• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در فیلتر شدن سایت

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
اگه دامنه ات فیلتر شد میتونی یه دامنه دیگه رو پارک کنی و تو گوگل وب مستر تولز ادرس سایت رو تغییر بدی و دامنه قبلی رو ریدایرکت( 301 بود فک کنم) میکنی رو دامنه جدید .
قبلنا هفته ای یه بار این کار رو انجام میدادم حدودا دو سه روز بعد ایندکس های گوگل به ادرس جدید تغییر میکنن . ( اگه گوگل قانون جدبدی نذاشته باشه )

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
فیلتر هم نباشه الان دوستان ریپورت میدن فیلتر میشه :)

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
فیلتر هست.
با ایرانسل چک کردم.
میتونید دامنه جدید بخرید و روی سایت پارک کنید و دامنه قدیم رو ریدایرکت کنید به دامنه جدید. داخل پنل گوگل کنسول بخشی برای تغییر دامنه سایت به طور اختصاصی وجود داره میتونید دامنه جدید رو داخل گوگل کنسول ثبت کنید و در پنل دامنه قدیمی تنظیمات لازم جهت تغییر دامنه رو انجام بدید. عمده کاری که بکنید اینه که دامنه قدیمی رو ریدایرکت بکنید به دامنه جدید ضمن اینکه دامنه قدیمی به هیچ وجه نباید داون بشه.

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
چون سرورم داخل ایران هست اینطوریه . درست فیلتر نمیشه کامل . بعد دستور انسداد میدن کل سایت رو می بندن .
بهتره از الان به فکر هاست جدید باشم. از اونطرف هم درخواست رفع فیلتر بدم .

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
چون سرورم داخل ایران هست اینطوریه . درست فیلتر نمیشه کامل . بعد دستور انسداد میدن کل سایت رو می بندن .
بهتره از الان به فکر هاست جدید باشم. از اونطرف هم درخواست رفع فیلتر بدم .
همیشه سعی کنید پاسخ های تاپیکتون رو کامل بخونید :دی
http://forum.persiantools.com/threads/کمک-در-فیلتر-شدن-سایت.821069/#post-11944923

آدم دیگه دلش نمیاد به کسی کمک کنه :دی

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
فیلتر هست.
با ایرانسل چک کردم.
میتونید دامنه جدید بخرید و روی سایت پارک کنید و دامنه قدیم رو ریدایرکت کنید به دامنه جدید. داخل پنل گوگل کنسول بخشی برای تغییر دامنه سایت به طور اختصاصی وجود داره میتونید دامنه جدید رو داخل گوگل کنسول ثبت کنید و در پنل دامنه قدیمی تنظیمات لازم جهت تغییر دامنه رو انجام بدید. عمده کاری که بکنید اینه که دامنه قدیمی رو ریدایرکت بکنید به دامنه جدید ضمن اینکه دامنه قدیمی به هیچ وجه نباید داون بشه.

ریدایرکت از قدیمی به جدید رو چطور انجام بدم ؟ که مناسبتر باشه ؟ سیستم سایتم وردپرس هست .

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
همیشه سعی کنید پاسخ های تاپیکتون رو کامل بخونید :دی
http://forum.persiantools.com/threads/کمک-در-فیلتر-شدن-سایت.821069/#post-11944923

آدم دیگه دلش نمیاد به کسی کمک کنه :دی

از شما پوزش میخوام . پیامهاتون رفته بود انتهای صفحه نخست . ندیدمشون .
راستش من الان یه هاست خارج از ایران گرفتم میخوام سایت رو منتقل کنم روی اون . نمیدونم اصلا باید چه کار کنم . گیج شدم .

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
به شرکت هاستینگ دهنده جدید تیکت بزنید خودشون رایگان انتقال میدن و موارد 301 رو هم انجام خواهند داد...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
درود دوستان
میشه یک تست بفرمایید ببینید که سایت زیر فیلتر شده یا نه ؟
من چون ایران نیستم . دسترسی ندارم به اینترنت داخل ایران .
بعضی از دوستان داخل ایران میگن فیلتر هست . اما من هنوز ایپی از ایران دارم . ممنون میشم کسی چک کنه.
میتونم سایت رو روی یک دامنه جدید ریدایرکت کنم که ورودیهای گوگلم از بین نره ؟ کسی میتونه راهنمایی کنه که چه کار کنم ورودیهای گوگلم به دامنه جدید منتقل بشه ؟

http://www.parsmohajer.net
فیلتر نیس
وایمکس/ایرانسل

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
از شما پوزش میخوام . پیامهاتون رفته بود انتهای صفحه نخست . ندیدمشون .
راستش من الان یه هاست خارج از ایران گرفتم میخوام سایت رو منتقل کنم روی اون . نمیدونم اصلا باید چه کار کنم . گیج شدم .
انتقال رو میزبان مقصد معمولا به صورت رایگان انجام می ده، شما فقط باید نیم سرور ها رو تغییر بدید و بعد برید سراغ پروسه رفع فیلتر دامنه. البته همونطور که عرض کردم اگر موقتا سرور ایرانی می گرفتید بهتر بود.

بالا