• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای راه اندازی شبکه

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام به همه دوستان - بنده میخوام تو گیم نت اینترنت رو بین همه سیستم ها به اشتراک بذارم

مشکل من اینه که یدونه کارت شبکه دارم و فقط میشه یا اینترنت وصل باشه یا برنامه گیم پورت

مخواستم بدونم میشه با همین کارت شبکه آنبورد هم اینترنت و هم شبکه راه بیفته ؟

چون مودم با یو اس بی وصل هست و فکر کنم بشه یه کاریش کرد

ممنون میشم کمکم کنید

درضمن ویندوز من (سرور ) ویندوز 7 هست و سیستم های مشتری ایکس پی هستن

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
اگر شبکه بر قرار باشه و کامپیوتر سرور (مدیر) دسترسی به نت رو داشته باشه شما می تونید با مراجعه به این مسیر نت رو برای دیگر کلاینت ها فعال کنید :

Control panel > Local Area Connection > Properties > Sharing

تیک رو فعال کنید.

+اینکه از خود مودم و دیگر سافت ها میشه دسترسی و ... رو برای کلاینت ها تعیین کرد.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
اگر شبکه بر قرار باشه و کامپیوتر سرور (مدیر) دسترسی به نت رو داشته باشه شما می تونید با مراجعه به این مسیر نت رو برای دیگر کلاینت ها فعال کنید :

Control panel > Local Area Connection > Properties > Sharing

تیک رو فعال کنید.

+اینکه از خود مودم و دیگر سافت ها میشه دسترسی و ... رو برای کلاینت ها تعیین کرد.

ویندوز خودم سون هست و کلاینت ها ایکس پی - اون آدرس میرم 2تا هست که اولی مال هاب سوییچ هست و گزینه share داره ولی دومی که مودم هست اون گزینه رو نداره

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
شما جفت گزینه ها رو فعال کنید ....

خب متاسفانه توی تنظیمات مودم که با یو اس بی وصله گزینه share نداره

اگه بتونم واستون با عکس میگم چطوری شبکه کردم.اخه برنامه گیم پورت (شبکه گیم نت هست) خودش ای پی و پورت داره و باید توی سیستم سرور و کلاینت ها یکی باشه.ای پی هاب سوویچ رو باید بهشون بدی تا کامل راه بیفته

یکی از دوستان گفت مودم رو به یکی از پورت های هاب سوویچ وصل کن.همین کارو کردم و ای پی مودم رو جایگزین کردم (هم توی برنامه گیم پورت و هم تنظیمات شبکه )که روی کلاینت ها اینترنت راه افتاد ولی شبکه از کار افتاد و گیم پورت وصل نمیشد

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
- شما مودم رو با لن وصل کن

- برند و مدل مودم ات چیه ؟

- یه عکس هم بگیری خب طبعا بهتره

- والله با برنامه گیم پورت کار نکرده ام اما شما به 2 صورت می تونید شبکه کنید :

1- نظیر به نظیر (workgroup)
2- سرور و کلاینت (Domin)

در حالت اول که برای شما مناسبتره (با توجه به عداد کم کلاینت و ضعف در سرور و سویچ) + همه کلاینت ها باید در یک گروه کاری باشند اما اسم کلاینت ها و عدد آخرشون متفاوت باشه ضمن اینکه در این روش اگر بخواهید مدیری انتخاب کنید بایستی آی پی 1 رو بهش بدی و همچنین دیفالت گتوی مابقی کلاینت ها به این آی پی مبدل کنید.

حالا دسترسی ها و محدودیت ها و کنترلر ها و ... بماند که بحثش جداست.

بالا