• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در تردید راه اندازی انجمن یا سایت؟؟؟

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان من زیاد سرمایه برای تبلیغ سایت ندارم
قطعا معلومه برای چی سایت می زنم(می خوام تا جای ممکن بازدیدم بره بالا)
موضوعش هم زیاد فرق نداره
زیاد وقت ندارم برای اینکه دائما پست بزنم(برای همین بیشتر ترجیح می دهم انجمن بزنم تا بعد از مدتی خود گردان بشود)

حالا به نظر شما چه سایتب یا انجمنی بزنم؟چه موضوعی؟ کلا بزنم یا نزنم ؟ و....

ممنون

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
سایت تخصصی بزن.ببین تو چه زمینه ای تخصص داری درباره اون یه مرجع بزن.البته باید توجه داشته باشی در اون تخصص سایت دیگه ای نباشه و یا خیلی کم باشن که بتونی کاربرا به خودت جذب کنیمن چند ماه پیش یه مرجعی زدم که هنوز اصلا تبلیغی روش نشده فقط پست تخصصی زدم. بعد از دو هفته روزانه بالای 3000 بازدید داشت.

Last edited:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوست عزیز انجمن بدون سایت که شناخته نمیشه.

مخصوصا که داری میگی وقت نداری پست بزنی ،

توقع نداری که با اینکه کسی انجمنتو نمیشناسه هر روز بیاد توش پستای پر بازدید بزنه ؟

تو همین پیتی رو ببین . فکر میکنم حدود 7-8 سالی از راه اندازیش یگذره ولی سایت تفریحی میبینی یه سالشم نی ولی رتبش از پی تی هم بیشتره .

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
اگه نظر بنده رو گوش کنید خیلی بهتره:
نه سایت نه انجمن چون بدردت نمیخوره ، گیرم بازدیدت رفت بالا و به رتبه ی خوبی رسیدی حالا میخوایی چیکار کنی ، درآمد که نداره هیچ باید از جیب خودت بزاری!

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
نه سایت نه انجمن چون بدردت نمیخوره ، گیرم بازدیدت رفت بالا و به رتبه ی خوبی رسیدی حالا میخوایی چیکار کنی ، درآمد که نداره هیچ باید از جیب خودت بزاری!
کاملا تائید میشه
هیچ سایتی که نمونه موفق داشته باشه بازتاسیسش به درد نمیخوره
فرضا شما یک فروم بزنی , منه نوعی برای چی پرسین تولز به این خوبیو باید ول کنم بیام فروم شما ؟ به چه انگیزه ای اینجارو با این همه یوزر فعال ول کنم بیام یه انجمن خلوت ؟
ولی تاسیس سایتهای نوین ( که کار هرکسی نیست ) مسلما پربازده خواهد بود

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

یه چیزی میگیا رسول . چرا بنده خدا رو ناامید می کنی . حداقل راه حل هم بهش بده . میگه نه سرمایه داره نه وقت کافی .

نظر من اینه که وقت بذار یه سایت خوب بالا بیار یا اگه وقتشو نداری سرمایه جور کن یه سیستم اتوماتیک بیار بالا و روش تبلیغات کن تا بگیره ( انجمن ، سایت اجتماعی ، ... )

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
عزیز جون وقتی سایتن میزنی یا باید پول داشته باشی بدی نویسنده ای چیزی برات بنویسه . یا اینکه وقت کافی که خودت بنویسی .

تو که هیچ کدومو نداری من پیشنهاد میکنم اگه علااقه داری به اینکار یه سرمایه جور کن ( یه مدت یه جایی برو کار کن )

چون نمیسه که نه وقت داشته باشی نه سرمایه ، پس میخوای چیکار کنی سایتو ؟

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
یه چیزی میگیا رسول . چرا بنده خدا رو ناامید می کنی . حداقل راه حل هم بهش بده . میگه نه سرمایه داره نه وقت کافی .

نظر من اینه که وقت بذار یه سایت خوب بالا بیار یا اگه وقتشو نداری سرمایه جور کن یه سیستم اتوماتیک بیار بالا و روش تبلیغات کن تا بگیره ( انجمن ، سایت اجتماعی ، ... )

آخه امیر جان میخوام راهی که رفتیم رو تکرار نکنه ،میدونم باید بهش امیدواری داد ولی خودت میدونی ارزشش رو نداره ، من قبلا سایت دانلود داشتم و به خاطر درآمد روش کار نمیکردم بلکه علاقه داشتم ولی بعدش به خاطر خرج زیاد سایت نتونستم از عهدش بربیام و سایت رو فروختم و اونی که خریده بود هم نتونست و در نتیجه سایت تعطیل شد.

البته باید بگم سایت در نزدیکی های رتبه 300 ایران بود.
اما اگه دوستمون میخواد براش تجربه باشه و دلش میخواد یه سایت داشته باشه بنده هم پیشنهادم همینه که سیستم به کاربر وابسته باشه و نیازی نباشه خودت روش کار کنی.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
به نظر من بهتره اول یه سایت بزنی و اونو قوی کنی در کنارش میتونی انجمن یا هر سایت دیگه ای رو که خواستی بیاری بالا

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
انجمن های تخصصی توی ایران خیلی سخت طرفدار پیدا میکنند.بهترین نمونه ی انجمن های تخصصی که علاقه مند پیدا کردند سایت های پشتیبانی CMS ها هستند البته هستند سایت هایی مثل مجید انلاین که پشتیبانی CMS خاصی ندارند اما پیشرفت کردند با موضوع تخصصی
اما اینو همیشه در نظر داشته باشید که توی ایران ما به ازای هر نفر که میاد اینترنت یک سایت و یا بلاگ داریم که از این مقدار نصف هم وبمستر نیستند فقط براشون نت به معنای تفریح هست
اما موضوعات معمولی هم انقدر زیاد شده و همه هم که کپی میکنند ار روی هم که جواب نمیده
به عنوان کسی که هم سایت داره هم انجمن هر دو هم تحصصی هست به نظر من اول سایت بزنید کاربرای خودتون بگیرید نگه دارید یعنی Returning Vistitor داشته باشید بعد برید سراغ انجمن اگر اول هر دو با هم شروع کنید ترافیک بین هر دو پخش میشه که زیاد با اون چیزی که شما میخواید که حتما بازدید بالا باشه جور در نمیاد.
اما موضوع حتما تخصصی انتخاب کنید یک چیزی که بتونید از پسش بربیاید فکر نکنم دیگه سایت های تفریحی جواب بده با این وضع رشد وحشتناکشون
همچنین صد تا بازدید کننده ی بدون تخصصی در مقابل یک بازدید کننده ی حرفه ای ارزش ندارند ( عقیده ی شخصی )

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
من واقعا از تمام دوستان ممنونم
اینکه وقت گذاشتید و جواب دوستتان را دادید من را شرمنده کرد
من بخواهم سایت تخصصی یا انجمن تخصصی بزنم تو این موضوعات به ذهنم اومد
1- انجمن کاملا علمی چون تخصص خودم فلسفه هست تا اهل دانش بیان عضو شن
2- انجمن نرم افزار حالا آموزش یا دانلود

به نظر دوستان چطوره؟موضوعات اصلا باز خور داره؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من واقعا از تمام دوستان ممنونم
اینکه وقت گذاشتید و جواب دوستتان را دادید من را شرمنده کرد
من بخواهم سایت تخصصی یا انجمن تخصصی بزنم تو این موضوعات به ذهنم اومد
1- انجمن کاملا علمی چون تخصص خودم فلسفه هست تا اهل دانش بیان عضو شن
2- انجمن نرم افزار حالا آموزش یا دانلود

به نظر دوستان چطوره؟موضوعات اصلا باز خور داره؟

ببین سایت نرم افزار یه سرور خیلی قوی میخواد ، تخصص میخواد ، نویسنده میخواد و اینا همه هزینه بر خواهد بود . ازون گذشته سایت دانلود تغریبا دیگه اشباع شده تو وب ایران ، چون سایت دانلود خیلی زیاد داریم . شما پشتیبان گیری از مطالب رو در نظر بگیر با اون حجم زیاد و . . .
شمام که میگی هزینه نمیخوای بکنی خیلی برات مناسب نیست .

اما علمی به نظر من پیشنهاد خیلی بهتریه چون اشباع نشدست ، یعنی سایت علمی نسبت به سایت دانلود یا تفریحی . . . کمتر داریم و جای پیشرفتش بیشتره و هم اینکه حداقل برای شروع به سرور و این حرفا احتیاج نداری با یه هاست خوب کارت را میوفته . پشتیبان گیریش خیلی راحت تره خوب مسلما با توجه به این چیزا خیلی کمتر هزینه میبره .

اگه بتونی یه سایتی انجمنی چیزی در زمینه نیاز دانشجو ها و دانش آموزا و اینا بزنی مطمئن باش کارت خیلی بهتر میگیره .

ازون مهمتر تمام کلاسای کنکور و آزمون آموزش عالی و این حرفا میان بهت تبلیغ میدن و درآمدتم خوب میشه. و سایتت هم یه سایت معتبر خواهد بود .

اینا نظر شخصی خودم بود امیدوارم مفید باشه .

بالا