• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خریدن سیستم.لطفا کمک کنید دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pouyan4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام
دوستان برادر من از سوئد یک کارت گرافیک 7970 Core Ediiton و یک کولر Hyper 212 Evo می فرسته تا 2 هفته دیگه.من بقیه قطعات رو می خوام تا 1500-1600 جمع کنم لطفا کمک کنید درباره Main , cpu ,Ram ممنونتون می شم.هرکی قطعه خوب هم داره بگه به من مرسی.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
رم دوتا 4 گیگ برای کالاف 10 و واج داگز - قیمت 200 تا 250

پاور 535 گرین ترمال رایت تاپپاور - 200 - اکتیو پی اف سی بگیر حتما

سی پی یو مادربرد سوکت 1150 - سی پی یو کور ای فایو 500 تومنی مادر بردم اچ 87 حدود 250 تومن

رایترو کیس هم 250 تومن - کیس مگنوم 2 هست 200 تومن و رایترم 50 تومن

هاردم با خودت یه ترا سیگیت بگیر 180 تومن

اکبند بگیر اگر پول داری ولی از فروم نگیر - از وقتی بخش شکایاتو برداشتن یه سری قطعات میبینم که میخوام برم سمت شهر سخت افزار . بنداز بندازی شده که نگو . قطعه فرو میکنن تو پاچه همدیگه به شکلی کاملا مهندسی و آنالیز شده بعد هم دیگه هیچیو قبول نمیکنن . میتونید یه تاپیک بزنید ببینید کیا چقدر سرشون کلاه رفته .

قابل توجه مدیران :

اگر میخواهید درامد زایی فروم بیشتر بشه بخش شکایاتو را بندازید . فقط به فکر پول نباشید . با این رویه که پیش گرفتید جز اینکه قطعه تعمیری به خریداران اینجا بندازن و تعداد بازدید کننده هاش کم بشه چیزی نسیبتون نمیشه .

ما این همه نظر دادیم برای بخش شکایات هیشکی حتی یه نقل قول نکرد که باشه باهاتون تماس میگیریم

بخش شکایاتو با درامد زایی بیجه بزنید لطفا وگرنه فاتحه فروم خونده میشه در اینده ای نه چندان دور .

خواستی شماره موبایلتو پی ام کن بریم بازار بگیریم

pouyan4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ممنون از توضیحی که دادی .اما راجب Cpu و Main بیشتر توضیح می دی؟؟ 3570 که تو فروم های خارجی پیشنهاد کردن خیلی گرونه و من نظرو رو 6350 ام ای دی با مین گیگا بود.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
ای ام دی آشگاله

وقتی یه ماشینی 200 دلاره و یه ماشینی 100 دلار اما قطعات دقیقا عین هم

و میبینی ماشین 200 دلاری بازارو قبضه کرده و فروشش خیلی بیشتر از ماشین 100 دلاریه حتما دنبال دلیلش برو

الان سی پی یو ای ام دی 8 هسته 24 مگ کش هست بازار 400 تومن در حالی که کور ای 3 دو هسته ایه اینتل 3 مگ کش 400 تومنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا