• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید (فوری)

enikon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام {ند تا سوال داشتم:؟
1. آیا خرید دوربین هایی مثل f717 & f828 که قدیمی هستند میارزه ؟ (صرف نظر از قیمت)
2.بین دو دوربین fuji s5500 & canon s1is کدوم رو پیشنهاد میدید؟ وآیا با اومدن دوربین های s2is & s5600 با توجه به قیمت پایین مدل های قبلی با توجه به کارایی کدوم رو بگیره بهتره؟ یکی از دو مدل رو بگید با دلیل

3. دوربین های کداد مثل : p850 & z740 & z750 روپیشنهاد میدید ؟با دلیل
4.ودر کل دوربین های slr-like مثل:اh1 & h2 & s2is & s5600 و..... تا500000 کدوم رو پیشنهاد میدید؟ با دلیل
و قبلش هم تشکر میکنم که جواب میدین

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
اون دو تا مدل سونی که اصلا" دیگه نمیارزه اینقد پولشون رو داد مال سال 2003 هستن و هنوز قیمتشون حول و هش 780000 هست که بنظرمن تو کار دیجیتال واقعا" مسخرس . اما در مورد سئوال دومت هم باید بگم که این دو مدل قدیمی یه سری ایرادات دارن که تو مدلهای بعد تصصیح میشه و بهتره که تا جایی که میشه و توان مالی هست دوربینهایی خریداری بشه که تاریخ ساختشون زیاد قدیمی نباشه . الان دیگه 3.2 مگاپیکسل یکم کمه بنظرم . مسلما" کانن S2IS خیلی بهتره.
سئوال سومت هم بدون دلیل و با دلیل بگم که نه !! چون کداک محصولی ناشناخته در بازار ایرانه ، دلیلشم تحریم امریکاست . پس از همه لحاظ (گارانتی و قطعات یدکی مثل: باطری و خرابی لنز و ...) مشکل پیش میاد.
در مورد سئوال اخرتم من یه مدل میگم که از همه بهتره و اونم 8700 نیکون هست که متاسفانه کسی تو خرید بهش توجه نمیکنه اما خیلی مهمه که بدونید کارامدتر از این نیکون من دوربینی ندیدم. قیمتشم 530 هزار تومان هست .
http://www.dpreview.com/reviews/com...z,nikon_cp8700,sony_dsch1,sony_dsch2&show=all

سونی h2 و نیکون8700 اگه امکانات و کیفیت رو در کنار هم میخوای .

enikon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خیلی ممنون از جواب کاملتون
سوال 1& 4 رو برای خودم نبود :blink:
وسوال 3 رو کاملا قانع شدم :(
ولی جواب سوال دوم قانعم نکرد چرا s2is رونسبت به s5600 بهتر میدونید بجز lcd چرخان & zoom 12x و لرزه گیر
با توجه به این که s5600 تا iso 1600 داره و من هم iso بالا لازم دارم و هم چنین filter خوردن دوربین
و هم چنین این که sensor یک اندازه دارند

enikon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید ولی انگار روی سردرش زدم فوری:(

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نقل از enikon :
ببخشید ولی انگار روی سردرش زدم فوری:(
با سلام من هم نظر تو رو داشتم ولی یه lumix fz20 خریدم که نسبت به قیمتش واقعا عالیه در ضمن کیفیت عکسش هم اصلا فرقی با R1 نداره امکاناتش هم از s2is خیلی بیشتره من این رو توصیه می کنم

enikon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sina_judgment :
با سلام من هم نظر تو رو داشتم ولی یه lumix fz20 خریدم که نسبت به قیمتش واقعا عالیه در ضمن کیفیت عکسش هم اصلا فرقی با R1 نداره امکاناتش هم از s2is خیلی بیشتره من این رو توصیه می کنم
سلام چه عجب یکی پست ما رو جواب داد خیلی ممنون از آقا سینا که جواب دادن ولی فکر کنم قیمتش یکم زیاد تر باشه
و همچنین من از نویز زیادی panasonic ها ورنگ هاشون البطه توی این عکس هایی که ازش دیدم رو خوشم نیومد و همچنین از ظاهرش به خاطر جای چشمیش خوشم نیومد

enikon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا هرکی میاد یک نظر میده میره؟:hmm:

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سایز سنسورشون تقریب هست و اون کیفیت لازم رو ندارن . نویز این فوجی ها خیلی زیاده و مشکل رنگهای ناخواسته رو دارن که خیلی بوضوح تو کارشون هست بعلت داتن نویز بالا ایزوهای بالاشون مثل این ایزو اسپید 1600 عملا" بلا استفاده هستش . کیفیت لنزشون غالبا" مثل کنون نیست . اگه امکانات میخوای فوجی بگیر والا .... . فوجی سه تا دی اس ال ار داره که واقعا" خیلی عالی هستن برای خرید دی اس ال ار واقعا" توصیه میشن اما دوربنهای دی اس ال ار لایک برای کار خوبن نه تجربه کیفیت . یعنی برای یادگیری بیشتر خوب هستن . البته چیزی کم ندارن اما کم میارن. عکساتون اون جلوه ای رو که باید ندارن. موفق باشی.

بالا