• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد آنالیز و سئو سایت

pcwizard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام خدمات دوستان عزیز
من تقریبا دو هفته ای است که دارم روی این دامنه کار می کنم pcwizard.ir و قصد داریم تا چند وقته دیگه فروشگاه اضافه کنم بهش فعلا می خوام یکم تو گوگل بیاد بالا . تقریبا روزی یک مطلب می زارم . مطلب ها هم همه رو خودم می نویسم و کاملا اختصاصی هست . توی مطالب هم سعی می کنم سئو رو رعایت کنم .
حالا بعد دو هفته توی alexa و google analytics که می رو سایت رو چک می کنم میزنه هیچ ترافیکی مشاهده نشده ( نمیدونم باید حتما الکسا سایت رو ثبت کنم یا نه ؟ ) . بک لینک هام رو هم چک می کنم چیزی نشون نمیده با اینکه هم روزی 30-40 بازدید داره (ip unic ) و بک لینک هم نزدیک به 20 تا سایت قرار دادم .
می خواستم اگه دوستان وقت دارند یک نگاهی بندازند نظرشون رو بگند . در مورد سئو و . .... .
تشگر پیشاپیش

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
سلام دوست عزیز.
مواردی که فرمودین کاملا طبیعیه و جای نگرانی نداره.
یه مقدار زمان بدین به الکسا هم بک لینکاتون رو ثبت میکنه و هم اگر آماری داشته باشید بهتون رتبه میده.
ریتم ارسال مطلبتو همینجوری بزار باشه.
حتی اگر یه روزی وقت زیاد داشتی بازم همین ریتمو ادامه بده و پست به آینده کن البته اگر توانشو داری که مثلا روزی 2 پست اختصاصی بزنی که چه بهتر

pcwizard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام و ممنون به خاطر وقتی که گزاشتید .
پس لازم نیست چیزی توی الکسا ثبت کنم ؟ چون بدون پرمیوم نمیشه سایت ثبت کرد . در مورد مطالب هم دست تنها همین روزی یکی رو بتونم بزارم شاهکار کردم. تقریبا همه وقتم رو گزاشتم برای همین کار اما حجم کارا زیاده . آماده کردن کانال تلگرام ، فیسبوک و .... تبلیغات محیطی خود کار و ... .
در ضمن لینک های سایت خیلی پیچ خوردست اما مرتبه . این طولانی بودن لینک ها توی گوگل تاثیر داره ؟

بالا