• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در رابطه با خرید ps3 ( اونایی که حرفه ای هستن بیان داخل )

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه من نمیدونم کجا باید تاپیک میزدم ولی اگه بد جایی هست شرمنده میخوام ps3 بخرم اما چیزی ازش نمیدونم از اونایی که تجربه دارن خواهش میکنم یک خورده منو راهنمایی کنن تا یک چیز درست بخرم که بعد پشیمان نشم. منظورم اینه که چه مدلی بخرم و قیمت هاش چقدره من ps2 داشتم و فکر میکردم ps3 هم مثل همونه ولی یک خورده تحقیق که کردم دیدم نه هارد داره از این چیزا خلاصه این که یک راهنمایی کامل بکنید. من میخوام یک اکبند بخرم: خودش کپی خور هست یا باید کپی خور کنم؟ واسه کپی خور کردن باید هزینه کنم؟ واسه این که به مانیتور وصل کنم باید چه کابلی بخرم؟ وقتی کپی خور بشه هر بازی بزارم توش میگیره؟ یک خورده توضیح بدید لطفا... قیمت ps3 چقدره البته میدونم بستگی داره به مدلش و هاردش ولی اگه بگید بهتر.... هر بازی حدودا حجمش چقدره؟ اگه هارد ps3 پر بشه امکان اضافه کردن هارد هست؟ در اینده مشکلی پیش نمیاد؟ چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟ چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟ وقتی بازی رو توی هارد کنسول نصب کنم باید خود dvd رو هم توی دستگاه کنسول قرار بدم؟ یک خورده توضیح بدید... من چند جا دیدم توی همین انجمن که در مورد نرم افزار هایی که روی ps3 نصب کردن بحث کردن اون نرم افزار ها لازمه؟ اصلا نرم افزاری نیازه؟ بازم اگه من چیزی رو نگفتم خودتون بگید و راهنمایی کنید اخه فردا میخوام بگیرم ممنون اگه همه رو جواب بدید

onaga

Registered User
لایک‌ها
4
داداش نوشتن اینا یه طومار میشه
زنگ بزن جواب همرو بهت میگم
09395502942

the.fable

Registered User
لایک‌ها
87
ps3 های بازار 3 دستن یک سری کپی خور نیسن ولی میشه کپی خورشون کرد که هزینش بسته به فروشگاهی که میبری بین 50 تا 100 متغیر هست ولی وقتی کپی خور بشه دردسر نداره و عالی هست (اینها کم گیر میان)
یک سری کپی خور نمیشن یعنی به حالت عادی نمیشن که در واقع مدل های جدیدا که از اواخر 2010 به بعد تولید شدن و اونها رو جدیدا میشه با باندل به نام کبرا روشون کپی بازی کرد که هزینش بالای 150 هست و دردسر هم داره (فراوان ترین ps3 ها که توی بازار موجودن جزو این دسته اند)
دسته سوم دسته ای هستن که شما می تونی بخری و کپی خور هستن که نو و اکبندش کم گیر میان و بیشتر دست دومشون هست که من خودم یکیشو دارم و میشه روشن بدون دردسر بازی کرد
قیمت ندارم
به ps3 های کپی خور میشه هارد خارجی وصل کرد به راحتی مثلا من بجز 320 گیگ هارد خود دستگاه یکی هارد 1ترا اکسترنال هم پر بازی دارم
شما بدی کپی خور کنن واست نرم افزارهارو هم میریزن
بعضی بازی ها باید موقع اجرا بلوری تو دستگاه باشه ولی فرق نمی کنه چه بازی باشه واسه همین تو با یک بلوری اورجینال می تونی همه رو اجرا کنی

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
من پیشنهاد میکنم نو نخری.برو کار کرده بخر.میدونی چرا؟چون play 4 و xbox one اومده اصلا منطقی نیست نو بخری.چون موقع فروش ضرر زیادی میکنی.همچنین قیمت play 4 و xbox one داره میاد پایین که همین امر باعث پایین اومدن play 3 هم میشه
من خودم الان در به در دنبال xbox جاسپر ارکید هستم که موقتا باهاش بازی کنم تا چند ماه دیگه برم یا one یا play 4 بگیرم.چون هم ارزون تر میشه و هم احتمال زیاد کپی خور

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
به نظرم شماالان اصلاطرف پلی3نرو بیخیالش شو
چونکه قیمتش خیلی خیلی غیرمنطقیه مخصوصاقیمت اکبندش
بهترین کاراینه که یدونه ایکس باکس ارکیدجاسپربخرالان با100تابازی500تومن میدن خیال خودتو راحت کن
شماتااون100بازی روبازی کنی یه سال طول میکشه بعدش هم قیمت پلی4میادپایین یدونه پلی4بخر
قدرت پلی4حدودا10برابرپلی3هستش وبازیاشم جدیدتره وبهتره

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
از راهنمایی همه ممنون اگه بازم میتونید نظرات مفید بدین من منتظرم ;)

the.fable

Registered User
لایک‌ها
87
بالا بودن پلی 3 دلیل داره ...بازیهای انحصاری پلی 3 خودشون یک دنیان به نظر من اگه ارزش بازی های انحصاری رو می دونی حتما پلی 3 بخر وگرنه اگه می خوای بازی های مشترک مثل فیفا و نید فور اسپید و کشتی کج و... بازی کنی ایکس باکس بخر

در ضمن به هیچ عنوان منتظر کپی خور شدن پلی 4 و ایکس وان نشو مخصوصا پلی 4
همین الان پلی 3 هایی که از 2010 به بعد تولید شدن تا چند ماه پیش کپی خور نمی شدن الانم که میشن با کلی هزینه و درد سر...پلی 4 حداقل تا 2-3 سال دیگه کپی خور نمیشه

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از همه یکدونه خریدم کپی خور (کبری) کارکرده هارد چهل گیگ با یک هارد اکسترنال 320 گیگ یک میلیون و 150 هزار تومن ده تا بازی هم انتخاب کردم خودم توش میریزن بهم تحویل میدن
خوبه یا نه؟
در ضمن قضیه کبری چیه؟ یکم توضیح میدید؟

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
بالا بودن پلی 3 دلیل داره ...بازیهای انحصاری پلی 3 خودشون یک دنیان به نظر من اگه ارزش بازی های انحصاری رو می دونی حتما پلی 3 بخر وگرنه اگه می خوای بازی های مشترک مثل فیفا و نید فور اسپید و کشتی کج و... بازی کنی ایکس باکس بخر

در ضمن به هیچ عنوان منتظر کپی خور شدن پلی 4 و ایکس وان نشو مخصوصا پلی 4
همین الان پلی 3 هایی که از 2010 به بعد تولید شدن تا چند ماه پیش کپی خور نمی شدن الانم که میشن با کلی هزینه و درد سر...پلی 4 حداقل تا 2-3 سال دیگه کپی خور نمیشه

اره کاملادرسته یکی ازدلایل گرونی پلی3همین انحصاری های فوق العاده اش هستش
سریuومخصوصابازی اخرینمون!ازناتی داگ
سری گاداف وار-سری گرن توریزمو-کیلزون-اینفیموس و....همشون یه دنیایی هستندبراخودشون
ولی خب ایکس باکس هم بااینکه انحصاریهاش پایین تره ولی عناوین خوبی هم داره مثله سری هیلو-گیرزاف وار-فورزاموتوراسپرت و....
ودرضمن قیمت ایکس باکس ارکیدجاسپرالان با100تابازی 500میدن واسه بازی های مشترک هم خیلی خوبه مثله جی تی ای -فیفا-کالاف دیوتی.......
من اگه جای استارتربودم پولمونگه میداشتم الان یدونه ایکس باکس ارکیدجاسپرمیخریدم تاساله دیگه.....
بعدش ایکس باکس رومیفروختم بقیه پولم رو یکم دیگه هم روش میزاشتم یه پلی4میخریدم حال میکردیم اساسی والاقبول کنیددیگه پلی3دورانش تموم شده

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
اره کاملادرسته یکی ازدلایل گرونی پلی3همین انحصاری های فوق العاده اش هستش
سریuومخصوصابازی اخرینمون!ازناتی داگ
سری گاداف وار-سری گرن توریزمو-کیلزون-اینفیموس و....همشون یه دنیایی هستندبراخودشون
ولی خب ایکس باکس هم بااینکه انحصاریهاش پایین تره ولی عناوین خوبی هم داره مثله سری هیلو-گیرزاف وار-فورزاموتوراسپرت و....
ودرضمن قیمت ایکس باکس ارکیدجاسپرالان با100تابازی 500میدن واسه بازی های مشترک هم خیلی خوبه مثله جی تی ای -فیفا-کالاف دیوتی.......
من اگه جای استارتربودم پولمونگه میداشتم الان یدونه ایکس باکس ارکیدجاسپرمیخریدم تاساله دیگه.....
بعدش ایکس باکس رومیفروختم بقیه پولم رو یکم دیگه هم روش میزاشتم یه پلی4میخریدم حال میکردیم اساسی والاقبول کنیددیگه پلی3دورانش تموم شده

حق با ایشونه.دقیقا همین کاری که من دارم انجام میدم

kamran682

Registered User
لایک‌ها
166
دوست عزیز ps3 اسلیم کارکرده از تو همین انجمن بخر البته کپی خور باشه بعضیاشون تمیزن خدایی

mesi08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با اجازه استارتر من دارم وسوسه میشم به جای Xbox آرکید دست دوم یدونه ps3 fat دست دوم بگیرم . خوشحال میشم نظر دوسنان رو هم بدونم

the.fable

Registered User
لایک‌ها
87
1150 یکم گرونه
من 320 گیگ اسلیم و با 2 تا دسته اوجینال کابل hdmi کیف حمل ps3 و کلی بازی که نیازی به کبرا نداره بهت می دم 1100

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
با اجازه استارتر من دارم وسوسه میشم به جای Xbox آرکید دست دوم یدونه ps3 fat دست دوم بگیرم . خوشحال میشم نظر دوسنان رو هم بدونم
من به شماتوصیه میکنم پلی 3 فت نخر داداش من مگراینکه حتماحتماخیلی خیلی تمیزوکم کارکردباشه
اخه الان حدودا5-6ساله که این مدل های فت تولیدنمیشندوهمه فت هاالان حداقل 5تا7ساله دارندکارمیکنندوعمرمفیدشون تمومه....
من خودم پارسال یه فت خریدم خیلی تمیزبودولی بعدازمدتی چراغ زردی دادوافقی شد.....هیچ کاریشم نتونستم بکنم اخرش بعنوان اوراقی فروختمش اینم تجربه تلخ ما
اره داداش بالاخره هرچیزی یه عمرمفیدی داره!حتی محصولات سونی.......

mesi08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من به شماتوصیه میکنم پلی 3 فت نخر داداش من مگراینکه حتماحتماخیلی خیلی تمیزوکم کارکردباشه
اخه الان حدودا5-6ساله که این مدل های فت تولیدنمیشندوهمه فت هاالان حداقل 5تا7ساله دارندکارمیکنندوعمرمفیدشون تمومه....
من خودم پارسال یه فت خریدم خیلی تمیزبودولی بعدازمدتی چراغ زردی دادوافقی شد.....هیچ کاریشم نتونستم بکنم اخرش بعنوان اوراقی فروختمش اینم تجربه تلخ ما
اره داداش بالاخره هرچیزی یه عمرمفیدی داره!حتی محصولات سونی.......
ممنون از راهنماییت دوست عزیز به خاطر عکس پروفایل و امضاتم که شده حرف شما واسه ما سنده :)

mesi08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان ببخشید یه Xbox elit بدون هارد واسه سال ۲۰۰۸ با برد فالکون با یدونه دسته و آپدیت lt3 و درایو لایتون خریدش ۳۰۰ تومن می ارزه به نظرتون ؟ یا نه اینم ریسک سه چراغه داره؟ شرمنده اینجا میپرسم

Last edited:

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
ممنون از راهنماییت دوست عزیز به خاطر عکس پروفایل و امضاتم که شده حرف شما واسه ما سنده :)
خواهش میکنم داداش من
به نظرم کلاکنسولهایی که بالای5سال ازعمرشون گذشته باشه ارزش خریدندارندمگراینکه درشرایط بسیارخوبی نگهداری شده باشندوبسیارکم کارکرد باشند....
وهمچنین پیداکردن کنسول فت بااین شرایط سخته ولی غیرممکن نیست بایددنبالش بگردیدوتاجایی که میتونیدازاشنایان ودوستان مورداطمینان خریدکنید

m5azadi

Registered User
لایک‌ها
14
من 320 گیگ اسلیم و با 2 تا دسته اوجینال کابل hdmi کیف حمل ps3 و کلی بازی که نیازی به کبرا نداره بهت می دم 1100[/quote]
سلام دوست عزیز آخرش چند حساب میکنید ؟؟نرم افزاری کپی خورشده ؟بازیهای جدید راهم اجرا میکنه ؟یه شماره بده براخرید هماهنگ کنیم

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من یک ps3 fat 40 g خریدم میخوام برم پسش بدم یک اک بخرم اما کپی خور نیست واسه کپی خور کردن چقدر هزینه میخواد؟ چه نوع کپی خوری کنم هم بهتر باشه هم ارزون تر؟
جان مادرتون تا 10 دقیقه دیگه جواب بدید چون الان دارم میرم عجله دارم :)

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
برای فت که اک نیست.ولی برای اسلیم هم میشه نرم افزاری هک کرد و سخت افزاری.بهتر اینه که نرم افزاری هک کنی .هزینشم کم تره.ولی سوپر اسلیم تا جایی که میدونم فقط سخت افزاری هک میشه که اصلا به صرفه نیست

بالا