• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای گرفتن پول از خارجی ها

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
به نام خدا
با سلام
من یه برنامه نوشتم و خدا رو شکر با استقبال مواجه شده چون رایگانم هست.
یکی از یوزرا تو ایمیلش گفت که donate بذارم براش. خود جایی که منشر میشه این قابلیت رو داره ولی خب پیپل میخواد.
حالا من موندم چه راهی یا سیستمی وجود داره که بتونم پول بگیرم ازشون و اینکه اون برنامه یه نسخش رو میخوام بفروشم و برای فروششم با مشکل مواجه هستم.
سایتایی مثل پیمنت 24 پیپل درست میکنن ولی تضمینی وجود نداره و حتی اگه فروش بخوام بذارم و یکی ریفاند کنه و ... مشکل ساز میشه.
کسی راهی که عمومی باشه سراغ داره حداقل این پول جمع بشه و بعد ایمیل یکیو بدم و واریز بشه به پیپل یکی از دوستان؟
با تشکر

saeed22222

Registered User
لایک‌ها
116
میتونید از بیتکوین و پرفکتمانی استفاده و پذیرش کنید که نه مشکل تحریم و نه مشکل ریفاند دارن.
به مشتریاتون هم ساینهای فروش معتیر این ارزهای رو هم معرفی کنید

و میتونید با کمی ریسک به آسانی یک حساب پی پال شخصی باز کنید و داشته باشید که مشتریاتون حتی با کریدیت کارت هم میتون پرداخت کنن

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
این ریسکش زیاده که پیپل باز کنم
پرفکت مانی عمومی هست؟همشون دارن؟

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
میتونم آدرس پیپل خودم رو در اختیارتون بذارم,همچنین حساب پیپل برای فروش هم موجوده.اگر تمایل داشتین پیام بدین.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
از وبمانی ، بیتکوین ، پرفکت مانی و ... میتونی استفاده کنی .
یه سایت راحت نیست که بهشون معرفی کنم برم اونجا با کردیت کارت و پیپل پرداخت کنن و اون سایت بفرسته معادلش رو به بیتکوین من؟

Last edited:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
میتونم آدرس پیپل خودم رو در اختیارتون بذارم,همچنین حساب پیپل برای فروش هم موجوده.اگر تمایل داشتین پیام بدین.
در مورد پیپل شما خب بعدش حساب کتابش داستان میشه چون مثل برخی سایتها نیست که جمع بشه و یکدفعه ارسال بشه دوست عزیز.

RolandE-56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما داری donate میگیری، طرف مگه اسکله تقاضای ریفاند کنه
برای فروش محصول هم اگر قانونی باشه پی پال بهترین گزینه هست (شما 25 درصد رو refund/chargeback/dispute در نظر بگیر و اصلا هم باهاش مقابله نکن بلافاصله ریفاند کن بره چون اگر جواب بدی پی پال بهت شک می کنه و ممکنه حسابو ببنده)
در کنار پی پال می تونی بیت کوین و پرفکت یا وبمانی بزاری با قیمت پایین ...
اگر از پیمنت 24 حساب شخصی میگیری به هیچ وجه حساب اصلیتو درگیر بیزینس نکن، یه حساب فیک با یه کارت 8 دلاری بدون مدرک وریفای کن بعد 2 ماه محدودیتش کلا برداشته میشه نیاز به مدرک هم نداری اگر کار غیر قانونی نکنی... بعد برای نقد کردن از حساب فیکت بریز به حساب اصلیت که اگر حساب فیکت لیمیت شد برای فروش محصول غیر قانونی مثلا، دیگه اونو از دست ندی

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
شما داری donate میگیری، طرف مگه اسکله تقاضای ریفاند کنه
برای فروش محصول هم اگر قانونی باشه پی پال بهترین گزینه هست (شما 25 درصد رو refund/chargeback/dispute در نظر بگیر و اصلا هم باهاش مقابله نکن بلافاصله ریفاند کن بره چون اگر جواب بدی پی پال بهت شک می کنه و ممکنه حسابو ببنده)
در کنار پی پال می تونی بیت کوین و پرفکت یا وبمانی بزاری با قیمت پایین ...
اگر از پیمنت 24 حساب شخصی میگیری به هیچ وجه حساب اصلیتو درگیر بیزینس نکن، یه حساب فیک با یه کارت 8 دلاری بدون مدرک وریفای کن بعد 2 ماه محدودیتش کلا برداشته میشه نیاز به مدرک هم نداری اگر کار غیر قانونی نکنی... بعد برای نقد کردن از حساب فیکت بریز به حساب اصلیت که اگر حساب فیکت لیمیت شد برای فروش محصول غیر قانونی مثلا، دیگه اونو از دست ندی

برای فروش منظورمه ریفاند کنه.
ریفاند کنن من باید لاگین شم تو پیپل؟ خود وی پی اس امارات هزینش زیاده باز.
در مورد حساب فیکت هم ممنون بابت راهنماییتون

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
برای فروش منظورمه ریفاند کنه.
ریفاند کنن من باید لاگین شم تو پیپل؟ خود وی پی اس امارات هزینش زیاده باز.
در مورد حساب فیکت هم ممنون بابت راهنماییتون

معمولا اگر آدم حسابی باشه میگه من خوشم نیومده از محصولت پولمو ریفاند کن که شما لاگین می کنی پیپالت اون پرداخت رو ریفاند می کنی
اگر آدم حسابی نباشه دیسپیود باز می کنه که پولو بزور بگیره که در آخر در خدمات مجازی اون برنده میشه مگر اینکه از سرویس های واسطه معتبر استفاده کنی یا... (در کل ارزش وقت گذاشتن نداره، چون کلی مدرک می خوان)
اول اینکه شما باید دنبال subscription باشی یعنی همیشه مشتری رو تو چنگت داشته باشی که تا ماه ها یا شاید سالها بتونی ازش پول بکشی بیرون! تو این روش هم اگر کسی از این کارا بکنه برای همیشه می زاریش لیسته سیاه، بجز این کار البته اونا که سواستفاده می کنن از این سرویس پی پال، من یه حال اساسی به دیوایسشون می دم که درس عبرت بشه دیگه از این کارا نکنن.
در کل من کم میام اینجا اگر سوالی داشتی من تلگرام هستم http://www.telegram.me/RolandE_56
موفق باشی

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
منم دقیقا همین مشکل رو دارم کسی می دونه چطور درگاه پرداخت انلاین وب مانی رو فعال کنم ؟ یا سایت واسطی توی خارج هست برای این کارا ؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
معمولا اگر آدم حسابی باشه میگه من خوشم نیومده از محصولت پولمو ریفاند کن که شما لاگین می کنی پیپالت اون پرداخت رو ریفاند می کنی
اگر آدم حسابی نباشه دیسپیود باز می کنه که پولو بزور بگیره که در آخر در خدمات مجازی اون برنده میشه مگر اینکه از سرویس های واسطه معتبر استفاده کنی یا... (در کل ارزش وقت گذاشتن نداره، چون کلی مدرک می خوان)
اول اینکه شما باید دنبال subscription باشی یعنی همیشه مشتری رو تو چنگت داشته باشی که تا ماه ها یا شاید سالها بتونی ازش پول بکشی بیرون! تو این روش هم اگر کسی از این کارا بکنه برای همیشه می زاریش لیسته سیاه، بجز این کار البته اونا که سواستفاده می کنن از این سرویس پی پال، من یه حال اساسی به دیوایسشون می دم که درس عبرت بشه دیگه از این کارا نکنن.
در کل من کم میام اینجا اگر سوالی داشتی من تلگرام هستم http://www.telegram.me/RolandE_56
موفق باشی
ممنون از شما واقعا لطف کردین

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
ممنون از شما واقعا لطف کردین
خواهش می کنم،
در ضمن مهم نیست آیپی یا وی پی اس شما از چه کشوری باشه
فقط اگر مثلا با آیپی آمریکا اون حساب رو می سازید دیگه تحت هیچ شرایطی عوضش نکنید، اگر عوض کنید بار اول پولای حسابتون تا 21 روز حدودا هولد میشه، چند بار بشه حساب رو لیمیت می کنن و ازتون مدرک می خوان

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
منم دقیقا همین مشکل رو دارم کسی می دونه چطور درگاه پرداخت انلاین وب مانی رو فعال کنم ؟ یا سایت واسطی توی خارج هست برای این کارا ؟
دوست عزیز حسابای روسی بدرد بیزینس های بین المللی نمی خوره.
من حساب وبمانی رو تو سایتم گذاشتم حتی خود روس ها و اکراینی ها هم بیشتر از پی پال یا کردیت کارت استفاده می کردن
بیشتر افرادی که من تجربه داشتم که از این حساب ها استفاده می کنن از کشور ترکیه پاکستان بوسنی ازبکستان و البته ایران بودن
طبق تجربه من اول از همه ملت ترجیح میدن با حساب بانکیشون خرید کنن، یه سرویسی مثل زرین پال خودمون مثلا (واسه این که این دسته مشتری هارو از دست ندم که عمده مشتری هام بودن تو هر کدوم از این کشورا یه نماینده انتخاب کردم که در واقع نماینده فروش من باشن) الویت دومشون پی پال و کردیت کارت بود.
ولی تو کشورایی مثل آمریکا یا کانادا الویت اولشون پی پال هست اگر نبود با کردیت کارتشون اگر نبود بین کوین...
:general404:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
انگار بیت کوین داره جا میوفته امروز خبری خوندم ژاپن میخواد برای پرداخت قبض برق اینا از بیت کوین استفاده کنه.
این سایت درگاه بیت کوین میده bitpay.com ... پایین سایت لوگوی newegg و مایکروسافت و neteller و ... هست. نمیدونم با ایران مشکل داره یا نه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو سایت bitpay.com ثبت نام کردم وقتی خواستم دوباره وارد شم خطا میداد Could not log in. Please review your information and try again. .یوزر و پسورد درست بود. حتی ریست پسورد هم زدم باز همون خطا رو داد. فکر کنم همون اول تحریم شدم .. هه

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
تو سایت bitpay.com ثبت نام کردم وقتی خواستم دوباره وارد شم خطا میداد Could not log in. Please review your information and try again. .یوزر و پسورد درست بود. حتی ریست پسورد هم زدم باز همون خطا رو داد. فکر کنم همون اول تحریم شدم .. هه
Hello,

Thank you for your inquiry. BitPay is a U.S. based company that complies with all mandated federal regulations, including trade and economic sanctions set forth by the U.S. Department of Treasury's Office of Foreign Asset Control. U.S. companies are prohibited from engaging economically or by trade with persons or businesses based in countries that are sanctioned by the United States. Due to these regulations, BitPay is unable to service or engage with Iranian individuals or businesses. We apologize for any inconvenience.

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
برای فروش نرم افزار از سایت clickbank.com استفاده کنید. خوبی این سایت این هست که 500 هزار بازاریاب داره.
پرداخت هم به صورت چک و حساب بانکی هست. البته مشکل تحریم رو باید حل کنید.

بالا