• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درمورد سایت coingeneration دوستانی که اگاهی دارن لطفا کمک کنن

djdusti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من چند وقت پیش تو سایت coingeneration ثبت نام کردم و پولمو به 12 دلار رسوندم بعد که خواستم درخواست برداشت بدم این متن اومد
You are trying to access your account from different locations, for your security we require to provide scanned
copies of your ID & Phone Bill to verify your account status. Please upload the documents from your profile page.
Once we receive the required information your account will be unblocked for payouts.

Digital Generation Administration 22 April 2014
یعنی اون همه وقت روشن بودم سیستمم گذاشتم همه پر

اینم عکس پروفایلم یه نگاه بهش بندازید ببینید آیا راهی هس
اون مدارکی که میخواد چیه ؟ والا من نمیدونم چیرو آپلود کنم

pro.jpg

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چه سایتیه

djdusti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سایت کسب درامد یه نرم افزار میده که از سی پی یو سیستمت مصرف میکنه و به ازای همین بهت پول میده یعنی هر 24 ساعت 1 دلار میشه باهاش کار کرد فقط با روشن بودن سیستمت
حالا راست و دروغشو نمیدونم بعضی دوستان تونستن پول ازش دربیارن ولی بنده تا الان نه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
مرسی فقط همین جوری اسکن کنم یا باید ترجمه شده باشن
نه ترجمه نمی خواد
پ.ن: این سایت رو اولین بار (شایدم برای دومین بار) خودم اینجا معرفیش کردم،اما بعد از اینکه تاپیکش کلی جلو رفت دیگه ادامه اش ندادم به 2 دلیل،یکی اینکه به دلیل مشکلی که برای حساب پیزاشون پیش اومده بود درخواست ریفاند دادم،پولم برگشت داده شد و حسابم بسته شد.و دوم اینکه هر روز یکی از کاربرا برای خراب کردن تاپیک یه یوزر درست میکردن میومدن چرت و پرت میگفتن منم دیگه حوصله نداشتم،مدیر بخش هم تا بیاد پستی که ریپورت کردی رو پاک کنه رییس جمهور مملکت عوض میشه...

djdusti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه ترجمه نمی خواد
پ.ن: این سایت رو اولین بار (شایدم برای دومین بار) خودم اینجا معرفیش کردم،اما بعد از اینکه تاپیکش کلی جلو رفت دیگه ادامه اش ندادم به 2 دلیل،یکی اینکه به دلیل مشکلی که برای حساب پیزاشون پیش اومده بود درخواست ریفاند دادم،پولم برگشت داده شد و حسابم بسته شد.و دوم اینکه هر روز یکی از کاربرا برای خراب کردن تاپیک یه یوزر درست میکردن میومدن چرت و پرت میگفتن منم دیگه حوصله نداشتم،مدیر بخش هم تا بیاد پستی که ریپورت کردی رو پاک کنه رییس جمهور مملکت عوض میشه...
بازم مرسی دوست عزیز

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
من از کارت ملی و شناسنامه با گوشی عکس گرفتم گیر دادن که کیفیت نداره دوباره همونا رو فرستادم و تیکت زدم که نمیتونم با کیفیت بفرستم اونا هم گفتم ok تایید کردن

ولی الان 2 دلار داخلش دارم هرکاری میکنم پرداخت نمیکنن!

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
امثال این سایت ها زیاده. هدفشون هم سو استفاده از سیستم شماست. تو حملات دی داس ,هک و وی پی اس و... استفاده میکنن.

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
این سایت قبلاً پرداختی داشت در اون زمانم با فرستادن قبض مشکل حل میشد و به پرفکت مانی هم فکر کنم پرداختی داشتند
منتها چند وقتی هست خبرهای نه چندان خوب مثل کلاه بردار بودن توی بعضی سایتها میشنوم.

بالا