کمک برای نشان دادن نام کاریری اعضای آنلاین

شروع موضوع توسط ikeyvan ‏30 دسامبر 2005 در انجمن asp , ASP.NET

  1. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام دوستان من میخوام مثل همین برنامه انجمن vBulletin کاربرانی که login میشن رو username هاشون رو نشون بدم البته کاربران آنلاین ... با استفاده از application یک کارایی کردم اما فقط آخرین کاریر رو نشون میداد دوستان اگه یک مثال بزنید برام ممنون میشم :)
     
  2. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    :blink: .....................................
     
  3. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    دست خودم درد نکنه راهش رو پیدا کردم
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,345
    تشکر شده:
    1,315
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    حالا بذارش بقیه هم ببینن! :)
     
  5. younas1

    younas1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2005
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    سلام
    از Application استفاده نکن این شی برای کل سایتته یعنی برای تمام کاربران فقط یه دونه است
    از Session استفاده کن- این شی برای هر کاربر ساخته میشه موقع login اسمشو بذار تو session
    مثلا
    ;Session["UserName"]=Name
    Label1.Text=Session["UserName"];​
    البته کد بالا به سی شارپه
    امیدوارم کارت درست بشه
     
  6. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
  7. footbal
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,345
    تشکر شده:
    1,315
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    منظورتون چجور نشون دادنیه؟ نشون دادن کل کاربرای آنلاین سایت بصورت یک لیست شبیه وی بی؟ یا یوزرنیم هر کاربر برای خودش روی مرورگر خودش؟ اگر دومی رو میخواید با session همونطور که youas1 گفتند و همینطور با کوکی میشه.
    بعد هم توی asp میخواید یا asp.net؟
     
  9. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    balabala جان اگه پست اول رو خونده باشید متوجه میشید در ضمن ای اس پی کلاسیک بود و نشان دادن اسم کاربران آنلاین برای همه - [email protected] باز
     
  10. younas1

    younas1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2005
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
  11. shfd7450

    shfd7450 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    راهش را بگو تا ما هم استفاده كنيم:cool:
     
  12. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,017
    تشکر شده:
    841
    الگوریتمش اینه که هروقت سشن ساخته شد یا هروقت یوزر لاگ این کرد User رو وارد یه ArrayList در Application میکنید!!در رویداد Session_end هم یوزر رو از اون ArrayList خارج میکنید!!نحوه نمایشش دیگه به خودتون مربوطه میتونید Array لیست رو به یه DataList بایند کنید!تا دقیقا یه چیزی مثل همین پایین vb داشته باشید!
     
  13. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    کاملاً تایید میشه
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
zarpopخرید بک لینک