• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک !!! درایور مودم Dlink DSL-200 C1 رو نیاز دارم ... کمک

dooost

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوستان
یه مودم Dlink DSL-200 C1 خریدم ولی فروشنده سی دی نصبش رو نداده ... حالا هر کاری میکنم نمیتونم نصب کنم کلی از اینترنت درایور دانلود کردم ولی نصب نمیشه .... ویندوزم XP سرویس پک 3 هست
خواهشا کمک کنید مشکلم حل بشه
سپاس

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
اگه مودمت از طریق LAN به دستگاه وصل میشه که نیازی به درایور نداره، درایورها واسه پورت USB هست تو مودم هایی خروجی USB دارند.

به هر حال، از این لینک میتونی دانلود کنی درایور مورد نظر رو. اگه ویندوز XP32bit داری، دومین گزینه دانلود رو انتخاب کن و واسه XP64bit گزینه دانلود آخری.

dooost

Registered User
لایک‌ها
69
اگه مودمت از طریق LAN به دستگاه وصل میشه که نیازی به درایور نداره، درایورها واسه پورت USB هست تو مودم هایی خروجی USB دارند.

به هر حال، از این لینک میتونی دانلود کنی درایور مورد نظر رو. اگه ویندوز XP32bit داری، دومین گزینه دانلود رو انتخاب کن و واسه XP64bit گزینه دانلود آخری.
ممنون از راهنمایی شما دوست خوبم ... مودم بنده فقط از طریق usb متصل میشه و lan نداره ... لینکی که شما زحمت کشیدین رو دانلود کردم و نصب کردم البته فایلهای زیادی دانلود کردم ولی همشون یه ارور میدن و اونم اینه :
Error loading newdev.dll
حالا نمیدونم منظور چیه و مشکل کجاست ...

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
ممنون از راهنمایی شما دوست خوبم ... مودم بنده فقط از طریق usb متصل میشه و lan نداره ... لینکی که شما زحمت کشیدین رو دانلود کردم و نصب کردم البته فایلهای زیادی دانلود کردم ولی همشون یه ارور میدن و اونم اینه :
Error loading newdev.dll
حالا نمیدونم منظور چیه و مشکل کجاست ...

این فایل رو دانلود کن اکسترکت کن بریز

C:\Windows\System (Windows 95/98/Me)
C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000)
C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7, win 8)

dooost

Registered User
لایک‌ها
69
این فایل رو دانلود کن اکسترکت کن بریز

C:\Windows\System (Windows 95/98/Me)
C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000)
C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7, win 8)
آقا فریدون واقعا از کمکت ممنونم ... مشکل از ویندوزم بود ... الان ویندوز ویستا فابریک لپ تاپ رو نصب کردم ... بلافاصله برنامه مودم نصب شد و سریع به اینترنت متصل شد
بازم از شما بزرگوار ممنونم

dooost

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان کسی درایور این مودم برای ویندوز 8 رو سراغ داره ؟

بالا