سلام به همه دوستان - من یه گیم نت دارم که 6 تا کلاینت داره و خودم سرور هستم (کلا 7 تا سیستم) - برنامه گیم پورت روی سیستم ها هست و بدون مشکل کار میکنه ولی جدیدا مشتری های حرفه ای پیدا کردم که میخوان آنلاین بازی کنن (گرنا که مخصوص وارکرافت باز ها هست ) - حالا من به یه مشکل خیلی بزرگ برخوردم - همونطور که خودتون میدونید گیم پورت خودش یه آی پی و پورت برای وصل شدن داره که باید توی برنامه نسخه سرور و کلاینت یکی باشه
کارت شبکه سرور آنبرد هست - کلاینت ها هم همینطور - مودم با یو اس بی وصل هست به سرور
هاب سوییچ هم 8 پورت هست - بنده آی پی هاب رو دادم به کارت شبکه و از این طریق سیستم ها شبکه هستن ولی الان طریقه اشتراک گذاشتن اینترنت مودم برروی شبکه رو بلد نیستم
این روش ها رو امتحان کردم :
آی پی قبلی سر جاشه و gate way رو آی پی مودم دادم و dns هم آی پی مودم هست ولی نتیجه : اینترنت روی سیستم ها شیر میشه ولی برنامه گیم پورت وصل نمیشه حتی من آی پی رو که به gateway دادم به برنامه گیم پورت وارد میکنم بازم وصل نمیشه
یکی از دوستان گفت مودم رو با کابل لن به سوییچ وصل کن و همین کارو کردم ولی بازم همون نتیجه حاصل شد
ویندوز سرور 7 و کلاینت ها ایکس پی هست
ممنون میشم کسی تجربه این مشکل رو داره راه حلش رو باهام درمیون بزاره
کارت شبکه سرور آنبرد هست - کلاینت ها هم همینطور - مودم با یو اس بی وصل هست به سرور
هاب سوییچ هم 8 پورت هست - بنده آی پی هاب رو دادم به کارت شبکه و از این طریق سیستم ها شبکه هستن ولی الان طریقه اشتراک گذاشتن اینترنت مودم برروی شبکه رو بلد نیستم
این روش ها رو امتحان کردم :
آی پی قبلی سر جاشه و gate way رو آی پی مودم دادم و dns هم آی پی مودم هست ولی نتیجه : اینترنت روی سیستم ها شیر میشه ولی برنامه گیم پورت وصل نمیشه حتی من آی پی رو که به gateway دادم به برنامه گیم پورت وارد میکنم بازم وصل نمیشه
یکی از دوستان گفت مودم رو با کابل لن به سوییچ وصل کن و همین کارو کردم ولی بازم همون نتیجه حاصل شد
ویندوز سرور 7 و کلاینت ها ایکس پی هست
ممنون میشم کسی تجربه این مشکل رو داره راه حلش رو باهام درمیون بزاره
Last edited: