• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای پاک کردن ویروس exe ای که با ESET Recovery هم پاک نشده !!

Dante May Cry M

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
دوستان، دیروز یکی از دوستان Yahoo بهم یک سایتی داد که زده بود MyTube که مثل YouTube هم بود، من هم گفتم این دوستمه دیگه ببینم چی داده؛ رفتم دیدم زده برای پخش فیلم به Flash Player نیاز دارید ..
من خودم Flash Player نسخه آخر رو داشتما ولی حواسم نبود و زدم دانلود بعد که دانلود شد زدم باز شه که یهو کامپیوتر ویروسی شد و هی از Yahoo هر کسی که اد داشتم رو خودش میاورد بالا بعد میزد بره ! دیگه نمی دونم چی کار می کرد؛ وقتی که اینجوری شده بود من هی خواستم برنامه هارو ببندم ولی نه کیبورد و نه ماوس کار می کرد !:(
بعد از 1,2 دقیقه کامپوتر رو دستی خاموش کردم و بعد دوباره روشن کردم و ویندوز هم بالا اومد ولی هر دفعه بعد از 30 ثانیه صفحه Blue Screen میاد و باز Restart میشه !!
حتی تمام چک های قبل از شروع ویندوز رو امتحان کردم تا درست بشه ولی هیچ کدوم چیزی پیدا نکردن و هنوز هستش.. ویندوز رو در حالت Safe Mode هم آوردم ولی باز هم Blue Screen می شد و بعد هم Restart میشه... (حتی Safe Mode همراه با Command Prompt)
بعد از این با ESET Recovery هم با Boot کردن کار کردم و Scan کردم ، آخرش یه 6 تا ویروس پیدا کرد که 4 تارو پاک کرد ولی 2 تارو زد نتونست پاک کنه ..
الان شدیدا به کمک احتیاج دارم چون کامپیوتر پر از چیزهایی هست که خیلی ضروری و مهم هستند و تا 700GB هم هستن !
فقط بگم که چیزی که باعث ویروسی شدن شد یک فایل exe بود که به عنوان Flash Player دانلود کردم و بعد از باز کردنش این اتفاقا افتاده :(
لطفا کمک کنید تا ویروس رو پاک منم !

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
McAfee Enterprise نسخه 8.8 با آپدیت جدید پاکش میکنه ..

MalwareByte رو هم میتوانید استفاده کنید ..

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اگه بالا نمیاد که ریکاوری Kaspersky بهتر عمل میکنه .. ویندوز حتی تو Safe-Mode ام بالا نمیاد ؟ کلا پاک شده ؟

Dante May Cry M

Registered User
لایک‌ها
12
اگه بالا نمیاد که ریکاوری Kaspersky بهتر عمل میکنه .. ویندوز حتی تو Safe-Mode ام بالا نمیاد ؟ کلا پاک شده ؟

هر حالتی که میارم بالا بعد از 30 ثانیه Blue Screen میشه و کامپوتر Restart میشه ، فعلا شنیدم که همون Kaspersky درست می کنه که دارم دانلودش می کنم.
ممنون.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
هر حالتی که میارم بالا بعد از 30 ثانیه Blue Screen میشه و کامپوتر Restart میشه ، فعلا شنیدم که همون Kaspersky درست می کنه که دارم دانلودش می کنم.
ممنون.

این ویروس من گرفتم یه کاری میشه انجام بدی رستور کن به زمانی که سیستمت نگرفته بود بعد بیا با انتی ویروس درست و حسابی شروع کن سیستم گشتن ببین احتمالن رو سیستم 32 هم نشسته اگه اوکی نشد رو حالت safe mode بیا بالا سرچ کن من تونستم پیداش کنم منتها یه سری از فایل های اصلی ویندوز نابود شده بود دیگه مشکل صفحه ابی حل شد راحت شدم از دستش

Dante May Cry M

Registered User
لایک‌ها
12
این ویروس من گرفتم یه کاری میشه انجام بدی رستور کن به زمانی که سیستمت نگرفته بود بعد بیا با انتی ویروس درست و حسابی شروع کن سیستم گشتن ببین احتمالن رو سیستم 32 هم نشسته اگه اوکی نشد رو حالت safe mode بیا بالا سرچ کن من تونستم پیداش کنم منتها یه سری از فایل های اصلی ویندوز نابود شده بود دیگه مشکل صفحه ابی حل شد راحت شدم از دستش

Safe Mode هم نمیاد بالا مگر نه که راحت حل میشد ! کلا بالا که میاد بعد از 30 ثانیه Blue Screen میشه.. Win7 هم هستم.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
Safe Mode هم نمیاد بالا مگر نه که راحت حل میشد ! کلا بالا که میاد بعد از 30 ثانیه Blue Screen میشه.. Win7 هم هستم.

پس اول رستور کن الان رستور کن خبرشو بده ببینم با رستور اوکی میشه

Dante May Cry M

Registered User
لایک‌ها
12
آقا من Kaspersky Rescue 10 رو ریختم رو CD بعد با بوت آوردم و زدم Full Scan کنه که آخرش 10 ویروس پیدا کرد و با پاک کردنشون و Restart کردن کامپیوتر، دیگه کامپیوتر Blue Screen نشد و ویروس کاملا پاک شده بود !
ممنون :D

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
آقا من Kaspersky Rescue 10 رو ریختم رو CD بعد با بوت آوردم و زدم Full Scan کنه که آخرش 10 ویروس پیدا کرد و با پاک کردنشون و Restart کردن کامپیوتر، دیگه کامپیوتر Blue Screen نشد و ویروس کاملا پاک شده بود !
ممنون :D

Kaspersky Rescue 10 اپدیتش تا کی هست ؟

---------------

کلاً يه سری ويروس ها هستند که به هيچ وجه تو محيط ويندوز پاک نمیشن حتی اگه آنتی ويرستون به روز و جزوه بهترين ها باشه..فقط تنها راهش استفاده از ديسک rescue هست .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اون Kaspersky که از بوت اجرا میشه توانایی باز کردن فایل رجیستری رو داره برای همین ویندوز بالا آمده .. ویروس های BSOD یه درایور تو شاخه System32 میریزن و حتی اگه پاکش هم کنید باز سیستم بالا نمیاد .. Kasper از تو رجیستری پاکش کرده

بالا