• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای گرفتن پول از خارجی ها

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
برای فروش نرم افزار از سایت clickbank.com استفاده کنید. خوبی این سایت این هست که 500 هزار بازاریاب داره.
پرداخت هم به صورت چک و حساب بانکی هست. البته مشکل تحریم رو باید حل کنید.
کل این تاپیک راجع به تحریمه بعد نوشتین مشکل تحریم رو حل کنید؟
سایتای دیگه هم هست کمپلت تحریمیم

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
بخدا این تحریم رو زیاد دارین بزرگش می کنید
وجدانا اگر من این مشکلو 100% حل کنم چقدر حاضرید هزینه کنید؟
نمی خوام دکون راه بندازم چون اصلا فروشنده خوبی نیستم
ولی کاری که بنظر من خیلی عجیبه اینه که تو ایران زندگی کنید و سیستم بین المللی رو نتونید دور بزنید.. :D

استارتر من حاضرم همه جوره freee بهت کمک کنم تا بهت ثابت کنم، بعد بیای اینجا ریپورت بدی من امتیاز بازارچه بگیرم :general206:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
ولی کاری که بنظر من خیلی عجیبه اینه که تو ایران زندگی کنید و سیستم بین المللی رو نتونید دور بزنید.. :D

استارتر من حاضرم همه جوره freee بهت کمک کنم تا بهت ثابت کنم، بعد بیای اینجا ریپورت بدی من امتیاز بازارچه بگیرم :general206:

شما چه حساب هایی تا حالا باز کردی و از تمام امکانانتش یک سال استفاده کردین؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205

چرا فری؟
شما ساکن ایرانی؟ اگه آره که هیچ اطمینانی نیست که بشه دور زد مخصوصا پیپل و ...
من تو این سیستم ها بزرگ شدم. نهایت میشه شرکتهای دیگه ای که کمتر گیر میدن گرفت که اونم باز ریسک داره و همینطور فی بیشتری باید داد معمولا

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
چرا فری؟
شما ساکن ایرانی؟ اگه آره که هیچ اطمینانی نیست که بشه دور زد مخصوصا پیپل و ...
من تو این سیستم ها بزرگ شدم. نهایت میشه شرکتهای دیگه ای که کمتر گیر میدن گرفت که اونم باز ریسک داره و همینطور فی بیشتری باید داد معمولا

ترجیح میدم اول بازارشو بسنجم بعد اصولی ملتو سرکیسه کنم :general307: در ضمن من خودم برنامه نویسم و مشکلات رو کاملا در جریانش هستم. اونقدر شکست خوردم که دیگه تمام راه های شکست خوردن رو کامل بلدم

در حال حاضر ساکن ایرانم بلی ولی مدتی خارج از ایران زندگی کردم و حساب بانکی و غیر... دارم. با یه تلفن یا با حساب اینترنتیم می تونم به هر جایی سوئیفت کنم یا بگیرم.
ولی اینا اصلا ربطی به چیزایی که میگم نداره
با این حسابام کتاب آموزشی خودمو می فروختم و درآمد جزئی داشتم و اگر هم حسابم لیمیت بشه که تا حالا بعد از 5 سال حتی 1 اخطار هم نداشتم (باورنکردنیه شاید واسه اینکه به یه بانک معتبر وصله حسابم) راحت می تونم از لیمیت درش بیارم چون مدارک شخصیم کامله

چرا پی پال هنوز طرفدارای خودشو داره و با توجه به این همه مشکلاتی که موجوده هنوز رتبه اولو داره تو اینجور سایتها. شما برای اینکه بتونید از یه نفر از هر کجای دنیا بجز ایران پول بگیرید اصلا لازم نیست طرفتون حساب پی پال داشته باشه. فقط کافیه ایمیل طرف رو داشته باشین و مثلا برای طرف یه فاکتور بفرستید از طریق پی پال، پی پال هم برای اون ایمیل این فاکتور رو می فرسته چه حساب داشته باشه چه نداشته باشه. بعد طرف یا می تونه حساب بسازه یا وارد حسابش بشه یا همون لحظه با کردیت کارتش اون خرید رو آنی انجام بده و محصولش رو دریافت کنه و اگر هم دریافت نکرد یه dispute باز می کنه تا سنت اخرش رو از فروشندهه پس میگیره..

حساب پی پالی داشتم که 8 ماه مداوم باهاش کار می کردم روزی حداقل 5 تا هم ریفاند می زدم بدون هیچ سوال و جوابی.. حسابمو هر روز تقریبا خالی می کردم
چیزایی که من می فروختم از نظر اینجا چیز خاصی نبود مسلما، اما از لحاظ بین المللی نقص کپی رایت بودن که اگر پی پال یا سرویس های دیگه می فهمیدن 100 درصد حساب رو بدون درخواست مدارک یا اخطار می بست که البته چندتا از اکانتای من بخاطر بی تجربگی همینطوری بسته شد و کلی پول از دست دادم ولی این جریانا دیگه اینجوری تمام نمیشد. الان هم که پی پال بعد از چند ماه فقط سندینگ منو لیمیت می کنه و ازم مدارک می خواد تازه بعد از چند ماه که من بارمو با اون اکانته بستم.. فرق حسابای pp الان من با بقیشون اینه که اینا اصلا نمی دونن من چی می فروشم، فقط بعد از چند ماه حالا طبق الگوریتمی که خودشون دارن و مطمئنم کاملا خودکاره لیمیت می کنن میگن در این تاریخ با این تراکنشها از این بنده خداها چرا پول گرفتی؟؟؟ منم وقت جواب دادن به اینا رو ندارم می گم به تو چه یا اصلا جوابی نمی دم. (جواب دادن به همچین درخواستی بیشتر اوضاع رو بدتر می کنه چون باعث میشه یه شخص حقیقی و نه یک روبات، بیاد و حساب شما رو بررسی کنه) بعدش میرم یه حساب دیگه می سازم... یا از اونایی که قبلا آماده گذاشتمشون برای روز مبادا استفاده می کنم (حسابای فیک وریفای شده که معمولا برای بیزینس مورد استفاده قرار میگیرند با توجه به ارقام و تعداد تراکنش ها بین 7 تا 12 ماه عمر می کنن یا شایدم بیشتر) البته من کاری به رقم های میلیون دلاری ندارم هاا

مذخرفترین سایت جهان رو به آدرس freelancer.com که بیشتر برنامه نویسایی که تو نت فعالیت دارن می شناسنش رو با 4k$ از لیمیت درش آوردم. تازه نه یه حساب، 5 تا از حسابام... 2تاشونو بخاطر لاگین با آیپی ایران لیمیت شده بودن... اگر در جریان باشین می دونین که فریلنسر چه مراحل سخگیرانه ای برای رفع لیمیت داره. قبلنا یه تیشرت با آرم برندشون می فرستادن در خونتون و باید اونو می پوشیدی و باهاش عکس می گرفتی. مثلا اگر می گفتی دبی زندگی می کنی، می گفتن برو کنار برج خلیفه یه عکس بگیر برای ما بفرست...!
ولی آخرین باری که من رفع لیمیت کردم یه کد بهت می دادن باید با خط خودت می نوشتی روی کاغذ و با یه دستت می گرفتیش و با دست دیگت آیدی کارت یا پاسپورتتو می گرفتی و در اون حالت از خودت عکس می گرفتی می فرستادی براشون. (این فقط یه مورد درخواستیشون بود) این دیگه بدترین نوع وریفیکیشن و رفع لیمیت بود که تو عمرم دیده بودم. موضوع اصلی اینه که هیچ چیز بررسی یا استعلام گرفته نمیشه مخصوصا مدارک کشورای آسیایی.. پس دستتون تو فتوشاپ بازه

پی پال و فریلنسر فقط یه نمونه بودن که در واقع واقعا اینا چیزی نیستن. من دارم تحقیق می کنم چطوری یه حساب بانکی تو bank of am6rica بسازم از اینجا :D

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
شما چه حساب هایی تا حالا باز کردی و از تمام امکانانتش یک سال استفاده کردین؟
هر حسابی که بخوام و اراده کنم می سازم وریفای می کنم
من در حد نیازم از امکانات یه سرویس بدون محدودیت استفاده می کنم
لطفا سوالتون رو جزئی تر بپرسین

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
شما تحریم ها رو در حد کاغذ پاره ای، کوچکش کردی:D
هدف تحریم ها این بوده که ریسک و هزینه کار با خارج برای ایرانی ها زیاد بشه... کاملا هم در رسیدن به این هدف، موفق بودن... بعضی وقتا هم اونقدر این ریسک و هزینه افزایش پیدا میکنه که اساسا توجیه اقتصادی کار از بین میره

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
شما تحریم ها رو در حد کاغذ پاره ای، کوچکش کردی:D
هدف تحریم ها این بوده که ریسک و هزینه کار با خارج برای ایرانی ها زیاد بشه... کاملا هم در رسیدن به این هدف، موفق بودن... بعضی وقتا هم اونقدر این ریسک و هزینه افزایش پیدا میکنه که اساسا توجیه اقتصادی کار از بین میره
این چیزی که شما میگی کاملا صحیحه
ولی من کاری به فروش نفت و چیزای فیزیکی از ایران رو ندارم که. درباره فروش محصولات مجازی صحبت می کنم
دوست عزیز دور زدن تحریمایی که علیه ایران اعمال شده برای من از آب خوردن هم راحتتره.. چون 3 ساله مداوم دارم با این سیستم ها کار می کنم. پولایی که من از دست دادم اندازه یه آپارتمان حدود 50 متری تو مرکز تهران فکنم میشه :p
همونطور که گفتم دارم روی باز کردن حساب بانکی تو اون کشور تحریم کننده کار می کنم که از طریق یه شخص هندی برام امکان پذیر خواهد شد (شاید این حساب عملا بدردم نخوره فعلا اما می خوام محض خنده باز کنم..)
ولی موضوع اینه که من با این همه تجربه و وقت و اعصاب و روانی که گذاشتم دیگه نمی خوام فکرمو درگیر چیزای کوچیک با سودای کوچیک کنم
واسه همینه که دارم خودمو مجهز می کنم به ابزار های مختلف تا در زمان مناسب کاری رو انجام بدم که از هیچ جای جهان نشه انجامش داد جز ایران عزیزمون :general304:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
خب اگه واقعا میتونین کمک کنین
شرایطتون رو تو پخ بگین تا با هم کار کنیم.
با تشکر

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
خب اگه واقعا میتونین کمک کنین
شرایطتون رو تو پخ بگین تا با هم کار کنیم.
با تشکر
شما اول به من بگید نرم افزار شما قانونی هست یا خیر
آیا می خواین سیستم لایسنسینگ خودکار داشته باشین یا از Button پی پال استفاده کنید
پخ کنید

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
شما اول به من بگید نرم افزار شما قانونی هست یا خیر
آیا می خواین سیستم لایسنسینگ خودکار داشته باشین یا از Button پی پال استفاده کنید
پخ کنید
ارسال شد.
لایسنس نمیخواد.پرداخت میکنن بعد دانلود میکنن.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
آقا با طناب این نرو تو چاه. این خودش نمی فهمه چی داره میگه :D
بهترین کار و ارزان ترین راه برای شما اینه که بگردی یک فامیلی چیزی خارج از ایران پیدا کنی و ازش بخوای که حسابش رو در اختیار شما بذاره. اگر درآمدت به حد قابل توجهی رسید یک ویزای دانشجویی بگیر و تو یکی از کشور های اروپایی زندگی کن و یا فقط حساب بانکی برای خودت باز کن.
به نظر من اگر زیر هزار دلار در ماه درآمد داری بده یکی از بچه های فروم برات نقد کنه
اگر بین 1-5 هزار دلار هست, دست به دامن فامیل شو
بالای 5 هزار دلار خودت آستین بالا بزن :)

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
متاسفانه از تک تک کلماتت بی تجربگی می باره و معلومه تو عمرت از وطن خارج نشدی و..
کاری به کشورای درپید ندارم اما شما وقتی از ایران خارج میشی باید از قوانین کشور جدید تبعیت کنی و هرگونه اشتباهی ممکنه باعث اخراجت بشه
و هرکسی هم که خارج از ایران زندگی می کنه اگر شاسکول نباشه کاملا این قضیه رو می دونه و هیچ وقت همچین ریسکی نمی کنه که بخواد اطلاعات حساباشو حتی به نزدیکترین کسانش بده
اگر حتی طرف با اون حسابا خلافی هم نکنه باز هم ایران تحریمه و اگر مشخص بشه که داره با یه ایرانی کارای مالی انجام میده براش بد تمام میشه

یکی از بچه های فروم بیاد نقد کنه یعنی چی، طرف داره subscription میگیره، این باید 10 دلار 10 دلار بیاد از اونا پول بگیره، اونا از کجا بدونن سورسش چیه یا معلوم نیست طرف چقدر بهره بگیره. با فریلنسر کار نمی کنه که یهویی مثلا 400 دلار بیاد تو حسابش..

این بنده خدا اگر بالای 5k درآمد داشت که نمی اومد اینجا تاپیک بزنه خودش می دونست چیکار کنه فدات شم :general307:

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
برعکس. از تک تک کلماتش بوی تجربه میاد :D
من حرفی رو می شنوم که عملی باشه در غیر اینصورت گوشی برای شنیدنشون ندارم عزیزم
این یعنی استفاده بهینه از زمان :general703:
من دیگه کارم از تجزیه و تحلیل این روش های قدیمی گذشته، فقط راه حل عملی ارائه میدم
آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم/ تو خواه از سخنم پندگیر و خواه ملال

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من حرفی رو می شنوم که عملی باشه در غیر اینصورت گوشی برای شنیدنشون ندارم عزیزم
این یعنی استفاده بهینه از زمان :general703:
من دیگه کارم از تجزیه و تحلیل این روش های قدیمی گذشته، فقط راه حل عملی ارائه میدم
آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم/ تو خواه از سخنم پندگیر و خواه ملال

حرف عملی و منطقی اینه که شما پول اون آپارتمان 50 متری رو که در سعی و خطا از دست دادی، میدادی اقامت یک کشور خارجی رو می گرفتی و قانونی کارت رو انجام میدادی:p... اینکه بگی من زرنگم و من بلدم چطوری جعل (فتوشاپ) کنم و ... اینا زرنگی نیست. اینها رو همه بلدن. با جعل مدرک که نمیشه بیزینس ایجاد کرد. راه منطقی اونه که شما با کمترین هزینه، کارت رو به صورت قانونی انجام بدی

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
حرف عملی و منطقی اینه که شما پول اون آپارتمان 50 متری رو که در سعی و خطا از دست دادی، میدادی اقامت یک کشور خارجی رو می گرفتی و قانونی کارت رو انجام میدادی:p... اینکه بگی من زرنگم و من بلدم چطوری جعل (فتوشاپ) کنم و ... اینا زرنگی نیست. اینها رو همه بلدن. با جعل مدرک که نمیشه بیزینس ایجاد کرد. راه منطقی اونه که شما با کمترین هزینه، کارت رو به صورت قانونی انجام بدی
از کجا می دونی من اقامت یه کشور رو ندارم؟ پس واس چی گفتم حساب بانکی و اینا رو کامل دارم :rolleyes:

عزیز دل شما ایرانی هستی، ایران هم زندگی می کنی همینجا هم می خوای زندگی کنی و پول در بیاری (اون کسی که پول و قصدشو داره مهاجرت کنه و یا موقتی بره کاری بهش نداریم، دارندگیو برازندگی)
اون که پولشو داره خوب معلومه با 10 هزار دلار میره تو ترکیه یا عمان یه ویزا کاری میگیره راحت کارشو انجام میده بر می گرده.
بیا اکانت اسکایپمو بهت بدم تا ببینی چندصد حساب فقط پی پال و گوگل ادسنس با تجارت کاملا قانونی از دست دادن. از کشور هند و آرژانتین و برزیل بگیر تا چین و بوسنیو و ونزوئلا و ... (منه ایرانیه ساکن در کشور تحریم شده بهشون مشاوره می دم :general304:)
اصلا بحث این کشور و اون کشور نیست، شما تو همین ایران هم می تونی حتی بیشتر و بهتر از یه آمریکایی ساکن آمریکا در بیاری
موضوع اصلی قوانین و تجربه ای هست که یسری افراد دارن و ربطی هم به اینکه کجا زندگی می کنی نداره

تحریم و امکان نداشتن حساب پی پال و ویزا و امریکن اکسپرس و ... برا ما ایرانیا شده یه بهانه
من به چندتا برنامه نویس ایرانی حساب فریلنسر و حساب پی پال و آپ ورک و .. دادم. یکیشون هنوز انگلیسی بلد نیست با مشتری حرف بزنه یکی بزور ماهی 100 دلار در میاره......
کلا این بحثا برا ما شده بهانه تا یه دیوار بسازیم خودمونو پشتش قایم کنیم همه جا هم جار بزنیم ما تحریمیم تا یجورایی هم خودمونو توجیه و قانع کنیم و هم دیگران رو

پول در آوردن در وب انگلیسی بشدت سخته و نیاز به تلاش خیلی زیادی داره اونقدر که کچلت می کنه چون دیگه فقط با یه زبان و رقبای کم سر و کار نداری با صدها زبان طرفی که ممکنه انگلیسی رو هم خوب نتونن متوجه بشن که تو باید اونقدر زبان انگلیست خوب باشه که حرفاشونو بفهمی و درک کنی.. (معمولا از مترجم گوگل استفاده می کنن این کلاینت ها)
اما وقتی اعتماد سازی و دایره مشتری هاتو بسازی دیگه میشه یجور بیمه که می تونی تا آخر عمرت ازش پول در بیاری
الان یه سوال دارم ازت: تو اگر آه در بساط نداشته باشی میری با 50 دلار یه حساب می سازی که از کل جهان بتونی پول بگیری و اسمال بیزینستو راه بندازی یا 5 هزار دلار میدی ویزا کاری میگیری میری یه کشور دیگه که بعدش ممکنه بخاطر ایرانی بودنت شرکتت رو ببندن و دیپورتت کنن؟

باور کنید موضوع اصلی اصلا اینا نیستن، چون براحتی میشه با اکانتای فیک این سرویس های چرت رو دور زد، بحث اصلی پلن پولسازی شماست که شما باید اونقدر در بیاری که این موارد زیاد به چشمت نیاد..

من زرنگ نیستم ولی خوب می دونم چطوری نسخه اون کسایی که فکر می کنن زرنگن رو چطوری بپیچم
در ضمن من تو عمرم تاحالا جعل مدرک نکردم، چون اصلا کارم به اونجا کشیده نشده که بخوان ازم مدارک بخوان

تاکید می کنم اونی که پولشو داره میره یه ویزای کاری یکی از کشورای همسایه رو میگیره و یه اکانت بیزینس پی پال و حساب بانکی برای دریافت پول از کردیت کارت می سازه و کارشو کاملا قانونی و شرکتی ادامه میده و البته هدف این تاپیک این نیست مسلما

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
الان یه سوال دارم ازت: تو اگر آه در بساط نداشته باشی میری با 50 دلار یه حساب می سازی که از کل جهان بتونی پول بگیری و اسمال بیزینستو راه بندازی یا 5 هزار دلار میدی ویزا کاری میگیری میری یه کشور دیگه که بعدش ممکنه بخاطر ایرانی بودنت شرکتت رو ببندن و دیپورتت کنن؟
من اگر آه در بساط نداشته باشم، اول میگردم یکی رو پیدا میکنم که آه در بساط داشته باشه و حاضر باشه که بیاد با من شراکت بکنه به این صورت که من تخصصم رو وسط بذارم و اون آه در بساطش رو :D... همون کاری که Hamid KK هم پیشنهاد کرد... اگر کسی رو پیدا نکردم یا به حد کافی اعتبار یا تخصص پولساز نداشتم که کسی با من شریک بشه، فکر معاملات بین المللی رو از سرم بیرون میکردم و مثل بچه آدم میرفتم یجا استخدام می شدم تا به اندازه کافی، پول یا اعتبار و تخصص کسب کنم:p
این چیزهایی که شما بهشون میگی "سرویس های چرت" ، سیستم هایی هستند که کل دنیا قبولشون کردن، روز به روز هم سختگیری و قانونمندیشون بیشتر میشه. شما یه نفری نمی تونی در مقابل یه دنیا بایستی. من خودم استاد پولشویی و جابجایی پول و دور زدن تحریم هستم(چون مجبورم):D، اما خم کردن قانون و استفاده از سوراخ هاش، فرق داره با اینکه بگی قانون کیلویی چنده :D ... به نظر من شما خیلی مسائل رو ساده در نظر میگیری

بالا