با احترام به دوست عزیزم کاملاً باهاشون مخالفمدرود
بنا. بر تجربیه خودم توی زمینه گیم و گیم نت داری چند تا نکته بهت میگم داداش
یک اینکه بر پایه اینتل و گرافیک های nvidia قطعاتت را ببند
رم ۴ کافیه برات
گرافیک gt640 هم خوبه
برد ایسوز بردار
هارد وسترن گرین بردار
پاور گرین بخر
اگر کیس هات را روی میز می خواهی بزاری از کیس های سنگین مثل مگنوم استفاده کنه
و اگه به دیوار میزنی یا جایی که تکان و لرزه نمس خوره کیس سبک بردار
مانیتور ۱۹ اینچ کفایت میکنه
موس و کیبورد حتما سری گیم x7 بردار هم کیفیتش خیلی خوبه هم تا یک سال موس هاش راحت برات کار می کنه کیبوردش هم اگه مایعات نریزه داخلش چند سال کیبورده برات
هدست زیاد مهم نیست ، سومیک های ۸۰۸ خوبه هم ارزونه هم سبک و جون سخت
تشکر از لطف شماmain :h81m-p33 msi
cpu :g3220 haswell
ram : 4g 1333
vga :sapphire 7750
hdd :500 seagate
power: tsco 750 که 300 وات ریل داره ولی استابلیزر هست و ups داره یعنی باتری داخلشه موقع قطع برق هم کار میکنه . سیستم ها بیمه میشن قیمت هم 105
یا گرین 330
case :tsco black
monitor : lg شرکتی بدون گارانتی
قیمت حدودی 1/445 میشه تقریبا
درست حساب نکردم
ولی پیشنهادم amd هست مقرون به صرفه تره که مثلا یه a55 ببندی با cpu a6 5400k که گرافیکش هم 7540 هست که 128 بیته عملکردش در حد gt630 هست که 200 تومن قیمتشه یه جورایی میتونی با همین گرافیک همه بازیا رو بالا بیاری .
و خوب هم اجرا کنی
اینم لینک
http://www.game-debate.com/gpu/inde...e-gt-630-palit-2gb-edition-vs-radeon-hd-7540d
اون 7750 هم نمیخواد بخری دیگه یعنی 350 تومن کم میشه
مادربرد و سی پی یو کلا 390-395 تومن میشه
ولی اینتل مادربرد سی پی یو گرافیک 720 تومن میشه
==========
خودمم نماینده مستقیم msi هستم خواستی بخری در خدمتم از همه جا پایین تر تقدیم میکنم
درسته نظرات هر دو دوست ولی من میخوام دست بالا سیستم هام راحت بازی بالا بیاره حتی تا دو سال دیگهبا احترام به دوست عزیزم کاملاً باهاشون مخالفم
من تا حالا 4 تا گیم نت راه انداختم و هر 4 تاشم amd بستم
کار گیم نت چون نباید زیاد براش هزینه کرد amd مناسب تره
الان اکثر گیمر ها دارن wow - lol -cs go - dota بازی میکنند که گرافیک و سخت افزار بالایی نمیخوان
حتی اگر شما بخوای بازی های جدید مثل bf4 رو اجرا کنی حتماً نباید با بالاترین کیفیت ارائه بدی بازی رو پس بهتره تو پولت صرفه جویی کنی و amd ببندی
اگرخواستی میتونم برای کار شبکه بازی ها و کل بازی های شبکه همینطور نرم افزار مدیریت گیم نت کمکت کنم
منظورت از فاکتور لیست قیمت هست؟درسته نظرات هر دو دوست ولی من میخوام دست بالا سیستم هام راحت بازی بالا بیاره حتی تا دو سال دیگه
در مورد خرید اگه ذوستانی که اینجا فروشنده هستند فاکتور بدن واسه خرید خوبه
اصفهانمنظورت از فاکتور لیست قیمت هست؟
کدوم شهری؟
مرسی داداشم حرفتونو قبول دارمببینید من چندین سال هست گیمر هستم ،
دو سالی هم توی اصفهان گیم نت داشتم pvp توی حکیم نظامی
موضوع مهمی که هست اینه که هنوز بحث cs.16 توی ایران و بخصوص اصفهان فراگیره و نیاز به توئیک سیستم و سازگاری و گرفتن fps بهتر توی کانتر با مونیتور های ۱۰۰ هرتز crt و گرافیک های nvidia بهتر جواب میده
بحث راه اندازی گیم نت و کافی نت یک بحث هست( در ضمینه صرفه جویی چون عملا پس از مدتی اون سیستم از دور کلا خارج میشه)
اما بحث اینکه تو یک گیم نت خوب راه بندازی و بتونی ازش پول در بیاری و مشکلی نداشته باشی
البته گرامی پس از این چند سالی که من توی اصفهان کار کردم ، اگه نظر و تجربه من و می خواهی گیم نت راه ننداز با توجه به مشکلات و گیر های اماکن ، و اتحادیه
بحث مجوز و...
برو سمت کلوب های ورزشی، ایکس باکس و فوتبال دستی، هم کلاس کاریش بالاتره ، گرفتن مجوز راحت تره( از طرف تربیت بدنی وارد میشی)
و پول بیشتری در می اری و استهلاک خیلی کمتری هم داره کارت
مشکلات گیم نت: خرابی سیستم، هزینه برای اینترنت خوب، تعویض هدست و موس ها به صورت دوره ای، بدهی و....
باز اگه کاری داشتی در هر صورت در خدمتت هستم
ارادت مند چلنگر
داداش 7 تا سیستم میخوام نه یکیسلام دوست عزیز. این سیستم به کارت میاد؟
Cpu:Intel q6600 8mb
mb:asus p5ql/epu
ram:4*1gb ddr2 800 patriot? Cl4
vga:sapphire 4870 512 mb ddr5
Hdd:500gb Seagate sata 6gb/s
psu:green 535
case:green toniq 2شیشه ای و در دار
Odd:Sony
monitor:LG w2284. 22" FULL
Keyboard & mouse:farassoo
جعبه و متعلقات کامل می باشد.
هارد نو می باشد
1660
رم ها گارانتی لایف تایم می باشد
یه گیم نت با 6 تا سیستم واسه بازی و یه ایکس باکس واسه فوتبال و... 15 -16 میلیون که بستگی به سیستم هایی که بر میداری هم دارهکلاً بخوای یه گیم نت خوب بزنیم قیمت طرفای چند در می آد + مجوز و از اینجور چیز ها ؟!
حوب داداش من سقفم رو 1500 هستمن اینو پیشنهاد میدم
Intel Core i3 - 3.4GHz - 4130
ASUS - H81M
RAm 4gb DDR3 bus 1600
power 430
VGA:7750
کیسم یه کس 100 تومنی یه مانیتور 22 اینچم میتونی گیر بیاری ولی باید یه 100 تومن بزاری روش