوصله نداری پیشنهاد می کنم اصلا وبمستر نشی، سایت دانلودسنتر فارسی زیاد هست (تا دلت بخواد)
سایت دانلود راه اندازی کردی باید صبرت زیاد باشه ممکنه یکی دو سال طول بکشه تا به درآمدزایی که مدنظرت هست برسه
پنجم در سایت دانلود سنتر اسم دامین نقش خیلی مهمی رو ایفا می کنه، چون تعداد سایت ها در این زمینه زیاد هست پس هرچی دامینتون بهتر و تو ذهن بروتر باشه به نفعتون هست

پ.ن: شاید از خودتون سوال کنید که چرا ما برای سایتمون از سیستم وردپرس استفاده می کنیم، در جواب باید بگم که ما اطلاعاتمون زمان راه اندازی سایت کامل نبود که به مرور زمان متوجه این موارد شدیم که الان هم عوض کردن سیستم سایت یک ریسک بزرگ هست که به صرفه نیست برامون، ولی مطمئنا اگه با تجربه فعلی بودم اول اینکه سایت دانلود راه اندازی نمی کردم، دوم اینکه اگه راه اندازی می کردم با یک سیستم اختصاصی سایت رو راه می نداختم
پ.ن 2: هدفم نا امید کردن شما نبود فقط مواردی که به نظرم لازم بود خدمتتون بگم رو یاد اوری کردم
امیدوارم موفق باشید

تجربه سایت دانلود نداشتم ولی با دو مورد که تو این پست فرمودین مخالفم

به نظر من با وجود سیستمی مثل وردپرس نیازی به اسکریپت اختصاصی برای سایت دانلود نیست .

چون اسکریپت اختصاص قطعا پلاگین نخواهد داشت و طراحی قالب و خیلی موارد دیگه اش بیشتر تو انحصار اون شرکت طراح خواهد بود .

پس هر تغییری بخواد تو سایت اعمال بکنه حتما باید بره سراغ طراح و با اون صحبت کنه و مسلما یه هزینه ای هم باید پرداخت بکنه .

در مورد اینکه میگید برای شروع ماهانه 200 هزار تومان سرمایه نیازه هم مخالفم .

با اینکه تجربه ای تو سایت دانلود نداشتم اما فکر نمیکنم واقعا انقدر خرج داشته باشه .

اما با موارد زیر موافقم:

برای راه اندازی هر سایتی نیاز به صبر هست و پیشنهاد میشه کار گروهی شروع بشه و اسم دامین هم خیلی میتونه تو پیشرفت دخیل باشه .

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلام
فقط به عنوان راهنمایی
اول از همه اگه می تونی هزینه کنی سایت دانلود راه اندازی کن در غیراینصورت نتیحه ==> ضرر 100% (برای شروع تقریبا ماهانه 200 تومن)
دوم اینکه پیشنهاد می شه تک نفری یا همون انفرادی این کار رو انجام ندی، یک گروه کوچیک دو سه نفره تشکیل بده به عنوان شراکت با هم همکاری کنید
سوم اینکه هیچ کدوم از سیستم مدیریت محتوای های رایگان پیشنهاد نمی شه (نه وردپرس، نه جوملا و غیره)
اگه می تونی و از نظر مالی در توانت هست به یک گروه یا شرکت مطمئن بده یک اسکریپت اختصاصی با امکانات موردنیازت برات بنویسن که خیلی از سیستم های رایگان بهتره
چهارم اینکه اگه صبرت کم هست یا حال و حوصله نداری پیشنهاد می کنم اصلا وبمستر نشی، سایت دانلودسنتر فارسی زیاد هست (تا دلت بخواد)
سایت دانلود راه اندازی کردی باید صبرت زیاد باشه ممکنه یکی دو سال طول بکشه تا به درآمدزایی که مدنظرت هست برسه
پنجم در سایت دانلود سنتر اسم دامین نقش خیلی مهمی رو ایفا می کنه، چون تعداد سایت ها در این زمینه زیاد هست پس هرچی دامینتون بهتر و تو ذهن بروتر باشه به نفعتون هست

پ.ن: شاید از خودتون سوال کنید که چرا ما برای سایتمون از سیستم وردپرس استفاده می کنیم، در جواب باید بگم که ما اطلاعاتمون زمان راه اندازی سایت کامل نبود که به مرور زمان متوجه این موارد شدیم که الان هم عوض کردن سیستم سایت یک ریسک بزرگ هست که به صرفه نیست برامون، ولی مطمئنا اگه با تجربه فعلی بودم اول اینکه سایت دانلود راه اندازی نمی کردم، دوم اینکه اگه راه اندازی می کردم با یک سیستم اختصاصی سایت رو راه می نداختم
پ.ن 2: هدفم نا امید کردن شما نبود فقط مواردی که به نظرم لازم بود خدمتتون بگم رو یاد اوری کردم
امیدوارم موفق باشید

سلام
حالا که اطلاعاتتون کامل تر شده چه امکاناتی نیاز دارید که وردپرس نمی تونه واستون ایجاد کنه ؟

ariyadownload

Registered User
لایک‌ها
48
تجربه سایت دانلود نداشتم ولی با دو مورد که تو این پست فرمودین مخالفم
به نظر من با وجود سیستمی مثل وردپرس نیازی به اسکریپت اختصاصی برای سایت دانلود نیست .

چون اسکریپت اختصاص قطعا پلاگین نخواهد داشت و طراحی قالب و خیلی موارد دیگه اش بیشتر تو انحصار اون شرکت طراح خواهد بود .

پس هر تغییری بخواد تو سایت اعمال بکنه حتما باید بره سراغ طراح و با اون صحبت کنه و مسلما یه هزینه ای هم باید پرداخت بکنه .

در مورد اینکه میگید برای شروع ماهانه 200 هزار تومان سرمایه نیازه هم مخالفم .

با اینکه تجربه ای تو سایت دانلود نداشتم اما فکر نمیکنم واقعا انقدر خرج داشته باشه .

اما با موارد زیر موافقم:

برای راه اندازی هر سایتی نیاز به صبر هست و پیشنهاد میشه کار گروهی شروع بشه و اسم دامین هم خیلی میتونه تو پیشرفت دخیل باشه .

نگاه کنید وقتی سیستمی اختصاصی برای خودت باشه علاوه بر اینکه امنیتت نسبت به اسکریت های اپن سورس بالاتر هست مهم ترین موردش این هست که هر چیزی به ذهنت برسه و بخوایی عملیش کنی
می تونی رویه اسکریپت اختصاصی پیاده اش کنی
مثلا همین قضیه عضویت کاربران یا vip رو بخوایی رویه وردپرس پیاده کنی، دک و فنگ زیاد داره تازه وقتی به درستی فعال شد مشکل اصلی برات پیش می یاد ==> لود سایت + مشکل سرور و ساسندهای پشت سره هم (مگه اینکه برید تو کاره سرور مجازی و اختصاصی)
منظورم این نیست که اگه اسکریپت اختصاصی داشتیم این موارد رو نمی خواد (منظورم سرور و اینا هست)
مهم ترین موردش این هست که همه چی دست خودت هست و با توجه به مل خودت می تونی تغییر بدی
یک راه هم هست با توجه به اپن سورس بودن وردپرس و جوملا می تونی از هسته این دو سیستم استفاده کنی و تغییرات موردنیازت رو ایجاد کنی

مورد دوم که فرمودید هزینه 200 تومن ماهانه زیاد هست، این مقدار زیاد نیست ولی می شه سایت دانلود سنتری راه اندازی کرد که ماهانه خرجش 30 هزارتومن باشه
ولی با این هزینه نباید انتظار داشته باشه که سایتش پیشرفت داشته باشه
اگه یک حساب سر انگشتی بکنیم متوجه می شیم که این تقریبا این مقدار هزینه برای شروع لازم هست
میزبانی وب ==> 25 تومن
هاست دانلود 100 گیگ ==> 65 تومن
وی پی اس ==> 20 تومن
نویسنده ==> 70 تومن (هزینه هر پست نویسنده رو اگه 700 حساب کنیم در ماه یعنی 100 پست)

این مواردی هست که برای یک سایت دانلود سنتر لازم هست
اگه بخواد وارد رقابت با سایت های دیگه بشه علاوه بر اینکه باید لینک مستقیم بده باید هر روز سایتش بروز بشه

هزینه هایی که گفته شد رو می شه کاهش داد من قیمت ها رو بر اساس hostdl.com گفتم که اکثر سایت های دانلودسنتر فارسی اونجا هستن
البته این رو هم باید در نظر گرفت که بعد از یک مدت مقدار فضای هاست دانلود پر می شه و باید ارتقاد بده که این ارتقا شامل هزینه بیشتر می شه

ariyadownload

Registered User
لایک‌ها
48
سلام
حالا که اطلاعاتتون کامل تر شده چه امکاناتی نیاز دارید که وردپرس نمی تونه واستون ایجاد کنه ؟

در مورد امکانات که فعلا امکانات خاصی لازم نداریم، من به طور کلی گفتم
اگه بخواد پس فردا یک امکانی رو به سایت اضافه کنه راحت تر می تونه این کار رو انجام بده
من خودم شخصا تا یک مدت مخالف سیستم اختصاصی بودم ولی الان این مورد رو تا حدودی قبول ندارم و اگه بخوام سایتی رو راه اندازی کنم 90 درصد احتمالش هست که با سیستم اختصاصی باشه
واینکه امنیت سیستم اختصاصی فکر کنم بالاتر از سیستم های اپن سورس باشه مگه اینکه کدهای اون رو تغییر بدید

shockwave25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فقط به عنوان راهنمایی

امیدوارم موفق باشید

دوستم ممنون از انتقال تجربه ات
فقط کفتی اگرتجربه فعلی داشتی سایت دانلودرا اندازی نمیکردی اگرالان جای من بودی چه سایتی میزدی که موفق شوی

ariyadownload

Registered User
لایک‌ها
48
دوستم ممنون از انتقال تجربه ات
فقط کفتی اگرتجربه فعلی داشتی سایت دانلودرا اندازی نمیکردی اگرالان جای من بودی چه سایتی میزدی که موفق شوی
خواهش می کنم،
منظورم من از اون حرف این نیست که الان از راه اندازی همچین سایتی ناراضی باشم (راضی هستم و مشکلی نداشتیم تا الان خدا رو شکر)
اگه بخوایید می تونید الان هم سایت دانلودسنتر یا تفریحی راه اندازی کنید، هیچ مشکلی نیست
ولی مسئله ای هست که نباید کارتون تکراری باشه باید بین سایت های مشابه فارسی جستجو کنید ببنید چه موردی رو کمبود داره شما اون رو جبران کنید (با توجه به سرمایه و توان خودتون)
اگه هم یک ایده یا طرح دارید بهترین کار این هست که اون رو انجام بدید
ولی حتما قبل از راه اندازی با افراد دیگه ای که اطلاعتشون زیاد هست مشورت کنید مخصوصا Web Developer ها که اطلاعات خوبی می تونن در اختیارتون قرار بدن
اگه هم بخوایید سایت دانلودسنتر یا تفرحی مثل سایت های فارسی دیگه راه اندازی کنید، احتمالش هست به درآمدزایی برسید ولی یکم کارتون سخت تر می شه

پ.ن: اگه من موردی رو اشتباه گفتم یا ناقص گفتم خوشحال می شم دوستان گوشزد کنن تا اطلاعات من هم کاملتر بشه

shockwave25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش می کنم،
منظورم من از اون حرف این نیست که الان از راه اندازی همچین سایتی ناراضی باشم (راضی هستم و مشکلی نداشتیم تا الان خدا رو شکر)
اگه بخوایید می تونید الان هم سایت دانلودسنتر یا تفریحی راه اندازی کنید، هیچ مشکلی نیست
ولی مسئله ای هست که نباید کارتون تکراری باشه باید بین سایت های مشابه فارسی جستجو کنید ببنید چه موردی رو کمبود داره شما اون رو جبران کنید (با توجه به سرمایه و توان خودتون)
اگه هم یک ایده یا طرح دارید بهترین کار این هست که اون رو انجام بدید
ولی حتما قبل از راه اندازی با افراد دیگه ای که اطلاعتشون زیاد هست مشورت کنید مخصوصا Web Developer ها که اطلاعات خوبی می تونن در اختیارتون قرار بدن
اگه هم بخوایید سایت دانلودسنتر یا تفرحی مثل سایت های فارسی دیگه راه اندازی کنید، احتمالش هست به درآمدزایی برسید ولی یکم کارتون سخت تر می شه

پ.ن: اگه من موردی رو اشتباه گفتم یا ناقص گفتم خوشحال می شم دوستان گوشزد کنن تا اطلاعات من هم کاملتر بشه

هدف اصلی من زدن سایت و کنارش فروشگاه هست من برایم بازید خیلی مهم است مطمئن هستم داخل این دو زمینه رقابت زیاد است دیگه عقلم نمیرسد تو چه زمینه فعلیت کنم شما پشنهادت چی

بالا