• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای تحصیل یا کار آزاد

gbiqarar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان
من 1 ترم دیگه کاردانی نرم افزارم رو میگیرم ، و تصمیم گرفتم تابستان دفترچه پست کنم برای سربازی، مثل اینکه دانشگاه پیام نور غیر حضوریه و میشه در حین خدمت تحصیل کنی و بری امتحان بدی.
به نظر شما لیسانس دانشگاه پیام نور رو اگه یه موقعی خدا خواست سازمان ها استخدام زدن قبول میکنن؟
و اینکه بعد خدمت میخوام مغازه سوپر مارکت بزنم بنظرتون تحصیل کنم یا برم دنبال کار آزاد؟؟؟؟
و علاقه ام هم به مغازه داری زیاده و سرمایه هم یه 20 تومنی میتونم جور کنم بعد سربازی.
ممنون میشم راهنماییم کنین (موندم تو دو راهی)

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
سلام
درس خوندن و مدرک گرفتن در صورتی خوبه که بدونی واسه استخدام صد در صد پارتی داری و مطمئن هستی استخدام میشی و گرنه عمرتو مثل من تلف نکن
من جای شما بودم خدمت هم نمیرفتم میچسبیدم به کار آزاد و سوپرمارکت که بازارش خوبه و شروع به کار میکردم خدمت میخای بری که دو سال عمرتو تلف کنی
کارتو شروع کن و بیخیال بقیه

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
سلام
درس خوندن و مدرک گرفتن در صورتی خوبه که بدونی واسه استخدام صد در صد پارتی داری و مطمئن هستی استخدام میشی و گرنه عمرتو مثل من تلف نکن
من جای شما بودم خدمت هم نمیرفتم میچسبیدم به کار آزاد و سوپرمارکت که بازارش خوبه و شروع به کار میکردم خدمت میخای بری که دو سال عمرتو تلف کنی
کارتو شروع کن و بیخیال بقیه
دمت گرم
دقیقا طرز فکرت مثل خودمه
منم یه ترم دیگه کاردانی تموم میشه قراره که شرکت ثبت کنم و کارم رو شروع کنم
بیخیال سربازی

gbiqarar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان منم پارتی ندارم ولی نظامی چند نفری داریم و من هم روحیه **** رو ندارم میخوام برم کار آزاد.
ولی آخه سربازی نرم که نمیشه هممون باید بریم بلاخره
اگه نرم سربازی چیکار کنم فکری تو سرتون هست؟

gbiqarar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دمت گرم
دقیقا طرز فکرت مثل خودمه
منم یه ترم دیگه کاردانی تموم میشه قراره که شرکت ثبت کنم و کارم رو شروع کنم
بیخیال سربازی
چه شرکتی کار میکنی دوست من؟
شما هم برای لیسانس نمیخونی؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
چه شرکتی کار میکنی دوست من؟
شما هم برای لیسانس نمیخونی؟
من رشتم معماری هست و طراحی داخلی و نما رو یاد گرفتم خودم و قرار شرکت مهندسی ساختمانی بزنم که طراحی ها رو انجام بدم
من راستش دیگه به این نتیجه رسیدم که کار دولتی بدون پارتی گردن کلفت امکان پذیر نیست و دانشگاه هم وقت تلف کردن که درس بخونن میخواستم برای لیسانس بخون ولی ترم آخر رو هم شاید بیخیال بشم یعنی چون یه کار دیگه ای رو میخوام شروع کنم باید وقتم آزاد باشم میگم که شاید ترم آخر رو هم نباشم
در ضمن اگر به فکر خدمت رفتن هم نیستی که بهتره نباشی همین الان برو دنبال شرکت ثبت کردن و گواهی نامه و همه چی که قرار انجام بدی باکارت پایان خدمت برگه اشتغال به تحصیل بگیر و اوکی کن
حداقلش تا 10 سال دیگه گواهی ناه داری و شرکت هم ثبت کردی
اگر میخوای مثلا پروانه کسب بگیری که خودت نمیتونی باید بزنی به اسم پدرت
پسر عموم خدمت نرفت الان خرید-هم ماشین داره و هم کار داره و هم بدون گواهی نامه رانندگی کرد هم جیبش هم پره
تازشم مگه چقدر حقوق میدن کار دولتی؟صبح ساعت 7 باید بری 3 بیای یا 2 بعد از ظهر
خودت دفتر بزن آقای خودت باش یه طرح هم بزنی تو یکماه بیشتر از حقوق دولتی گیرت میاد

gbiqarar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اره منم به همین نتیجه رسیدم دیگه درس خوندن فایده نداره الان تو هر کوچه یه دانشگاهی هست از ازاد گرفته تا دولتی
میخوام برم یه مغازه سوپر مارکت بزنم به مغازه داری علاقه دارم.
خیلی ممنون بابت راهنماییتون.

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
از من به شما نصیحت اگر میخای سراغ کار آزاد بری به هیچ وجه خدمت نرو که دو سال از عمرتو به باد دادی
الان من یکی از پسرهای فامیلمون کارش فنیه و آزاده درس که نخوند خدمت هم نرفت الان ازدواج کرده امسال هم خدمتش رو خرید زندگیش هم رو به راهه
یا بچه محلیمون خدمت نرفت درس هم نخوند و بعد خدمت رو خرید ازدواج هم کرد شغل آزاد هم داره
خدمت رفتن به درد کسی میخوره که بخاد جایی استخدام بشه و کارت پایان خدمت نیاز داره
در کل به جای اینکه دو سال از بهترین سالهای زندگیتون رو تلف کنی و بیگاری بکشن ازت کارتو شروع کن و تلاشتو بکن

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
اره منم به همین نتیجه رسیدم دیگه درس خوندن فایده نداره الان تو هر کوچه یه دانشگاهی هست از ازاد گرفته تا دولتی
میخوام برم یه مغازه سوپر مارکت بزنم به مغازه داری علاقه دارم.
خیلی ممنون بابت راهنماییتون.
قبلا اره با درس خوندن به جایی میرسیدن همین دایی من با دیپلم رفته بانک الانم بانک هست مسئول تسهیلات
الان برای رفتن شرکت کاله باید دیپلم داشته باشن :D
در مورد گواهینامه هم اگر نمیتونی 400 هزینه کنی بدون گواهی نامه رانندگی کن
من 5 نفر رو میشناسم سرباز فرار هستن ولی ماشین دارن و خیلی هم شیک دارن رانندگی میکنن حتی یکیشون هم بدون پروانه کسب داره کار MDFکابینت انجام میده
توی رانندگی باید حواست جمع باشه نه یه کاغذ
مثل مدرک خودمون فایده ای نداره بری خواستگاری نمیپرسن مدرک چیه؟میگن کارت چیه-اگه بگید دکترا دارم ولی بیکارم میندازنت بیرون
گواهی نامه هم همینطور کسایی رو میشانسم بدون گواهی نامه خیلی ریلکس دارن رانندگی میکنن بهتر از اونایی هست که گواهی نامه دارن و هی تصادف میکنن و هواسشون به جایی نیست
به هر حال من این حرفا رو نزدم که شما رو از گواهی نامه و سربازی و درس منصرف کنم واقعیت مملکتم رو بهتون گفتم چون این قضایا همشون بهم ثابت شدن و دیدم که بهتون گفتم خودم هم که گفتم میخوام این کارا رو انجام بدم.
یه چیزی الان سند زدن ماشین و خونه یا هر چی دیگه که بخرید پایان خدمت نمیخواد
امیدوارم موفق باشید

Last edited:

gbiqarar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قبلا اره با درس خوندن به جایی میرسیدن همین دایی من با دیپلم رفته بانک الانم بانک هست مسئول تسهیلات
الان برای رفتن شرکت کاله باید دیپلم داشته باشن :D
در مورد گواهینامه هم اگر نمیتونی 400 هزینه کنی بدون گواهی نامه رانندگی کن
من 5 نفر رو میشناسم سرباز فرار هستن ولی ماشین دارن و خیلی هم شیک دارن رانندگی میکنن حتی یکیشون هم بدون پروانه کسب داره کار MDFکابینت انجام میده
توی رانندگی باید حواست جمع باشه نه یه کاغذ
مثل مدرک خودمون فایده ای نداره بری خواستگاری نمیپرسن مدرک چیه؟میگن کارت چیه-اگه بگید دکترا دارم ولی بیکارم میندازنت بیرون
گواهی نامه هم همینطور کسایی رو میشانسم بدون گواهی نامه خیلی ریلکس دارن رانندگی میکنن بهتر از اونایی هست که گواهی نامه دارن و هی تصادف میکنن و هواسشون به جایی نیست
به هر حال من این حرفا رو نزدم که شما رو از گواهی نامه و سربازی و درس منصرف کنم واقعیت مملکتم رو بهتون گفتم چون این قضایا همشون بهم ثابت شدن و دیدم که بهتون گفتم خودم هم که گفتم میخوام این کارا رو انجام بدم.
یه چیزی الان سند زدن ماشین و خونه یا هر چی دیگه که بخرید پایان خدمت نمیخواد
امیدوارم موفق باشید

تشکر دوست عزیز برای راهنمایی من گواهی نامم رو هم گرفتم فقط این سربازی رو مشکل دارم ببینم میتونم بخرم.

gbiqarar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
از من به شما نصیحت اگر میخای سراغ کار آزاد بری به هیچ وجه خدمت نرو که دو سال از عمرتو به باد دادی
الان من یکی از پسرهای فامیلمون کارش فنیه و آزاده درس که نخوند خدمت هم نرفت الان ازدواج کرده امسال هم خدمتش رو خرید زندگیش هم رو به راهه
یا بچه محلیمون خدمت نرفت درس هم نخوند و بعد خدمت رو خرید ازدواج هم کرد شغل آزاد هم داره
خدمت رفتن به درد کسی میخوره که بخاد جایی استخدام بشه و کارت پایان خدمت نیاز داره
در کل به جای اینکه دو سال از بهترین سالهای زندگیتون رو تلف کنی و بیگاری بکشن ازت کارتو شروع کن و تلاشتو بکن
الان شرایط خرید خدمت چیه ؟ حتما باید بالای 27 یا 28 سال باشی؟
و اینکه قیمت خریدش چقدری هست تقریبا؟

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151

والا من فامیلمون با ده ملیون خرید خدمتشو گواهینامه هم گرفت
حالا شما که دانشجویی راحت گواهینامه میتونی بگیری
سنش مهم نیست
البته مدرک داشته باشه گرون تر در میاد مثلا فوق دیپلم 15 20 میلیون و لیسانس بیشتره

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
باید 8 سال غیبت داشته باشن
برای دیپلم 15 تومن زیر دیپلم 10 تومن کاردانی هم 20 تومن فکر کنم باشه

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
گول اینو اونو خوردیم درس خوندیم آدم شیم نگو ..... اینقد استرس اینقد شب بیداری آخرشم همه به ریشت بخندن که عرضه نداشت کار پیدا نکرد هنوز عذاب روحی که خودت میکشی ب کنار
خلاصه پارتی داری درحین خدمت بخون
نداری برو مغازه باز کن

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
گول اینو اونو خوردیم درس خوندیم آدم شیم نگو ..... اینقد استرس اینقد شب بیداری آخرشم همه به ریشت بخندن که عرضه نداشت کار پیدا نکرد هنوز عذاب روحی که خودت میکشی ب کنار
خلاصه پارتی داری درحین خدمت بخون
نداری برو مغازه باز کن

داداش این پست منو بخون , تایید حرفت خودته
http://forum.persiantools.com/threa...ترین-هدفتون-چیه؟.641104/page-16#post-11755935

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
ببین دوستان البته من نظرم اینکه اونایی که فنی بودن و رفتن به دانشگاه فقط بشینن کلاس یه چیزی یاد بگیرن البته میتونن بیرون مدرکشو بگیرن دیگه دانشگاه این همه دردسر نکشن.
مثلا کساییی که مکانیک خوندن خوب باید برن تعمیر ماشین چون حقوقی که ماشین سازا میدن و در مقابل رنج کشیدن کار نمیصرفه درس بخونن.
الان من مدرک فنی معماری و ساختمان رو گرفتم گواهی هم بهم دادن که روش وام میدن هم اینکه دانشگاه هم رفتم و به خاطر اینکه نمیخوام برم خدمت چون میدونم مدرکم رو نمیدن برای همین واحد ها رو کم گرفتم البته درس تخصصی گرفتم که یه چیزی بیاد رو اون چیزی که میدونم- چون من کارم 3d و اتوکد هست برای همین کسایی که میخوان مهر بگیرن یا توی یه شرکت دولتی استخدام بشن معمولا مدرک بالا میگیرن ما که هیچ پارتی نداریم همین بستمونه حداقل یه فنی رو یاد گرفتیم دفتر مهندسی هم بری کار میخوان ازت که بلدی یا نه نه اینکه بگن مدرکت چیه و .......
به نظر من هر کسی باید تو رشته ای که هست فکر کنم درس براش خوبه یا نه
مثلا رشته های حسابداری خوب کار خیلی کم هست باید مدرک بالا رو بگیری
من خودم دیدم که با مدرک کارشناسی ارشد اون طرف رو توی شهرداری راه ندادن فرداش اومد برای سوپوری اسم نوشت

بالا