آژانس هواپیمایی
pop up

کمک برای برنامه نويسی -- كار با عكس در كد نويسي

شروع موضوع توسط roozen ‏21 فوریه 2006 در انجمن خانواده C++ , C

  1. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    سلام
    بعد از مشورط با saalek به این نتیجه رسیدم که تاپیک بدم.

    من برای پروژه دانشگاه ،یک تابلو تبلیغاتی الکترونیکی باید تحویل بدم .این تابلو ها رو حتما در بانکها و مغازه ها دیدید که متون دلخواهی رو نمایش می دن و از یک سری LED (دیودهای نورانی ) تشکیل شدن.خوب من یک نمونه که قابلیت نمایش متن رو داره ساختم ولی از طرف استاد رد شد و باید قابلیت نمایش تصویر هم به اون اضافه بشه.البته نه تصاویر پیچیده بلکه بیشتر ایکونها و شکلهای ساده مد نظر هستن. خوب کاری که درمورد متن کردم این بود که نشستم حرف به حرف فونت (نازنین)رو به صورت نقاط منفصل در اوردم و تونستم اونها رو روی نمیشگر ادرس دهی کنم.

    اصل مطلب: حالا برای اینکه بتونم تعداد بینهایت تصویر رو روی این تابلو نمایش بدم دیگه نمی تونم دونه به دونه نقاط هر تصویر رو به صورت دستی طراحی کنم (البته عقل سالم می گه این کارو نکنم) .
    حالا کمک میخوام .1- زبان برنامه نویسی اصلا مهم نیست چی باشه و فقط نتیجه مهم هست.
    2- فایلهای تصویری هم gif , bmp هستن.

    ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه که ما هم یه چیزی یاد بگیریم هم کارمون راه بیوفته.
     
  2. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام
    خوب هستيد
    به نظر من شما بايد تصاوير گرافيكتون رو رندر كنيد . يعني اينكه بيايد و مثلا يك مربع 4 در 4 در نظر بگيرد و بعد ميانگين رنگ هاي اون رو حساب كنيد . حالا شما يك تصوير شطرنجي داريد كه در واقعه يك اريه از نقاط است
    اگر مد گرافيكي شما سياه و سفيد باشه اين اريه به اريه هاي از 0 و يك تبديل ميشه كه ميتونيد به راحتي روي نمايشگر ادرس دهي كنيد .
    شما ميتوانيد اين كانورتور را به زبانهاي مختلفي بنويسيد .
    اگر خواستيد از اين تكنيك ( تا اونجايي كه ميدونم تكنيكي كه در بيشتر اين نمايشگر ها بكار ميرود ) استفاده كنيد با زبان وي بي به راحتي ( يا هر زبان راه دست شما ) برنامه ان نوشته ميشود .
    (نمونه آن را اگر خواستيد بگيد تا اگر هنوز رو هاردم داشتم براتون آپلود كنم )
     
  3. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    سلام
    ممنون از راهنماییتون.
    اگر امکان داره یک نمونه برام اپلود کنید .یا بیشتر در مورد الگوریتم کار توضیح بدین .
    چون کلا در الکترونیک ما پردازش تصاویر رو به صورت سخت افزاری دنبال میکنیم (مثلا تبدیل انالوگ به دیجیتال یا برعکس و کمی مخابرات ) بنابراین اصلا در مورد سیستم نرم افزاری پردازش تصویر اطلاعی ندارم.

    با سپاس
     
  4. mohammad_110

    mohammad_110 کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    60
    تشکر شده:
    0
    به نظر من از اول بهتر بود حروف رو هم دستی ایجاد نکنید .

    یک راه ساده اینه که محیط گرافیکی در سی رو استفاده کنیم و هر چیزی که می خواهیم روی صفحه بنویسیم یا بکشیم و بعد توسط توابع خود سی که بخشی از Pixcel ها رو از محیط گرافیکی می تونه بخونه بگیریم و عین همون Pixcel رو به صفحه LED منتقل کنیم .

    البته اگر بخواهید از فایلهای تصویری استفاده کنید باید ساختار اون رو بدونید . چون هر نوع فایل تصویری ساختار خاص خودش رو برای ذخیره کردن عکس داره .
     
  5. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,719
    تشکر شده:
    231
    محل سکونت:
    My House
    شما بايد به تعداد پيكسلهاي تصوير LED داشته باشي؟
    براي اين كار تصاوير بايد حتما باينري باشن ديگه؟
    اين كه از نمايش حروف ساده تره.
    فقط كافيه resource يه فايل تصوير رو بتوني بگيري و تو يه آرايه نگه داري.
     
  6. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام
    خوب هستید
    مصطفا جان حتما نیابد به تعداد پیکسل ها led داشته باشه ( باید بطونه تصویر رو رندر کنه همین ) مثلا می تونه تا اندازه مناسب عکس کوچیک کنه و بعد اون رو تبدیل به ارایه کنه . اما اینجا یک مشکل پیش میاد معمولا این صفحه های چرخان تک رنگ یا دو رنگ ( بصورت معمولی و گرنه سه رنگ ان هم موجود است ) هستند پس باید رنگ تصویر عوض بشه و چون led نسبت به پیکسل مونیتور خیلی بزرگ تره پس باید هر led نمایش دهنده چند پیکسل روی صفحه مونیتور باشه لذا باید عکس رو ابتدا شطرنجی و بعد جهت نمایش به آرایه ای از اعداد تبدیل و سپس توسط میکرو کنترل و صفحه led ها نمایش دهند .

    roozen جان این هم سورس برنامه ای گفته بودم البته یه ذره باید تغییرش بدی تا برای کار شما مناسب بشه.
    چند حا هم برای افزایش سرعت یه کلک های زدم چندین حلقه تو در تو و ...
    در ضمن کد خوندن فایل های بیت مپ توی سورس وجود داره تا بتونی این کار رو با c هم انجام بدی
    امید وارم کمک کنه :lol:
     

    فایل های ضمیمه:

    • savebmp.zip
      اندازه فایل:
      118.3 KB
      نمایش ها:
      42
  7. boxilink
  8. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    saeedsmk خیلی متشکرم.
    من هنوز فرصت نکردم برنامه رو تست کنم .اگر با مشکلی بر خوردم دوباره مزاحم میشم.(اگر اشکالی نداشته باشه؟)

    باز هم ممنونم
     
  9. Iran-PC

    Iran-PC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2006
    نوشته ها:
    69
    تشکر شده:
    1
    سلام
    سالک جان اینجارو معرفی کرد.
    روزن جان خیلی خوشحالم از آشناییتون.
    این کار خیلی آسونه.
    برای مشورت با هم و حل مشکلتون هر وقت اومدید یه PM به من بدید.