saeed17361
Registered User
- نوشتهها
- 123
- لایکها
- 1
سلام به همه من نمیدونم کجا باید تاپیک میزدم ولی اگه بد جایی هست شرمنده میخوام ps3 بخرم اما چیزی ازش نمیدونم از اونایی که تجربه دارن خواهش میکنم یک خورده منو راهنمایی کنن تا یک چیز درست بخرم که بعد پشیمان نشم. منظورم اینه که چه مدلی بخرم و قیمت هاش چقدره من ps2 داشتم و فکر میکردم ps3 هم مثل همونه ولی یک خورده تحقیق که کردم دیدم نه هارد داره از این چیزا خلاصه این که یک راهنمایی کامل بکنید. من میخوام یک اکبند بخرم: خودش کپی خور هست یا باید کپی خور کنم؟ واسه کپی خور کردن باید هزینه کنم؟ واسه این که به مانیتور وصل کنم باید چه کابلی بخرم؟ وقتی کپی خور بشه هر بازی بزارم توش میگیره؟ یک خورده توضیح بدید لطفا... قیمت ps3 چقدره البته میدونم بستگی داره به مدلش و هاردش ولی اگه بگید بهتر.... هر بازی حدودا حجمش چقدره؟ اگه هارد ps3 پر بشه امکان اضافه کردن هارد هست؟ در اینده مشکلی پیش نمیاد؟ چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟ چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟ وقتی بازی رو توی هارد کنسول نصب کنم باید خود dvd رو هم توی دستگاه کنسول قرار بدم؟ یک خورده توضیح بدید... من چند جا دیدم توی همین انجمن که در مورد نرم افزار هایی که روی ps3 نصب کردن بحث کردن اون نرم افزار ها لازمه؟ اصلا نرم افزاری نیازه؟ بازم اگه من چیزی رو نگفتم خودتون بگید و راهنمایی کنید اخه فردا میخوام بگیرم ممنون اگه همه رو جواب بدید