• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درباره قیمت گذاری PC قدیمی

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان
من یه PC قدیمی دارم میخوام به یکی از دوستانم بفروشم ولی نمیدونم چه قیمتی بدم ...
ممنون میشم راهنماییم کنید

Motherboard : Asus p4b533x Sucket 487

Cpu : Intel Pentium 4 2.4 + Fan

Ram : 512MB(Dual 256)

Graphic : Nvidia 128 MB

Modem Dial up

Power : TSCO 550W With SATA

CASE + HDD CABE + MOUSE + KEYBOARD

سپاس

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام دوستان
من یه PC قدیمی دارم میخوام به یکی از دوستانم بفروشم ولی نمیدونم چه قیمتی بدم ...
ممنون میشم راهنماییم کنید

Motherboard : Asus p4b533x Sucket 487

Cpu : Intel Pentium 4 2.4 + Fan

Ram : 512MB(Dual 256)

Graphic : Nvidia 128 MB

Modem Dial up

Power : TSCO 550W With SATA

CASE + HDD CABE + MOUSE + KEYBOARD

سپاس
سلام
قيمت كاملا توافقي هست
ولي اگه بخواهيد همين رو ببريد بيرون بفروشيد حدودا 50 ميخرن و اگه بخواهيد مجدد از همون مغازه تهيه كنيد 70 ميشه و قيمت مابين اين دو يعني حدودا 60 قيمت نسبتا معقولي هم براي شما و هم دوستتون هست.
-
و در خصوص گلايه امضا شما خريد و فروش تو بازارچه بر اساس توافق طرفين و رضايت دو طرفي صورت ميگيره و كسي ملزم به فروش يا خريد قطعات ساير عزيزان نيست و حتي اگه قيمت خريد در بيرون با داخل بازارچه برابري كنه فروشنده قطعا بيرون از نت جنس خود رو خواهد فروخت/
و شايان ذكر است كه اجاره مغازه هاي مجتمع هاي پايتخت و ايران ميانگين حدودا 10 تومن است كه خريد و فروش و داشتن سود حق طبيعي هر فروشنده است/

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
سپاس دوست خوبم از راهنماییتون
فقط در مورد امضا هم اینو عرض کنم که با توجه به گرونی اجاره ی واحدهای مجتمع های تجاری سود و خرید و فروش حق فروشنده هاست گلایه ی من اینه که حداقل بازارچه رو به حال مردم بزارن تا تو این گرونی ما مردم هم بتونیم چیز ارزونتری بخریم و الا اگه قرار باشه همه ی اجناس بازارچه رو فروشنده ها با زرنگی خرید کنند دوباره ما باید با n درصد سود بیشتر از همون در مغازه بخریم ...

بالا