• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید عمده فلش usb با رم مموری ...

karvill74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دوستان اولین پستم هستش
ممنون میشم کمک کنید ...

من میخوام یه سرمایه ریزی کوچولو کنم
فلش با رم بیارم بفروشم

میخواستم بدونم از کجا باس تهیه کنم ...
الان سود داره ؟ نداره ؟
کلا سودش چن درصده ؟

ممنون میشم یه راهنمایی کامل کنید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

سلام دوستان اولین پستم هستش
ممنون میشم کمک کنید ...

من میخوام یه سرمایه ریزی کوچولو کنم
فلش با رم بیارم بفروشم

میخواستم بدونم از کجا باس تهیه کنم ...
الان سود داره ؟ نداره ؟
کلا سودش چن درصده ؟

ممنون میشم یه راهنمایی کامل کنید
سلام عزیز. کلا توی بازار سخت افزار اگربخواین عمده کار کنید اونم روی یه قطعه ای که توی بازار ریخته خیلی باید زرنگ و پولدار باشید که سودتون تضمین شده باشه. چون اینقدر مایه دار و کله گنده هستند که مقادیر هنگفتی از چین وارد می کنند که رقابت باهاشون خیلی مشکله. توصیه می کنم اگر قبلا از این کارها نکردید بیخیال بشید. اما اگر به خودتون مطمئن هستید و میخواین از منبعش تامین کنید باید تشریف ببرید چین. اونجا بر اساس خواسته شما کیفیت و حجم و ... عمده تولید می کنن و بهتون میدن. قلابی بخواین هم براتون می زنن. جنس درجه یک هم بخواین براتون می زنن. هر لیبلی بخواین براتون روش می زنن.
چون توی ایران نظارتی روی بازار نیست نمیشه گفت سودش چقدره. حتی ممکنه بیش از 100% هم براتون سود داشته باشه(اگر جنس ارزون سفارش بدید). اما باز هم توصیه می کنم اگر تابحال از اینجور کارها نکردید بهتره از یک کار ساده تر(نه در حوزه کامپیوتر) شروع کنید و کم کم گسترش بدید , چون توی بازار کامپیوتر آن قدر دست زیاد شده که مثلا فلش رو بصورت امانی باید بزارید براتون بفروشن و چون رقابت زیاده ممکنه تا مدتها به پولتون نرسید.
خلاصه باید یک کاسب سر و زبون دار هم باشید و خیلی با احتیاط و سیاست جلو برید. به نظر من سرمایه گذاری روی مواردی مثل لوازم آرایشی به مراتب بهتره و ریسکش کمتره. همونم از چین باید وارد کنید. اینها نظر بنده بود.

midco

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
43

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196
بالا