• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای پیدا کردن اسم یک انیمه ژاپنی

HeadHunter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان من نمیدونم جای این پست اینحا هست یا خیر اما اگر میشه لطف کنید در پیدا کردن این انیمه به من کمک کنید اسمش رو یادم نیست ولی داستانش رو چرا.این انیمه دوبله بود وقتی من دیدم داستان در مورد یک بجه هست که پدر مادرش رو شمشیر زن ها میکشن درست جلوی چشمش بعد که میخوان پسر بچه رو بکشن یک شمشیر زن حرفه ای میاد و اون ها رو میکشه و پسر بچه رو با خودش میبره و اموزش میده که یک شمشیر زن باشه بچه بر خلاف استادش که همیشه بهش میگفت از ریختن خون ادم ها صرف نظر کن میره و یک ادم کش میشه و در طی همین جریان شوهر زنی که اون هم محافظ افراد مهمه رو میکشه ولی خودش هم ضخمی میشه و ........ داستانش خیلی طولانیه اما اسمش رو هر کاری میکنم یادم نمیاد دارم دیوانه میشم خواهش میکنم کمک کنید این انیمیشن رو من حدود 4 5 سال پیش دیدمش روی سی دی :دی

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام خدمت دوستان من نمیدونم جای این پست اینحا هست یا خیر اما اگر میشه لطف کنید در پیدا کردن این انیمه به من کمک کنید اسمش رو یادم نیست ولی داستانش رو چرا.این انیمه دوبله بود وقتی من دیدم داستان در مورد یک بجه هست که پدر مادرش رو شمشیر زن ها میکشن درست جلوی چشمش بعد که میخوان پسر بچه رو بکشن یک شمشیر زن حرفه ای میاد و اون ها رو میکشه و پسر بچه رو با خودش میبره و اموزش میده که یک شمشیر زن باشه بچه بر خلاف استادش که همیشه بهش میگفت از ریختن خون ادم ها صرف نظر کن میره و یک ادم کش میشه و در طی همین جریان شوهر زنی که اون هم محافظ افراد مهمه رو میکشه ولی خودش هم ضخمی میشه و ........ داستانش خیلی طولانیه اما اسمش رو هر کاری میکنم یادم نمیاد دارم دیوانه میشم خواهش میکنم کمک کنید این انیمیشن رو من حدود 4 5 سال پیش دیدمش روی سی دی :دی

انیمه Rurouni Kenshin

فیلمش هم ساخته شده

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
سلام به همه استادان
من چند وقتیه که ذهنم درگیر یه انیمیشن دوران کودکیه که روی نوار وی اچ اس می دیدیم.
در این مورد بود که یه پسر بچه ای توی جنگل زندگی می کرد..از گل و گیاه های توی جنگل تغزیه می کرد. یه جونوری پاشو نیش زد.
یه روز رفت یه روستایی و اونجا یه پیرمردی کمکش کرد. یه دختر بچه هم اونجا بود.
فقط یادمه که لباس بنفش داشت. خیلی هم زرنگ و باهوش بود. صحنه هایی از آبشار یادمه.
انیمه چینی یا ژاپنی بود. خیلی هم قدیمی.
کسی می تونه اسم این انیمه رو بهم بگه؟!
ممنون

walter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
124
سلام به همه استادان
من چند وقتیه که ذهنم درگیر یه انیمیشن دوران کودکیه که روی نوار وی اچ اس می دیدیم.
در این مورد بود که یه پسر بچه ای توی جنگل زندگی می کرد..از گل و گیاه های توی جنگل تغزیه می کرد. یه جونوری پاشو نیش زد.
یه روز رفت یه روستایی و اونجا یه پیرمردی کمکش کرد. یه دختر بچه هم اونجا بود.
فقط یادمه که لباس بنفش داشت. خیلی هم زرنگ و باهوش بود. صحنه هایی از آبشار یادمه.
انیمه چینی یا ژاپنی بود. خیلی هم قدیمی.
کسی می تونه اسم این انیمه رو بهم بگه؟!
ممنون

پسر رعد آبی

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
دوستان کسی لینک دانلود از این انیمه سراغ داره؟؟؟؟؟
زبان اصلی یا دوبله اش مهم نیست.
فقط لینک باشه که دانلودش کنم.
ممنون

da8ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی لینک دانلود the wind rises، اثر جدید میازاکی رو داره؟

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
لینک چه انیمه ای؟ کنشین؟ اسم انیمه رو بگو. برات پیدا میکنم. لینک انیمه ها که زیاده.
من خودم یه آرشیو یک ترا دارم. دلم هم نمیاد پاکشون کنم. همشون بچه های من هستند:confused:

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2

da8ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لینک the wind rises، اثر جدید هایاکو میازاکی، 2013؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
لینک چه انیمه ای؟ کنشین؟ اسم انیمه رو بگو. برات پیدا میکنم. لینک انیمه ها که زیاده.
من خودم یه آرشیو یک ترا دارم. دلم هم نمیاد پاکشون کنم. همشون بچه های من هستند:confused:

داداش میتونی دستمو بذاری تو دست این آرشیوت ؟ :دی

da8ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به یاد قدیما! اولش که این قهرمان اومده بود هیچکی خوشش نمیومد جز من!

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6

آقا من خرابِ این آرشیوت شدم. قلبم یهو تند تند زد پستت رو خوندم :blush:

بالا