• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک به هموطنان ضایعات نخاعی با ترجمه

sepehr.coder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و با آرزوی قبولی طاعات شما;
آیا میدانستید در کشور ما در سال چند صد تن دچار ضایعت نخاعی می شوند؟ که باید با اظهار تاسف بگویم حتی آماره دقیقی از کمیت این افراد وجود ندارد و مراکز بسیار کمی در زمینه توان بخشی آنان عمل میکنند آن هم با نوارهای آموزشی بسیار قدیمی و همچنین وسایل بسیار قدیمی! تقرییبا میتوان گفت آنها جمعیت فراموش شده میشوند!
به تازگی من چند عدد از سی دی های آموزشی این دسته از عزیزان را پیدا کرده ام و این مجموعه به زبان انگلیسی میباشد از آن دسته از افراد که مایل به همراهی ما در زیر نویس کردن این مجموعه میباشند خواهش میکنم که ایمیل خود را برای ارتباط پست کنند.تمام اجر کار معنوی بوده و از لحاظ ریالی سودی ندارد!
من خودم چندین مجموعه از صحبتهای آنتونی رابینز رو ترجمه کردم و تجربه ای دارم,البته متاسفانه این مجموعه به لهجه بریتیش می باشد که ممکن است اندکی برای افرادی که به لهجه آمریکایی آشنا تر هستند مشکل ساز شود و مشکل دیکر آنکه من Subscript مجموعه را ندارم و خودمان باید هم گوش و هم ترجمه کنیم! حالا کسانی که با ما هستند بسم االله.
سوال : خوب بر فرض که ما این کار را کردیم مگه چقدر میتونه کمک کنه؟این همون سوالی که من از فردی که مجموعه را به من داد پرسیدم(که خودش یک ساله دچار ضایعات نخاعی شده) همینو بگم که برای این افراد این آموزشها حیاتیه! زندگی دوباره بهشون میده!
--
با تشکر مهدی کرم نژاد (آیند آفزار)

بالا