آژانس هواپیماییexchanging

کمک برای ساختن cd مولتی بوت تحت dos

شروع موضوع توسط night wolf ‏15 سپتامبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    سلام
    حتما شما هم cd ویندوز 98 رو دیدین که وقتی میخواد بوت بشه (از طریق داس) یه منو میاد با دو گزینه
    Boot From Hard Disk
    Boot From CD Rom
    چطوری میشه تو cd این گزینه ها رو قرار داد؟
    فایلهای بوتش رو تو cd راحت میشه گیر آورد اما چجور باید ویرایششون کرد؟
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    فک کنم با نت پد ! قدیما یادمه یکم تغییرات دادم توش ولی الان یادم نی اصن !
    راستی ! چطوره یه سیدی درست کنیم همه این خرت و پرتای بوت و بریزیم توش ! یه منوهم درست کنیم واسش ! جالب میشه ها !
     
  3. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
  4. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    چه سوال جالبي .
    زياد باهاش درگير نشدم . اما فكر كنم چيزي به اسم config توشون باشه كه با اون بايد ور بري .
     
  5. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    منوها از طريق فايلهاي autoexec.bat و config.sys ساخته ميشن اما اينكه چطوري وارد سي دي كني من اونها رو روي فلاپي مي ريختم (يعني فلاپي bootable مي ساختم) بعد با برنامه WinISO از روي فلاپي ، Image اون سي دي رو بوتيبل مي كردم! Image رو هم رايت مي زدم والسلام!
     
  6. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    من يه دونه از اينها واسه خودم ساختم!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    ببین مهدی جون یکم زیادی خلاصش کردی من که تقریبا چیزی نفهمیدم :D
     
  9. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    من الان یه dvd درست کردم پره تولز و 3 تا ویندوز و آفیس و ....
    حالا میخوام از تو داس هم بوت بشه که دیگه [​IMG] بشه!
     
  10. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خب آخه من خودم زياد بلد نيستم فقط اون فايلها رو آماده دارم هر وقت خواستم دستكاريش مي كنم. در حد اضافه كردن منو و اينا رو بلدم ولي يه چيزي! مطمئني كه DVD از روي داس شناسايي ميشه؟
     
  11. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    فکر نکنم موردی باشه!
    حالا شما یه توضیحی در مورد ساختار همون فایلهایی که میگی بده... مثلا بخوای بگی فایل فلان رو از فلان فلدر اجرا کنه!
     
  12. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خب ببين اين فايل رو كه اتچ كردم نگاه كن. كل منويي كه من ساخته بودم تو اين دو تا فايل مشخصه. متاسفانه چون خودم ساختار اصليش رو از يه سي دي ديگه كش رفته بودم نميتونم زياد توضيح بدم و فقط در حد اينكه خودم بتونم ويرايشش كنم بلدم!
     

    فایل های ضمیمه:

    • Boot.zip
      اندازه فایل:
      2.2 KB
      نمایش ها:
      22
  13. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    ماشالا شما هم که یکم بیشتر از یکم تغییرش دادی!
    حالا من باید تغییرات رو توی 2 تا فایل انجام بدم نه؟ بعد همین 2 تا رو بریزم تو cd و یه فایل Autorun.inf؟؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    مگه شما هم سي دي اصليش رو ديدي تا حالا؟! [​IMG] اي بابا مثل اينكه لو رفتم!
    يه چيزي ها! اينها هيچ ربطي به Autorun.inf نداره! اون براي داخل ويندوز فقط كاربرد داره نه موقع بوت. براي بوت ساختن از همون روشي كه تو پست 5 گفتم استفاده كن!
     
  16. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    [​IMG]
    آهان راست میگی ....
    بعد اون وین ایزو خودش اتو ران میسازه؟؟؟
     
  17. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    ببين Winiso ازروي فلاپي كه Bootable باشه قابليت بوت رو به Image سي دي اضافه ميكنه. نميدونم DVD هم ميشه يا نه.
     
  18. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    ok خیلی ممنون مهدی جان شب جوب رو میدم. دمت گرم به مدت طولانی [​IMG] [​IMG]
     
  19. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مهدی ! سیدی تو چه قابلیتایی داره؟
     
  20. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    فايلهايي رو كه اتچ كردم ببين خودت ميفهمي چيا توش هست!
     
  21. solarisco

    solarisco کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    0
    به نظر من شما از برنامه هایی که cd مولتی بوت میسازن استفاده کنید مثلا یکیش eazy boot یا یه همچین چیزی هست
    البته من باهاش کار که کردم امکان دستکاری منوهارو نداشت ولی این امکان رو داره که چندین سی دی بوت رو در یک سی دی ادغام کنیم به اینصورت که قسمت بوت چندین سی دی bootable رو بیرون میکشه و اونا رو در یک سی دی قرار میده و مثلا میشه با یک سی دی و از طریق منوی انتخابی با داس محض یا داس تحت ویندوز یا windows live یا tru image یا فلاپی یا هارد و یا سایر گزینه ها سیستم رو بوت کرد .
    در ضمن بعضی از این نرم افزارا امکانات گرافیکی و موس رو در قسمت انتخاب بوت (موقعی که کامپیوتر میخواد با سی دی بوت بشه ) رو فراهم میکنن چیزی شبیه os selector حالا اگه خواستی من چنتا رو استفاده کردم بگو که اسماشونو دقیقتر بگم
     
  22. night wolf

    night wolf Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Iran-Ahvaz
    خیلی ممنون میشم اگه لطف کنی و اسماشونو بگب..
    فکر کنم با محیط گرافیکی خیلی جالب بشه!