• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید بک لینک

behnammazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.
من یه سایت خبری جدید زدم. برای اینکه سرعت ایندکس شدن مطالب بالا بره کلا چه پیشنهادی دارید؟ به نظر خودم که خرید بک لینک باید خوب باشه. حالا چندتا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگر پاسخ دهید.
- چه تعداد بک لینک و برای چه مدت زمانی خریداری بشه؟
- از سایت های با پیج رنک چند خریداری بشه بهتره؟
- آیا باید از سایت هایی خریداری بشه که موضوع آن ها همانند موضوع سایت من هستند یا موضوع سایت مهم نیست؟
اگر شما راه دیگه ای بجز خرید بک لینک برای افزایش سرعت ایندکس مطالب دارید لطفا بفرمایید.
با تشکر.

cup

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
اگر خواستين بك لينك بخرين به امضاي من رجوع كنين.

behnammazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی نیست جواب بده؟

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
سلام.
من یه سایت خبری جدید زدم. برای اینکه سرعت ایندکس شدن مطالب بالا بره کلا چه پیشنهادی دارید؟ به نظر خودم که خرید بک لینک باید خوب باشه. حالا چندتا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگر پاسخ دهید.
- چه تعداد بک لینک و برای چه مدت زمانی خریداری بشه؟
- از سایت های با پیج رنک چند خریداری بشه بهتره؟
- آیا باید از سایت هایی خریداری بشه که موضوع آن ها همانند موضوع سایت من هستند یا موضوع سایت مهم نیست؟
اگر شما راه دیگه ای بجز خرید بک لینک برای افزایش سرعت ایندکس مطالب دارید لطفا بفرمایید.
با تشکر.

بستگي داره

واسه سايت خبري بايد به فكر اين باشي كه بازديد كننده ثابت گير بياري چون رقابت با سايت هاي بزرگ خبري تو گوگل , كمي سخته

در مورد ايندكس شدن هم اگه به صورت عادي كار كني و هر روز آپ كني سايت رو خود گوگل تشخيص ميده و سرعت ايندكس ت ميره بالا
من ي وبلاگ تفريحي داشتم بدون خريد بك لينك ( يعني هيچ هزينه اي واسش نكردم ) ولي هر روز آپ ميكردم و بهش مي رسيدم بعد چند ماه مطالب بعد چند دقيقه تو گوگل ايندكس ميشد

بك لينك هم بيشتر واسه رنك گرفتنه....البته نه اينكه تاثير نداشته باشه ولي بيشتر بك لينك سه ماهه خريد و فروش ميشه چون رنك گوگل هر 3 ماه يك بار آپ ميشه

اگه بودجه شو داريد از نظر من واسه سايت خبري بجاي بك لينك پاپ آپ از چندتا سايت پربازديد بخريد بهتره

توصيه ميشه مقالاتي كه در همون پي تي در مورد گوگل نوشته شده رو مطالعه كنيد

aquaquest

Registered User
لایک‌ها
25
اگر بك لينك خواستيد مي توانيد از امضاي من استفاده نماييد.
البته صد در صد آپديت مستمر و سئو در ايندكس شدن مطالبتان موثر مي باشد و بك لينك كمكي است براي زودتر آشنا شدن گوگل با سايت شما.

بالا